Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς ξέρει κάποιος αν ανήκει στο χώρο του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Amazona, στις 7 Μαρτίου 2006.

Tags:
  1. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Περί προσωπικότητας
    Είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων. Δεν μου αρέσουν οι καυγάδες, οι διαφωνίες, δεν θέλω να είναι οι άλλοι δυσαρεστημένοι μαζί μου και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δυσκολευόμουν να πώ «όχι» στα θέλω των γονιών, συγγενών, φίλων, συναδέλφων, συντρόφων. Χαίρομαι όταν μπορώ να προσφέρω στους άλλους, όταν είμαι χρήσιμος για τους άλλους. Μου αρέσει να προσέχω τον σύντροφό μου και να τον κακομαθαίνω κάνοντάς του όλα τα χατήρια. Πιστεύω πως η αγάπη είναι δόσιμο και έχω δοθεί στο σύντροφό μου ή επιθυμώ να δοθώ βαθιά στο σύντροφό μου και να αφοσιωθώ σε αυτόν με όλο μου το είναι.
    Αυτό δεν σε κάνει σκλάβο ή υποτακτικό!

    Είμαι άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα και δυναμισμό. Περιφρονώ τους άλλους που δεν έχουν τόσο ισχυρή προσωπικότητα, μου αρέσει να έχω τον έλεγχο στο σπίτι, στη δουλειά, επιθυμώ κάποιον να με υπηρετεί και να εκτελεί τις εντολές μου. Πιστεύω πως όταν κάποιος δηλώσει πως με αγαπά είναι υποχρεωμένος να αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του, δηλαδή να αφοσιωθεί σε εμένα και να μου δοθεί με όλο του το είναι. Θέλω να έχω άποψη επί παντώς θέματος που αφορά το σύντροφό μου και αν είναι δυνατόν αυτός να ακολουθεί τις συμβουλές μου, γιατί έχω πάντα δίκιο.
    Αυτό δεν σε κάνει Αφέντη ή Κυρίαρχο.

    Περί σεξουαλικότητας
    Μου αρέσει το βρώμικο σεξ. Θέλω να δοκιμάζω καινούργια πράγματα και ειδικά τα παιχνίδια ρόλων είναι το αγαπημένο μου. Μου αρέσει να έχει ο άλλος το πάνω χέρι και να με χρησιμοποιεί σεξουαλικά σαν αντικείμενο του πόθου του. Να με εκμεταλλεύεται και να με κακομεταχειρίζεται, να μου προσφέρει πόνο, να με ξεφτιλίζει και να με κακοποιεί, καθώς αυτά μου χαρίζουν ηδονή και σεξουαλική ολοκλήρωση.
    Αυτό δεν σε κάνει σκλάβο ή υποτακτικό!

    Μου αρέσει το βρώμικο σεξ. Θέλω να δοκιμάζω καινούργια πράγματα και ειδικά τα παιχνίδια ρόλων είναι το αγαπημένο μου. Μου αρέσει να έχω το πάνω χέρι και να χρησιμοποιώ τον άλλο σεξουαλικά σαν αντικείμενο του πόθου μου. Να τον εκμεταλλεύομαι και να τον κακομεταχειρίζομαι, να του προσφέρω πόνο, να τον εξευτελίξω και να τον κακοποιώ, καθώς αυτά μου χαρίζουν ηδονή και σεξουαλική ολοκλήρωση.
    Αυτό δεν σε κάνει Αφέντη ή Κυρίαρχο.

    Περί αναζήτησης
    Είμαι άτομο ανοιχτό σε νέα πράγματα και ιδέες. Μου αρέσει να ερευνώ και να ανακαλύπτω. Λατρεύω το διάβασμα. Θέλω να αναπτυχθώ σαν προσωπικότητα και σαν άτομο και αυτό με οδηγεί στο να θέλω να παίρνω γνώση για διάφορα θέματα. Πολλές φορές αναζητώ άτομα που έχουν γνώσει του αντικειμένου με το οποίο ασχολούμαι και επιδιώκω να συναναστρέφομαι μαζί τους για να μπορέσω να μάθω περισσότερα πράγματα.
    Δεν ανήκεις στο χώρο του BDSM

    Περί εγκλήματος
    Είμαι το ισχυρό φύλο. Ο σύντροφός μου πρέπει να υπακούει. Πρέπει να είναι πιστός σε εμένα. Ο μόνος τρόπος για να διορθωθεί η συμπεριφορά του είναι η άσκηση σωματικής ή ψυχολογικής βίας, για να θυμόμαστε ποιός κάνει κουμάντο εδώ μέσα.
    Είμαι ανίσχυρος να αντισταθώ στην σωματική και ψυχολογική βία που μου ασκεί ο σύντροφός μου. Φοβάμαι και δεν μπορώ να αντισταθώ ή να φύγω ή να ζητήσω βοήθεια. Προσπαθώ να κάνω ότι θέλει για να μήν ξεσπάει την οργή του επάνω μου.
    Χρειάζεσαι βοήθεια από εξειδικευμένους ανθρώπους. Δεν ασκείς πρακτικές BDSM.

    Περί μοναξιάς
    Επιτέλους βρήκα ένα χώρο όπου οι άλλοι με αποδέχονται όπως είμαι. Αμέσως έκανα παρέες, βρήκα σύντροφο και έπαψα να είμαι μόνος. Βέβαια καταπιέζομαι και κάνω μεγάλες θυσίες, αλλά δεν με πειράζει, αρκεί που βγήκα από την απομόνωση. Εδώ κανείς δεν νοιάστηκε για τα μειονεκτήματα της εξωτερικής μου εμφάνισης ή για την οικογενειακή μου κατάσταση ή για την οικονομική μου θέση ή για την καταγωγή μου, αλλά αντίθετα βρήκα μία ανοιχτή αγκαλιά να κουρνιάσω και βρήκα ανθρώπους που γέμισαν την άδεια μου ζωή.
    Πρέπει να φύγεις επειγόντως από το χώρο αυτό, γιατί είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου και για τους γύρω σου. Δεν ανήκεις στο χώρο του BDSM

    Περί μόδας
    Μου αρέσει να περιστρέφεται η ζωή μου γύρω από ότι είναι «στη μόδα». Θέλω να εντάσσομαι σε ομάδες ανθρώπων συγκεκριμένων κατηγοριών, γιατί μου αρέσει να ξεχωρίζω. Ήταν στη μόδα να είσαι αναρχικός, έγινα αναρχικός. Ήρθαν στη μόδα τα ναρκωτικά, άρχισα να παίρνω ναρκωτικά. Μετά ξεχώρισαν οι γκέι και έγινα γκέι. Σήμερα βλέπω πως έχει πέραση το BDSM, θα ενταχθώ μάλλον σαν Dom (για να μή φάω και ξύλο). Μου αρέσει να έχω ένα κρυφό μυστικό και κάτι καινούργιο για να κομπάζω για αυτό στις παρέες μου.
    Δεν ανήκεις στο χώρο του BDSM. Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρεις πού ανήκεις.


    Το παραπάνω κείμενο αποτελεί μετάφραση από κείμενο του MASTER STEVE SAMPSON (http://www.arizonapowerexchange.org/academy/instructors.htm) που γράφτηκε, δημοσιεύτηκε και επιμελλήθηκε από την Mistress Amazona σε τοπικό περιοδικό της Αριζόνα, το 1999.
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    αυτό ήταν για όσους ΔΕΝ ανήκουν

    το αν ανήκει πως το ξέρει ;
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Αμαζόνα!Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοό!!!!
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Πάρα πολύ καλό. Ευχαριστούμε. 
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αρκετά καλό θα έλεγα....
    Μπράβο Amazona
     
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Πολύ καλο Amazona. Εύλογη όμως η απορία του blinfold συναρτήσει του τίτλου του νήματος <s>
     
  7. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αν και δεν αξίζουν σε εμένα, αλλά στον συντάκτη. Νομίζω ότι είναι το ίδιο είτε ο τίτλος είναι "αν ανήκει" είτε είναι "αν δεν ανήκει". Αν ανήκει δεν ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες, αν δεν ανήκει, ανήκει σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες. Και προς Θεού, δεν είναι κανόνες!
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    RE: RE: Πώς ξέρει κάποιος αν ανήκει στο χώρο του BDSM

    αν αναλογιστεί κάποιος πόσο πονάνε οι γυναίκες όταν κάνουν εγχειρήσεις πλαστικές ή για σκουλαρίκια ή για ταττουάζ που είναι και μόνιμα...

    τότε είναι ορθός ο συλλογισμός της αγαπητής tender lilly  
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Πώς ξέρει κάποιος αν ανήκει στο χώρο του BDSM

    Βρήκα το άρθρο καταπληκτικό. Ευχαριστούμε Amazona.
    Αναμφισβήτητα ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει.
    Εγώ θα άλλαζα ίσως τον όρο BDSM στο άρθρο με το Ds, Ms.

    Γιατί το να είσαι kinky από μοναξιά ή μόδα είναι δυνατό.

    Αλλά να είσαι Ds από μοναξιά ή μόδα είναι αδύνατο να συμβεί χωρίς να στραβώνεις τις αλήθειες σου και να υποκρίνεσαι όχι απαραίτητα μόνο στον άλλο αλλά κυρίως στον εαυτό σου. αλλά και πάλι δική τους επιλογή δεν μας πέφτει λόγος και δεν θα έπρεπε να "απαγορεύεται".

    Θα έπρεπε να "απαγορευόταν" όταν αυτοί που κάνουν bdsm για τους πιο πάνω λόγους, προσπαθούν κιόλας να επιβάλουν αυτά που αντιλαμβάνονται και τον τρόπο που τα αντιλαμβάνονται σ΄ αυτούς που είναι Ds επειδή "δεν μπορούν να το αποφύγουν", σ΄ αυτούς που είναι στο Ds επειδή αυτό αντιπροσωπεύει την ψυχοσύνθεση, τις ανάγκες τους αλλά οι ίδιοι αδυνατούν να κατανοήσουν επειδή δεν έχουν αυτές τις ανάγκες και οδηγήθηκαν εδώ από μοναξιά ή μόδα κ.ο.κ.
    θεωρώντας μοναδική παγκόσμια αλήθεια μόνο όσα εκφράζουν τους ιδίους, λες και επειδή ξύπνησαν μια μέρα και ένιωσαν μόνοι, ή επειδή δεν κατάφεραν να κτίσουν και να κρατήσουν μια σχέση vanilla ή επειδή προστάζει κάτι η μόδα και δεν θέλουν να "μείνουν πίσω" είναι οι πλέον αρμόδιοι να κρίνουν και να αποφασίσουν, να επιβάλουν και να απορρίπτουν και να μην ανέχονται να περάσει αντίθετη ή διαφορετική άποψη απ΄ τη δικιά τους για κάτι που στην τελική δεν τους αφορά παρά μόνο σαν παιγνίδι, ενώ για κάποιους άλλους είναι αυτό χωρίς το οποίο δεν μπορούν να ζήσουν.

    Μου θυμίζει την παροιμία που λέει "Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα", κάτι που δυστυχώς συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό και σε τέτοιο μέγεθος που ξυπνά έντονες αντιδράσεις σε κάποιους και κάνει αν όχι μη κατακριτέα, τουλάχιστο κατανοητή μια "χρωματισμένη απαξιωτικά" άποψη. Τουλάχιστο στα δικά μου μάτια.  
     
  10. sharkhunter

    sharkhunter New Member

    Στον τομεα "περι σεξουαλικοτητας" αν καποιος αρεσκεται στα παιχνιδια ρολων,αν η βιωση του να δινεις η να παιρνεις πονο, ταπεινωση,εξευτελισμο εχει ως αποτελεσμα την σεξουαλικη ευχαριστηση, τοτε δεν ανηκει καποιος στο "ευρυτερο" χωρο του BDSM;Ακομα κι αν δεν ξερει οτι υπαρχει τετοιος χωρος;
     
  11. LadyMargi

    LadyMargi New Member

    καλη δουλεια,Amazona. 
     
  12. sharkhunter wrote

    Στον τομεα "περι σεξουαλικοτητας" αν καποιος αρεσκεται στα παιχνιδια ρολων,αν η βιωση του να δινεις η να παιρνεις πονο, ταπεινωση,εξευτελισμο εχει ως αποτελεσμα την σεξουαλικη ευχαριστηση, τοτε δεν ανηκει καποιος στο "ευρυτερο" χωρο του BDSM;Ακομα κι αν δεν ξερει οτι υπαρχει τετοιος χωρος;



    Εύλογη η απορία του sharkhunter!!!