Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως το καταλαβατε??

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kits, στις 20 Αυγούστου 2007.

  1. Kits

    Kits Contributor

    Πως καταλαβατε οτι ανήκετε στον χωρο του BDSM??

    απο ποια ηλικια και απο ποια ερεθισματα?

    Δυσκολευτήκατε να το αποδεχτείτε η οχι?
     
  2. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ειχα απο μικρη τασεις κυριαρχικες!
    Η πρωτη μου "επαφη" αν μπορει να ειπωθει ετσι με το bdsm ηταν στην ηλικια των 7 χρονων!
    Θυμαμαι πως πανω σε καποιο παιχνιδι, μεσα σε μια αυλη, θυμωσα με ενα αλλο συνομιληκο παιδι τον Αιμιλιο και αρπαζοντας ενα πεταμενο εκει λαστιχο απο ιμαντα αυτοκινητου που ειχε κοπει, τον μαστιγωσα στην πλατη, κι ενω εκεινος ετρεχε ουρλιαζοντας και με το δικιο του, εγω απο φοβο σαν παιδι μην με χτυπησει αν σταματησω να τον κτυπω , συνεχιζα αυτην την αποτροπαια πραξη!Μολονοτι ηταν ενα ασχημο γεγονος και μαλιστα αναμεσα σε παιδακια 7 χρονων, το παιδι αυτο το ξανασυναντησα μεγαλη πλεον, ειχε ξεχασει αυτη την φαση παντως του ζητησα συγγνωμη!
    Κατα τα αλλα ηθελα παντα να ηγουμαι, δεν σηκωνα "μυγα στο σπαθι μου" και ναι στις διαμαχες μου χαστουκιζα με περισση ανεση οποιον μου την ελεγε!
    Καποτε ομως σε μια διαμαχη μου με εναν συμμαθητη μου εισεπραξα ενα αρκετα δυνατο χαστουκι!
    Ηταν ο μονος που το τολμησε! Και ομολογω πως μετα το χαστουκι του αυτο τον ερωτευτηκα!!!!
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    θα έλεγα απο την ηλικια των 15-16 ετων..ομως για αρκετο καιρο ημουν εν υπνω μια και ειχα άλλες προτεραιοτητες ατη ζωη μου..
     
  4. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Πως το καταλαβατε??

    Στις 4 Ιανουαριου του 2007 κατα τις 11:00 το βραδυ καταλαβα οτι αυτο που σκεφτομουν απο μικρος δεν ανηκει στα πλαισια της φαντασιας ή στο μυαλο μονο αρρωστων ανθρωπων.

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=7803
     
  5. frendy

    frendy Regular Member

    Απάντηση: Πως το καταλαβατε??

    Πήγαινα στο δημοτικό ακόμα όταν είδα μία βιντεοκασσέτα. Λέγονταν Κάλιντορ ο Μονομάχος (Red Sonya) όπου έπαιζαν ο Σβαρτζενέγκερ και η Μπριγκίτε Νίλσεν (καύλα). Σε μία σκηνή της ταινίας η Νίλσεν ποδοπατάει έναν κινέζο. Αυτό ήταν. Εγινα λάτρης της μπότας από τότε. Στη συνέχεια υπήρξαν και άλλα ερεθίσματα αλλά αυτό ήταν η αρχή.
     
  6. AlucarD [s.m.]

    AlucarD [s.m.] New Member

    Απο 4η δημοτικου ειχα συγκεκριμμενα ονειρα και τρομερα εντονες φαντασιωσεις foot fetish kai domination.Συγκεκριμμενα με 2 συμμαθητριες μου, εκ των οποιων η μια εγινε μετα απο 9 χρονια κοπελα μου, σχεση παραφορου ερωτα, που κρατησε 3μιση χρονια και που εξελιχθηκε στον 2ο χρονο σε D/s σχεση με κυρια εμφαση στο oral worship και περοσσοτερο απ ολα foot fetish  

    Τι σου κανει το πεπρωμενο ε?!
     
  7. φετίχ10

    φετίχ10 Regular Member

    Απάντηση: Πως το καταλαβατε??

    εδώ και αρκετά χρόνια πήγαζε μια παράξενη αίσθηση υποταγής που μετατρέπονταν σε απόλυτη ηδονή,επίσης ξεκινούσε μια εκεφαλική διέγερση(ακόμα και τώρα) που με καθηλώνει και να το θέλω πιό πολύ.....
     
  8. zou

    zou

    Απάντηση: Πως το καταλαβατε??

    Παντα ηθελα ο αντρας να ειναι απο "πανω" μου, να εχει τον ελεγχο του κορμιου μου και των σκεψεων μου.... "Παμε οπου θες, οποτε θες..." μμμμ... ο πονος ηρθε σταδιακα, δεν ειχα πονεσει στο κρεβατι εως τα 18 μου, οταν αρνηθηκα να κανω κατι, κ εφαγα την πρωτη μου σφαλιαρα...!!!  
    σοβαρα με το bdsm ασχοληθηκα πριν 2 μηνες.. εχω διαβασει, οχι πολλα αλλα αρκετα...
    αν δυσκολευθηκα? τρομαξα.... εκλαιγα, "δεν μπορει να μου συμβαινει εμενα αυτο"... γιατι????
    στην αρχη το επνιξα... αλλα μετα δεν καταφερνα να μην βγαλω τη sub... ηθελα να ειμαι υπο, ηθελα να με κυριαρχουν....... και οταν ημουν "ατιθαση" εστω κ επιτηδες, να εβλεπα την αντιδραση του αλλου....
    οταν μιλησα μια φορα σε μια φιλη μου, τρομαξε... δεν το πιστευε... μου ελεγε, γιατι το κανεις αυτο? γιατι επιτρεπεις καποιον να σου φερετε ετσι..? να σε διαταζει, να σε ελεγχει... να σου απαγορευει.... και η απαντηση μου........ τρομαξα κ εγω... δεν ηξερα τι να της απαντησω, με βλεπαν ευτυχισμενη και με κατακριναν..
     
  9. Kits

    Kits Contributor


    Υπαρχει Ελληνιδα μανα που να μην το κανει αυτο??? 

    αμα πιασουμε και τις γιαγιαδες τοτε ξεφυγαμε....
     
  10. nice.ath

    nice.ath New Member

    Από την αρχή της εφηβείας, την ίδια εποχή που πρωτοκατάλαβα ότι μου αρέσουν τα αγόρια. Με αναστάτωνε ο βιασμός, η ταπείνωση, ο εξαναγκασμός. Όμως έπρεπε να φτάσω 31 μέχρι να πρωτοκάνω κάτι D/s
     
  11. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Πως το καταλαβατε??

    Το χρωστω στον Τζεφιρελι...οταν επιστρεφαμε Μ. Πεμπτη στο σπιτι στα 10 μου καπου, η σκηνη της σταυρωσης με ερεθιζε απιστευτα.τοσο εντονα που για καποιο χρονικο διαστημα οταν εμπαινα σε εκκλησια και εβλεπα αγιογραφιες με τα παθη τα αγια εγω δεν αντεχα και ηθελα να μαλακιστω εκει μεσα.Τωρα τα βλεπω πιο εικαστικα πλεον
     
  12. Emma

    Emma Contributor

    Δεν είμαι είτε έμπρακτα είτε θεωρητικά στο bdsm.
    Από μικρή, ήμουν αρκετά ανοιχτόμυαλη (και 8εωρητικά και πρακτικά - για τα Ελληνικά δεδομένα, αν μη τί αλλο) σε θέματα σχέσεων, σεξ και "προτιμήσεων".
    Κάποιος με "σύστησε" στο bdsm πριν κανά τρίμηνο. Άσχημη εμπειρία. Δεν την εύχομαι σε κανέναν. Αν καπάκι δεν γνώριζα κάποια άλλα άτομα και δεν διάβαζα πάνω στο θέμα, θα είχα μείνει με πολύ άσχημη εικόνα για το χώρο, μιας και είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ περαιτέρω.
    Είχα ακούσει από πριν τον όρο bdsm, αλλά δεν το είχα ψάξει. Το μόνο "καλό" που βγήκε απ΄ τη άσχημη προαναφερόμενη φάση είναι ότι ξεκαθάρισα κάποια πράγματα μέσα μου για το τί είμαι και τί θέλω.
    Προτιμώ να μη βάζω ταμπέλες σε ό,τι μου αρέσει/κάνω. Θέλω απλά να περνάω καλά, με τους δικούς μου όρους. Από εκεί και πέρα, περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα!
     
    Last edited: 7 Νοεμβρίου 2007