Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σαγηνευτικό ταξίδι στο σώμα του

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Astarty, στις 26 Ιουνίου 2006.

  1. Astarty

    Astarty Contributor

    Υπάρχουν απολαύσεις στην ζωή που δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο...

    Θέλει τρόπο να ξυπνήσεις όλα τα κύτταρα του συντρόφου σου με το άγγιγμα των ακροδαχτύλων σου.
    Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι των αισθήσεων, το ταξίδι στο σώμα αγαπημένου μου Χάινριχ.

    Ημέρα Παρασκευή...

    Αφήνω ένα λιτό σημείωμα δίπλα στο κομοδίνο: Ξενοδοχείο «Η λίμνη», ώρα 10 μμ.
    Έχω πάει από νωρίς για να ετοιμάσω τον χώρο που θα δεχθεί τον αγαπημένο μου. Ανάβω κεριά, στάζω μερικές σταγόνες από το άρωμα μου στα μαξιλάρια και στα σεντόνια. Λίγα λεπτά πριν τις 10:00 ανοίγω την πόρτα ελαφρώς και μένω γυμνή να τον περιμένω…

    Όταν μπει μέσα, του ζητώ να γδυθεί και να ξαπλώσει. Προτιμώ να μην έχω καμιά σωματική επαφή μαζί του πριν ξαπλώσει γυμνός στο κρεβάτι και του δέσω τα μάτια με ένα μαντήλι μου. Τον κοιτώ ξαπλωμένο μπρούμυτα. Οι μύες του σώματος του είναι τεντωμένοι. Γρήγορα αυτό θα ανατραπεί. Προς το παρόν, ανοίγω το μίνι μπαρ και πίνω ένα ποτό. Ίσως κάνω και ένα τσιγάρο.

    Οι Pink Martini, ο αγαπημένος μου Frankie ή ο Barry White μπορούν να πλημμυρίσουν τον χώρο με αισθησιακούς ήχους. Αφήνω όλο μου το κορμί να ακολουθήσει τον ρυθμό τους.

    Παίρνω μια λοσιόν σώματος, την ίδια που χρησιμοποιεί συνήθως σε μένα, με φύκια ή πράσινο τσάι. Απαλό άρωμα που δεν θα υπερκαλύψει την μυρωδιά του σώματος μου, των υγρών μου. Θέλω να με οσμίζεται. Να νιώθει πως υγραίνομαι όταν τον αγγίζω. Σταγόνες από την λοσιόν πέφτουν σε όλο το σώμα του, αργά. Δεν θέλω να τον αγγίξω…όχι ακόμα. Να πάρει πρώτα η λοσιόν την θερμοκρασία του σώματος του.
    Πλησιάζω αργά κοντά στο αυτί του. Εκπνέω. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τον αγγίζω στον αυχένα του. Με τον δείκτη μου τρέχω αργά την ραχοκοκαλιά του. Σταματώ στον κόκκυγα και αφήνω ένα φιλί.

    Με τα δύο χέρια απλώνω απαλά την λοσιόν σε όλο του κορμί ξεκινώντας από τα χέρια, ώμους, αυχένας, ωμοπλάτη, πλευρά, γλουτοί, μηροί, κνήμη, πατούσες…Όλα είναι στην διάθεση μου. Τα λατρεύω. Λατρεύω κάθε πόντο από το κορμί του.
    Κυκλικά, ηδονικά χορεύουν τα δάχτυλα μου πάνω του. Η λοσιόν έχει απορροφηθεί όπως απορροφούν τα δάχτυλα μου την ένταση του. Είμαι δίπλα του μα τον ακουμπούν μόνο τα χέρια μου. Ανοίγω τις παλάμες μου και δίνω πίεση στην πλάτη σαν να ανοίγω φύλλο με τα χέρια, από μέσα προς τα έξω.

    Κάθομαι πάνω του όπως είμαι γυμνή. Τον νιώθω που ριγά. Νιώθει στο δέρμα του την υγρασία μου. Ανοίγω τα χείλη του αιδοίου μου και αρχίζω να κυλάω πάνω-κάτω μέχρι τα πόδια του. Προσαρμόζομαι στην γάμπα του και τρίβομαι για μερικά λεπτά. Ανεβαίνω ξανά προς τα πάνω. Ψιθυρίζω λόγια στο αυτί του. «Σε θέλω». Του το γλείφω. Πλαταγίζω την γλώσσα μου στην σπονδυλική στήλη του Χάινριχ και στο εσωτερικό των μηρών του. Καταλαβαίνω πόσο του αρέσει από τα βογκητά και τις ανάσες του.
    Του ζητώ να μείνει ακίνητος για λίγο, σηκώνομαι και πάω στο μπάνιο. Βρέχω τα μαλλιά μου και όρθια δίπλα στο κρεβάτι, τον δροσίζω αγγίζοντας τον μ’ αυτά. Ανατριχιάζει ολόκληρος. Τον φιλάω όπου ακούμπησαν τα μαλλιά μου.

    Στο τέλος του ζητάω να γυρίσει ανάσκελα. Δεν μπορώ να δω τα μάτια του μα ξέρω πως διψάει για μένα. Το στόμα του με καλεί προκλητικά. Από το ψυγείο παίρνω ένα μπουκαλάκι νερό και βάζω στο στόμα μου μια γερή γουλιά. Ανεβαίνω πάνω του. Το στόμα του είναι ανοιχτό. Γίνομαι το συντριβάνι του και του δίνω να πιει. Μα δεν ξεδιψάμε εμείς οι βρικόλακες με νερό παρά μόνο με το αίμα από τα ξεσκισμένα μας χείλη.

    Τον φιλώ στο στόμα.

    Αστάρτη
     
    Last edited: 26 Ιουνίου 2006
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Αν δεν είναι ο έρωτας μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας, τι είναι;

    Και εδώ εκφράζεται με λογοτεχνικό τρόπο, παρουσιάζεται με δράση και όχι με απλή απαγγελία (ζώντων δι' απαγγελίας )και που καταλήγει στην κάθαρση μέσα από τον φόβο ( τραγική ποίηση ) H δράση είναι μέσα στις λέξεις, και τη μουσική τους.

    «Κλείνω τα μάτια και σ ακολουθώ…»
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    Αν δεν είναι ο έρωτας μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας, τι είναι;

    Και εδώ εκφράζεται με λογοτεχνικό τρόπο, παρουσιάζεται με δράση και όχι με απλή απαγγελία (ζώντων δι' απαγγελίας )και που καταλήγει στην κάθαρση μέσα από τον φόβο ( τραγική ποίηση ) H δράση είναι μέσα στις λέξεις, και τη μουσική τους.

    «Κλείνω τα μάτια και σ ακολουθώ…»
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    Ποσο σας χαιρομαι...!!!!!!!!!!!!!!!
     
  5. Medea

    Medea New Member

    Απάντηση: Σαγηνευτικό ταξίδι στο σώμα του

    panemorfo...
     
  6. Master

    Master Regular Member

    Απάντηση: Σαγηνευτικό ταξίδι στο σώμα του

    Μπραβο παιδια να περνατε παντα τοσο ωραια