Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς Να Ξυπνήσετε Μια Αφέντρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος slave_withasoul, στις 17 Μαρτίου 2008.

  1. slave_withasoul

    slave_withasoul Regular Member

    Συχνά, ο λόγος που δε μπορεις να αναγνωρίσεις μια Αφέντρα είναι γιατί ούτε κι η ίδια το γνωρίζει ακόμη ότι είναι!
    Μη νομίζετε οι υποτακτικοί/ές ότι δεν βρίσκετε Αφέντρες στην Ελλάδα επειδή δεν υπάρχουν γυναίκες με κυριαρχική φύση.
    Είναι η κουλτούρα που καταστέλλει την επιθυμία και την ιδέα ότι οι κρυφές φαντασιώσεις Της θα μπορούσαν να εκπληρωθούν σ αυτό το κοινωνικό δρώμενο. Ακόμη και πιο απλές σεξουαλικές φαντασιώσεις καταστέλλονται, αν απλά περιέχουν φόρτιση μεγαλύτερη από ένα επίπεδο. Αν και κάναμε βήματα από το "γουστάρουν το σεξ και οι γυναίκες δηλαδή;!", δεν είναι ακόμη γενικά αποδεκτό μια γυναίκα να επιθυμεί το σεξ έντονα, τουλάχιστον όχι εμφανώς.
    Σ αυτό μπορεί να με επιβεβαιώσουν οι Κυρίες του φόρουμ, που ξέρουν οι ίδιες τι διαδρομή έχουν τραβήξει μέχρι να εκπληρώσουν το πρότυπό Τους και ακόμη περισσότερο, να το εκφράσουν ανοιχτά...
    Ο τρόπος που τα τελευταία χρόνια εκπλήρωσα τη δική μου ανάγκη, ήταν να αναζητώ σε κοπέλες που μου άρεσαν την τάση μέσα τους και να τις βοηθήσω να την εξερευνήσουν.
    Θα εκπλαγείτε πόσες κοπέλες έχουν φαντασιώσει να κυριαρχήσουν πάνω σ έναν άντρα. Μπορεί φυσικά η ίδια κοπέλα να έχει επίσης φαντασιώσει το να υποταχθεί.
    Σ αυτό το στάδιο είναι πολύ νωρίς να μιλήσεις για Αφέντρα. Ωστόσο, όλα ξεκινάνε με μια συζήτηση..
    Βρήκα ότι μου είναι πολύ πιο εύκολο να μιλήσω με μια κοπέλα για τις χαρές του ελέγχου του ενός απ τον άλλον στο ζευγάρι, παρά να κάνω μια κουβέντα για το σεξ.
    Κάποιες φορές, ένοιωθα κάτι σαν ένστικτο να μου λέει ότι μια κοπέλα ‘το έχει μέσα της’. Αλλά μπορείς να βασιστείς σε κάτι τέτοιο; Ούτως ή άλλως, παίρνεις το ρίσκο να εκτεθείς. Κατά κάποιο τρόπο, έπαιρνα τη ‘μισή ντροπή’, εξέθετα εγώ τον εαυτό μου για να της δώσω το θάρρος να εκτεθεί κι αυτή λίγο. ‘Ξέρεις, το έχω δοκιμάσει’. Δηλαδή, ‘είμαι ο ίδιος ‘περίεργος’, ‘ανώμαλος’, ‘σεξομανής’ ή ότι άλλο έχει να μας βάλει ως ετικέτα η κοινωνία.’
    Μ αυτό τον τρόπο, μπορεί η κοπέλα να μην παραδεχθεί ακόμη κάτι για τις φαντασιώσεις της, αλλά να δείξει με τις ερωτήσεις της ότι την ενδιαφέρει. Παίρνεις δηλαδή ο ίδιος το φορτίο, τη ρετσινιά, και της το κάνεις πιο εύκολο.
    Από κει και πέρα, είναι πάνω της. Ξέρει ότι υπάρχει κάποιος που τόλμησε να το βιώσει, βάζει η ίδια τον εαυτό της στο ρόλο της κριτικής κοινωνίας και βλέπει ότι δεν είναι και κάτι τραγικό για την ιδέα της γι αυτό τον άνθρωπο, και επιπλέον έχει μια ευκαιρία μπροστά της, να δοκιμάσει κάτι απ τα ‘απαγορευμένα’ της.
    Στην περίπτωση που δεν την ενδιαφέρει το συγκεκριμένο άτομο ερωτικά, μπορεί να το δείξει με τους λεπτούς τρόπους που πάντα θαυμάζω σε μια συναισθηματικά ώριμη γυναίκα, ή άγαρμπα, αλλά μπορεί να συνεχίσει την κουβέντα γιατί την ενδιαφέρει να μάθει περισσότερα για να το δοκιμάσει με άλλον.
    Μου έχει τύχει να εκτεθώ και να μιλήσω και σε γυναίκες που δε μ ενδιέφεραν ερωτικά και με τις οποίες δεν προσδοκώ καμιά επαφή, απλά γιατί ‘έβγαζαν’ κάτι κυριαρχικό και ήθελα να δω αν το ζουν ή –γιατί όχι;- να τις ενθαρρύνω να το δοκιμάσουν δείχνοντάς τους τι βλέπω σ αυτές.
    Είναι πολύ πιθανό, ότι αν το έχει μέσα της, το ίδιο βράδυ ή το επόμενο θα έχει μια φαντασίωση γι αυτό  
    Στη συζήτηση πάντως, μπορεί να δείξει ενδιαφέρον για το τι απολαμβάνει και τι προσδοκά ένας υποτακτικός όταν η γυναίκα ‘βγάζει τ απωθημένα της πάνω του’, θα ρωτήσει για τους κανόνες του παιχνιδιού και την ασφάλεια, για την εμπιστοσύνη, και θα ανοιχθεί με ενδιαφέρον σε εικόνες που μπορείς να της μεταφέρεις.
    Η συνέχεια είναι επί της κλίνης, ή στο πάτωμα! .
    Με το φίλο της, ή με το νέο της φλερτ, θα δοκιμάσει κάτι απλό ή περίεργο αρχικά. Να του δέσει τα χέρια και τα μάτια, να ρίξει κάνα μπατσάκι, να τον ξεφτιλίσει ίσως…
    Τα μικρά βήματα είναι τα πιο σίγουρα! Αν κάνει απότομα βήματα, πιθανό να έχει κρίση ενοχών, όπως η κοινωνία ξαναορμάει μέσα της για να κατακτήσει τα χαμένα εδάφη. Με μικρό βήμα, αν το έχει μέσα Της θα μείνει με μια αυξανόμενη πείνα.
    Σ αυτή τη φάση είναι πολύ συνηθισμένο να δοκιμάσει και την ‘αντίπερα όχθη’. Αυτό συνήθως είναι εύκολο να ξεκαθαρίσει. Αν δεν έχει μέσα της το υποταχτικό, δε θα το ανεχθεί! Ακόμη κι αν το φαντασιώσει, το ζητήσει, το περιγράψει, όταν έρθει η ώρα να παραδώσει τον έλεγχο, θα φανεί η αλήθεια.
    Μετά από κάποιο διάστημα πειραματισμών, αρχίζει να εκδηλώνεται ένα μοτίβο, που δείχνει αδρά τι είναι αυτό που έχει ξυπνήσει  
    Να εξηγηθώ: Δε θεωρώ ότι μπορείς να ξυπνήσεις κάτι που δεν υπάρχει. Υπάρχουν λόγοι που μια γυναίκα θα υποκριθεί την Αφέντρα ή θα προσπαθήσει να πιστέψει ότι είναι. Μπορεί να το κάνει για να ξυπνήσει ή να κρατήσει το σεξουαλικό ενδιαφέρον του άντρα. Μπορεί να το κάνει από αντίδραση στις καταπιεστικές γι αυτήν εμπειρίες του παρελθόντος της. Μπορεί να ανακαλύψει ότι για πρώτη φορά αισθάνεται ‘θεά’, επιθυμητή, ποθητή, για πρώτη φορά αισθάνθηκε τη λατρεία. Μπορεί να το κάνει γιατί επιτέλους είναι μια απάντηση στην ανασφάλειά της για το τι κάνει ο αρσενικός της όταν δεν τον παρακολουθεί, και τι γίνεται μ αυτή την απειλητική ανδρική σεξουαλικότητα.
    Αν ένα απ όλα αυτά είναι που κινεί την πορεία της προς την Κυριαρχικότητα, μάλλον θα ξεφουσκώσει σύντομα. Πάντως θα φανεί αργά ή γρήγορα. Και το αποτέλεσμα είναι ξενερωτικό και για τους δυο. Όπως με οτιδήποτε πλαστό.
    Αν όμως είναι ένας συνδυασμός αυτών με την ανάγκη να κυριαρχεί, να ελέγχει, και αισθάνεται παράλληλα ηδονή εκπληρώνοντας αυτή την ανάγκη, μάλλον έχουμε ξυπνήσει το δράκοντα!
    Στοιχεία που θα δείξουν το ξύπνημα μια Αυθεντικής Κυρίας, -αλλά όχι μόνο αυτά, και όχι υποχρεωτικά- είναι:
    Φαντασιώνει σκηνές για τις οποίες δεν είχε ερεθίσματα πριν και αποφασίζει να τις δοκιμάσει.
    Σκαλίζει τις πληροφορίες στο φόρουμ ή όπου αλλού τις βρει για απαντήσεις αλλά και νέες μεθόδους καταπίεσης του υπο Της.
    Πιέζει τα όρια του υπο Της. Θέλει να τον πάει παραπέρα, να κάνει περισσότερα πάνω του.
    Θέλει να παρακολουθεί τη μέρα του και τις δραστηριότητές του, να τον ελέγχει.
    Βρίσκει νέους τρόπους να τον χρησιμοποιήσει για την ηδονή Της.
    Τη βρίσκει τόσο με την Κυριαρχία, που σπάνια ή ποτέ δεν επιθυμεί βανίλα συνεύρεση.

    Ήδη τρεις φορές έχω 'ξυπνήσει' τον 'κοιμώμενο δράκοντα' σε κοπέλλες που έκανα σχέση. Και με τις τρεις βρήκα σημαντικά κομμάτια του εαυτού μου, και τη μεγαλύτερη ερωτική ευτυχία μέχρι τότε.
    Και στις τρεις περιτώσεις, αισθάνθηκα να αγωνίζομαι να ακολουθήσω τις επιταγές τους, να εκπληρώσω την εικόνα που έφτιαξαν για μένα. Με προχώρησαν.

    Μήπως οι subs της χώρας πρέπει να αρχίσουν να μου αποδίδουν 'respect';  

    Ανοίγω το θέμα και για όσους έχουν παρόμοια εμπειρία, και θέλουν να τη μοιραστούν.
     
  2. slave4mistress

    slave4mistress Regular Member

    αμα της ριξεις το πρωι εναν κουβα νερο στο κεφαλι,και 2 σκαμπιλια να δεις τι καλα ξυπναει...
     
  3. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Το θεμα ειναι μην ψαχνεις μετα με τι τροπο θα βγαλεις τον κουβα απο τον πρωκτο σου! 
     
  4. slave_withasoul

    slave_withasoul Regular Member

    Αραγε κρατιέσαι ποτε, ή όλα σου βγαινουν έτσι, σαν ευκοίλια;
    Ωραίος slave4mistress! χαχα
     
  5. slave4mistress

    slave4mistress Regular Member

    λες μια γυναικα να καταφερει κατι τετοιο.δεν νομιζω!!!
     
  6. Emma

    Emma Contributor

    slave_withasoul, φυσικά θα πρέπει να υπάρχει προσοχή στο "ξυπνάω" κάτι που όντως υπάρχει και "κοιμάται", εν αντιθέσει με αυτό που εμείς θα θέλαμε να υπάρχει ή "βλέπουμε" ενώ δεν υπάρχει και "αναγκάζουμε" έτσι κάποιον/α να γίνει κάτι που δεν είναι ή να φέρεται με τρόπο που δεν τον/την εκφράζει, αποκλειστικά και μόνο για την δική μας ευχαρίστηση/ικανοποίηση.
    (I've had it done to me and it was NOT pleasant.)
     
  7. slave4mistress

    slave4mistress Regular Member

    Τhanks.
     
  8. SubGR

    SubGR New Member

    ωραιες οι πληροφοριες θα τις δοκιμασω
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    Ελπίζω οτι δεν θα δοκιμάσεις τις πληροφορίες του post #2...  
     
  10. Lolita

    Lolita Regular Member

    Γνωριζοντας εναν sub απο εδω μεσα καταλαβα το "δρακο"που εκρυβα μεσα μου..
    Δεν του πηρε πολυ ωρα ουτε κοπο..Τον ευχαριστω γιατι μου εκπληρωσε μια φαντασιωση
    που δεν ειχα βρει ποτε καποιον που να την απολαμβανει.. 
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Πώς Να Ξυπνήσετε Μια Αφέντρα

    .


    Αν θεωρεις τον ερωτικο σου προσανατολισμο ρετσινια και ανωμαλια, τοτε δεν ειναι η Αφεντρα που πρεπει να ξυπνησει........

    Οσο για το θεμα σου slave_withasoyl εχω να σου πω μια σοφη Ελληνικη παροιμια.
    <<οποιος πεινα καρβελια ονειρευεται, και οποιος διψα βλεπει πηγαδια>>
    Ετσι και καποιος που ψαχνει απεγνωσμενα μια Αφεντρα η σκλαβα, βλεπει οτι ολες οι γυναικες μπορουν να γινουν Αφεντρες η σκλαβες, δεν απευθυνομαι προσωπικα σε εσενα, αλλα μιλαω γενικα.

    Και μια συμβουλη. Ποτε μην πιεζεις καταστασεις, ασε τα πραγματα στην καθε σχεση σου να εξελιχουν με την σειρα τους, υπαρχουν πολλοι τροποι την ωρα του κρεβατιου που μπορεις να διαπιστοσεις αν μια γυναικα εχει στοιχεια Κυριαρχα η υποτακτικα η ειναι καραβανιλα.
     
    Last edited: 17 Μαρτίου 2008
  12. latexduck

    latexduck Contributor

    Αναλόγως! Όπως και στο σωματικό ξύπνημα αν την ξυπνήσεις με ένα τριαντάφυλλο θα της αρέσει, αν την σκουντήξεις όμως μπορεί και να πέσει από το κρεββάτι, στην προκειμένη περίπτωση θα πέσει από τα σύννεφα με τις φαντασιώσεις σου...Εσύ κυνηγάς το όνειρο πριν ξυπνήσει και δυστυχώς τα όνειρα τα βλέπουμε μόνοι μας...