Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

(Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος nýchta, στις 6 Φεβρουαρίου 2011.

  1. eve

    eve Guest

    τοτε μαλλον πρεπει εσυ να μου δωσεις την ερμηνεια του Κυριαρχου. περιμενω...
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    ΤΟ θέμα του νήματος ήταν : "(Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου." και αφού έχει και τόνο το Πώς ίσως θα έπρεπε να υπάρχει ερωτηματικό . Παρόλα αυτά είναι σε παρένθεση οπότε δεν ξέρω τι σε τι ακριβώς αποσκοπούσε η νηματοθέτρια εκτός απο το να μας πει το προσωπικό της θέλω.
    Μπορεί να συνεχιστεί η κουβέντα σε πμ ή σε άλλο νήμα. Αν σε ενδιαφέρει το θέμα , μπορείς να το ανοίξεις.
     
  3. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είπα ότι όλα όσα λέτε δεν θα τα έκανε ένας Κυρίαρχος. Αλλά οι τεχνικές δεν είναι θέμα του υποτακτικού. Εϊναι απόφαση του Κυριάρχου. Ο υποτακτικός διαλέγει τον άνθρωπο που μπορεί και θέλει να εμπιστευτεί. Δεν του ορίζει, πως θα τον τιμωρήσει, αν θα τον τιμωρήσει, αν θα ειναι αυστηρός, αν θα είναι ελαστικός και ούτω καθ'εξής, γιατι αν θελει να του ορίσει τέτοια πράγματα τότε δεν θα βρει ποτέ Κυρίαρχο να το δεχτεί. ΕΛπίζω τώρα να έγινα πιο κατανοητή.
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.



    @ Beatrix_ - Uther: Νομίζω πως η διαφωνία σας, είναι περί όνου σκιάς... Μπορώ να αντιληφθώ την ένσταση στο όλο "concept", αυτή δεν είναι αρκετή όμως γιά να αναιρέσει την ορθότητα στα σημεία... Πέραν τούτου (ως στοιχείου γιά το ότι η κοινή γλώσσα κι η συνεννόηση δεν είναι εν προκειμένω και τόσο δύσκολο να βρεθούν), παρόμοιοι κατάλογοι (και δη πολύ εκτενέστεροι) κατ' επανάληψιν προσφάτως παρουσιάστηκαν σ' αυτό το χωρο, και μάλιστα δίκην "Δογμάτων" ή "Μανιφέστων". Δεν είδα εκεί να υπήρξαν και πολλές ενστάσεις ή να δημιουργήθηκαν ανάλογες εντάσεις (εκτός ίσως, από αυτές που προκάλεσα εγώ)... Εδώ που δεν έχουμε να κάνουμε με δόγματα και μανιφέστα αλλά με προσωπικές επιθυμίες, δεν θά 'ταν σκόπιμο να το πάμε συμβουλευτικά έστω, αλλά λίγο πιό χαλαρά;


     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Νομίζω ότι είναι θέμα καθαρής παρεξήγησης Αγαπητέ MindMaster η οποία οφείλεται μάλλον στον έντονο χαρακτήρα των εκφράσεων " Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι" και "ξινίλα" . Η αλήθεια είναι ότι με ενόχλησε λίγο περισσότερο απο όσο έπρεπε ένας ακόμα κατάλογος που προσπαθεί να ορίσει τους Κυριάρχους. Πιστεύω ότι η παρεξήγηση έχει λυθεί.
     
  6. ikaros

    ikaros New Member

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    na me mastigonei ateliota

    Να με μαστιγώνει ατελείωτα
     
  7. Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Ορίστε?
    "Ένας ακόμη κατάλογος που προσπαθεί να ορίσει τους Κυρίαρχους"?
    Τον δικό Μου Κυρίαρχο όρισα, αγαπητή.
    Γι' αυτό δημοσιεύτηκε στις PE, και όχι στο Bdsm Discussion.
    Ας είμαστε λιγάκι καλοπροαίρετοι, δεν είναι κακό.

    Αν θέλεις να περιγράψεις τον/την Κυρίαρχο έτσι όπως τον/την αντιλαμβάνεσαι εσύ, μπορείς να το κάνεις σ' αυτό το νήμα, δεν χρειάζεται ν' ανοίξετε νέο.
     
  8. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    I'll skip, but thank you dear.

    Απο τη στιγμή που ακολουθήθηκε πράγματι όλες αυτό έκαναν. Περιέγραψαν τι θέλουν απο τον κυρίαρχο. Έχω πετύχει αρκετούς υ που μόλις με γνωρίσουν μου βγάζουν την λίστα με αυτά που θέλουν.

    Τέλος πάντων αλλού ήταν η ένσταση μου. Είπα και πριν ότι ο καθένας μπορει να ζει ότι θέλει όπως θέλει και να το ονομάζει όπως θέλει. Νομίζω ότι σήμερα δεν μπορούμε να πατήσουμε σε μία κοινή βάση συνεννόησης. Είμαι σίγουρη ότι σε άλλη περίπτωση ή αν η συζήτηση γινόταν προφορικώς είναι πιθανόν να είχαμε καταλήξει ίσως συνεννοηθεί ίσως συμφωνήσει κι όλας.
     
  9. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.


    Πολύ θα χαρώ, εάν έχει όντως λυθεί... Αν κι εδώ που τα λέμε ο λόγος γιά να παρέμβω δεν ήταν τόσο η ίδια η διαφωνία ή η έντασή της (αστείο θα ήταν άλλωστε αυτό, γιά όποιον γνωρίζει το βίο και την πολιτεία μου), αλλά το ότι εμπλέκονταν σ' αυτήν δυό ιδιαιτέρως προσφιλή μου πρόσωπα...

    Δράττομαι όμως της ευκαιρίας απ' αυτό, γιά να πω παρενθετικά εδώ, πως με ή χωρίς διαφωνίες, τις 2-3 τελευταίες μέρες απολαμβάνω το φόρουμ, κατά τρόπο που είχε καιρό να συμβεί: Συζητάμε αυτές τις (λίγες, βέβαια) μέρες πολύ περισσότερο γιά bdsm (καλό bdsm, κακό bdsm, πραγματικό, ψεύτικο, είναι-δεν είναι, δεν έχουν και μεγάλη σημασία οι λεπτομέρειες) παρά γιά αλλότρια, και μάλιστα εν πολλοίς με πάθος... Πολύ ελπιδοφόρο το γεγονός, κι οφείλω να απονείμω εύσημα σε όσους βοηθούν με τα σχετικά νήματα και τις δημοσιεύσεις τους (με προεξάρχουσα βεβαίως την Astrovroxi -τα βάζω εδώ τα εύσημα, και είμαι σίγουρος πως θα τα ξετρυπώσει  -, που ξεκίνησε με το νήμα της περί subs και slaves, την καλύτερη bdsmική κουβέντα ως τώρα στη χρονιά)...



     
  10. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Ασχέτως αν είμαστε ον ή οφ τόπικ, συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες. Όσο για το θέμα, καλά έκανε η Beatrix_ και τονίζει ότι είναι προσωπική της προτίμηση όλο αυτό και πραγματικά της εύχομαι να το βρει αν δεν το βρήκε ήδη. Οι υπόλοιπες όμως που δηλώνετε subs ρε κορίτσια και αρχίσατε να αραδιάζετε τι θέλετε και τι δεν θέλετε από τους Κ σας, πιο πολύ σε απαιτητικές ακούγεστε, παρά υποτακτικές.
     
  11. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Εννοείται θα τα ξετρυπωσω...ευχαριστώ πολύ αγαπητε.Απλά ακολούθησα την συμβουλή προσφιλών μελών να διαβάσω παλαιότερα νήματα τα οποία με βοήθησαν πολύ να καταννοήσω πολλά και να αναρωτηθώ για άλλα τόσα που αισθάνομαι.
     
  12. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Βρε σεις τι ειναι οι κυριαρχοι να εμηνευονται και να οριζονται ? ονειρα η μαθηματικες σχεσεις??
    αφηστε τους στην ησυχια τους τους καημενους , παλιοκοριτσα !!!!