Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς ήταν το BDSM πριν από το BDSM;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Dr. Switters, στις 1 Απριλίου 2020.

  1. τασος0

    τασος0 Regular Member

    δεν υπαρχει ''πριν απο το bdsm'' γιατι υπηρχε παντα απο κτισεως κοσμου. εμφυτο στον ανθρωπο το να εξουσιαζει η να εξουσιαζεται . ακομη κ πολιτισμοι που δεν ειχαν ερθει σε επαφη μεταξυ τους ωστε να αντιγραψουν ειχαν δουλους . κ η πιο απλη αποδειξη ειναι οτι πολλοι απο εμας οπως εχω διαπιστωσει απο συζητησεις δεν ηξεραν οτι αυτο που ενοιωθαν μεσα τους αρεσε κ σε αλλους . Οτι μονο σε αυτους συμβαινει αλλα τελικα συμβαινει σε πολυ κοσμο . διαβαζουμε οτι οι Αζτεκοι εκαναν τελετες δημοσιου εξευτελισμου κλπ κλπ
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    «Η Ιστορία της Ο»: To πιο τολμηρό σαδομαζοχιστικό μυθιστόρημα εκδόθηκε το 1954. Η συγραφέας Ντομινίκ Ορί ήταν τότε περίπου στην ηλικία της μαμάς του @Dr. Switters και έγραψε το βιβλίο για την ευχαρίστηση του εραστή της Ζαν Πολάν, που ήταν λάτρης του Μαρκήσιου ντε Σαντ.( ο Ντε Σαντ πέθανε το 1814) Αυτό ήταν το BDSM πριν το BDSM.
     
  3. Dr. Switters

    Dr. Switters New Member

    Αγαπητέ @Arioch Λέτε το bdsm δεν αποσκοπεί κάπου και αμέσως μετά λέτε που αποσκοπεί. Λέτε (με άλλα λόγια) ότι ο σκοπός της σχέσης είναι η κάλυψη των αναγκών των μελών. Και είναι λογικό. Απλώς προσέξτε την αντίφαση.

    @tithon έχω αναφερθεί πολλές φορές στα χαρακτηριστικά κι έχει ανασύρει ορισμένα μαζεμένα η NewKatrin στο post 116. Ωστόσο δεν εξιδανικεύω το παρελθόν. Διερωτώμαι αν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά εκείνα, δεν τα περιλάβαμε ή τα αποκλείουμε από τις σημερινές σχέσεις, στις οποίες η ηδονοθηρία, όπως την ονομάζετε, ενδεχομένως λειτουργεί ανασταλτικά για παραδοσιακότερες και ουσιαστικότερες κατά τη γνώμη μου αξίες.

    @-Volt- πραγματικά με διασκέδασε η τελευταία πρόταση σας –κλαίω. Είναι εξαιρετική ιδέα για νήμα. Αν κληρονομείται η Κυριαρχικότητα!

    @goodevil ευχαριστώ για την απάντηση. Το εννοώ. Διαφωνώ μόνο στο σημείο που λέτε ότι περαιτέρω συζήτηση στερείται ουσίας, καθώς πολλά από τα στοιχεία που εσείς θεωρείτε αυτονόητα δεν είναι –όπως αποδεικνύεται- αυτονόητα για όλους.

    @cadpmpc σολάρετε! το γλυκό Σαντονιτσεϊκοκαντιανά και με κερασάκι Λακάν, εξαιρετικό. Μόνο που το θέμα δεν έχει να κάνει με την ιστορία. Φαντάζομαι καταλαβαίνετε. Κατά τα άλλα μια χαρά.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Έγραψα ακριβώς το παρακάτω:
    Η κάλυψη αμοιβαίων αναγκών είναι σκοπός *κάθε* σχέσης, το M/s δεν είναι στόχος, είναι θέση· και ταιριάζει μόνο στους ανθρώπους που ανέφερα: Αυτούς που θέλουν να έχουν άνθρωπο στην ιδιοκτησία τους και αυτών που θέλουν να είναι ιδιοκτησία.

    Υπάρχουν πολλά είδη σχέσεων που καλύπτουν πολλά γούστα, για όλους έχει.
     
  5. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Είναι εντυπωσιακό σε τι παρόρμηση και σε τι lengths μπορεί να φτάσει κανείς για να πείσει οτι έχει δίκιο, ή οτι η γνώμη του μετράει περισσότερο, ή οτι έχει γνώση σε όλα τα θέματα, κλπ. Δεν είναι πάντα κακό, αλλά σίγουρα δεν βοηθά στην εξέλιξη του ατόμου. Το να αναγνωρίσεις και να κατανοήσεις το λάθος πολλές φορές είναι πιο σημαντικό από το δίκιο, καθώς την επόμενη φορά, θα έχεις διπλό δίκιο.
    Το γύρω γύρω και στη μέση ο Μανώλης (κάποιο άτομο τέλος πάντων) είναι όχι απλά βαρετό αλλά και παιδιάστικο, σε μια απόπειρα του 'εγώ την έχω πιο μεγάλη'. Μεταξύ μας, δεν την έχω...
     
  6. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Πριν πολλά χρόνια ενα παιδί ήταν πολύ μαλακισμενο. Πολύ ανεξέλεγκτο. Εκτός οριων. Στα αρχιδια του όλα και όλοι.

    Οι γονείς του αποφάσισαν να το δώσουν σε όποιον να ναι. Αλλά κανεις δεν το παίρνε με αυτά που εκανε. Δεν είχαν και να το προικίσουν να χρυσωσουν το χαπι. Επειδή φοβήθηκαν ότι θα τους μείνει στο ράφι το δωσαν τελικά σε ένα ακόμα περισσότερο μαλακισμενο παιδι. Το .... Χειρότερο του χωριου. Μιλάμε για το Τέρμα μαλακισμενο 

    Τα εγγόνια και τα δισεγγονα του παράξενου αυτού ζευγαριού πατάνε τα λαικ τους και γράφουν ακόμα και σήμερα τις μαλακίουλες τους στο φόρουμ  
     
    Last edited: 15 Απριλίου 2020
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Επιπροσθέτως και για την ιστορία του πράγματος...
    https://www.greekbdsmcommunity.com/...οσιος-Εξευτελισμος.13074/page-43#post-1027196
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αααα... Και για να μη ξεχνιόμαστε    ...

     
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    είναι βέβαιο οτι η μεγάλη ποικιλία συμπεριφορών και εκδηλώσεων, συχνά αντιφατικών μεταξύ τους, που απαρτίζουν το βδσμ δεν αποκλείουν σχεδόν τίποτε. ηδονοθηρικό δεσιματάκι, αλγολαγνεία, σουιτσάρισμα, μονογαμία, φροντιδοκυριαρχία, έλεγχος κι ότιδήποτε φανταστεί κανένας είναι μέσα. διαφορετικότατα μεταξύ τους. επιλεκτική εξιδανίκευση κάποιου συγκεκριμένου δεν υπάρχει. παραδοσιακότερα και ουσιαστικότερα δεν προκύπτουν, εκτός και θέλουμε να θεσμοθετήσουμε.