Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο σκλάβοι είμαστε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 6 Ιανουαρίου 2006.

  1. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Πόσο σκλάβοι είμαστε; Το έχετε αναρρωτηθεί ποτέ; Δε θα μιλήσω για εμένα, άλλωστε ένας σκλάβος ωφείλει να μιλάει περισσότερο για Τον/Την Κυρίαρχο παρά για αυτόν. Με αυτό δε θέλω να πω ότι είμαι περισσότερο σκλάβος από εσάς (ή ακόμη λιγότερο). Απλούστατα δε θέλω να πω τίποτε και περιμένω τις γνώμες σας, κάτι σαν μια online εξομολόγηση προς... κάθε ενδιαφερόμενο. Έτσι όπως λένε "τα σκλαβάκια παίζει" (αττική σύνταξη) [(Οι γέροι πεινάνε είναι σύνταξη του ΙΚΑ.)]. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!

    Υ.Γ. Μήπως τελικά είμαστε switch; Δεν ξέρω.
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Περιμένουμε την άποψη και των Κυρίαρχων για να μας... αξιολογήσουν.
     
  3. serr

    serr Regular Member

    Φιλαράκι είσαι σκλάβος όσο αισθάνεσαι. Δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη το σκλαβόμετρο για να μετράμε. Είπαμε ότι μετράνε πολύ παράγοντες γι΄αυτό το πράγμα. Αν σου λήγει επιταγή αύριο τι όρεξη έχεις να σκέπτεσαι πόσο σκλάβος είσαι σήμερα? Μην την ψάχνεις πολύ. Αστο όσο πάει και όπως πάει. φιλάκια κατά τα άλλα.
     
  4. serr

    serr Regular Member

    πολύ παράγοντες
    ανάλογα πόσο πολλοί είναι αυτοί οι παράγοντες. σορρυ για το λαθος
     
  5. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Ο κάθε Κυρίαρχος μόνο την ιδιοκτησία Του έχει την ικανότητα να αξιολογήσει με ακρίβεια.
     
  6. Maley

    Maley Contributor

    Αγαπητε John στην Ελλαδα ειναι οτι δηλωνει. Οσον αφορα το ποσο ειναι, που φαινεται στην πραξη ειναι άλλο θεμα. Απο τη μικρη μου εμπειρια εχω καταλαβει οτι η πραγματικότητα απεχει πολυ απο την φαντασιωση. Ετσι στην πραξη, αν υπηρχε σκλαβομετρο που λεει και ο serr μαλλον προς τα κατω θα ηταν η βαθμολογια.
     
  7. G_E

    G_E Contributor

    Η πρωτη ερώτηση του john_slave ειναι πολυ λογική για ενα σκλαβο/α. Φανταζομαι ολοι οι σκλαβοι ή σκλαβες την κανουν στον εαυτό τους καθε φορά που κανουν κατι βαρύ ή ερχονται αντιμέτωποι με τα οριά τους.

    Υπαρχει ομως μεγαλη διαφορά με τη δεύτερη ερώτηση. Ειμαστε σκλάβοι? Μηπως ειμαστε swich? Κατα μια εννοια ολοι είμαστε switch, δηλαδή κανενας δεν ειναι κατασκευασμένος βασει αυστηρών προδιαγραφών ως ο απόλυτος σκλαβος ή Αφεντης και όλοι εχουν κάποια στοιχεία από παντού.

    Ομως ο καθείς πρέπει να αναρωτηθεί σοβαρά πριν μπει σε μια σχεση υποταγής. Νιωθει την υποταγή "σπίτι του"? Αν απαντησει σ' αυτη την ερώτηση θετικά και σοβαρά, τοτε οι υπολοιπες αμφιβολίες αντιμετωπίζοναι με τη βοηθεια του/της Κυριάρχου.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Προσωπικά, το πόσο υποτακτική είμαι δεν το έχω αναρωτηθεί ποτέ μου. Αναρωτήθηκα, τότε που είχε νόημα να αναρωτηθώ, αν είμαι ή δεν είμαι υποτακτική.

    Από τη στιγμή που βρήκα τις απαντήσεις μου δε θεωρώ ότι έχει νόημα να ποσοτικοποιώ.

    Θα ήταν σα να βάζω διαδικασίες αυτοαξιολόγησης (όχι ιδιαίτερα υποτακτική διάθεση αυτή) σα να αμφισβητώ τον εαυτό μου (κάτι που ακόμα και τιμωρία θα μπορούσε να επισύρει) και γενικά όταν σκεφτόμαστε τον βηματισμό μας τον χάνουμε.

    Έπειτα, θα έπεφτα σε όλα τα σφάλματα μίας στατικής ανάλυσης σε ένα δυναμικό φαινόμενο. Τί θα έκανα, συγκριτική στατική ανάλυση; Θα έχανα τότε τμήματα της εξέλιξης.

    Από κει και πέρα, το θέμα της φαντασίωσης του καθενός σε σχέση με το τί μπορεί να αποδόσει στην πραγματικότητα, που έθεσε ο Κύριος Maley, είναι πολύ σημαντικό. Εδώ είναι, πιστεύω, που μπαίνει το θέμα της εκπαίδευσης του υποτακτικού στοιχείου.
     
  9. Maley

    Maley Contributor

    ... στην Ελλαδα ειναι οτι δηλωνει καποιος. Συγγνωμη για την παραλειψη της λέξης "καποιος" στο προηγουμενο post
     
  10. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    Όπως πολύ σωστά ο Κύριος Maley έγραψε ,στην Ελλάδα είσαι η νομίζεις ότι είσαι ότι δηλώσεις .
    Επίσης όπως πολύ σωστά έγραψε η φαντασία η πράξη από την πραγματικότητα διαφέρει υπερβολικά .
    Και πιστεύω πως είναι πολύ καλό το θέμα του john_slave96 , και μια και βρισκόμαστε σε bdsm σαιτ και όχι κάπου αλλού καλό είναι να αναρωτηθούν αυτοί που δηλώνουν submissive και slave κατά πόσο το ζουν αυτό πραγματικά .
    Στην μέχρι εδώ πορεία μου , το μεγαλύτερο ποσοστό γνωρίζει το bdsm θεωρητικά , ή μέσα από βιβλία ή από συζητήσεις ή μόνο από εκπαίδευση μέσα από το λόγο. Αυτό αποκαλούνται submissive ή slave από αυτά και μόνο και όταν έρχεται η ώρα να ζήσουν την πραγματικότητα τότε όσα συμβαίνουν είναι τραγελαφικά και πολύ μακριά φυσικά από αυτά που νόμιζαν και ''τρεχουν'' πιο γρηρορα και απο την Θανου !
    Το δυστυχημα σε ολα αυτα ειναι πως οταν δεν ξερεις τι σου γινεται και ζεις κατι μονο φανταστικα η θεωρητικα και ξυπνησεις καποια στιγμη, εχεις χασει πολλά απο την ζωή σου την πραγματικη και δεν ξερεις μετα πως να την μαζεψεις .
    Προσοχη λοιπον αγαπητα πλασματα , αλλο νομιζω και αλλο ετσι ειμαι .
     
  11. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: Πόσο σκλάβοι είμαστε;

    Σιγουρα το θεμα δεν ειναι ποσοτικό, ούτε θα διοργανώσουμε "διαγωνισμούς σκλαβοσύνης". Το βασικό, ειναι ν' απαντησει κανείς στο " είμαι ή δεν είμαι", άσχετα απ' τις όποιες δυσκολίες και παλινδομήσεις καθ' οδόν.

    Και οπως ειπε κι ο DarkSide αυτή η απαντηση είναι αξιόπιστη μόνο οταν επιβεβαιωθεί στην πράξη, χωρίς καθόλου να υποτιμάται και η πρόθεση. Αλλωστε η πρόθεση ειναι αυτή που οδηγεί την πράξη.
     
  12. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Το θέμα είναι να απαντήσουμε κατ'αρχήν στον εαυτό μας. Αυτός είναι που θα μας κρίνει και μετά όλοι οι άλλοι. Ο εαυτός μας είναι πιο απόλυτος και αυστηρός κριτής. Εγώ δεν έχω τοποθετηθεί ακόμα, περιμένω τους φίλους να πουν τη γνώμη τους και μετά. Δεν ξέρω αν το βρίσκετε σκόπιμο να μας πείτε δύο ή τρία "σημάδια" που, κατά τη γνώμη σας, σας κάνουν να λέτε ότι είστε σκλάβοι/βες.

    Από την άλλη, οι Κυρίραχοι θα ήταν ευτυχές για εμάς να μας πούνε για το πως θεωρούν κάποιο σκλάβο ή πως δεν το θεωρούν. Και θυμηθείτε, εδώ δεν κατακρίνουμε κανένα, δεν τον κοροϊδεύουμε, απλά λέμε τη γνώμη μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

    Να είστε καλά και ευπρόσδεκτες οι γνώμες και οι παρατηρήσεις σας.