Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς να διακρίνετε έναν-μια Κυρίαρχο.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 14 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Soraya

    Soraya Guest

    @Tenebra_Silente @Estelwen κανένα πρόβλημα για τα off topic. Εδώ δεν λέμε τπτ στα τρολ θα πούμε σε σοβαρές τοποθετήσεις; όχι βέβαια!!!
     
  2. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Από όλα όσα γράφονται στο αρχικό νήμα κρατάω αυτό:

    Ο καθένας μπορεί να μάθει να χειρίζεται ένα μαστίγιο, να χρησιμοποιεί την BDSMική ομιλία, και να φορά εντυπωσιακά ρούχα, αλλά αυτό δεν τον-την κάνει αυτόματα και κυρίαρχο.

    και το γενικεύω: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΔΣΜ-ΙΑΖΕΤΑΙ και να ΒΣΔΜ-ΙΖΕΙ.

    Ο καθένας μπορεί να μάθει να είναι υποτακτικός, ο καθένας μπορεί να μάθει να είναι κυρίαρχος.
    Ελάχιστοι είναι όμως αυτοί που είναι πρώτα σύντροφοι και εραστές και μετά όλα τα άλλα.

    Πριν ψάξουμε για τον κυρίαρχο μας, ή για τον υποτακτικό μας, καλό είναι να ξέρουμε και τι ζητάμε. Αν θέλεις σέσσιονς τότε περιπέφτεις στην πρώτη κατηγορία. Θα μάθεις να βουδουσουμιάζεσαι από κάποιον που έχει μάθει να βουδουσουμιάζει, και το αντίστροφο.

    Αν κάποιος θέλει σχέση, σχέση ζωής, σχέση πλήρη και ουσιώδη, ας ψάξει στη δεύτερη κατηγορία. Οι σύντροφοι κι οι εραστές βρίσκουν τις ισορροπίες τους βδσμ-ικά μέσα από την κοινή τους πορεία.

    Η δική μου εμπειρία αυτό λέει. Ποτέ δεν έψαξα στο πλήθος να βρω τον κυρίαρχο. Ούτε έψαξα ποτέ να υποταχθώ.
    Πάντα όμως έψαχνα τον σύντροφο και εραστή που στον δρόμο αυτόν που βάδιζα και κουράστηκα, ήρθε και με σήκωσε, και τώρα περπατάμε μαζί.
     
  3. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    εγω, αν ημουν δικαστης, και μου ερχοσασταν καθε τρεις και λιγο με τα "ειρήσθω εν παρόδω" μα τω θεω,
    θα σας ανοιγα το κεφαλι με το σφυρακι, να δω αν εχει κατι μεσα.

    παρεξηγηθειτε οσο θελετε. Οταν μαθετε να ακολουθειτε ευθειες και να φτανετε επιτελους στο ζητουμενο, το συζηταμε. "ειρήσθω εν παρόδω" να σας πει ο πιλοτος σας, κι αντι για λονδινο να σας βγαλει βομβαη, εκει να σας δω. Για πονοκεφαλο να πατε και να βρεθειτε με γυψο. Για κατασκευαστικα δε λεω εκει να πεσει το τρελο γελο. Αντι για βεραντα να βρεθειτε με αγωγο λυματων.

    Παροδους και δαιδαλωματα. Σοφιστες. Το ασπρο μαυρο και να θελετε να σας ζητανε και συγνωμη απο πανω.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    o.k. να ρωτήσω ευθέως λοιπόν, αφού κρίθηκα και εμετρήθηκα για το "ειρήσθω εν παρόδω" που έγραψα ανορθόγραφα πιο πάνω και θα ζητήσω να μαστιγωθώ γι αυτό μήπως και γλυτώσω το άνοιγμα της κεφαλής μου  

    Έχεις εσύ τη γνώμη @Jack Wolfskin, ότι ο Κυρίαρχος γενικά δεν είναι απλός άνθρωπος αλλά τι είναι, σύνθετος άνθρωπος; Όλα αυτά που εμμέσως πλην σαφώς ζητά η νηματοθέτης δεν μπορεί, λες, να βρεθούν σε μη Κυρίαρχο και ούτε υπάρχουν μη Κυρίαρχοι που μπορούν να δουν τι χρειάζεται ο άλλος απέναντί τους και να του το δώσουν ενώ υπάρχουν Κυρίαρχοι που - σε κάποιες περιπτώσεις τουλάχιστον - δεν θα ανταποκριθούν; Δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις στο BDSM όταν πηγαίνει κάποια υποτακτική να βρει "τον άντρα της ζωής της" έχοντας στο κεφάλι της αντιλήψεις κοσμοπολιτάνικου τύπου;

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα, δεν θυμάμαι να ζήτησα να ζητήσει κανείς συγνώμη από κανέναν και αν θυμάσαι εσύ φέρτο να το δω και ο καθένας είναι ελεύθερος να περπατεί όπου θέλει, αν την κεντρική λεωφόρο την έχουν πιάσει περίπτερα με κοσμοπόλιταν τότε θα πάει απ τις παρόδους και θα είναι δικαίωμά του να το κάνει αυτό  

    Την καλημέρα μου
     
  5. Soraya

    Soraya Guest

    Που αναφέρω πως τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν μπορεί να τα έχει ένας βανιλα;;;; Η διαφορά είναι πως ένα Κ οφείλει να έχει τουλάχιστον τα περισσότερα... Την καλημέρα μου
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Α, κατάλαβα, ο απλός άνθρωπος είναι προαιρετικό αν θα έχει κάποια από αυτά, ο σύνθετος όμως, ο οποίος είναι και ο μόνος που μπορεί να είναι Κυρίαρχος, ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει τα περισσότερα! Κάπως σαν την σύγκριση μοντέλων άϊφον στην ιστοσελίδα της apple γίνεται για να μπορέσουμε, εν τέλει, να ξεχωρίσουμε τον Ένα απο τους πολλούς Κυρίαρχους;

    Και δε μου λες, αν ο απλός άνθρωπος δεν έχει σχεδόν τίποτα από τα ζητούμενα με την τσεκλιστ - που ειρήσθω εν παρόδω δεν ξέρουμε αν υπάρχει πουθενά αλλού στο διαδίκτυο, είναι δηλαδή ολοδική σου προσωπική συνεισφορά στα BDSMικά συζητώμενα - αυτός τι θα κάνει, πώς θα βρίσκει να γαμήσει, με internet porn θα τη βγάζει;

    Με τις υγειές σου και φχαριστώ για τις ευχές σου  

    Αυτή είναι μια καλή ερώτηση  
     
  7. Soraya

    Soraya Guest

    GΙα πιο λόγο συγχίζεσαι καλή μου; ποιος σου είπε πως πρέπει να ακολουθήσεις αυτά που λέω εγώ; κάνε όλα όσα πιστεύεις εσύ...
     
  8. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Αγαπητή,

    αν ο οποιοσδήποτε δεν έχει τίποτα από αυτά που αναφέρονται στο αρχικό νήμα, τότε πολύ σωστά, δε βρίσκει να γαμήσει, τη βγάζει με ιντερνετ πορν και τη φούχτα του παρέα (ειδικά αν πετύχει κιόλας θα είναι υπερ του δέοντος ευχαριστημένος).

    Εναλλακτικά, μπορεί να μάθει να βουδουσουμιάζει και να βρει μια απελπισμένη δήθεν υ που δεν έχει τίποτα από άλλες λίστες, και μια χαρά, καλά Χριστούγεννα.
     
  9. Soraya

    Soraya Guest

    μιας που καθώς φαίνεται καταλαβαίνεις αλλά απο αυτά που λέω  
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εμένα μου διαφεύγει το γιατί κάποια/ος δεν μπορεί να έχει την "λίστα" και τα γούστα του/της, πρώτο ( το δικό μου κρατούμενο ).
    Δεύτερο ( πάντα δικό μου κρατούμενο ), αν εξαιρέσουμε τα νήματα τελείως copy paste ( ουδέν κακό ούτε και σ' αυτό ), ποιο νήμα δεν θα ήταν έκφραση άποψης εκείνου/ης που το άνοιξε?
    Τώρα όποιος/α θα θεωρούσε ότι η άποψη του/της θα ήταν συμπαντικός κανόνας, ή ο/η όποιος/α άλλος/η θα πίστευε ότι κάποιος/α θα πήγαινε να του/της επιβάλλει τα "γούστα" του/της.
    Αντί για γαλοπούλα ( μιας και είμαστε κοντά στις γιορτές ) ας φάει για ορεκτικό ( κύριο πιάτο, γλυκό ) μια ή περισσότερες μερίδες "ξεμαλλιάσματος".

    Και μια ερώτηση που ειλικρινά βάζω για την πλάκα...Αφού και την έχω ξανακάνει και είναι αηδιαστικά ρητορική...Μήπως βουδουσουμιάζουμε ή είμαστε υποψήφιοι/ες γι' αλληλοβουδουσούμιασμα όλοι και όλες εδώ μέσα?
    Γιατί κάτι δεν θα είχα καταλάβει καλά...Αφού πίστευα ότι "συγγενείς/οικογένεια" θα γινόμασταν απ' τον/την 5ο/5η χρήστη που θα "γνωρίζαμε πολύ καλά" εδώ και μετά ( εντάξει μπορεί να "κάτσει" και απ' το νούμερο 3 κάποιες φορές χαχα ).

    Υ.Γ.

    Εγώ θα φάω λαζάνια και θα τα μαγειρέψω με τα πλοκαμάκια μου. Γιατί την συνταγή που μου πέρασε ο Gigi στη Bologna δεν την δίνω πουθενά ( αφού για να μην του δώσει, είχα φτύσει αίμα και 2 μπουκάλια σπιτική ρακί που του έδωσα μπαξίσι ).
    Μάλλον δεν είμαι Κ ( άλλος ένας λόγος που μου αφαιρεί το Καππιλίκι. Τ' ότι δεν τραβάω κανένα ζόρι, να μαγειρέψω για τα μούτρα μου χαχαχα. )   

    Άιντε και κα(β)λές γιορτές σε όλοι... 
     
    Last edited: 19 Δεκεμβρίου 2015
  11. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Και γιατι να μας νοιαζει πως θα τη βγαζει αυτος ( οποιος δεν ανταποκρίνεται στα κριτήρια του καθενα/μιας) ? Δεν ειχα καταλαβει ότι στο βδσμ περιλαμβάνονται και ψυχικα ....
     
  12. Soraya

    Soraya Guest

    Επίσης καλή μου @gaby φιλική συμβουλή. Η εμπάθεια σου έγινε πλέον αντιληπτή.
    Πρόσεχε γιατί ως διαχειρίστρια θα πρέπει να κρατάς μια ομαλή αντίδραση σε όλους... Εκτός κι αν σου αρέσει να ξεφτηλιζεσαι δημόσια.... Αν είναι έτσι τότε με χαρά να σου το προσφέρουμε... Άλλωστε αγαπάμε τους συμφορουμιτες μας και προσέχουμε δια την ευημερία τους... Καλο μεσημέρι....