Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι από εσάς έχουν κάνει δημόσιο σεξ η κάποιο φετίχ Μπροστα σε κόσμο Γενικά και τι ακριβως ??

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος bislave31, στις 22 Νοεμβρίου 2017.

  1. Hankok

    Hankok Hell is empty and all the devils are here!

    Fingering σε δημοσιο χωρο μετραει;
     
  2. JohnPA

    JohnPA Regular Member

    Λοιπόν παιδιά να το κανονίσουμε με τον πρώτο καύσωνα ραντεβού στην παλαιά Φώκαια όχι πριν γιατί πάνε μόνοgay
     
  3. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Άνοιξε νήμα στην κατηγορία "Συναντήσεις μελών".
     
  4. Slk_200

    Slk_200 New Member

    Πριν 5 χρόνια περίπου στο νιρβάνα όταν λειτουργούσε ο πάνω όροφος το bikini για οποιον ξέρει .
    Παρτουζα την δική μου τότε με γνωστό πορνοστάρ τις ,sirinas μας κοίταζαν πάνω από 50-60 ζευγάρια στο τέλος μας χειροκροτούσαν ....
    Να μην σε αφήσω παραπονούμενο ελπίζω να σου έφτιαξα την φαντασίωση ..
     
  5. JohnPA

    JohnPA Regular Member

    Έχω κάνει πολλά extreme αλλά κάτι τέτοιο όχι μπράβο σου
     
  6. JohnPA

    JohnPA Regular Member

    Αν το κάνουμε μαζί γιατί όχι θέλω βοήθεια
     
  7. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Οκ.
    Όταν πιάσουν οι ζέστες,θύμισέ το μου.

    Ετοιμαστείτε για ένα καυτό καλοκαίρι παιδιά!
     
  8. JohnPA

    JohnPA Regular Member

    Εντάξει θα σε πάρω κατευθείαν στο κινητό να μην χάσουμε χρόνο
     
  9. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Προχθες Δευτερα μεσημέρι, το αυτοκινητο παρκαρισμένο στην άκρη του δρομου, η κοπέλα στα 4, στη θέση του συνοδηγού και εγώ να μπαίνω μεσα της.
    Απο τα αυτοκινητα που περνούσαν, βλέπανε καθαρά τι γινοτανε και αυτό μας καυλωνε ακόμη ποιο πολυ.
     
  10. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

  11. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Κατ'αρχήν, για να μην αρχίσω κι εγώ να απολογούμαι πως δείχνομαι, κάνω, ράνω κ.λ.π., τονίζω πως τα όσα περιγράφω εδώ δεν αποτελούν μόνο προσωπικές εμπειρίες. Κάποια τα έκανα, κάποια τα έκαναν άλλοι, με τη συμμετοχή μου, και σε άλλα έτυχε, απλά, να είμαι παρών!

    Πάμε, λοιπόν,
    Public... yess!!! Ένα από τα αγαπημένα μου!!!
    Σε μπαλκόνι σπιτιού...
    Σε μπαλκόνι ξενοδοχείου (με εγγυημένο κοινό από κάτω)...
    Σε παραλία ημέρα (με σχετικό κόσμο)...
    Σε παραλία νύχτα (με μπαλκόνια από ξενοδοχεία γεμάτα)...
    Σε διάδρομο ξενοδοχείου (μας πιάσανε)...
    Σε πάρκο με "σχετική κίνηση"

    Αυτά αφορούν σε sex, όμως!
    Στα του χώρου μας?
    Το νήμα, κάνει τον διαχωρισμό "σεξ ή κάποιο φετίχ". Λογικός και κατατοπιστικός ο διαχωρισμός. Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς, τώρα να αναφερθώ σε "fetishes in public", εφόσον για το "sex" μίλησα πριν. Κάποιες, όμως, από τις αγαπημένες μου ασχολίες, που θα περιγράψω παρακάτω, θα έλεγα πως αποτελούν πρακτικές των D/s και M/s, οι οποίες έχουν επαρκώς περιγραφεί στα αντίστοιχα νήματα (εκπαίδευση, ταπείνωση, εξαναγκασμός κ.λ.π.). Θα μιλήσω, λοιπόν, για αυτές, έχοντάς τες ως τέτοιες στο μυαλό μου. Αν, τώρα, κάποιος μπορεί να τις εκλάβει μόνον ως φετίχ.... καλοδεχούμενη και αυτή η οπτική!!!

    Γνωριμία*
    Γνωρίζω αρκετούς Κ, που στην "γνωριμία" βάζουν το υ να γονατίσει στα πόδια τους σε δημόσιο χώρο. Πέρα από τον προφανή συμβολισμό της ενέργειας, δύο ξεκάθαρα οφέλη -από τα πολλά- είναι:
    • το ξεπέρασμα του ορίου/ντροπής/στάσης, έναντι των όσων έχει να προσφέρει το υ στον Κ
    • το βίωμα της ασφάλειας του υ, ως ιδιοκτησία του Κ **
    Έτσι, για το... ημερολόγιο, αναφέρω κάποιες περιοχές πρώτου γονατίσματος:
    Μεγάλες πλατείες της Αθήνας (Αγ. Παρασκευή, Ν. Σμύρνη, Σύνταγμα, Εξάρχεια)
    Δρόμοι σε περιοχές Αμπελοκήπων, Εξαρχείων, Θησείου και φυσικά... Μοναστηρακίου.
    Κεντρικοί δρόμοι, όπως Μεσογείων, Σταδίου, Πατησίων, Κηφισίας, (παραλιακή τι να την κάνεις? Μόνο αυτοκίνητα περνάνε!)
    Βέβαια, υπάρχουν μέρη που αξίζουν, παρά το ότι περνάνε μόνο αυτοκίνητα και όχι πεζός κόσμος. Τέτοια είναι τα διόδια και οι γέφυρες (φχαριστιέσαι κορνάρισμα). Ιδίως η γέφυρα στο Κάστρο Βοιωτίας και αυτή η ψηλή, στη εθνική Αθ.-Θεσσαλονίκης, κοντά στο 420Km. Ας τις αφήσουμε, όμως, για λίγο τις γέφυρες, γιατί αυτές ενδείκνυνται και για δημόσια γύμνια, όπως θα μιλήσω παρακάτω.
    Α, ναι... και μία φορά πάνω στην Ακρόπολη, LOL

    Αν και όχι πάντα, πολλές φορές κατά την γνωριμία, θέλω να το προχωρήσω και λίγο παραπέρα. Έτσι, συνήθως μετά το γονάτισμα, έρχεται η εντολή "γδύσου". Μερικώς ή ολικώς. Όχι τόσο δημόσια όσο το γονάτισμα. Τουλάχιστον, όχι για αυτή την πρώτη φορά. Συνήθως λίγο πιο πέρα, πίσω από την τέντα ενός καταστήματος ή σε τοίχο με κάλυψη από το σώμα μου. Ίσα ίσα δηλαδή για να μας δουν 3-4 περαστικοί και ίσως να υποψιαστούν καμιά δεκαριά άλλοι.
    Αυτό που προτιμώ περισσότερο, βέβαια, είναι η κατάληξη της "γνωριμίας" σε ελεγχόμενο χώρο (sex-shop ή ξενοδοχείο για sex). Εκεί -κατόπιν συνεννοήσεως με την διεύθυνση- η γύμνια είναι επιβεβλημένη. Έχω λατρέψει τα βλέμματα των άλλων ζευγαριών, που περιμένουν με την σειρά τους να πάνε να βγάλουν τα μάτια τους, επάνω στη γυμνή μου σκλάβα. Άλλοι κάνουν τους αδιάφορους, άλλοι πάνε πιο πέρα. Και πάντα -μα πάντα- υπάρχει το εξαναγκασμένο γύρισμα του προσώπου κάποιου που μας βλέπει, από την σύντροφό του, στο στυλ: "τι κοιτάς? Σε μένα τα μάτια!". Ξανά LOL

    BONUS: Σε μία περίπτωση, όπου το μικρό έδειχνε πως... συνήθιζε τη γύμνια στην ρεσεψιόν, η εντολή: "Τώρα φέρε τα τσιγάρα μου από το αυτοκίνητο στο δρόμο!", έφερε το άγχος, πάλι, στο προσκήνιο. Η ρεσεψιονίστ δεν το επέτρεψε, όμως. Κρίμα!

    BONUS 2: Άλλη φορά, η ίδια εντολή, "Τώρα φέρε τα τσιγάρα μου από το αυτοκίνητο στο δρόμο!", ήτο επιτυχής, εφόσον αυτή δόθηκε κατά τη διάρκεια νυχτερινού σεξ σε παραλία. Ναι, ο δρόμος πολυσύχναστος!!!

    Η... καθημερινότης (γενικώς)
    Για κάποιον που αρέσκεται στο public-play, οι πρακτικές θα μπορούσαν να ξεκινήσουν από γύμνια στο μπαλκόνι (σπιτιού ή ξενοδοχείου), γύμνια στις σκάλες και το ασανσέρ*** (σπιτιού ή ξενοδοχείου) μέχρι και θαρραλέες βόλτες στο δρόμο (με λουρί ή και χωρίς - μέ κόσμο ή και χωρίς). Οι παραλλαγές είναι άπειρες. "Πέρνα το δρόμο". "Βγές από το αμάξι". "Κάνε το γύρο του τετραγώνου" (τό'χω κάνει!)."Πήγαινε πάρε τσιγάρα". Πέρνα τη γέφυρα και χαιρέτα τα αυτοκίνητα που περνούν από κάτω" κ.λ.π.

    Δεν ξέρω εάν θα τα γράψουν εδώ αυτοί που τα έχουν κάνει. Γιατί, εδώ τους βλέπω ακόμη, και, επίσης, το φωτογραφικό τους αρχείο, απ'οτι θυμάμαι, είναι πλούσιο από τέτοιες ωραίες ημέρες. Αυτό που μπορώ να πω για τον εαυτό μου, είναι πως μια ξάστερη νυχτιά, διέσχισα την Πατησίων, με κίνηση, με ένα γυμνό σκλαβί στα τέσσερα και με το λουράκι του. Κάποιοι εδώ μέσα γνωρίζουν το πότε και το πως!

    Η... καθημερινότης (special)
    Κάποια τσιτσιδώματα/ταπεινώσεις γίνονται μεν σε "δημόσιο" αλλά όχι ανοιχτό χώρο. Γι αυτό και αναρωτιέμαι εάν αυτά λογίζονται στο πνεύμα του νήματος. Τι θέλω να πω? Στα Erotica π.χ. μπορείς να "σέρνεις" το υ σου δεξιά και αριστερά. Με τους χαλκάδες του, τα κολάρα του και από ημίγυμνο έως γυμνό. Επίσης, μπορείς να το ανεβάσεις στο stage ή να το δώσεις σε άλλους/ες για λίγο expo-space domination. Το ίδιο μπορείς να πράξεις σε ένα event. Δεν μιλάω για τις απλές συναντήσεις του φόρουμ, αλλά για ένα κλειστό θεματικό πάρτυ. Εντάσσονται όλα αυτά στο public που συζητάμε εδώ πέρα ή θεωρούνται "κεκλεισμένων των θυρών"?

    Ανήκουν δλδ στην ίδια κατηγορία (home play) με το π.χ.: Να βάλεις το σκλαβί γυμνό, δεμένο και στολισμένο σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι και μετά να φωνάξεις κόσμο για ρεβεγιόν? Ή... υπάρχουν διαφορές? Εγώ, πάντως, την παρέθεσα και την special "καθημερινότητα". Οι απόψεις -και τα όποια συμπεράσματα- δικές σας.


    Διευκρινίσεις

    * Όταν μιλάω για γνωριμία, δεν αναφέρομαι στην χρονική στιγμή που το Κ και το υ, συναντώνται για πρώτη φορά. Ακόμα δεν σε είδα, να τα χαστούκια, να και οι γονυκλισίες??? Βέβαια... και αυτά συμβαίνουν που και που!
    Εγώ, αναφέρομαι στη στιγμή που το Κ αποφασίζει να "γνωρίσει" στον κόσμο το υ του, με αυτόν τον τρόπο.

    **αίσθημα ασφάλειας. Δεν μιλάω για την φυσική προστασία, με το Κ σε ρόλο μάγκα και τραμπούκου. Μιλώ για την χαλάρωση του "collared", έστω και εάν εδώ πρόκειται μόνο για ένα γονάτισμα!
    Αν θέλουμε να μιλήσουμε για "φυσική προστασία":
    1. Φυσικά και ισχύει. Όπως θα κάναμε και με συγγενείς και φίλους στο δρόμο.
    2. Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κομπλαρισμένοι οι Έλληνες, Ενώ θα περίμενε κανείς φωνές και κράξιμο, όλοι κοιτάνε τη δουλειά τους. Κοιτάζουν μήπως γυρίζεται ταινία, αποφεύγουν eye-contact κ.λ.π. Απίστευτο...
    2.a. Για το τελευταίο, θέλω να προσθέσω πως δεν υπάρχει πιο θλιβερό από τον άντρα Κ ή βανίλα που όλο λέει "θα σου κάνω, θα σου δείξω, στον κόσμο θα ανοίξω το μουνί σου κ.λ.π." και όταν έρχεται η ώρα, κάνει ο ίδιος πίσω (ενώ η άλλη θα πρέπει να... γδυθεί LOL).
    Και λέω "άντρες" γιατί -ειλικρινά- η γυναίκα Domme ή βανίλα που το έχει αποφασίσει, ε θα το κάνει (ή θα σου το κάνει!!!)

    *** Σε πολυκατοικία ή ξενοδοχείο ΠΑΝΤΑ ανεβαίνουμε από τα σκαλιά και ΠΑΝΤΑ κατεβαίνουμε με τον ανελκυστήρα. Είναι πιο πιθανό να σε "δουν" εφόσον ο κόσμος συνήθως παίρνει τις σκάλες στο κατέβασμα και τον ανελκυστήρα στο ανέβασμα. Life is a risk, τι να κάνουμε? Ιδίως εάν μας... αρέσει!!!
     
  12. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Μπορεί να γίνομαι γραφική, αλλά όλοι εσείς που κοπτεστε για την συναίνεση, πότε την πήρατε από τους περαστικούς;
    Ποια καυλα μας δίνει το δικαίωμα να δρούμε κατά του πλησίον μας;