Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως ορίζουμε το μη προσωποπαγές;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Nickname, στις 4 Μαρτίου 2022.

  1. slave32

    slave32 Contributor

    Τώρα μπορώ να σας απαντήσω. Θεωρώ ότι κακώς πιάνεστε
    από μία λέξη όπως το σιχαίνομαι τον εαυτό μου που χρησιμοποιεί ένας σκλάβος για να περιγράψει το πως αισθάνεται κάθε φορά που αποτυγχάνει να απεμπλακεί από το εγώ του με σκοπό την ικανοποίηση του Αφέντη του. Δίνετε περισσότερη βαρύτητα από όσο θα έπρεπε σε μία και μόνο λέξη για να στηρίξετε τα συμπεράσματα σας. Τα δε συμπεράσματα είναι τόσο επικριτικά που δεν θα έπρεπε καθώς δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε πράγματα και καταστάσεις, αλλά ακόμη περισσότερο θα έπρεπε να είχατε μεγαλύτερη εγκράτεια στην διατύπωση των υποθέσεων σας, καθώς γνωρίζετε ότι αυτές πηγάζουν επαγωγικά μόνο υπό τη χρήση του ρήματος σιχαίνομαι.
    Γράφετε θεωρητικά και όχι επί προσωπικού ενώ συνεχίζετε να σχολιάζετε επί προσωπικού, σας επαναλαμβάνω όμως ότι το κάνετε αυθαίρετα καθώς δεν γνωριζόμαστε. Πάρα ταύτα καλά κάνετε και λέτε ότι λέτε, συνεχίζω να διαφωνώ μαζί σας.

    Να συμπληρώσω ότι μου είστε ιδιαίτερα συμπαθής και θεωρώ ότι είστε πολύ κοντά στα πρότυπα του Αφέντη που υπάρχουν μέσα μου. Δεν θέλω να έρθω σε σύγκρουση μαζί σας και αν το κάνω σας ζητώ ειλικρινά και πραγματικά Συγγνώμη, Κύριε.