Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος 2Hole, στις 21 Ιουλίου 2007.

  1. 2Hole

    2Hole New Member

    ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΡΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΤΑ...ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ Η ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΛΛΩΝΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕΘΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΛ.ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ...ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΡΗ Η ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Η ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΟΙΟΙ ΣΤΗ ...ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.
     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Δεν τηνε παλεύεις ε;

    Πομονή θα κάνεις. Πομονή.
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    καλωε ηρθες..καθε αρχη και δυσκολη..καλη συνεχεια..
     
  4. Striker

    Striker Regular Member

    Τι λες ρε φιλε. 12 ολοκληρες μερες και τιποτα ακομα?? Εδω κανονικα με το που μπαινεις την αλλη μερα πρεπει να σε περιμενουν τρεις εξω απο την πορτα σου. Ουτε sms και ουτε επαγγελματιες, οπως τις θελεις εσυ. Εντυπωση μου κανει η περιπτωση σου, τοση καντεμια?  
     
  5. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Στην πράξη γίνετε και ότι με όλες τις υπόλοιπες σχέσεις. Πρώτα γνωρίζεσαι, συναναστρέφεσαι, εξοικειώνεσαι και μετά (αν αξίζεις κάτι και εσύ) κάτι θα βρεις (και θα σε βρει) που να σου ταιριάζει.

    Εκτός και αν σου είπαν πως οι γυναίκες εδώ μέσα είναι "πουτάνες" και οι άντρες "ζιγκολό" (ή και πως τα δύο φύλλα εδώ είναι τόσο "ηλίθια" και "προβληματικά" που θα σε παρακαλάνε να σου κάτσουν).

    Απλά πράγματα. Αν θες να φας, πρέπει να στρώσεις τραπέζι. Δεν είναι φαστ φουντ ο συγκεκριμένος χώρος
     
  6. hugger

    hugger Regular Member

    Re: Απάντηση: ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Υπαρχει καποιος που δεν αξιζει κατι? Ιδανικος κι αναξιος εραστης? LOL. Στην ουσια δε μ αρεσε η εκφραση Afentis_Epi8ymiwn, χωρις παρεξηγηση.
     
  7. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Γενικά για σχέσεις μιλούσα και όχι μόνο για εραστές. Και η φιλία, σχέση είναι. Και ναι, υπάρχουν πολλοί/ες που δεν αξίζουν τίποτα. Ούτε καν την φιλία. Είναι απίστευτα ρηχοί/ες
     
  8. Gwen

    Gwen Regular Member

    Καταλαβαίνω τον φίλο μας 2HOLE αλλά συμφωνώ με αυτά που λέει ο Afentis_Epi8ymiwn.

    Με βρίσκεις και πάλι σύμφωνη!
     
    Last edited: 22 Ιουλίου 2007
  9. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    +1!
     
  10. hugger

    hugger Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ


    Μηπως η ρηχοτητα τους εξαρταται απο το ποσο "μεγαλους" νομιζουμε τους εαυτους μας. Οτι κιαν διαλεξουμε μεταξυ τιτανικου και σαμινας, ναυαγια κατανταμε οταν κρινουμε τους αλλους με γνώμονα τη σημαντικότητά μας.
    Γιατι ο πραγματικα σημαντικός δεν απαξιωνει κανενα σταδιο της πορειας των αλλων προς την ολοκληρωση, μιας και αναγνωριζει τη σημασια τους, όπως και εκτιμά την αξία των πληγμάτων που δέχεται απο τούς άλλους σαν μέσο θωράκισης και ευλογίας, παρά σαν λαβή για πικρία, μισαλλοδοξία και τελικά αυτο-απομόνωσης σε έναν ιδεατό κόσμο ελίτ όπου κατοικεί μόνο ο ίδιος και η ..μεγαλοσύνη του.

    Τολμω να δωσω τη δικη μου γνωμη στον 2Hole να εμπιστευτει τον εαυτο του και τους αλλους, οσο περισσοτερο μπορει, και ισως περισσότερο εκείνους που δηλώνουν "ρηχοί" παρά εκείνους που τους κατακρίνουν γι αυτό.
     
  11. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Κανένας τρελός δεν παραδέχεται την τρέλα του. Το ίδιο και ο ρηχός (χωρίς εισαγωγικά αυτή την φορά) 

    Από την άλλη, αν θες μπορείς να του κάτσεις εσύ για να αποχτήσει "αναίμακτα" ο άνθρωπος εμπειρίες (χωρίς παρεξήγηση, από κανέναν μας)
     
  12. hugger

    hugger Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ο.κ. δεδομενο οτι δε παρεξηγουμαστε λοιπον, το θεμα δεν ειναι αν θα του κατσει κανεις, αλλα το οτι ο με συνοπτικες διαδικασιες γενικος χαρακτηρισμος, ενος εκ φυσεως πολυδιαστατου ατομου με μια λεξη ,οπως ρηχος, ειναι καθαρα υποκειμενικος και χωρις καμμια αξια για οποιονδηποτε εκτος απο τον εαυτο μας.