Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος mds, στις 6 Φεβρουαρίου 2007.

 1. mds

  mds Regular Member

  Απάντηση: Re: ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ

  Μα δεν νομίζω ότι λέω κάτι διαφορετικό, απλά το ότι όλα τελικά σταματούν στα βίτσια!
  Απλά θεωρώ πως έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου και εκθέτω τις απόψεις μου!
  Thanks anyway!
   
 2. female

  female Contributor  Όσον αφορά τους σκοπούς και τις κατευθύνσεις υπάρχουν τρεις εναλλακτικές, όσο βλέπω -

  1. συναντιόμαστε, αλλά εσύ θες να πας Κηφισιά κι εγώ Σύνταγμα για καφέ και χωρίζουμε,
  2. και οι δύο τυχαίνει να πηγαίνουμε προς το Σύνταγμα και απλώς κατηφορίζουμε προς τα κει παρέα,
  3. αποφασίζουμε και οι δύο να πάμε στο Σύνταγμα για καφέ και βάζουμε μαζί πλώρη για εκεί.

  Στη δεύτερη περίπτωση, όχι ιδανική, δεν είναι κι άσκημα, έχει κανείς παρέα... Και δεν φαίνεται και πολύ έντονα η διαφορά με την τρίτη ...

   
 3. zoyzoy_

  zoyzoy_ Contributor

  Θα συμφωνήσω σε αυτό απόλυτα!
  Εκτός αν βέβαια "βαφτίζουμε" την τιμωρία παιχνίδι!
  Θεμητό και αυτό αλλά είναι κάτι ξέχωρο από Κυριαρχία και υποταγή 
   
 4. mds

  mds Regular Member

  Απάντηση: Re: ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ

  Πολύ καλά. Δώστε μου λίγο χρόνο και θα δείτε ένα κατεβατό με τέτοιες δηλώσεις!
   
 5. zoyzoy_

  zoyzoy_ Contributor

  Δεν αντιλέγω...αλλά μήπως αυτό το κατεβατό θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις; 
   
 6. mds

  mds Regular Member

  Απάντηση: Re: ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ

  Για ποιό λόγο?
   
 7. Όπως πολύ σωστά αναφέρει η zoyzoy_

  Άλλο τιμωρία παιχνίδι και άλλο τιμωριά τιμωρία (και στις 2 περιπτώσεις πρέπει να γίνεται συναινετικά...αλλά σχετικά με το συναινετικά υπάρχει ένα ζήτημα)

  πολύ χοντρικά ... χωρίζοντας τα ζεύγη (εδώ ΜaleDom) σε 3 κατηγορίες
  έχουμε: a) Ένα ζεύγος που εφαρμόζει σαδομαζοχιστικές πρακτικές ... ο άντρας στην πλευρά του Top και η γυναίκα στην πλευρά της bottom. O Τοp εφαρμόζει κάποιες πρακτικές επάνω στο σώμα της bottom και οι 2 το ευχαριστιούντε (μιλάω για πρακτικές πάνω κάτω γνωστές στο sm)... όλα αυτά όμως γίνονται σε μια ritualized (τελετουργική) κατάσταση (συνήθως) εκεί ο Top μπορεί να πεί (όπως και ένας βανιλλα εραστής μπορεί να λεει στη γυναίκα του θα σου γαμήσω τα ράμματα) θα σε "τιμωρήσω" μέσα στα πλαίσια του ερωτικού σαδομαζοχιστικού τους παιχνιδιού και η bottom θα το δεχτεί ευχάριστα μιας και η τιμωρία τελικά ήτανε "τιμωρία"... ρόλοι επίσης μπορέι να παρθούν που δεν έχουνε στην κανονική τους ζωή όπως πχ σε ένα θεατρικό δρόμενο (Ανακριτής - ανακρινόμενη). Μέχρι εδώ όλα καλά αν και οι 2 συναινούν σε αυτό και το χέρονται και σαφέστατα ανοίκουνε στην ομπρέλα του bdsm. Yπάρχει όμως ένας περιορισμός στο πιο πάνω ζεύγος... μετά το πέρας του ερωτικού αυτού δρόμενου, ο καθένας κάλιστα μπορεί να πάρει το δρόμο του, υπάρχει ανεξαρτησία (όχι δεν σημαίνει ότι δεν μπορούνε να έχουνε μια μακρόχρονη σχέση κάθε άλλο ούτε ότι δεν μπορούνε να εξερευνούνε μαζί τις όποιες ηδονές τους αν δεν περιορίζονται από ταμπού, αλλά το κοντρολάρισμα του Τop και το power exchange περιορίζεται κυρίως στην κλίνη) και με βάση μια βανίλα ματιά θυμίζει αυτό που λέμε free σχέση (κανένας δεν δεσμεύεται)
  τα αμέσως επόμενα 2 είδη είναι το D/s και το M/s
  Ο εμπλουτισμός στα παραπάνω έγκειτε στο ότι το κοντρολάρισμα και το power exchange αρχίζει να εμποτίζει και τις υπόλοιπες πλευρές της ζωής τους πέραν της κλίνης, στην δουλεία φεριπήν, στον τρόπο συμπεριφοράς κλπ. Πάντα συναινετικά όμως? ΟΧΙ! Η υποτακτική (sub εδώ) ανήκει στην κατηγορία εθελούσιας παράδοσης ελέγχου (εδώ έγκειται και το βασικό σημείο συναίνεσης) αλλά (μερικές φορές) στην ιδιαίτερη κατηγορία μαζοχίστριας ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΘΕΑΥΤΟ. Το πιο ολοκληρωτικό στην κλίμακα της υποταγής είναι η σκλάβα και εκεί μιλάμε για το 3ο παράδειγμα σχέσης το Μ/s που απο πολλούς θεωρείται και κάτι σαν γάμος εντός του bdsm πλαισίου. Περνόντας λοιπόν στο D/s και στο M/s πέραν των συναινετικών ερωτικών παιγνιών για την σεξουαλική ανάταση (έστω του ενός απο τους 2) μπένουμε και στο λεγόμενο training (εκπαίδευση) που στην ουσιά είναι μια επίπονη (ψυχολογικά και σωματικά) αποδόμηση και αναδόμηση του χαρακτήρα της υποτακτικής με βάση τα θέλω του Κυρίαρχου στον οποίο εθελούσια δώθηκε εξαρχής. Εδώ λοιπόν οι τιμωρίες (πέραν από τις "τιμωρίες παιχνίδια") δεν είναι ευχάριστες (τουλάχιστον όχι στη διαδικασία τους μιας και ευχάριστηση μπορεί να υπάρξει μετα την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος ήτοι μια εντολή που δώθηκε από την πλευρά του Κυριάρχου). Γίνεται για να σπάσει ο τσαμπουκάς της υποτακτικής (φοβούμαι δεν θέλω να το πιστεύω χρησιμοποιούνται και μεθόδοι πλήσης εγκεφάλου)
  Κλείνοντας να τονίσω τα κάτωθι
  α) Το επίπονο και ψυχοφθόρο ταξίδι του training δεν είναι για ολους και όλες (και ας διατυμπανίζεται ότι είναι καταπληκτικό) μπορεί να γίνει αρκούντος επικύνδινο όπως και η μη σωστή γνώση χρήσης ενός μαστιγίου...στο 2ο μπορεί να τη γλυτώσεις με επιδερμικά τραύματα... στο 1ο μπορεί να κομματιαστεί η ψιχούλα σου...αν δεν είσαι για εκεί ή αν ο Κυρίαρχος που το επιβάλει, έχει άλλους πιο σκοτεινούς σκοπούς (δεν θελω να ακούγομαι σαν παππούς αλλά μερικοί απλά δεν καταλαβένουνε την διαφορά)
  β) Μην σας μπερδεύουνε οι ονομασίες που δίνουνε μερικοι Top οι bottoms στους εαυτούς τους (Master, slave) η ακόμα και η εξέχουσα κατηγορία των αντρών φετιχιστών... είτε γίνεται λόγω ότι είναι μόδα και cool είτε γιατί αρέσκονται να ονοματίζονται έτσι στο Play τους
  γ) Δεν υπάρχει ορθή (ορθόδοξη βασικά το λέω καυστικά) και πάγια μέθοδος εκπαίδευσης υποτακτικής, καθένας επιβάλει την δικιά του και η φύση της αλλάζει από άτομο σε άτομο, καθώς και ο στόχος, οπότε καλό είναι αυτό να γίνεται ξεκάθαρο στην αρχή για να μην βρισκόμαστε (μιλάω για τους υπό) προ εκπλήξεως. Για τον ένα φεριπήν μπορεί να είναι η αποδόμηση αναδόμηση του σεξουαλικού πλαισίου / πιστεύω της υπό με σκοπό την διαδική μακροημέρευση τους και για κάποιον αλλο (το αντεύχομαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις) η αποδόμηση μέχρι η εκπαιδευόμενη να μίνει ένα άβουλο ον έτοιμο για τον κάδο (όπου και προοριζότανε εξαρχής) δηλ. μια ψυχοσωματική σχεδόν νεκροφιλική θυματοποιήση
   
 8. zoyzoy_

  zoyzoy_ Contributor

  Re: Απάντηση: Re: ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ

  Γιατί αν τόσοι πολλοί συγκλίνουν στην άποψη ότι άλλο τιμωρία και άλλο παιχνίδι-τιμωρία, τότε μπορεί να υπάρχει και μία δόση αλήθειας. Ίσως σου δώσει την ευκαιρία να δεις το όλο θέμα με μία άλλη οπτική! Δεν είναι κακό. Γι'αυτό είμαστε εδώ , να ανταλάσσουμε απόψεις και να δείχνουμε διάφορες οπτικές τις οποίες φυσικά και δεν μπορουν ολοι να τις υιοθετούν.
   
 9. hermis

  hermis Regular Member

  Απάντηση: ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ

  ........... υπάρχει συναίνεση στην τιμωρία….
  υποκειμενικά πιστεύω πως δεν είναι τιμωρία σε καμία περίπτωση….
  τιμωρία: κάκωση ή καταναγκασμός που επιβάλλεται για αξιόμεμπτη πράξη, με σκοπό τον σωφρονισμό ή την εκδίκηση,

  Στο BDSM του 2007
  Ο ένας υπηρετεί τα θέλω του άλλου.

  Με την λέξη τιμωρία παίζουμε διότι ερεθίζει σαν λέξη.... και από την στιγμή που ερεθίζει είναι και γλυκιά.

  Η τιμωρία όμως από την φύση της δεν πρέπει να είναι γλυκιά διότι δεν θα αποτελεί αποτέλεσμα σωφρονισμού.
  Κανείς δεν σωφρονίζετε γλυκά


  Ο τσαμπουκάς του υποτακτικού ατόμου σπάει γιατί έτσι το θέλει μήπως ...
   
 10. chocollata78

  chocollata78 Regular Member

  Δεν ξερω για τον διαχωρισμο που λετε μεταξυ σκλαβας και "σκλαβας". Δεν υπαρχει νομιζω μιας και στις δυο περιπτωσεις γινεται μετα απο συγκαταθεση, αλλιως θα μιλουσαμε για βιασμο.
   
 11. gaby

  gaby Guest

  Υπάρχει διαφορά. Το εντός εισαγωγικών είναι παιχνίδι ρόλων το εκτός εισαγωγικών είναι ρόλος ζωής. Και τα δύο είναι με συγκατάθεση.

  Για πολύ λίγους είναι, συγκεκριμένα. Αλλά γι αυτούς που είναι, είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο και ναι επίπονο και αναζωογονητικό.
   
 12. chocollata78

  chocollata78 Regular Member

  ποια η διαφορα ρολου ζωης και παιχνιδι ρολου, τεντερ λιλλυ? Τα ιδια πραγματα ειναι, γινονται μετα απο συγκαταθεση, και ισως απλως διαρκουνε περισσοτερο ή λιγοτερο. Ποιοτηκα ομως ειναι το ιδιο. Δεν υπαρχουν σκλαβοι και "σκλαβοι". Εκτος αν δεν ζεις στο 2007μχ.