Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως ξεχωρίζετε ένα υποτακτικό άτομο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

  1. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Εξαιρετική ανάλυση! Εξαιρετικότατη!
    ιδίως το περι θρησκεύματος μέρος με άρεζε πολύ!
    Πάντα τέτοια  
     
  2. zou

    zou

    Απάντηση: Πως ξεχωρίζετε ένα υποτακτικό άτομο;

    εγω παντως οταν τους το λεω δεν με πιστευουν....
    Αληθεια ειμαι λιγα χρονια στο χωρο αλλα μονο σε ζευγαρια μπορω να καταλαβω ποιος ειναι ο υποτακτικος και ποιος ο Κυριαρχος. Και δεν μιλαω για ζευγαρια που ειναι εδω μεσα.
     
  3. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Αφιερωμένο

    Εκ των υστέρων. Οι υποτακτικοί θα «φάνε» ό,τι τους σερβίρει ο Κ τους, αρκεί να έχει ισχυρό βουδουσουμικό έρεισμα, ή θα νιώσουν τρομερές ενοχές αν δεν το κάνουν.
    Οι Κ «μαγειρεύουν» και σερβίρουν κατά τη βολή τους. Και φυσικά άνευ ενδοιασμών.

    (Καλά, σαν να μπήκα στη Θύρα 13 και φώναξα "Ζήτω ο Θρύλος!"   )
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Αφιερωμένο


    Θα σε κάνανε τούμπανο στο ξύλο λοιπόν, και θα 'χανε και δίκιο...

    Δεν κάνεις κάτι περισσότερο λογικό κι εδώ πάντως, και πιστεύω πως κάνεις το αντίθετο ακριβώς από αυτό που επιδιώκεις... Αντί να θίξεις τα κακώς κείμενα όπως νομίζω πως θα ήθελες, συμβάλλεις κι εσύ στη συντήρηση της μυθολογίας περί ανενδοίαστων Κυριάρχων και άνευ όρων υποταγμένων υποτακτικών. Αναπαράγεις δηλαδή, τα στερεότυπα που θεωρώ πως προσπαθείς να στηλιτεύσεις...


     
     
  5. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Πως ξεχωρίζετε ένα υποτακτικό άτομο;

    Συνηθως απο τα σαλια................... 
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Πως ξεχωρίζετε ένα υποτακτικό άτομο;

    E, λογικό δεν είναι;

     


     
     
  7. Απάντηση: Πως ξεχωρίζετε ένα υποτακτικό άτομο;

    Εξαρτάται τί θεωρούμε αντίθετη. Συμπληρωματική, ναι. Όμως, χαρακτηριστικά συμπεριφοράς όπως η υπομονή, η τόλμη, η ειλικρίνεια και η σαφήνεια νομίζω πως πρέπει να είναι κοινά για να υπάρξει μία ουσιαστική σχέση μεταξύ τους.
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Απάντηση: Πως ξεχωρίζετε ένα υποτακτικό άτομο;

    Δε νομιζω πως η ερωτικη φυση του ανθρωπου μπορει να γινει αντιληπτη ευκολα. Δε μπορω, βλεποντας καποιον στο δρομο, να σχηματισω εικονα για το τι κανει στο κρεβατι του, πως λειτουργει μεσα στη σχεση του. Ακομα κι οταν καποιον τον ξερω, ειναι αδυνατο να γνωριζω τον τροπο ερωτικης του εκφρασης, εκτος αν μπει ο ιδιος στον κοπο να μου τον πει. Βεβαια, δε μπορω να παραγνωρισω πως υπαρχουν περιπτωσεις
    ατομων που κανουν οτι περναει από το χερι τους προκειμενου να κοινοποιησουν τη σεξουαλικη τους ταυτοτητα, σε σημειο πολλες φορες να γινονται απο εκνευριστικοι μεχρι και γελοιοι. Πιστευω, ωστοσο, πως αποτελουν την εξαιρεση στον κανονα.
     
  9. Απάντηση: Πως ξεχωρίζετε ένα υποτακτικό άτομο;

    Πώς ορίζεις τη σεξουαλική ταυτότητα; Τη συνδέεις με το sex, σαν ερωτική πράξη ή με το sex, σαν φύλο;
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Απάντηση: Πως ξεχωρίζετε ένα υποτακτικό άτομο;

    Τη συνδεω με το sex σαν ερωτικη πραξη, και ολα οσα αυτο συνεπαγεται. Απο τον τροπο που λειτουργει καποιος την ωρα της πραξης, μεχρι το τι κανει για να γνωστοποιησει την επιθυμια η την ελξη του για καποιο ατομο.
     
  11. Απάντηση: Πως ξεχωρίζετε ένα υποτακτικό άτομο;

    Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Επομένως, συνδέεις και την υποτακτικότητα ή κυριαρχικότητα με το σεξ, ως ερωτική πράξη, και μόνο. Το σέβομαι.

    Αν όμως προσεγγίσουμε τη σεξουαλική ταυτότητα όχι μόνο σαν πράξη, αλλά σαν τρόπο να αντιλαμβάνεται κάποιος και εκφράζει το φύλο του έστω και αποκλειστικά στον ερωτικό τομέα, τότε αλλάζει. Και λέω στον ερωτικό τομέα γιατί δε θέλω να αναλύσω τώρα γενικότερες αντιλήψεις του φύλου σε κοινωνικό πλαίσιο, καθώς δε νομίζω οτι έχουν σχέση με το BDSM. (αν δηλ. μία γυναίκα αντιλαμβάνεται το φύλο της ως κατώτερο κοινωνικά)

    Αυτό που θέλω να πω είναι οτι όταν κανείς βιώνει και εκφράζει το φύλο του ερωτικά σε συνάρτηση με την υποτακτικότητα ή την κυριαρχικότητα, αυτό ειναι κάτι που μπορεί να γίνει αισθητό από κάποιον που σχετίζεται μαζί του ερωτικά, φιλικά, κοινωνικά κτλ., εκτός αν η σχέση αυτή είναι εντελώς επιφανειακή.

    Εγώ θεωρώ την ερωτικη θηλυκότητά μου συνυφασμένη με την υποτακτικότητα. Όποιος έχει ουσιαστική επικοινωνία μαζί μου από τους γύρω μου νομίζω πως μπορεί να το αντιληφθεί. Το πώς θα το επεξεργαστεί εκείνος είναι άλλο θέμα. Αλλά πιστεύω πως μπορεί να το αντιληφθεί, ακομα κι αν δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε μία λέξη για τις προτιμήσεις μου στο σεξ.
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Πιστεύετε πως οι υποτακτικοί διαθέτουν πιο ασταθή χαρακτήρα από τους Κυρίαρχους και πως είναι λιγότερο πνευματικά δυνατοί;