Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο με εμπιστεύεσαι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Curious_1992, στις 11 Αυγούστου 2019.

  1. Curious_1992

    Curious_1992 New Member

    Ήταν μια κοπελιά με την οποία τα είχαμε κάποτε και δεν είχαμε συζητήσει ποτέ για BDSM, και ας ήξερα πέντε πράγματα εγώ στην θεωρία τότε. Ήταν όμως από φυσικού της άτομο περίεργο και με φαντασία. Χωρίς να θέλω να της πιέσω γούστα και όντας βανίλιας τότε (και τώρα στη πράξη ακόμα βανίλιας είμαι, 2-3 εμπειριες εχω πιο κυριαρχικές) την άφηνα να οδηγεί αυτή σε πιο kinky πράγματα. Αυτά ήταν συνήθως με αυτήν σε υποτακτική θέση, πχ μια μέρα γύρναγα απ'τη δουλειά και την βρίσκω στα τέσσερα γυμνή και αμίλητη στο δωμάτιο μου. Απ'τα καλύτερα πράγματα να σε περιμένουν   Μια αλλη φορα μου εκανε ξεκαθαρο οτί ήθελε να δοκιμάσει την αναπνοή της κατά τη διάρκεια της πίπας εε και εκει πλεον πήρα κει εγώ θάρρος και την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα, με το κεφάλι στο μαξιλάρι και τον πούτσο μου να την πνίγει. Μου λειπουν τετοιες φάσεις.

    Αλλά η φορά που θέλω να μοιράστω μαζί σας ήταν άλλη. Είχαμε ψιλοτσακωθει για κάτι μικρό και τα είχαμε βρει αλλά μου έκανε υπαινιγμούς οτί δεν την εμπιστεύομαι ουσιαστικά. Οπότε μία μέρα από αυτές και ενώ ξεμείναμε βλεποντας μια χαζοσειρά, παίρνει το τηλεκοντρολ και κλεινει την οθόνη. Και πανω που παω να ακολουθησω τη προσκληση της, με σταματαει και μου λεει οχι οχι, αποψε θα κανουμε κατι διαφορετικό, κάτσε στη πολυθρόνα. Κἀθομαι λοιπόν εγώ ενθουσιασμένος και περίεργος να δω πως θα το ακολουθήσει και αφου μου βγάζει το εσώρουχο, αρχίζει να μου εξηγεί τους κανόνες. Τώρα θα κρινόταν αν την εμπιστευόμουν. Έπρεπε να μείνω ακίνητος όσο αυτή θα έκανε ότι ήθελε στα αρχίδια μου, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσει εργαλεία. Μου εξήγησε οτί θα πονούσα αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να τραυματιστώ και εγώ είχα μείνει άφωνος με το πόσο έιχε αλλάξει απ'τις υπόλοιπες φορές που κάναμε κάτι. Αν κουνιούμουνα ή έτρεμα θα φρόντιζε να πόναγα περισσότερο. Αν φώναζα το ίδιο. Όσο λιγότερο αντιστεκόμουν, τόσο πιο γρήγορα θα τελείωνε μαζί μου.

    Και έτσι άρχισε να δαγκώνει και να τραβάει με το στόμα της, να μου τα σφαλιαρίζει, να τα βάζει στο στόμα της ολόκληρα και να τα πιέζει και εγώ να είμαι με το πιο περίεργο συναίσθημα. Πρωτη φορα πόνος και φοβος ακόμα, γιατι πραγματικα ειχα τις αμφιβολιες μου με το κομματι οτι δε θα τραυματιζομουνα, μαζι με ενθουσιασμό, ηδονή. Το κεφάλι μου χτυπαγε σα τρελό και μου έλεγε ταυτόχρονα "σταμάτα την" και "βυθίσου στην απόλαυσή". Στο τέλος έκανα το δεύτερο. Ταρακουνήθηκα ελάχιστα, αφέθηκα τελείως στο να την εμπιστευτώ και απόλαυσα αυτό το ανάμικτο συναίσθημα. Όταν είδε οτί πήγε καλά, τους τραβάει ενα φτυσίδι, γυρνάει, με κοιτάει στα μάτια και μου λεει με μια φωνη δασκάλας: "μπράβο, καλό παιδί, τελικα με εμπιστεύεσαι.. καλά κάνεις, και εγώ με εμπιστεύομαι. Τώρα σκίσε με." Και εβγαλα πανω της ολη την υπερενταση που ειχα μαζεψει.

    Απο τοτε δεν ξανακαναμε κατι τοσο kinky. Πηδιομασταν πιο απλά. Άγρια μεν, αλλά κανονικά. Μόνο έπαιρνε λίγο παραπάνω τον έλεγχο όταν ήταν από πάνω. Αλλά πιστεύω οτι κρύβει ένα ταλεντάκι μέσα της. Αυτά.. αν δεν είναι κάτι φοβερό για τους πιο έμπειρους το βίωμα μου καταλάβετε οτί εγώ μέχρι τότε δεν είχα άλλη τέτοια εμπειρία - μου κόλλησε το κεφάλι εκεί, ζήταγε κιάλλο, για πολύ καιρό  
     
  2. Harry Demos

    Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

    Πολύ θα μου άρεσε να βρισκόμουν σε αντίστοιχη θέση με κοπέλα, μόνο που είμαι παντρεμένος και υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί. Ααχ!...
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ποθεις οτι δεν μπορεις να εχεις. Κι οταν το εχεις, το πετας σε μια γωνια και ποθεις το επομενο που δεν εχεις.

    Οταν θα σου φυγει, θα λες ωωωχ. Ισως δεν το εχεις σκεφτει σε ολες τις συνεπειες του και θα την πατησεις οπως ρα παιδακια που τ αμολανε σε ενα μαγαζι με εξωτικες καραμελες. Νομιζουν οτι μπορουν να τις φανε ολες.
     
  4. Harry Demos

    Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

    Δεν θέλω να τις φάω όλες,
    να δοκιμασω γλύκα από μερικές ακόμη θέλω...

    ... για να γυρίσω με σιγουριά σε αυτήν την μία!
     
  5. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Φιλε, προυποθετεις οτι θα ναι κει οταν θα γυρισεις, εσυ, οταν γυρισεις. Προσεχε μην την βρεις να χαχανιζει και να στεναζει. Φιλικα.
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Μια χαρά το πας. Κουλ..!