Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως ξεκινήσατε

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος LeoNaRDo, στις 25 Ιουνίου 2015.

1. SamuHarry

SamuHarry New Member

Στην Ιαπωνία, σε BDSM party, που είχα πάει για πρώτη φορά. Μια κοπέλα ηρθε και μου ζήτησε to dominate her. The rest is history..

2. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Δεν το κατάλαβα γιατί τα εγγλέζικα μου είναι χάλια. Τι ζητούσε η Γιαπωνέζα;;

3. ChrisZab11

Και πώς προέκυψε;; Έτσι ξαφνικά;;;

4. rea..

rea.. Contributor

Έτσι ξαφνικά προκύπτουν αυτά τα άτιμα.

5. SamuHarry

SamuHarry New Member

Υποταγή

6. ChrisZab11

Ο εργασιακός μου φορέας ήταν αυτός που μου έδινε τα εφόδια . Πρόγραμμα, ευθύνη , αμεσότητα λήψης και διαχείριση καταστάσεων. Αυτά μας ακολουθούν εφόρου ζωής και γίνεται μέρος της καθημερινότητας.
    Όμως ορισμένες ταινίες , όπου μέσα από αυτές , μου έγινε ξεκάθαρο πλέον ο ρόλος που με αντιπροσώπευσε και στο ερωτικό κομμάτι
    Η Γραμματέας .

Τις 50 αποχρώσεις με έκανε να βαρεθώ , δεν την έχω δει ολη . Είδα όμως την παράσταση με τον Σεφερλή κι γέλασα .

Μετά από αυτό, υπήρξε μια γνωριμία με μια υποτακτική. Η ίδια μου εξήγησε , λόγο της εμπειρία της , τι γίνεται. Έτσι σιγά σιγά μπήκα στον κόσμο του bdsm και του , s/m ειδικότερα . Κάτι που ήμουν αλλά δεν το ήξερα.
    Το διαδίκτυο με βοήθησε πλέον να μου γίνει ξεκάθαρο. Στις όποιες σχέσεις που είχα πριν μου έβγαινε η "κυριαρχία" , δίχως να γνωρίζω ότι ήταν αυτό . Επίσης με βοήθησε να γνωρίσω μορφές παραφιλιας που μου ήταν εντελώς άγνωστες, όμως υπήρχαν μέσα μου.

Τρόπος ζωής;;; Όχι , είναι τρόπος έκφρασης ερωτικών μου επιθυμιών, τίποτε άλλο.
    Ο τρόπος ζωής είναι πολυποίκιλος.