Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς αποκτώ εμπειρίες?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος ChristosSub18, στις 14 Οκτωβρίου 2021.

  1. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Premium Member Contributor

    @ChristosSub18 πάψε να ψάχνεις και κοίτα να φτιάξεις το παρουσιαστικό σου..το λόγο σου.. Να έχεις ένα ενδιαφέρον προφίλ (φετ), να κάνεις γνωριμίες με κόσμο, να εμφανιστείς στα μαντς που γίνονται... Και σιγά σιγά όλα θα μπουν στο δρόμο τους... Άκου το παλιό..
     
  2. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Απλούστατα όλα. Συνεχίζω από εκεί που σταμάτησες για ακόμα περισσότερες αφέντρες. @ChristosSub18 να προσλάβεις επίσης έναν life coach και ένα στυλίστα, να κάνεις ιδιαίτερα στο σαβουαρ βίβρ με τον Χρήστο Ζαμπούνη και να ξεκινήσεις σεμινάρια δημιουργικής γραφής.
    Να διαβάσεις το βιβλίο "πως να αποκτήσετε προσωπικότητα", να το αντιγράψεις δέκα φορές σε κόλλες διαγωνισμού και να μας το φέρεις μαζί με την φράση "δεν θα ξαναψάξω αφέντρα" γραμμένη εκατό φορές. (με μπλε μελάνι παρακαλώ) Όταν τα κάνεις όλα αυτά, τότε και μόνο τότε, έλα στην συγκέντρωση και υπάρχει μια πιθανότητα να γνωρίσεις από κοντά την "μίστρες δυστύχημα". Κράτα όμως μαζί σου και το Ε9 μήπως σου ζητηθεί.
    Αγαπητέ Sejanus, όσα αναφέρεις καλό είναι να τα έχει κάποιος/α που ψάχνει οτιδήποτε αλλά ακόμα και αυτός/η που δεν ψάχνει τίποτα. Ατυχώς όμως τα χαρακτηριστικά αυτά τα έχουν ή είναι σε θέση να τα καλλιεργήσουν μόνο ορισμένοι άνθρωποι.
    Ο άνθρωπος ρωτά πως θα αποκτήσει εμπειρίες, ουσιαστικά πως θα γνωρίσει κάποια για να πραγματοποιήσει τις φαντασιώσεις του και όχι πως θα καταφέρει να γίνει άλλος. Αν κρίνω και από το γεγονός πως επι τόσα σχόλια που τον αφορούν δεν έχει βάλει πέντε λέξεις στη σειρά να πει κάτι, υποψιάζομαι πως θα πρέπει να γίνει εντελώς άλλος. Αν ήταν μια γοητευτική ώριμη προσωπικότητα λες να ρωτούσε εσένα κι εμένα πως θα αποκτήσει εμπειρίες; Δε νομίζω.
    Ωστόσο τα σχόλια σας είναι εξαιρετικά χρήσιμα διότι λένε, "κατά λάθος", την αλήθεια, μια αλήθεια η οποία βγαίνει από την πραγματικότητα της προσφοράς και της ζήτησης. Του λέτε, εμμέσως πλην σαφώς, πως οι δικές του φαντασιώσεις είναι τόσο δύσκολες που βρίσκεται "υπό κρίση" αν θελήσει να τις πραγματοποιήσει για την δική του ευχαρίστηση. Η αντρική υποτακτικότητα, όπως αυτή εκφράζεται μέσω της σεξουαλικότητας, είναι τόσο απορριπτέα, ακόμα και ανάμεσα σε "βιτσιόζους" ,(φαντάσου τι γίνεται αλλού) που αυτός που την επιθυμεί δεν είναι αποδεκτός αν την ζητάει. Αν δε, αναρωτηθεί για τους λόγους που δεν βρίσκει το σεξουαλικό αντίστοιχο τότε ονομάζεται και "κλαψιάρης". Τι πρέπει να κάνει προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στην καλή η κακή κυριαρχική, αληθινή η γιαλαντζί η ακόμα και σε διάφορα "ναυάγια" της ζωής που αυτοπροσδιορίστηκαν έτσι; Μα να είναι μια εξαιρετική προσωπικότητα η οποία δύναται να λειτουργήσει ως αντιστάθμισμα και ως αναπλήρωση για όσα η ψυχούλα του ζητά ενώ κανονικά δεν είναι "πρέπον" να τα ζητά.
    Η αντρική σεξουαλική υποτακτικότητα είναι μια "καταραμένη σεξουαλικότητα" όπως είναι κάθε σεξουαλικότητα που δεν βρίσκει το αντίστοιχο της, που δεν έχει το ταίρι της. Αυτό δεν ανατρέπεται ούτε από συνδηλώσεις περί των αντιθέτων, ούτε με βιωματικές ιστορίες οι οποίες παραπέμπουν σε περιπτωσιολογία ακόμα κι αν τις δεχτούμε και τις ερμηνεύσουμε όπως ακριβώς μας τις λεει ο αφηγητής τους. Αντίθετα, το επιβεβαιώνει. Και όλα τα παραπάνω χωρίς να πούμε για το απαράδεκτο αλαζονικό, απορριπτικό και υβριστικό ύφος ορισμένων. Το αστείο είναι ότι πολλούς από αυτούς/ες αν τους δεις στο δρόμο αλλάζεις πεζοδρόμιο.
    Αν όσα καταθέτω δεν ίσχυαν, η εμφάνιση κάθε υποτακτικού άντρα θα συνοδευόταν από την ανάλογη πρακτική αποδοχή και προσφορά διότι αυτά που θα ζητούσε θα υπήρχαν πολλές που θα αντλούσαν ευχαρίστηση με το να του τα δώσουν. Ουδείς θα ρωτούσε τα κίνητρα του ακριβώς όπως κανένας δεν ρωτά τα κίνητρα κάποιου που θέλει να γαμήσει, ούτε τον παροτρύνει να γίνει ο σέρ Σον Κόννερι για να το επιτύχει.
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Άκου σουρλουλού, θα συνεργαστούμε.
    Οντέ μου στέλνουν μηνύματα για να τους δώκω τις γόβες μου και τα strings μου με το αζημίωτο πάντα, θα μου δίδεις τα δικά σου να πακετάρω γιάντα εγώ δεν έχω ούτε για δείγμα.
    Τίμιες και ξηγημένες συμφωνίες.
     
  4. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Όταν κάποιος δεν μπορεί να προσδιορίσει ο ίδιος τι είναι , δεν έχει καμία πιθανότητα να βρει αυτό που θέλει !
    Οι υποτακτικοί αντρες δεν ζητούν, ούτε ενδιαφέρονται για την δικη τους ευχαρίστηση. Οι Κυριαρχικές γυναίκες δεν αντλούν ευχαρίστηση ικανοποιώντας επιθυμίες !
    Ο άντρας που έχει φαντασιώσεις και αναζητά κάποια να του προσφέρει όσα ζητάει , αλλάζει στάτους σε κινκστερ ή περβ και όλα γίνονται πιο εύκολα . Διευρύνει το πεδίο γνωριμιών του και
    αποφεύγει απαιτητικές Κ που γράφουν στα παλαιοτερα των υποδημάτων τους τι θέλει αυτός.
     
  5. leuko25

    leuko25 Regular Member

    jasmin sg , Πρώτα απ΄όλα ευχαριστώ για την μέχρι κεραίας επιβεβαίωση μου. Εκείνος που σας επικαλέστηκε παροτρύνοντας σας να μιλήσετε δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα επιβεβαιώνατε εμένα.

    Πόθεν το συμπέρασμα πως ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να προσδιορίσει τι είναι ο ίδιος;

    Αυτό τώρα πάλι που το βρήκες; Όλοι για την δική τους ευχαρίστηση ενδιαφέρονται πρωτίστως. Αυτό είναι το κίνητρο. Βασική πρωτόλεια ψυχολογία. Το ευκταίο είναι να ευχαριστηθεί και κανένας άλλος και εδώ ακριβώς εντοπίζεται
    το πρόβλημα των υποτακτικών αντρών. Αυτά που τους αρέσουν δεν ευχαριστιέται καμιά να τους τα κάνει. Εξ αυτού οι υπεκφυγές και οι προφάσεις.

    Ομοίως, οι κυριαρχικές γυναίκες καθώς και κάθε άλλη γυναίκα όπως άλλωστε και κάθε άντρας αντλούν ικανοποίηση ικανοποιώντας επιθυμίες. Βλέπεις αγαπητή μου ουδείς επιθυμεί να είναι κακός εραστής και κακή ερωμένη.
    Αν αντλούν και ευχαρίστηση εξαρτάται από το τι τους αρέσει και τι μπορεί να προσφέρει ο άλλος. Λέω λοιπόν πως σε αυτά που αρέσκονται οι υποτακτικοί δεν αρέσκονται οι γυναίκες όπως κι΄αν αυτοπροσδιορίζονται. Συμφωνούμε.

    Εντάξει, αυτό τώρα καταλαβαίνεις κι΄ εσύ η ίδια πως είναι τουλάχιστον αφελές διότι δεν μπορεί να πιστεύεις πως θα βρει -μη επαγγελματία- που θα της αρέσει να του δέρνει τον κώλο αν απλώς αλλάξει στάτους.
    Πέραν αυτού έγραψα και παραπάνω ότι οι διαχωρισμοί αυτοί, δηλαδή "υποτακτικός", "σκλάβος", "μπότομ" σημαίνουν το ίδιο πράγμα.
    Είναι τεχνητοί όροι που υποτίθεται ότι περιγράφουν την ένταση αλλά στην πραγματικότητα δεν περιγράφουν τίποτα. Οι επιθυμίες και οι φαντασιώσεις είναι πολύ παρόμοιες καθώς και οι διαθέσεις.
    Η διαθεσιμότητα ενός εκάστου ίσως να αλλάζει διότι άλλο χρόνο έχει για παράδειγμα ένας εργαζόμενος και άλλο χρόνο ένας άνεργος η άεργος.

    ΑΑΑ να γεια σου. Αυτό δεν του λέω απ΄ την αρχή;
    Φίλε @ChristosSub18 κοίτα κει πέρα μήπως βρεις καμιά καλή επαγγελματία όπως σε συμβουλεύω εγώ και η jasmin sg γιατί όλα τα αποδέλοιπα χάσιμο χρόνου είναι και αυτά που θα ζήσεις -αν ζήσεις και τίποτα δηλαδή- δεν αξίζουν τον κόπο.
     
    Last edited: 10 Νοεμβρίου 2021
  6. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Premium Member Contributor

    Τι είναι υποτακτικός ξέρεις? Δεν μίλησε η @jasmin sg για αδιαφορία των υποτακτικών ως προς την ευχαρίστηση τους, τουναντίον..

    Είναι τόσο πασιφανές του τι πρέπει να σου απαντήσω που βαριέμαι... Διάβασε λίγο αναλυτικότερα την έννοια υποτακτικός.
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Κι όμως  
    Σε χωρίζουν και δεν έχεις και τις τύψεις ότι τους απαράτησες 
     
  8. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Τι να σου πω, δεν ξέρω. Είσαι και παλιός εσύ και δεν έχεις υπομονή με εμάς τους νέους.
    Να σου επισημάνω πάντως πως η ορολογία που επικαλείσαι ξανά και ξανά δεν έχει κάποια βάση, δεν στηρίζεται κάπου και δεν είναι επιστημονική, πολύ περισσότερο δεν είναι οι δέκα εντολές γραμμένες στις πλάκες του Μωυσή.
    Ο δε τρόπος που είναι δομημένη αυτή η ορολογία με επιβεβαιώνει, δεν με διαψεύδει. Αν έχεις κάτι που επιβεβαιώνει τους διαχωρισμούς, πέρα του ότι έτσι τους είδες γραμμένους κάπου στο φορουμ η αλλού ευχαρίστως να τους
    παραθέσεις, σε άλλη περίπτωση μπορείς να τους επαναλάβεις χίλιες φορές αν θες αλλά δεν λες τίποτα.

    Κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, αυτό δεν το είχα σκεφτεί καθότι ουδέποτε καταλαμβάνομαι από τέτοιου είδους τύψεις ο αδυσώπητος.
     
  9. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Premium Member Contributor

    κάπως έτσι, με αυτά τα επιχειρήματα καταλήγουμε στο "δικό μας BDSM" κλπ...και γελάμε αμφότεροι
     
  10. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Η ευχαρίστηση των υποτακτικών ατόμων είναι να ευχαριστήσουν το Κ τους . Υπό την κυριαρχία ενος Κ ανθίζουν, νιώθουν ήρεμοι , ελεύθεροι , καυλωνουν και χαίρονται . Και όλα αυτά δεν μπορούν να συμβούν με κανέναν άλλο τρόπο , για αυτά τα άτομα.
    Γι αυτό πρωταρχικό ζητούμενο τους δεν ειναι ποια θα τους ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις αλλά να βελτιωθούν ώστε κάποια Κ να θελήσει να τους κατέχει .
    Οι όροι μπότομ, υποτακτικός ,σκλάβος δεν δηλώνουν ένταση αλλά θέση που προκύπτει από την παράδοση ελέγχου .
     
  11. slave32

    slave32 Contributor

    σταματησα να διαβαζω εδω. Δηλαδη οι gay ποιοι ειναι?
     
  12. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Να αρχίσω να λέω ονόματα ;