Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόθος και πάθος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Sir P, στις 21 Σεπτεμβρίου 2011.

  1. Sir P

    Sir P Premium Member

    Το κορμί της Κλαούντιας ήταν ιδρωμένο. Το φουστάνι της είχε κολλήσει πάνω στο σώμα της και αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της. Οι ρώγες της είχαν γίνει πέτρα και η επιθυμία για σαρκική ηδονή κατέκλυζε όλο της το είναι.

    Ο Πλωτίνος έλυσε την γραβάτα του, πλησίασε την Κλαούντια και με μια απότομη κίνηση της έσκισε το φόρεμα.

    Η Κλαούντια ήταν πια γυμνή. Έφερε το δεξί της χέρι στον καβάλο του Πλωτίνου, άγγιξε την σκληρή σάρκινη ρομφαία του πάνω από το παντελόνι και του είπε: «Είμαι η πουτάνα σου».

    Ο Πλωτίνος –ανέκφραστος και χωρίς να πει λέξη- την πέταξε μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι, πήρε το μαστίγιο από την ντουλάπα και άρχισε να την μαστιγώνει στην κωλοχωρίστρα.

    Η Κλαούντια ούρλιαζε από ευχαρίστηση. «Πιο δυνατά, πιο δυνατά» φώναζε, ενώ η ηδονή πλημμύριζε το κολασμένο κορμί της.

    Καλά, ρε παιδιά, εδώ η χώρα έχει χρεοκοπήσει, άνθρωποι τρώνε από τα σκουπίδια, χιλιάδες μεταναστεύουν, και εσείς κάθεστε και διαβάζετε για το αν θα πηδήσει ο Πλωτίνος την Κλαούντια;

    Ουστ, να μου χαθείτε να χάνεστε, παλιοθρασίμια! Βόδια των βοδιώνε!
     
  2. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Πόθος και πάθος

    τελικα την πηδηξε ?
     
  3. lizard

    lizard Regular Member

    ε ναι ! καθε μερα διαβαζουμε για το πως μας πηδαει και πως θα μας πηδηξει η κυβερνηση, να μην διαβασουμε πως πηδαει κι ο Πλωτινος για αλλαγη ??
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ένα απόσπασμα από το δεύτερο βιβλίο μου:

    Για την ίδια, το BDSM ήταν η φυσική συνέχεια της προσωπικής της επανάστασης. Το BDSM δεν ήταν μόνο ερωτική έκφραση, αλλά ήταν κάτι βαθύτατα πολιτικό. Ήταν η άρνηση όλων των θεσμών της κοινωνίας, μονοκοπανιά. Ήταν η άρνηση ενός πολιτισμού που λειτουργεί με βάση τον κατακερματισμό του ανθρώπου σε σώμα και ψυχή, ως δύο ξεχωριστές οντότητες. Της ζητούσαν να βάλει στην άκρη το σώμα της και να επιδοθεί σε μετουσιώσεις της επιθυμίας της. Και όταν ερχόταν η στιγμή του σώματος, της ζητούσαν να είναι μόνο σώμα, χωρίς ψυχή. Το BDSM, επειδή αποσκοπούσε στην αρμονία του σώματος και της ψυχής, δεν ήταν μόνο το τέλειο αντίδοτο στη δυστυχία της εποχής. Ήταν η πυρίτιδα που είχε τοποθετήσει ο Guy Fawkes κάτω από το Αγγλικό Κοινοβούλιο.

    Έτσι δυναμιτίζεται ένα σύστημα: παύει να λειτουργεί, μόλις τα γρανάζια πάψουν να γυρίζουν. Κάποιος ο οποίος περνάει τις μέρες του και τις νύχτες του επινοώντας και απολαμβάνοντας νέες μεθόδους προσέγγισης της Υπέρτατης Απόλαυσης, δεν είναι γρανάζι προς χειρισμό. Εάν υπήρχε ικανός αριθμός ατόμων που θα έπαυαν να θέλουν τα ανταλλάγματα που προσφέρει το σύστημα, και έκαναν απλά BDSM, δηλαδή το κυνήγι της υπέρτατης απόλαυσης, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, το σύστημα απλά θα κατέρρεε.

    Αλλά δεν μπορούσε να τα πει σε κανέναν αυτά, γιατί κανένας δεν θα καταλάβαινε τί λέει. Ένα γρανάζι δεν μπορεί να ξέρει ότι είναι γρανάζι, μέχρι να πάψει να είναι...
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Πόθος και πάθος


    Και ο μέσος bdsmer μικροαστός είναι  
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Re: Πόθος και πάθος

    Σωστά! Είναι που βάζει και λίγο αίσθημα....
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Πόθος και πάθος

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014