Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς αποκτώ εμπειρίες?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος ChristosSub18, στις 14 Οκτωβρίου 2021.

  1. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Εκ της "φύσεως" τα αφεντικά λιγότερα είναι πάντα.
     
  2. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Πανανθρώπινη επιθυμία.
     
  3. Meido_

    Meido_ Ιδιοκτησία Του

    θα ηθελες να το εξηγήσεις αυτό;
     
  4. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Τις Αφέντρες είναι μυθικά πλάσματα ! Πρέπει να έχει κάποιος πίστη και γενναία καρδιά για να τις συναντήσει .
    Φήμες λένε πως έχουν θεαθεί σε συναντήσεις και είναι και πολλοί θα πουν πως τις είδαν από κοντά . Κανένας από όσους τις ψάχνουν όμως..
    Εκτιμούν πολύ την υποτακτικοτητα και σιχαίνονται τις παραγγελίες και τις εντολές .
    Επιθυμία τους είναι να γίνεται αυτό που θέλουν Αυτές με τον δικό τους τρόπο !

    Οι Dominatrix από την άλλη, είναι μια χαρά κυρίες ! Μπορείς κάποιος να τις βρει εύκολα, να πειραματιστεί και να δώσει όσες παραγγελίες λαχταράει
    η ψυχή του. Έχουν και αυτές απαιτήσεις βέβαια, γιατί κοπιάζουν για να ικανοποιήσουν τις φαντασιώσεις του καθένα .

    Η διαφορά στο τι θα αναζητήσει κάποιος που δηλώνει υποτακτικός είναι αν στη σκέψη του είναι πως θα ικανοποιηθεί ή πως θα ικανοποιήσει .

    * Δεν αναφέρομαι σε άλλες κατηγορίες ή στάτους γιατί θα μπλέξουμε πάλι .
     
  5. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Αυτό (το υπογαμημένο.....εεεε υπογραμμισμένο) κι αν είναι καμπανάκι για κάποιους (λίγους ή πολλούς δεν ξέρω αλλά και δεν έχει σημασία).

    Ωστόσο η όλη τοποθέτηση τα λέει όλα. Τα πάντα υπάρχουν και όλα γίνονται, είναι εφικτά εν πάση περιπτώσει. Με πίστη, υπομονή, καλή διάθεση και ειλικρίνεια (πολλή όμως και εκατέρωθεν) οι επιθυμίες και οι ανάγκες μπορούν να πραγματοποιηθούν και να καλυφθούν σε μεγάλο, εκτιμώ, βαθμό.
     
    Last edited: 6 Νοεμβρίου 2021
  6. Redflower

    Redflower New Member

    Και οι Αφεντρες που δεν πληρώνονται; Τις σκέφτηκε κανένας αυτες;
    Μήπως να τις στείλουμε σε σκλαβάκια που χρεώνουν κάτι τις;
    Γιατί αν ξεφτιλίσουμε τα πάντα, δεν γίνεται!!!
    Προς θεού, καλά κάνουν και υπάρχουν και οι findomme αλλά να στέλνουμε ένα νέο παιδί εκεί παρουσιάζοντας του το ως τη μόνη λύση για να μαζέψει εμπειρίες; Μόνο το ξεκολιασμα είναι εμπειρία για ένα sub;
     
  7. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Στα ποσα 200αρια γινεται κάποιος έμπειρος;
     
  8. Redflower

    Redflower New Member

    Σωστός!!!
    Και καταλήγουμε να κάνουμε κάπως έτσι conditioning και τη νέα γενιά. Αφού κι εμείς έτσι, οι νέοι αλλιώς; Δεν γίνεται...
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αυτό είναι διαφορετικό πράγμα. Αφορά τη διαχείριση των οικονομικών πόρων ενός σκλάβου.
     
  10. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ενα νεο παιδί έχει ανάγκη απο πειράματα.
    Εχει ανάγκη να υπάρξει ανώριμο, αντιφατικό, περίεργο, σπαστικό, μαλακισμενο. Χαρακτηριστικά μη επιθυμητά απο φτασμενα Κυριαρχικά ατομα.

    Είναι καλή επιλογή ο επαγγελματίας, για τις πρώτες εμπειρίες. Θα κοστίσει λιγότερο, απο όλες τις αποψεις. Για όλους.
     
  11. Redflower

    Redflower New Member


    Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως. Απλά θα πρέπει να ψάξει με υπομονή την domme που θα θέλει να ασχοληθεί με τις brattιες του. Με την ίδια υπομονή δεν ψάχνουν και όλοι οι φτασμένοι dom και sub; Είναι θέμα χρόνου και ανθρώπου
     
  12. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Αγαπητέ ChristosSub18.
    Δεν γνωρίζω αν ο αριθμός στο τέλος του ονόματος δηλώνει την ηλικία σου. Όπως και να έχει θα σου γράψω όσο πιο ειλικρινά και τίμια μπορώ έχοντας κατά νου πως μπορεί και να είσαι τόσο μικρός όσο δηλώνει το ψευδώνυμο σου. Σε κάθε περίπτωση εσύ και όποιος άλλος ζητά συμβουλές μπορεί να ακολουθήσει η να πετάξει ό,τι εκείνος νομίζει.
    Αν με όσες απαντήσεις διάβασες μέχρι τώρα δεν έχεις πειστεί ακόμη πως μια καλή επαγγελματίας ίσως να μην είναι η καλύτερη λύση αλλά είναι σχεδόν η μόνη ρεαλιστική λύση δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σε πείσει. Πάντως ένας άνθρωπος που είναι σε θέση να διαβάζει μπροστά και πίσω από τις γραμμές θα το είχε καταλάβει ότι δεν έχει νόημα να κυνηγάς "άπιαστες" και στην τελική δεν έχεις και κανένα απολύτως λόγο. Το καλό θα ήταν να μην θες να αποκτήσεις τις εμπειρίες που θές να αποκτήσεις για λόγους που ίσως καταλάβεις παρακάτω αλλά αυτό το θεωρούμε δεδομένο και προχωράμε.
    Κατά την συζήτηση των ανθρωπίνων πραγμάτων οι γενικεύσεις είναι αναπόφευκτες. Δεν μπορείς να μιλήσεις για τους "άντρες" , τις "γυναίκες", τους "gay" κλπ χωρίς αυτά που θα πεις να αποτελούν γενίκευση μια και αναφέρεσαι σε τεράστια υποσύνολα ανθρώπων. Τοιουτοτρόπως ισχύει και για όσα γράψω παρακάτω. Ένα από τα θέματα που επιβεβαιώνουν την δική μου άποψη η οποία χοντρικά λέει πως αυτό που ψάχνεις δεν υπάρχει (στην μορφή που το ψάχνεις) είναι και η ίδια σου η απορία, "πως να αποκτήσω εμπειρίες" η οποία είναι και απορία χιλιάδων άλλων αντρών με σεξουαλικές φαντασιώσεις υποταγής. Αν λοιπόν αυτό που ψάχνεις υπήρχε σε άξια λόγου προσφορά δεν θα χρειαζόταν να ρωτήσεις "πως να αποκτήσεις εμπειρίες" διότι από την στιγμή που ψάχνεσαι θα τις είχες αποκτήσει ήδη.
    Είναι απολύτως αναμενόμενο πως πολλοί θα σπεύσουν να με διαψεύσουν, να καταθέσουν τις εμπειρίες τους περί των αντιθέτων και να πουν πως "αφέντρες" υπάρχουν πολλές. Είναι και μέλη των φόρουμ, άλλωστε έχουν εμφανιστεί και σε συγκεντρώσεις. Δεν θα ασχοληθώ να ανακαλύψω τα κίνητρα του καθενός που δηλώνει οτιδήποτε, δεν θα "καταργήσω" τις εμπειρίες κανενός, ούτε θα τις υποτιμήσω υποστηρίζοντας πως ο ίδιος τις υπερτιμά. Θα θέσω ωστόσο ενα δυο αναρωτήσεις να τις σκεφτείς κι εσύ και όποιος άλλος θέλει.
    Πολλές φορές διάφοροι υπο άντρες έχουν τις ίδιες απορίες με σένα και έχουν κάνει τις ίδιες ερωτήσεις διότι στην ουσία τους ικανοποιεί και φαντασιώνονται κάτι που δεν προσφέρεται. Οι απαντήσεις που κατά κανόνα λαμβάνουν είναι τόσο κοινότυπες που αγγίζουν τα όρια μιας κάποιου είδους "πνευματικής κακογουστιάς". Πολλοί και επί πολλά χρόνια επιλέγουν να απαντήσουν με έναν τεχνιτό και ψευδή διαχωρισμό. Είσαι "πραγματικός υποτακτικός" που θέλει να υπηρετήσει ή είσαι "βιτσιόζος" που θέλει να ικανοποιηθεί, λέει ο πρώτος "ιεροεξεταστής" και ακολουθούν και οι υπόλοιποι στο ίδιο περίπου ύφος.
    Το γεγονός πως οι όροι "υποτακτκός", "σκλάβος", "μπότομ" περιγράφουν ουσιαστικά το ίδιο πράγμα με τους εσωτερικούς αυτούς διαχωρισμούς να σημαίνουν, στην καλύτερη περίπτωση, την "ένταση" και στην χειρότερη να μην σημαίνουν τίποτα ας το αφήσουμε στην άκρη για να μη μπλέξουμε και ας πάμε στις ερωτήσεις μας οι οποίες βασικά είναι δύο:
    Εκείνοι που ρωτούν αν είσαι πραγματικός υποτακτικός που θέλει να υπηρετήσει ή είσαι "βιτσιόζος" που θέλει να ικανοποιηθεί, ρωτούν ως πραγματικοί κυρίαρχοι που θέλουν να κυριαρχήσουν ή ως βιτσιόζοι που θέλουν να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις κυριαρχίας, δηλαδή τα βίτσια τους; Επειδή απ' τα λίγα γράμματα που γνωρίζω ξέρω πως η κυριαρχία επιβάλλεται μέσω της πολιτικής, του πολέμου καθώς και στα πεδία των αγορών και της οικονομίας και επομένως θα ρωτήσω με την σειρά μου: Αν υπάρχει κάτι πέρα από την θεμιτή ικανοποίηση ενός σεξουαλικού "βίτσιου" ,οι ίδιοι που ελέγχουν την υποτακτικότητα υπό, τίνος πράγματος είναι γνήσιοι κυρίαρχοί;
    Είναι και ένα δεύτερο ερώτημα περισσότερο "γήινο" αλλά καταλυτικό. Αν ήσουν μια όμορφη κοπέλα, η ακόμα και αν υπήρχε η πιθανότητα να είσαι μια όμορφή κοπέλα, που ρωτούσε το ίδιο πράγμα που ρώτησες εσύ, οι άντρες του φόρουμ θα σε ρωτούσαν αν "ψάχνεις πραγματικά να υπηρετήσεις" και θα τους "ξίνιζες" αν ήθελες μόνο να ικανοποιήσεις τα βίτσια αου; Θα απαντούσαν σκωπτικά η με την έπαρση που βλέπουμε σε κάποιες απαντήσεις εδώ; Δε νομίζω και πιστεύω πως κανένας δεν θα γελοιοποιηθεί υποστηρίζοντας το αντίθετο. Θα λάμβανε δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες μηνύματα απο "προσφερόμενους" οι οποίοι δεν νοιάζονται για τον βαθμό ειλικρίνειας της υποτακτικότητας της. Ωστόσο στοιχηματίζω πως εσύ δεν έλαβες κανένα και δεν θα λάμβανες ακόμα κι αν διαβεβαίωνες τους πάντες για την διάθεση σου να "υπηρετήσεις" πραγματικά. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όλα τα παραπάνω που λέγονται είναι ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ και ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ αγαπητέ μου οι οποίες λέγονται επειδή ουσιαστικά αυτά που θες να σου κάνουν προκειμένου, σεξουαλικώς ειπείν, να ικανοποιηθείς , δεν αρέσκονται οι γυναίκες στο να τα κάνουν. Η ιδέα αφήνει πολλές αδιάφορες και σε πάρα πολλές προκαλεί αναγούλα και μόνο να τα σκεφτούν και η ατυχία σου είναι πως κατά κανόνα οι γυναίκες δεν κάνουν πράγματα που δεν αρέσουν και στις ίδιες σε αντίθεση με τους άντρες που και να μην τους αρέσει κάτι, αν τους το ζητήσει μια γυναίκα όλο και κάτι θα προσπαθήσουν και ό,τι μπορούν θα κάνουν.
    Στην συνέχεια είναι το θέμα των γυναικών που αυτοπροσδιορίζονται ως "κυριαρχικές", "αφέντρες" κλπ οι οποίες βρίσκονται και στα φόρα του διαδικτύου και σε κάποιες παρέες. Να ξεκινήσω με την υπόμνηση πως πάρα πολλές γυναίκες, μάλλον οι περισσότερες στον δυτικό κόσμο, είναι κατ΄ουσίαν κυριαρχικές με την έννοια πως τους αρέσει και η αυτοδιάθεση και να έχουν το ¨κουμάντο" σε σχέση με τον άντρα αλλά στον ερωτικό "στίβο" τα πράγματα αντιστρέφονται... (Συνεχίζεται προσεχώς)
     
    Last edited: 6 Νοεμβρίου 2021