Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο κρατάει μία D/S σχέση...?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 28 Αυγούστου 2005.

  1. latexduck

    latexduck Contributor

    Πολλά πράγματα τελιώνουν με τα χρόνια... όμως πώς θα ήτανε μία D/S σχέση να κρατούσε π.χ μεχρι τα γεράματα, είναι εφικτό? Σε όλα αυτά τα χρόνια θα άλλαζε τίποτα στην σχέση αυτή?
     
  2. coupleds

    coupleds Regular Member

    Νομίζω έχοντας Parkinson δυσκολεύεσαι να βρείς στόχο, άσε με τον καταράκτη δεν θα βλέπεις και πού κτυπάς. Με τις αρθρίτιδες θα δυσκολεύεσαι να κάνεις κόμπους άσε που με την άννοια θα ξεχνάς πού ποιά/ον και πώς την/ον έδεσες και θα παίρνεις την αστυνομία οτι μπήκαν κλέφτες.
    Φυσικά κάουμε πλάκα και δεν θέλουμε να πειραχτείς και να μας παρεξηγήσεις, αλλά με τέτοιου είδους φιλοσοφικά ερωτήματα και προβληματισμούς ξεχνάμε καμιά φορά να ζούμε και να απολαμβάνουμε το παρόν...
     
  3. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Κατά πάσα περίπτωση είναι εφικτό, αλλά απαιτείται περισσότερη προσοχή σ'εκείνη την ηλικία.
     
  4. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Πολύ ενδιαφέρον το θέμα της διάρκειας του D/s και πραγματικά δύσκολο να απαντηθεί με βεβαιότητα.'Εχοντας όμως τα υφιστάμενα στοιχεία της σχέσης του ο καθένας, μπορεί με μία απλή σύγκριση να οδηγηθεί σε ένα αρκετά ασφαλές συμπέρασμα.
    Προσωπικά, έχοντας ζήσει αρκετές vanilla σχέσεις με αποκορύφωμα έναν vanilla γάμο ο οποίος αποδείχτηκε αποτυχημένος,μπορώ πλέον να δω ξεκάθαρα δύο καθοριστικούς τομείς οι οποίοι παίζουν βασικό ρόλο και σε vanilla και σε D/s σχέση με τη διαφορά όμως οτι,στην πρώτη υφίστανται ενώ στη δεύτερη όχι.
    1)Στη D/s σχέση ό,τι συμβαίνει λειτουργεί πρώτα απ'όλα εγκεφαλικά και μετά σωματικά.Όλοι ξέρουμε πόσο έντονη έίναι η mental pleasure του ζευγαριού στο D/s σε αντίθεση με την άποψη vanilla ζευγαριών που θέτουν το sex ως νούμερο ένα παράγοντα για επιτυχημένη σχέση-γάμο.
    2) και πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι πως στο D/s τα άτομα είναι απαλλαγμένα από δύο πολύ αρνητικά συναισθήματα τα οποία αντιθέτως,στις vanilla σχέσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
    α)ο εγωισμός
    β)η ζήλια
    Με το α, το αποτέλεσμα που προκύπτει χρονικά είναι το να καταλήξει το ζευγάρι να μηρικάζει επί χρόνια μνησικακίες, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός τοίχους ανάμεσά τους.
    Με το β δε χρειάζεται να πω τι συμβαίνει,το ξέρουμε όλοι.Δημιουργούνται τριβές,σκηνές που διαταράσουν σοβαρά τη σχέση και που πολλές φορές οδηγούν σε χωρισμό.
    Με την 'ελλειψη αυτών των δύο συναισθημάτων στη D/s σχέση και με την αποδοχή των θέσεων που κατέχει ο καθένας στο ζευγάρι,θεωρώ πως το δέσιμο,η αγάπη και η εμπιστοσύνη που δημιουργείται,είναι μοναδικά.
    Πιστεύω πώς όσο πιο πολύ ζει κανείς τη D/s σχέση,τόσο περισσότερο τη θέλει και είναι δύσκολο έως αδύνατο να επιστρέψει σε vanilla ρυθμούς.
    Αυτά για το mental κομμάτι της σχέσης.Για το σωματικό,δεν μπορώ να μιλήσω a priori.Σίγουρα η ένταση που υπάρχει σε νεώτερη ηλικία δεν μπορεί να υφίσταται σε μεγαλύτερη,ούτε και η μορφές punishment και discipline να είναι οι ίδιες.Δεν θα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας και η διάθεσή μας νομίζω. Ασήμαντο όμως για κάποιον που έχει ζήσει τη ζωή του τόσο διαφορετικά με τον σύντροφό του επί χρόνια.
    Και μόνο η κοινή τους πορεία και συμβίωση,θα είναι το απαύγασμα του D/s.
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Σχετικά με το πρώτο κομμάτι, θα συμφωνήσω.
    Όσον αφορά το 2ο, ενώ θα δεχτώ πως ο εγωισμός του υπο περιορίζεται μέχρι και πάυει να υπάρχει με την μορφή του εγωισμού, δεν είμαι τόσο βέβαιη πως ο εγωισμός του κυρίαρχου μειώνεται.
    Ίσως κάνω λάθος, αλλά θεωρώ τους κυρίαρχους άκρως εγωιστές.

    Πόσο κρατάει μια Ds σχέση, υποθέτω πως η ερώτηση είναι περισσότερο ρητορική μια και δεν βλέπω διαφορά στίς πιθανότητες, σε σχέση με μια βανίλλα σχέση.
    Κάποιες κρατάνε ένα μήνα, ένα χρόνο, μια ζωή.
    Εξαρτάται από τα εμπλεκόμενα άτομα, το δυναμικό της ίδιας τους της αλληλεπίδρασης και την επιθυμία τους να δουλέψουν για να πετύχει αυτή η σχέση.
     
  6. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Η απάντηση είναι, κατά την ταπεινή μου γνώμη:
    Μια οποιαδήποτε σχέση κρατάει όσο διαρκεί.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Υπάρχουν ζευγάρια Κυρίαρχου - δούλας που έχουν κρατήσει μιά ζωή. Και σε ανοιχτό BDSM, στα πλαίσια κοινότητας δηλαδή, και με sharing - lending ακόμα και whoring.

    Η δική μου αίσθηση των πραγμάτων είναι ότι μία D/s ή M/s σχέση χρειάζεται μεγαλύτερο βάθος χρόνου από μία βανίλλα για να κατασταλάξει - αν μπαίνει θέμα κατασταλάγματος, που για τις M/s μπαίνει.

    Χρόνος χρειάζεται για να αναπτυχθούν οι κώδικες επικοινωνίας, να εμπεδωθεί η αναγκαία εμπιστοσύνη, να γίνουν αντιληπτά τα όρια του Κ/καθενός και πώς θα ξεπερνιούνται.

    Σίγουρα με το χρόνο αλλάζουν πράγματα, είναι όμως πολύ βασικό και τα παλιά ζευγάρια M/s το τονίζουν αυτό, να παραμένει η σχέση στα πλαίσια του M/s και θεωρούν το πιό κρίσιμο πρόβλημα που υπάρχει αν, για κάποιον λόγο δεν είναι εφικτό στη σχέση είτε το στοιχείο του S/m όπως μπορεί να είναι, είτε του D/s.
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    το θεμα δεν ειναι ποσο θα κρατησει αλλα οταν τελειωσει να το ξερουν και οι δυο ...