Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς θα με βρει μια Αφέντρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος lefteris1, στις 12 Σεπτεμβρίου 2022.

  1. lefteris1

    lefteris1 New Member

    Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα μέλη του forum, ελπίζω να είστε ολες και όλοι καλά. Είμαι 20 χρονών, οι σχέσεις μου μετρημένες και αυτές ήταν vanilla. Γενικώς πάντα μου άρεσαν κι δυναμικές κοπέλες και πάντα τις φανταζόμουν ως αφέντρες με μια έντονη αυταρχικότητα, η οποία ομολογώ πως με συνέπαιρνε.Το θέμα είναι πως σε προηγούμενο νήμα που ανέβασα έμαθα ότι ο υποτακτικός δεν προσεγγίζει αλλά προσεγγίζεται. Θα ήθελα να ακούσω συμβουλές ή βιωματικές εμπειρίες από όσους κατάφεραν να βρουν Αφέντρα ή γενικώς πώς και που προσεγγίζεται ένας sub;
    Ευελπιστώ κάποια στιγμή να γνωριστούμε σε κάποια συνάντηση θέλω πολύ να σας γνωρίσω όλες και όλους.
    Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όλες οι απαντήσεις θα ληφθούν υπόψη.
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Υπάρχει μια παρανόηση. Το "η ιδέα είναι όχι να τη βρεις εσύ αλλά να σε βρει εκείνη" δεν σημαίνει "δεν προσεγγίζω Αφέντρα", σημαίνει ότι για να υπάρξει συνέχεια και όλο αυτό το πράγμα να είναι D/s, θα πρέπει να είναι δική της επιλογή. Όχι επειδή εσείς το φαντασιώνεστε και το ψάχνετε αλλά επειδή το θέλει η ίδια και ταυτόχρονα μπορεί να σας το επιβάλλει.

    Δεν αρκεί να το θέλετε από κάποιαν, πρέπει αυτή η κάποια να μπορεί να σας κάνει να μη θέλετε αλλιώς. Πρέπει να κυριαρχίσει πάνω σας επειδή *μπορεί* να το κάνει και όχι επειδή "ανοίξαμε και σας περιμένουμε".

    Γιατί την ανοιχτή πόρτα όλοι μπορούν να τη διαβούν, τον/την Αφέντη/Αφέντρα όμως τον/την κάνει η δυνατότητα να μπορεί να γκρεμίζει αυτές τις πόρτες *ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ*.
     
  3. lefteris1

    lefteris1 New Member

    @Arioch πραγματικά ήσασταν κατατοπιστικότατος. Σε αυτό που λέτε έχετε απόλυτο δίκιο και με βρίσκετε απολύτως συμφωνώ ότι η επιλογή θα είναι της Αφέντρας.
    Απλά είναι όνειρο ζωής πιστεύω να υλοποιηθεί στο μέλλον. Πάντως σας ευχαριστώ πολύ και πάλι, ελπίζω να σας γνωρίσω σε κάποια συνάντηση και από κοντά.
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Με το να της δείξεις διαθεσιμότητα. Ιδανικά, άνευ προσδοκιών. Χρειάζεται, όμως, και κάποια εμπειρία για την απομάκρυνση τέτοιων βαριδιών.
    Η ορθάνοιχτη πόρτα είναι μια χαρά. Έχει και κάτι διαδρόμους στην πορεία.
     
  5. lefteris1

    lefteris1 New Member

    @Dark_Explorer Σας ευχαριστώ πολύ και εσάς για την απάντηση σας. Αν εννοείται εμπειρία σχετικά με το bdsm έχω μόνο με επαγγελματίες αφέντρες σε διάφορα Session που έχω κάνει.
    Όσον αφορά την διαθεσιμότητα μπορείτε να μου το επεξηγήσετε;
    Γενικώς είμαι συνειδητοποιημένος γνωριζω την θέση μου και ξέρω ότι θέλω να διευκολύνω την καθημερινότητα της Κυρίας μου, ότι μπορεί να έχει όσους υποτακτικούς θέλει και να μου συμπεριφέρεται οπως επιθυμεί και άλλα. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας να στε καλά.
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Λιγότερη περιαυτολογία.
     
  7. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Καλώς ήρθες. Σου εύχομαι να έχεις και άλλα όνειρα "ζωής" γιατί η ζωή ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει σε -και με- τις ερωτικές μας σχέσεις.
    Καλές αναζητήσεις και απολαύσεις.
     
  8. lefteris1

    lefteris1 New Member

    @kinvara Σας ευχαριστώ πολύ πραγματικά να στε καλά εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα!!!
     
  9. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Τι είναι αυτά που λέτε του ανθρώπου;
     
  10. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Σοβαρά τώρα; Ο άνθρωπος συστήνεται και γράφει για αυτά που θέλει και εσείς του λέτε ότι περιαυτολογεί; Τι λες βρε παιδί μου;
     
  11. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Αυτό ισχύει για την D/s σχέση ή για κάθε είδους σχέση; Δηλαδή ό,τι κι αν ψάχνουμε δεν φτάνει να το ψάχνουμε εμείς, πρέπει να μας θέλει και κάποιος/α
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Η διαφορά πως στο D/s δεν αρκεί να σε θέλει ο $πανωχεράς, πρέπει και να μπορεί να σε υποτάξει. Αν ο $κατωχεράς έχει έλεγχο τότε στην πραγματικότητα δεν είναι από κάτω, από πάνω είναι.