Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 23 Μαϊου 2006.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

    Kαι επιλογής  
     
  2. latexsub

    latexsub New Member

    Μετά από πολύ καιρό διαβάσματος στο φόρουμ αποφάσισα και εγώ να εισέλθω στην παρέα Σ/σας.
    Το συγκεκριμένο θέμα εδώ και μένα μου έκανε αρκετή εντύπωση. Λίγο εκεντρικό για τα Ελληνικά δεδομένα αλλά οπως είπε και ι carissa, ο Κύριαρχος αυτός αναζήτα συγκεκρίμενο/α άτομα, οπότε μόνο τα ενδιαφερόμενα άτομα που θα ενδιαφερθούν γιαυτή την αγγελία θα απαντήσουν!  

    και πάλι τα σέβη μου και καλως Σ/σας βρήκα!
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

    Το "Σίγουρα" δεν καταλαβαίνω από που προέκυψε αγαπητέ Kits?

    Μήπως ξεχάσατε την υπόθεση το 2004 του Γερμανού cannibal Armin Meiwes' ο οποίος είχε βάλει αγγελία στο internet και έψαχνε να βρει συγκεκριμένα άνδρα για να συναινέσει στο να κόψουν τα γεννητικά του όργανα, να τα μαγειρέψουν και στο τέλος να φανε μαζί σε ένα "ιδιαίτερο" και "μοναδικό" δείπνο συνοδεία κρασιού, κεριών και μουσικής?

    Μήπως αλήθεια ξεχάσατε όσοι παρακολουθήσατε τότε την υπόθεση από τα ΜΜΕ το πόσοι άντρες είχε ακουστεί ότι είχαν ανταποκριθεί στη αγγελία - κάλεσμα του?

    Και όμως....Μια τόσο διαστροφική, σατανική, αποκρουστική, απάνθρωπη και αποτρόπαια αγγελία και στα όσα ζητούσε μέσα από αυτή ο cannibal, υπήρξαν αρκετά "θύματα- γεύμα" που ανταποκρίθηκαν και μάλιστα πέρναγαν και από interview.
    Κάποιοι δεν του έκαναν, κάποιοι φοβήθηκαν, κάποιοι το σκέφτηκαν καλύτερα και αποχώρισαν.
    Ανάμεσα σε όσους ανταποκρίθηκαν στην αγγελία βρέθηκε και το κατάλληλο "θύμα-γεύμα" Bernd Juergen Brandes. Αυτός ο άνδρας λοιπόν επέλεξε ο ίδιος να ειναι το "menu" πέρασε από το απαραίτητο intervew είχε όλα τα προσόντα που ζήταγε ο cannibal, συμφώνησαν- συναίνεσαν και το γεύμα επιτεύχθηκε με τα αποτελέσματα που διαβάσαμε στις εφημερίδες και ακούσαμε από τα ΜΜΕ ....

    Άλλο παράδειγμα δεν ήταν μήπως ο "δικός" μας ο Παπαχρόνης?
    Ποσά γράμματα λατρείας δεν λάμβανε στις φυλακές όπου ήταν έγκλειστος από γυναίκες που ήθελαν να του συμπαρασταθούν και είχαν και ονειροφαντασιώσεις μαζί του?
    Για θυμηθείτε επίσης και τον Κατσούλα πόσες θαυμάστριες είχε που του έστελναν ερωτικά γράμματα και συμπαράστασης...

    Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά δυστυχώς ανάμεσα μας υπάρχουν ακραίες επιθυμίες και φαντασιώσεις που ξεπερνάνε τα όρια του υποσυνείδητου και φτάνουν στην πραγματικότητα όπου και απαιτούν να βιωθούν η και αν βρεθούν οι κατάλληλοι δέκτες βιώνονται (δυστυχώς η ευτυχώς ειναι άλλο θέμα)

    Μια που αναφερόμαστε σε αυτές θα σας πω μια εμπειρία μου στην οποία πρόσφατα μου ζητήθηκε το εξής, για μένα άρρωστο, που με προβλημάτισε και ειλικρινά με τρόμαξε...

    "Θέλω να μου αφαιρέσετε από το κορμί μου όσο δέρμα χρειάζεστε και να το φτιάξετε ένα ζευγάρι γόβες για τα πόδια σας"

    Στην αρχή πίστεψα ότι ο άνθρωπος που μου το πρότεινε δεν το εννοούσε... ότι ήταν απλά υπερβολικός η και κόλακας.
    Στην πορεία και μετά την εμμονή του σε αυτό που επίμονα μου ζήταγε διαπίστωσα με τρόμο ότι έκανα λάθος. Τα γεγονότα που μου συνέβησαν μετά μου έλεγαν ότι ο άνθρωπος αυτός μιλάει σοβαρά και ότι η φαντασίωση του αυτή ερχόταν στην πραγματικότητα του απειλητικά.
    Φυσικά και απέφυγα να τον ξαναδώ συνιστώντας του να επισκεφθεί επειγόντως ψυχολόγο και ψυχίατρο.

    Γιατί λοιπόν η συγκεκριμένη αγγελία για ανεύρεση συγκεκριμένης "σκλάβας" να μην έχει ανταπόκριση?
    Δεν κρίνω αν ειναι σωστή γι αυτόν η λάθος για μας (ίσως και όχι για όλους).
    Αυτή ήταν η απαίτηση του " Σαδιστή από Νέα Υόρκη" με τα συγκεκριμένα κριτήρια .
    Ξεκάθαρη για το τι ζητά....
    Σε σεμινάρια πωλήσεων μου έμαθαν ότι καθε τι που "πουλιέται" έχει και τον "αγοραστή" του,όπως και την τιμή του και ας είναι το αντικείμενο προς πώληση για κάποιους άχρηστο και σκουπίδι. Ένα – δυο άτομα θα ανταποκριθούν...πάντως κάτι, κάποτε και πάντα θα βρεθεί.

    Μην απορείτε αν η συγκεκριμένη αγγελία είχε απαντήσεις και μάλιστα ήταν και το Όνειρο κάποιων γυναικών να βρεθούν στην θέση της "τυχερής" που ζήταγε "ο Σαδιστής από Νέα Υόρκη"

    Δε φαντάζει στα μάτια σας λοιπόν αθώα μπροστά στις απαιτήσεις της σημερινής (και χθεσινής) πραγματικότητας?
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Ακριβώς αυτό το παράδειγμα του canibal ήρθε και στο δικό μου μυαλό !! Οτι ζητήσει κανείς βρίσκει.

    Αρρωστος..μη άρρωστος? Το θέμα είναι ότι ότι κανεις δεν εχει καταφέρει να καταγράψει όλα τα μονοπάτια και τα διαδρομάκια του ανθρώπινου μυαλού. Οι αιτίες και οι λογοι που κάποια ενεργοποιουνται σε κάποιους και κάποια αλλα όχι ειναι αντικειμενο κυριως της ψυχολογιας.

    Ομως πραγματι δεν θεωρω την αγγελία του Ν.Υορκέζου κατι το ασυνήθιστο. Μαλλον τιποτα δεν με εντυπωσιαζει πια. Θυμαμαι στα πρωτα μου βήματα και διαβάσματα για το bdsm βρέθηκα σε καποιο σαιτ που ζητουσαν : σκλάβες για αναπαραγωγή!!
    Τοτε μου ειχε κανει φοβερή εντύπωση και μου ειχε προκαλέσει οργή και θλίψη.
    Τωρα δεν μου κανει εντυπωση... (οχι οτι επικροτώ αλλα εχω ακουσει τόσα χειρότερα)!!

    Σας παραπέμπω στην υπογραφή μου...
    we A/all get what W/we deserve from life"
    με τη διευκρίνηση ...ότι οι ανάγκες μας και το μυαλό μας , μας οδηγούν στο τι μας 'αξίζει'

     ευτυχώς ή δυστυχώς!!
     
  5. G_E

    G_E Contributor

    Γυναίκα να τη βασανίσω βρίσκω. Τα 3 εκατ. ευρώ που μου λείπουν γιατί δεν τα βρίσκω?
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

    Πολύ όμορφα τοποθετημένο, συμφωνώ απόλυτα.
    Κι αντιλαμβάνομαι πως ουδεμία σχέση δεν έχει η συγκεκριμένη αγγελία με τον canibal μια και δεν βλέπω κάτι πια τόσο extreem στις αναζητήσεις του, αλλά δόθηκε σαν παράδειγμα πως ακόμη και σε extreem υπάρχουν "αγοραστές".
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Την αγγελία αυτή την παράθεσα όπως τη θυμάμαι για να μοιραστώ τον προβληματισμό μου μαζί Σ/σας και χωρίς, πλέον, διάθεση ή πρόθεση αξιολογικών κρίσεων.

    Όταν την είχα διαβάσει για πρώτη φορά είχα ισχυρή ροπή για αξιολογικές κρίσεις σε πράγματα μάλιστα που δε γνώριζα απολύτως καθόλου, τώρα πιά δε συμβαίνει αυτό... και στο μηδέν ξαναγυρνώ <χαμόγελο>

    Είχα λοιπόν την εντύπωση και το έγραψα παραπάνω, ότι σε αυτή την αγγελία διέκρινα μία ουσιαστική παραβίαση του consensual, αφού ο αγγελιοθέτης ζητούσε από την υποψήφια σκλάβα Του να είναι ασκεπής και ξυπόλητη ευθύς εξ αρχής.

    Λάθος.  

    Κανένας δεν ανάγκασε όποια είναι χωρίς στον ήλιο μοίρα να πάει να γίνει σκλάβα με την lifestyle έννοια και κατά τ άλλα θα ήταν μόνο θέμα χρόνου εντός της σχέσης η σκλάβα να μην έχει απολύτως τίποτα και να συναινεί σ αυτό.

    Αυτό που δεν μου ταιριάζει αισθητικά και μόνο, είναι κάτι άλλο. Και ήταν εκεί από την αρχή, αλλά δεν το είχα εντοπίσει.

    Είναι η κλεισούρα που αναδίδει όλη αυτή η περιγραφή και μάλιστα σε τόπους όπου το ανοιχτό BDSM ανθεί. Η εσωστρέφεια.

    Δεν γνωρίζω τί συναισθηματικές συστροφές μπορεί να προκαλέσει, σε Δ/δύο ανθρώπους, μία τόσο έντονη σχέση σε ένα τόσο κλειστό και περιχαρακωμένο πλαίσιο. Αναρωτιέμαι όμως.

    Μήπως το ανοιχτό BDSM αφήνει άλλα περιθώρια συναισθηματικών ισορροπιών; Αναρωτιέμαι.
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

    Βρισκοντας λογικη την αγγελια δεν σημαινει οτι μπορουμε να δικαιολογησουμε και οσα στο μυαλο μας ανησυχουν την συνειδηση και γοητευουν την φαντασια .. σε καμια περιπτωση ... οποτε οσο και αν την βρισκετε λογικη (την αγγελια) ... λυπαμαι αλλα δεν ειναι .
    Θα ελεγα οτι θα ηταν μαλιστα περισοτερο σαφεις και τιμια αν ξεκινουσε καπως ετσι .
    "Ψυχολογικα αρωστος , αναζητει επισεις ψυχολογικα αρωστη με σκοπο την οικιοθελη εξοντωση της . Επειδη ομως ο υπογραφων την αγγελια επιθυμει να το επαναλαβει και στο μελλον , ζηταει απο το θυμα να υγειες και τελος να υπογραψει καθε εγγραφο που θα ελαφρυνει την θεση του στο δικαστηριο σαν καλος δικηγορος ...."
    ΥΓ της αγγελιας : ..." Επειδη ο δικηγορος επιθυμει να γινει προεδρος του δικηγορικου συλογου της Νεας Υορκης , η εχεμυθεια θα συνεκτιμηθει στα βασικα προσοντα ..."

    οριστε σας φιλτραρισα την ουσια ... 5 ευρω παρακαλω .....
    οσοι ηταν ετοιμοι να απαντησουν στην αγγελια ... 10 ευρω ....
    μην το σκεφτεστε ... μολις σωσατε την ζωη σας ...
    ε μα .....
    αγαπητοι συφορουμιωτες και συνφορουμιωτισσες ... θελω να πιστευω οτι οι πραξεις και οι επιθυμιες στο Bdsm δεν εχουν καμια σχεση με ψυχολογικα νοσηματα και σεξουαλικα εγκληματα τυπου Κατσουλα και υπαρχουν σαφεστατες λεξεις και πρακτικες που διασφαλιζουν οχι μονο την ασφαλεια των συμμετεχοντων (το ειπα καλα? "συμμετεχοντων") ... αλλα και την την ουσιαστικη τους ικανοποιηση ... αν εσυ τωρα θες να πας να σε βασανισουν και μετα να σε σφαξουν .. εεε .. δεν θα το πουμε και λογικο ? ετσι δεν ειναι ? ...
     
  9. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    λολ isnogood!!! καλό!!!! χαχα

    Τender, δεν ξερω τι ακριβώς θελεις να πεις με το "ανοιχτό bdsm" και το "κλειστό". Θέλεις να μας το διευκρινήσεις? Εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω τι σημαίνει και αν ειναι κάποιος όρος.

    Οσο αφορά την αξιολόγηση του ατομου που βάζει μια τέτοια αγγελία... Εχω πολλές επιφυλλάξεις για το τι ειναι και τι δεν είναι!!
    Οπως ειπα παραπάνω καθείς ψαχνει αυτο που το μυαλό του του λεει για σωστό και που (νομίζει τουλάχιστον ) ότι θα τον κανει ευτυχισμένο ( και καλά κάνει)

    Ομως μια κατασταση απολυτης σκλαβιας 24/7 δεν νομίζω οτι μπορεί να ξεκινήσει ΣΩΣΤΑ (με σωστές βάσεις, αξίες και αρχές ) υπο τις προϋποθέσεις που βάζει ο κυριος Ν.Υορκέζος μας.

    Να το κάνω αναλυτικότερο? Ωραία... εισαι Μαστερ και θέλεις μια σλκαβα , απολυτη χωρις βούληση , χωρις υποχρεώσεις , απόλυτα εξαρτημενη κλπ κλπ κλπ.
    Βρες τον άνθρωπο πρωτα , που σου κάνει και του κάνεις, και μετα προχώρα στο να δημιρουργησεις/να πλάσεις τη σχέση έτσι οπως τη φανταζεσαι.
    Διοτι βεβαιως βεβαιως ... το consensual στην περίπτωση ενος ανθρώπου που ειναι αφραγκος, χωρις στέγη χωρις στον ήλιο μοίρα...ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟ
    καθώς επισης και η υποταγή και ολα τα παρελκομενα... !! Θέλω να υποτασσομαι και να κάνω τα κέφια του Αφέντη μου και να Τον ακολουθώ και να τον υπακούω και να Του παραδιδομαι, ειναι εντελώς διαφορετικό απο το ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟ και ειναι ίσως η μόνη λύση βιοπορισμού!! Μου θυμίζει τις Γκανέζες...που ψάχνουν για Μαστερς προκειμενου να φύγουν φύρδιν απο την Γκάνα!
    Κάνω καπου λάθος? αν ειναι διορθώστε με πλήηηηζ!
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

    Και γιατί οπωσδήποτε να μιλαμε για βασανισμό μέχρι θανάτου ή σφαγή;
     
  11. G_E

    G_E Contributor

    Σας θυμίζει τίποτα;

    και τα σχόλια από τα μέλη εδώ

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=5315&highlight=%D3%E5+%E1%ED%E1%E6%DE%F4%E7%F3%E7
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Re: Απάντηση: Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

    Γιατί η αγγελία αφήνει κενά που ο καθείς τα συμπληρώνει με το αισθητήριό του και είναι επόμενο αυτό.

    Εγώ έχω μία άλλη απορία. Γιατί κανείς δεν πρόσεξε ότι η αγγελία απευθύνεται σε μαζοχίστριες;