Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

(Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος nýchta, στις 6 Φεβρουαρίου 2011.

  1. Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Ευχαριστώ πολύ για την ευχή.

    Δεν νομίζω πάντως πως αναφέρθηκαν τεχνικές Κυριαρχίας, εγώ τουλάχιστον αναφέρθηκα στα κίνητρα αυτής και πώς θα ήθελα να εφαρμόζεται σε μένα.

    Το "απαιτητική" είναι αντίθετο του "υποτακτική"?
    Η υποτακτική δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει επιθυμίες?
    Ακόμη και η σκλάβα, από επιθυμία κι ανάγκη δεν υποτάσσεται?
    Κι αν υποτάσσεται σε κάποιον που δεν της προσφέρει κάποια από αυτά που επιθυμεί, τότε είναι σκλάβα του εαυτού της -κατ' εμέ.

    Ρεαλισμός vs παραμύθα.
     
  2. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Απλές επιθυμίες κοριτσάρα μου, τουλαχιστον όσον αφορά εμένα....
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Δεν είναι κακό να καταγράφει κάποιος τι θα ήθελε. Αντίθετα θεωρώ πως από το να μην έχεις καν αποτυπώσει ο ίδιος για τον εαυτό σου, τι επιθυμείς, καλύτερα να το αποτυπώσεις όπως σου βγαίνει, όσο μη ρεαλιστικό κι αν φαίνεται εκ πρώτης τουλάχιστο όψεως.

    Μέσα από τις εμπειρίες και παρατηρήσεις μου μέχρι σήμερα εικάζω πως κακό είναι να μην παρεκκλίνουμε με τίποτα από τους καταλόγους μας και να απαιτούμε κάποιος να πληροί αυτό που φτιάξαμε μέσα στο μυαλό μας,όπως ακριβώς το φτιάξαμε. Αν και αυτός είναι ένας σχεδόν σίγουρος τρόπος να αποφύγουμε να σχετιστούμε, να πειραματιστούμε με πραγματικά άτομα που αποκλίνουν των απαιτήσεων μας. Δηλαδή, δεν φταίω εγώ που δεν βρήκα κυρίαρχο, δεν είναι επειδή δεν μου βγαίνει η υπακοή/υποταγή, είναι που δεν υπάρχουν πραγματικοί κυρίαρχοι όπως εγώ τους ορίζω - κάτι που αν δεν κάνω λάθος είχε τεθεί και ως τίτλος νήματος  

    Όταν ήμουν μικρή τραγουδούσα στη μάνα μου τα πιο κάτω τραγούδια όταν της περιέγραφα πως θα είναι ο μελλοντικός μου σύντροφος  




     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    κοριτσακι  
    για να μην ψαχνεις στα τυφλα ψαξε σε τρια προφιλ και δες νηματα και δημοσιευσεις

    Lara , Dora , Lilly
     
  5. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Αυτα κοιταξα καλέ καθώς και dolmance,DreamMaster και Master JP
     
  6. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Όχι, απλώς κάνουν ωραία ομοιοκαταληξία.
     
  7. Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Ενδιαφέρον το θέμα σου Beatrix...

    Όλη η συζήτηση που γίνεται, μου έφερε στο μυαλό κάτι που μου είχε πει ο Κ μου, όταν ακόμα απλώς μιλούσαμε και γνωριζόμασταν:

    "...Καταλαβαίνεις όμως ότι δεν μπορείς να βάζεις εσύ τα όρια αυτής της σχέσης? […] Αλλά μια Κ/υ σχέση δεν ορίζεται από την υ σε καμία περίπτωση..."

    (Τα αποσιωπητικά αναφέρονται σε προσωπικές μας λεπτομέρειες που δεν αφορούν το φόρουμ, και δεν αλλάζουν φυσικά το νόημα των φράσεών του)
     
  8. Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Πολύ όμορφο, αλλά κομματάκι άσχετο, γιατί μη μου πείτε ότι αποφάσισε αυτός να τον επιλέξετε μεταξύ άλλων, ή ότι στο στάδιο της γνωριμίας σας εσείς δεν είχατε προκαθορισμένα "θέλω" στο μυαλό σας (τα οποία αν άλλαξαν ή όχι κατά τη διάρκεια της επαφής σας δεν είναι σκόπιμο να συζητήσουμε εδώ).

    Δεν είπα ότι σε μία σχέση Κ/υ θα λέω στον Κ μου "Όχι έτσι βρε ζώον, έεεεετσι!".
    Είπα με ποιο είδος Κ θα απολάμβανα την υποτακτικότητά μου.
    Έχει μεγάλη διαφορά.
    Μπορείς να είσαι με κάποιον, να το απολαμβάνεις αλλά να μην είσαι κι ούτε ποτέ να γίνεις η υ του.
    Είτε είσαι βανίλλα είτε όχι.
    Και είναι υποκειμενικό.
    Όσο υποκειμενική είναι και η σκλαβοσύνη μιας παντρεμένης (με άλλον) σκλάβας.
    Όσο υποκειμενική είναι η Κυριαρχία ενός Αφέντη που ζει σε άλλη ήπειρο.
     
  9. Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Μια που το θίγεις, θα σου πω… Πήγα κοντά του, γνωριστήκαμε, μιλήσαμε, κι εκείνος με δέχτηκε. Πιθανότατα (για να μην πω σίγουρα) υπήρχαν κι άλλες υ κοντά του. Υπήρχαν και υπάρχουν τα «θέλω» και των δυο μας, τα οποία όπως είναι φυσικό εξελίσσονται, λόγω της δυναμικότητας που υπάρχει στη σχέση μας, όπως και σε όλες τις σχέσεις. Τα δικά μου «θέλω» όμως, περνάνε μέσα από εκείνον. Ενώ τα δικά του «θέλω» (μέσα στα πλαίσια των ορίων που έχουμε θέσει και της δικής μου συναίνεσης), πραγματοποιούνται… γιατί πολύ απλά είναι τα δικά του «θέλω»…

    Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι μπορούν να συμβούν αυτά...

    Σε κάθε περίπτωση, σου εύχομαι πραγματικά να εκπληρώσεις όλα τα «θέλω» σου, πέρα από ταμπέλες και πρωτόκολλα…  
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Αγαπητέ MindMaster θα συμφωνήσω ότι έχει γίνει πολυ πιο ενδιαφέρον το φόρουμ, τα θέματα και ο διάλογος και ότι μεγάλο μέρος οφείλουμε στην Αστροβροχή αλλά και σε όλους του συνομιλητές.

    Beatrix, συγγνώμη που παρεμβαίνω πάλι. Παρότι τώρα διαβάζω πιο προσεχτικά και βλέπω ότι μίλησα λίγο πιο απόλυτα και βιαστικά απο όσο έπρεπε (παράλληλα εργαζόμουν οπότε ελπίζω να με συγχωρέσετε) ο δικός σου κατάλογος παραμένει στα μάτια μου ένα πλάνο εκπαίδευσης αλλά δηλώνεις vanilla οπότε δεν υπάρχει έδαφος για να αναπτύξουμε. Η eve παρατήρησα τώρα ότι αναφέρεται κυρίως σε κριτήρια εμπιστοσύνης. Θα συμφωνήσω με την Λαρα παρ'οτι η νεανικότητα της Κυριαρχικότητας μου (εννοώ η απειρία μου) εξακολουθεί να μου πετάει γαργαλιστικές εικόνες που μου λένε ότι όταν ένας "σκλάβος/α" (που σου ανήκει) εκφράζεται έτσι, τον/την κλείνεις σε ένα δωμάτιο για να του εξηγήσεις ακριβώς αριθμημένα τα βήματα εκπαίδευσης και ποιος τα αποφασίζει..   ..Εντάξει..μαθαίνω μαθαίνω..(να συγκρατούμαι εννοώ)
     
  11. Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Το θέμα για μένα δεν είναι τί δηλώνει κάποιος, αλλά τί βγάζει, πώς το βγάζει κτλ, αυτό εννοούσα στο υστερόγραφο με τα στάτους. Φυσικά και θέλω να γίνει διάλογος, το ότι δηλώνω βανίλλα είναι άσχετο νομίζω, έχω ήδη εκτεθεί αρκετά για να σταθεί κάποιος μόνο σ' αυτό.

    Επίσης, δεν ανέφερα αν ανήκω σε κάποιον ή όχι, δεν προσπαθώ να χειραγωγήσω κάποιον στο αρχικό μου ποστ, εξέφρασα καθαρά επιθυμίες, τις οποίες δεν θα αποκάλυπτα σε κανέναν Κ.
    Και φυσικά δεν ανέφερα πουθενά τη λέξη "σκλάβος".  
     
  12. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: (Πώς) Θέλω να είναι ο Κυρίαρχός Μου.

    Ναι ναι. Τα πρόσεξα όλα αυτα.. Για αύτό έγραψα "μαθαίνω να αυτοσυγκρατούμαι"..

    Όσο όμως αφορά το στάτους σου, αν έγραφες ότι είσαι σκλάβα θα το συζητούσαμε υπό άλλη βάση.Όπως αλλιώς θα συζητούσα με έναν ομοφυλόφιλο την καψούρα του για έναν άντρα και αλλιώς με έναν ετερόφυλο που ξαφνικά καψουρεύτηκε έναν άντρα. Οι πιθανότητες ο ετερόφυλος να δοκιμάσει είναι μικρές και συζητάς, αν αντέχει την ιδέα, αν η επιθυμία του είναι μεγάλη, πως την ανακάλυψε, του εξηγείς τι πρέπει να κάνει για να μην εκτεθεί...τέτοια πράγματα. Με ένα ομοφυλόφιλο ρωτάς.. "και? αυτός σε θέλει?" Η διαφορά προοπτικής είναι μεγάλη.