Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως καταλαβαινεις οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος marios_sub_22, στις 2 Οκτωβρίου 2005.

  1. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

    Δεν ξεχωρίζουν οι αφέντρες..
    Όπως δεν ξεχωριζει μια υποτακτικη, οπως δεν ξεχωριζει ενας μαστερ, όπως δεν ξεχωριζει ενας περβ... έτσι δεν ξεχωριζει κ η αφεντρα..
    Τα στατους δεν ειναι αποκριάτικες στολές.. όποιος φοραει κιτρινο σκουφι ειναι κιτρινοσκουφης και οποια κοκκινο σκουφι ειναι κοκκινοσκουφιτσα.
     
  2. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Απάντηση: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

    Αν δεις το post No 47 απο τη zouzou (κάτω απο το δικό σου) θα καταλάβης γιατί είπα για ξεχωριστό νήμα. Αν παρόλα αυτά θες να το πίασουμε το θέμα σε αυτό το νήμα, κανένα πρόβλημα.
    Αny time, any where, any way. 
     
  3. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Re: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

    Συμφωνώ

    ariadni και Ninevi, σίγουρα όπως και στο ανδρικό φύλο, υπάρχουν γυναίκες με κυριαρχικές τάσεις που διαχωρίζονται σε χαμηλής - μέσης και υψηλής κυριαρχικότητας. (Υπάρχει βέβαια και σε αυτές η ειδική κατηγορία, της υπερφορτισμένης κυριαρχικότητας)

    Πέρα και πάνω από αυτό το γενικό κανόνα, η γνώμη μου είναι πως σε ότι αφορά τις γυναίκες, -αν εξαιρέσουμε την ομάδα που ανήκει στην ομοφυλοφιλία- ακόμα και σε αυτές που ανήκουν στην ομάδα της υψηλής κυριαρχικότητας, δεν μπορεί να τους δοθεί ο ορισμός της αφέντρας που να τις αναγάγει ουσιαστικά ή να τις προσδώσει τωόντι αυτό τον τίτλο. Αντιθέτως πολλοί μπορούν και να τις ονομάζουν αφέντρες, και να τις βλέπουν ως τέτοιες και να τους φέρονται "ανάλογα". Η κυριαρχικότητα τους όμως στο θέμα του συντρόφου τους, κάποια στιγμή θα λειτουργήσει ως ένα είδος αλυσίδας που η αρχή ή η μέση της θα είναι να κυριαρχούν πάνω σε κάποιον-ους, αλλά στο τέλος θα κυριαρχηθούν από Κάποιον Αλλο.

    Mirage2009 ο όρος "παθητικές αφέντρες" είναι μεν ανώμαλος, αδόκιμος και ελαττωματικός (και παρατραβηγμένος από τη Niveni) αλλά είναι υπαρκτός.

    Θα είναι χρήσιμο για όσους από τους ανγνώστες-στριες επιθυμούν, να ψάξουν την περιγραφή του Άμπραχαμ Μάσλου για την ανθρώπινη ιεράρχιση των Αναγκών, αλλά και τα αποτελέσματα των ερευνών του για την κυριαρχικότητα των ανθρώπων (με προτίμηση τις γυναίκες) και των ζώων.

    Θα συμφωνήσω γιατί καταλαβαίνω πως εννοείς ότι δεν ξεχωρίζουν τα ερωτικά κυρίως status των ανθρώπων μέσα στη με τρελούς ρυθμούς κίνηση της καθημερινότητας ή δεν κάνουν μπαμ από μακριά ως ένα είδος "κουστουμιού" που τους χαρακτηρίζει. Ομως όταν τα πράγματα έρθουν στο φλερτ, έστω και υπό τη μορφή κοιταγμάτων από μακριά, το τοπίο αρχίζει γρήγορα να ξεκαθαρίζει και αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη διαύγεια ακόμα και στην ελάχιστη συνέχεια του. Φυσικά, εκκινώντας από το σημείο 0 της εμπειρίας, οι κυριαρχικοί ξεχωρίζουν ευκολότερα τους υποτακτικούς.
     
  4. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

    Θα μας εξηγήσεις πού στηρίζεται η προφητεία σου; (στην περίπτωση των λεσβιών, δε, αυτοεκπληρούμενη).

    Εδώ δεχτήκαμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξεφεύγουν τόσο από τις κοινωνικές επιταγές που άναζητούν ομόφυλους ερωτικούς συντρόφους, η κυριαρχικότητα/υποτακτικότητα είναι κανένα άλυτο μυστήριο ή κάποια βιολογική αλήθεια για τα φύλα και δεν διαρρηγνύεται με τίποτα;
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

    Μήπως έχω μεταφερθεί σε κάποιο παράλληλο σύμπαν; Τί βλέπουν τα ματάκια μου; Κλίμακες κυριαρχικότητας; Χαμηλής, μέσης, υψηλής και ΥΠΕΡΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗΣ;

    Ο Κυρίαρχος και η Κυρίαρχος χαρακτηρίζονται, κατά την άποψή μου, από την δική τους αυτοκυριαρχία και την συναισθηματική τους ηρεμία. Από την κυριαρχία πάνω στα δικά τους πάθη, αυτά που ταλανίζουν τα αδύναμα και ανασφαλή άτομα. Τι χαμηλή και τί μέση και κυρίως ΤΙ ΥΠΕΡΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ; Ένας ή μία Κ είναι πρωτίστως άτομα που νιώθουν καλά για τον εαυτό τους, ξέρουν τί θέλουν και πώς να το αποκτήσουν, δεν εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες των άλλων, δεν περιφρονούν τους ανασφαλείς ή τους ονειροπαρμένους, έχουν κατανόηση για όσους βρίσκονται σε άλλο σημείο της δικής τους αυτογνωσίας, δεν τους επιτίθενται ποτέ, δεν τους μιλούν άσχημα, και σαφώς δεν τους εκμεταλλεύονται οικονομικά, εκτός εάν το Υ συναινεί στο whoring ή στην φάση της εκμετάλλευσης, με πλήρη συνειδητότητα και καύλα.

    Πρόσφατα είχα την χαρά να μιλήσω με αρκετά άτομα από ξένα σάιτς, όπου ανέφερα αυτά που ακούω εδώ πέρα, από κάποια μέλη εδώ, ότι τάχαμου δήθεν οι σαδιστές δεν θέλουν να παίζουν με μαζοχιστές, γιατί τότε γίνονται υπηρέτες τους. Έφριξαν οι άνθρωποι. Πώς είναι δυνατόν είπαν; Αυτό είναι κακία. Δεν έχει απόλαυση. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BDSM. Πού νάλεγα και τα άλλα, με τις κακοποιήσεις και τις απειλές και τα βρισίδια και τους εκβιασμούς και την εκμετάλλευση των χαζών και το τσαλαπάτημα των ονείρων και την εγκατάλειψη των εξαρτημένων και όλα όσα ξέρω, από τα παρασκήνια...

    Αντιπαρέρχομαι την κομπλεξική αναφορά στην ομοφυλοφυλία και την αναφορά στην υποτιθέμενη υψηλή κυριαρχικότητα, που είπαμε ότι δεν υφίσταται - ή είσαι Κ ή δεν είσαι, δεν υπάρχει ολίγον Κ, έλεος δηλαδή τώρα. Και δεν βλέπω σε τί ενοχλεί το στάτους μίας Κ, το αν θα κυριαρχείται από κάποιον άλλον. Επειδή προσωπικά είμαι switch, όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια, δεν βλέπω κανένα κώλυμα στην λειτουργία μίας Κ σε σχέση με Υ και στην παράλληλη λειτουργία της ως Υ σε σχέση με Κ. Μάλιστα, πρόσφατα γνώρισα ένα εξαιρετικό ζευγάρι, που είναι switch στην μεταξύ τους σχέση. Το πάνε χαλαρά και αβίαστα, όπως τους βγει. Αυτό είναι κάπως πιο σπάνιο, όμως σαφώς υφίσταται και αυτό.

    Σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι κάποια είναι Κ έναντι ενός Υ, ή Υ έναντι ενός Κ, ακολουθώντας τον γενικό κανόνα: πλεόνασμα vs έλλειμμα ίσον ισοζύγιο. Δεν έχω προσωπικά κανένα πρόβλημα με αυτό, και μάλιστα θεωρώ το στάτους των switch το πιο ξεκάθαρο και έντιμο στάτους του χώρου. Δεν ταμπελοποιείται, είναι ζωντανό και αενάως μεταλλασσόμενο, παίρνοντας μορφή από τα εκάστοτε δεδομένα και πρόσωπα.

    Νομίζω πως το τοπίο ξεκαθαρίζει μόλις ο δήθεν Κ δείξει το πραγματικό πρόσωπό του. Οι υποτακτικοί ξεχωρίζουν σύντομα τους ψεύτικους Κ. Δεν έχω συναντήσει παρά ελάχιστους έντιμους και ελάχιστες έντιμες Κ στη ζωή μου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Ο προσωπικός μου ορισμός του/της Κ έχει αναπτυχθεί λιτά αλλά με σαφήνεια στο νήμα Ο καλόκαρδος Μάστερ. Θεωρώ δε, κρίνοντας από παλαιότερα γραπτά του, ότι ο Dolmance θα συμφωνούσε μαζί μου αν ήταν ακόμη εδώ.

    Το ότι είμαστε σαδομαζοχιστές δεν μας κάνει αήθεις. Δυστυχώς ο χώρος βρίθει από φαιδρούς, δήθεν, απατεώνες, φίλους και φίλες των απατεώνων, άτομα που κακοποιούν τους έχοντες όνειρα και ελλιπή κριτική αντίληψη λόγω των ονείρων τους και των ελλείψεών τους και άτομα που εκμεταλλεύονται αυτές ακριβώς τις αδυναμίες των συνανθρώπων τους. Η άποψή μου, όπως έχω καταθέσει επανειλημμένως σε αυτό το φόρουμ, είναι ότι αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BDSM. Είναι κακία. Είναι ανασφάλεια. Είναι αντιαισθητικό. Είναι μία βρωμιά.

    Το μόνο που αξίζει σ' αυτά τα άτομα είναι ο Καιάδας του BDSM. Δηλαδή πλήρης εξοστρακισμός από την κοινότητα των συνειδητοποιημένων μελών.
     
  6. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

    Κοινώς δηλαδή, λες ότι είναι αναπόφευκτο για κάθε αυτοαποκαλούμενη ή σκέτο αποκαλούμενη αφέντρα/κυρίαρχο γυναίκα, να καταλήξει να γίνει το ακριβώς αντίθετο; Γιατί; Είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι το subιλίκι είναι στο dna όλων των γυναικών; Κι εγώ θα μπορούσα να πω ότι δικαίως έχει βγει το γνωμικό το "αιδοίο σέρνει πλοίο" και κάθε αδέσποτος όρχις εκεί έξω, ασχέτως ετικετούλας, είναι απόλυτα επιρρεπής στο να του σύρουν το ανυποψίαστο πλοίο του. Η αγαμία κάνει θαύματα σε μερικούς, όχι, δεν θα πω σε "όλους". Τέτοιες λέξεις όπως και τα "ποτέ", "κανένας" και "πάντα" θεωρώ ότι είναι μονόδρομοι στο να χάσει κάποιος το δίκιο του ή την όποια σοβαρότητα της άποψής του.
     
  7. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

    Ρητορεύω
    Είναι ανέξοδο και επιπλέον είναι μόδα,
    δημιουργεί εντυπώσεις,
    εντυπώσεις, εξαργυρούμενες σε είδος ή σε χρήμα
    (ή και στα δύο –ενίοτε).

    Για ποιους λόγους κάποιο άτομο είναι κυριαρχικό;
    -Επειδή του αρέσει.
    -Επειδή το καλεί η φύση του.
    -Επειδή δεν είναι με τίποτα υποτακτικό αλλά γουστάρει Κ/υ μπερδέματα
    (ας μην προσπερνάμε απνευστί αυτή την πιθανότητα).
    -Επειδή υπάρχει ζήτηση και συντρέχουν κάποιοι από τους άνωθεν λόγους.
    Διαλέγετε, παίρνετε ή και συμπληρώνετε κατά βούληση.
    Απλά πράγματα;
    Θεωρητικά ναι. Αλλά επειδή ασκούμε θεωρία εδώ χάμου
    (στα νήματα εννοώ, όχι στα παρελκόμενα των νημάτων)
    ακολουθώ μοιραία το συρμό.

    Γκουχ-γκουχ (ξερόβηχας )
    [ξεροβήχουν άραγε τα Κ όντα, ειδικά εν μέσω ρητορείας;
    Κι’ αν ναι, μετράει στον ξερόβηχα το φύλλο Τους; ]
    Μετράει μήπως το φύλλο του κάθε Κ ατόμου εάν δεχτούμε τα παραπάνω;

    Ποιος Μωυσής του bdsm θα κατέλθει κατάφορτος των Δέκα Εντολών
    εκ του όρους Σινά, για να τις επιβάλλει στο πλήρωμα της σαδομαζοχιστικής εκκλησίας;
    (με την κυριολεκτική έννοια του όρου)
    Στο όνομα τίνος Θεού ;


    Τούτη εδώ η εκκλησία έχει το προνόμιο της επιλογής Μωυσή όπως και Θεού.
    Κανείς δεν εγκαθιδρύεται με το άστε ντούε Τ/του
    ειδικότερα εν μέσω κοτσανολογίας, εάν και εφόσον δεν γίνει αποδεκτός.
    Δηλαδή, αν μη τι άλλο, δεν προκύπτει συνεπής.

    Κλείνω την επωφελή παρένθεση.

    Υπάρχουν υποτακτικά άτομα; (ζήτηση)
    Σαφώς και ναι.
    Υπάρχουν επομένως και Κ άτομα.
    Κάποτε, (στις εποχές της αμοιβάδας)
    πιθανόν να μην υπήρχαν.
    Στις ίδιες εποχές και εντεύθεν , πιθανότατα να προϋπήρξαν τα υ
    οπότε μετέπειτα προέκυψαν και τα Κ.
    (το πιθανότερο σύμφωνα με το ρητό
    «Όταν ο λαός είναι έτοιμος, ο Αφέντης εμφανίζεται»)
    [βλ. ταινία Ζορρό ].

    Όπως και να’ χει όμως,
    το φύλλο Αυτών είναι μία εντελώς άλλη υπόθεση
    στο συνειδητό, εφαρμοσμένο bdsm.

    Στο κατ’ επίφασην bdsm βέβαια,
    όπου τα πάντα ερμηνεύονται και προσαρμόζονται
    κατά τα συμφέροντα και την υστεροβουλία ορισμένων,
    για να καρπωθούν τα ωφελήματα της ανέξοδης ρητορείας
    (είδος, χρήμα, -ενίοτε και τα δύο)
    είναι δυνατόν ακόμα και ο Μωυσής να κατέλθει του όρους Σινά
    μεταφέροντας τις Δέκα Εντολές σε …dvd.

    Θαρσείν χρη… (και Αχρειότητα).
     
  8. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Re: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

    Μακριά από μένα η απολυτότητα σκέψεων και απόψεων, ειδικά σε τομείς που δεν με αφορούν προσωπικά. Ως μέλος του φόρουμ γράφω την γνώμη μου, χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο του πάπα και βέβαια χωρίς να προσπαθώ να πείσω για την ορθότητα της. Τόσο απλά.

    Ο προσεκτικός αναγνώστης Niveni θα παρατηρήσει πως η είσοδος μου στο θέμα ήταν με τη λέξη συμφωνώ, στη πρόταση της sklavina "Δεν πιστεύω πως υπάρχουν αφέντρες". Είναι εμφανής η διαφορά του πιστεύω από το γνωρίζω! Η τέλος πάντων είναι εμφανής σε όσους-ες διαβάζουν με τα μάτια τους και όχι με την εμπάθεια τους ή τα κόμπλεξ τους.

    Η προσωπική μου εμπειρία είναι πως ναι, όλες οι αποκλειστικά ετεροφυλόφιλες και οι κυρίως ετεροφυλόφιλες, (μόνο περιοδικά ομοφυλόφιλες) γυναίκες, όσο κυρίαρχες και να είναι, υποτάσσονται τελικά στο διάβα της ζωής τους από έναν ή περισσότερους κυρίαρχους άντρες. Βέβαια δεν καταθέτω την εμπειρία μου ως επιστημονικό συμπέρασμα ή στατιστικό δεδομένο και φρονώ πως έχεις αντιληφθεί ότι δεν χρησιμοποίησα ολοκληρωτικές λέξεις όπως ποτέ και πάντα.

    Εσύ ενδεχομένως έχεις μια άλλη άποψη με την οποία διαφωνώ αλλά σέβομαι. Γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ, να την καταθέσεις προς συζήτηση και σχολιασμό ή ως μόνο τοποθέτηση.

    .....................

    Θα ήταν προς το καλό των επισκεπτών και των μελών του φόρουμ, αν λιγόστευαν ή απουσίαζαν (!) οι ανόητες βολές και αντεγκλήσεις και οι ανούσιες μπηχτές, νερόβραστοι υπαινιγμοί κλπ σε κάθε νήμα, καθώς και η έλλειψη της "απόλυτης" "αλήθειας" των σούπερ ντούπερ "υπερέμπειρων" "ειδικών" του bdsm. Ομοίως οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί και οι αναίτιες επιθετικές αναφορές εκτός του ότι σηματοδοτούν το χαμηλό ή πικραμένο (σε κάθε περίπτωση αδύναμο) επίπεδο όσων τις χρησιμοποιούν, κατεβάζουν και το επίπεδο του φόρουμ. Ας το πάρουν χαμπάρι κάποια στιγμή και ας αλλάξουν νοοτροπία.

    Επίσης ας σταματήσει αυτή η καραμέλα περί κοινότητας! 6.993 μέλη έχουν περάσει από το φόρουμ μέχρι σήμερα, 777 είναι τα ενεργά αυτή τη στιγμή, τα οποία είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν πρόκειται ποτέ, όχι απλά να συναντηθούν αλλά έστω και να ανταλλάξουν ένα pm.

    Σε ποιά κοινότητα ακριβώς αναφέρονται όσοι και όσες χρησιμοποιούν τη λέξη; Σε ελάχιστα παρεάκια λιγοστών ανθρώπων που κατά περίπτωση και παροδικά ανταμώνουν σπάνιες, λίγες ή περισσότερες φορές; Χαρακτηρίζονται ακόμα και αυτές οι παρέες από συνεχή αλληλεπίδραση μεταξύ των φορέων που τις αποτελούν ή οι παράμετροι που αντιλαμβάνεται ο καθένας τους το bdsm είναι κοινοί που μπορούν να σχηματίσουν κανόνες και μάλιστα αυτοί να παρουσιάζονται ως απαράβατοι νόμοι; Aστεία πράγματα!
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

    Οπότε μπορούμε να είμαστε ήσυχοι...  

    Δεν φαινόμαστε στο δρόμο, ούτε οι υποτακτικές ούτε οι Αφέντρες και πιο πολύ μου άρεσε η απάντηση αυτή

    Σήμερα κλείνω πέντε χρόνια παρουσίας σ αυτό το φόρουμ. Είναι πάντα ένας πολύ ευχάριστος και φιλικός χώρος για μένα, όπου - στις καλές μας και τις καλές του μέρες - μπορούμε να εκφραστούμε ως αυτό που είμαστε. Όποιος αδυνατεί να διακρίνει τις δομές του κατά τη γνώμη μου είναι ένας βλάκας και μισός, αλλά αυτό το ξέραμε και χωρίς τις φοβερές δηλώσεις με ντουντούκα.
     
    Last edited by a moderator: 23 Ιουνίου 2010
  10. Bon Viveur

    Bon Viveur Sex involves the body. Great sex involves the mind

    Απάντηση: πως καταλαβαινεις οτι μια γυναικα ειναι Αφεντρα?

    Όπως σχεδόν σε όλα τα θέματα των ανθρωπίνων σχέσεων, ο κανόνας είναι ένας: “Δεν υπάρχουν κανόνες”.
    Η εξωτερική εμφάνιση και η κοινωνική συμπεριφορά, μερικές φορές υποδηλώνουν και προδιαθέτουν για την σεξουαλική ταυτότητα των ανθρώπων, αλλά τις περισσότερες φορές όχι.
    Υπάρχουν δραστήριοι, ενεργητικοί, αυταρχικοί και υπερόπτες (άνδρες κυρίως αλλά και γυναίκες) στο χώρο εργασίας τους, που διευθύνουν και εξουσιάζουν πολλούς άλλους, και στη σεξουαλική τους ζωή απολαμβάνουν παθητικό και υποτακτικό ρόλο.
    Όπως υπάρχουν και πολλοί απλοί και χαμηλών τόνων άνθρωποι που συμπεριφέρονται κυριαρχικά και εξουσιαστικά στη σεξουαλική τους ζωή.

    Συμπερασματικά, με δεδομένο ότι οι πραγματικές Αφέντρες στην Ελλάδα είναι ελάχιστες ( το γιατί συμβαίνει αυτό, ειδικά στη χώρα μας, μπορούμε αν θέλετε να το εξετάσουμε σε άλλο νήμα ) και από αυτές τις ελάχιστες, η πλειοψηφία δεν είναι Mistress, αλλά Domme ή Top, δεν είναι καθόλου εύκολο (δεν λέω αδύνατον) να καταλάβεις τι είναι μια γυναίκα, βλέποντας μόνο την κοινωνική της συμπεριφορά.
    Προσωπικά, οι περισσότερες από τις Κυρίες που είχα την τύχη να γνωρίσω, δεν διέθεταν ούτε κάποιο χαρακτηριστικό εξωτερικό γνώρισμα, ούτε ανάλογη κυριαρχική συμπεριφορά, αλλά στις προσωπικές τους στιγμές μεταμορφώνονταν και το απολάμβαναν απεριόριστα.
    Μια καλή πάντως ευκαιρία για αυτές τις αναζητήσεις, αποτελεί το συγκεκριμένο forum και η δυνατότητα επικοινωνίας ή γνωριμίας με άτομα με ανάλογα ενδιαφέροντα. 
     
  11. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

    @Seduction
    Πρόσεξα ότι παρότι στην ουσία λες πάλι το ίδιο, αυτή τη φορά αναφέρεις "την προσωπική σου εμπειρία" ως γνώμονα. Δηλαδή κρίνεις με βάση όσες γυναίκες έχεις γνωρίσει εσύ ή έστω ενδεχομένως όσες έχεις ακούσει και από φίλους/γνωστούς σου. Κάνει διαφορά το "δεν έχω γνωρίσει/ακούσει για αφέντρες" σε σχέση με το "δεν πιστεύω πως υπάρχουν αφέντρες" ('επειδή δεν μου 'τυχε να γνωρίσω μία'); Πιστεύω πως κάνει.
    "777 ενεργά μέλη". Να 'ναι όλοι ίδιοι άραγε;
    Μιας και εικάζεις για την προσωπική μου άποψη, ευχαρίστως να σου πω. Πάνω στο θέμα δεν έχω προσωπική εμπειρία καθότι δεν έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής irl κοινώς αποδεκτή "αφέντρα", μόνο γραπτά έχω διαβάσει. Ακόμα και αν δήλωνα στο δικό μου κεφάλι μία τέτοια, δεν θα με χρησιμοποιούσα σίγουρα ως παράδειγμα. Είχα πάντως τη χαρά να γνωρίσω κάποιους Μάστερς στη μέχρι τώρα πορεία μου, αρκετά έως πολύ διαφορετικούς τον ένα από τον άλλο. Είναι αυτό αρκετό ώστε να με κάνει να πω ότι δεν υπάρχουν; Όχι, επιφυλάσσομαι και ανυπομονώ για το μέλλον. Αν ο δρόμος μου φέρει μία τέτοια θα χαρώ να την γνωρίσω και να σχηματίσω γνώμη γι αυτήν ως άτομο και όχι ως αντιπροσωπευτικό δείγμα "του είδους της".
    Αν πάντως αναφέρεσαι σε μένα για την εμπάθεια και το κόμπλεξ (μπορεί να κάνω λάθος αλλά αυτή η εντύπωση μου δόθηκε), δεν σε ξέρω και ακόμα και αν σε μάθω, για μένα δεν θα είσαι τίποτε παραπάνω εδώ μέσα από ένα nick με (τελευταία φορά που κοίταξα) 117 posts. Οι περαιτέρω περιγραφές και στοιχεία, δεν με αφορούν. Αν αναφέρθηκα σε εσένα προσωπικά, ήταν γιατί μόνο εσύ βρήκες το χρόνο και μπήκες στον κόπο να αναπτύξεις όπως μπορούσες το σκεπτικό σου.
     
  12. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

    Λάθος εντύπωση σου δόθηκε!