Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σαν έτοιμη (;) από καιρό...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος blue_sofia, στις 12 Ιουνίου 2007.

  1. blue_sofia

    blue_sofia New Member

    Το τηλεφώνημά της ήταν ολιγόλεπτο και περιεκτικό. Η φωνή της σταθερή και παγωμένη. Είχα λίγη ώρα στην διάθεσή μου για να ετοιμαστώ…για να είμαι όπως πρέπει μπροστά Της. Σε λίγη ώρα ήμουν έξω από την πόρτα Της. Χτυπάω το κουδούνι … ακούω τα βήματά Της… πλησιάζει και ανοίγει την πόρτα. Με κοιτάει χωρίς να μιλήσει…με ένα νεύμα Της μου λέει να περάσω μέσα. Προχωράω με μικρά βήματα…στέκομαι στο κέντρο του δωματίου…Εκείνη κάθεται στον καναπέ απέναντί μου…η εντολή Της άμεση…’Βγάλε τα ρούχα σου και φόρεσε το κολλάρο σου’… οι κινήσεις μου όσο το δυνατόν γρηγορότερες…το βλέμα της διαπεραστικό στο κορμί μου…εστιάζει στο στήθος μου…σηκώνεται και το αγγίζει απαλά κοιτώντας με στα μάτια…τσιμπάει απαλά τις ρόγες μου…κλείνω τα μάτια μου…μια ρίγη ηδονής με διαπερνά…ξαφνικα δυο χαστουκια με επαναφέρουν στην πραγματικότητα…’Σου είπα εγώ να κλείσεις τα μάτια ανόητη;’…’Συγνώμη Κυρία’…Κάθεται πάλι στον καναπέ…’Γονάτισε’….’Μάλιστα Κυρία’…Το πόδι Της τεντώνεται προς το μέρος μου…’Θα περιμένω για ώρα ακόμα ανόητη;’….Πλησιάζω και πιάνω το πόδι Της…είναι απαλό σαν μετάξι…πλησιάζω απαλά τα χείλια μου και το φιλώ σχεδόν ευλαβικά…συνεχίζω με αργό ρυθμό…Το πόδι Της τραβιέται απότομα…’νομίζω ότι χάνω την ώρα μου μαζί σου ηλίθια. Τι νομίζεις ότι κάνεις; Γλύψε γιατί θα με εκνευρίσεις’…η γλώσσα μου ακουμπάει το πόδι της παθιασμένα…σαν το πρώτο φιλί δύο ερωτευμένων που είχαν μέρες να ανταμωθούν…οι κινήσεις μου γρήγορες…αλλεπάλληλες και συνεχείς…το γέλιο της συγκαταβατικό και ενθαρρυντικό…μετά από αρκέτα λεπτά το άλλο της πόδι έρχεται στο στόμα μου….οι κινήσεις μου στον ίδιο ρυθμό…το άλλο της πόδι ακουμπάει στην πλάτη μου…τα λεπτά περνούν…το τηλέφωνο χτυπά…η Κυρία συνομιλεί αλλά η συζήτηση δεν πηγαίνει καλά και εκνευρίζεται…με κλωτσάει απότομα και μου φωνάζει…’εξαφανίσου παλιοβρώμα από μπροστά μου…Τώρα!’ μαζεύω τα ρούχα μου γρήγορα…δεν προλαβαίνω να τα φορέσω καλά καλά και η Κυρία με έχει πετάξει έξω….τελικά η πρώτη φορά είναι πάντα δύσκολη…
     
  2. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    καλώς όρισες blue sofia , εστω και καθυστερημένα απο μένα,


    Αν καταλαβαίνω σωστά η σκηνή που περιγράφεις είναι μια αληθινή εμπειρία.

    όμως τι ακριβώς εννοείς μ'αυτό?
    Θα θελες να διευκρινήσεις λίγο περισσότερο?
     
  3. lalakis48

    lalakis48 New Member

    πράγματι η πρώτη φορά είναι δύσκολη αλλά και εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς
     
  4. blue_sofia

    blue_sofia New Member

    Δυστυχώς η πρώτη φορά δεν ολοκληρώθηκε ομαλά λόγω εξωτερικών παραγόντων...Ίσως η τελευταία φράση να ήταν ατυχής...
     
  5. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Καταραμένο τηλεφώνημα... πάνω στο καλύτερο σας διέκοψε... Anyway, ελπίζω οι επόμενες φορές να 'ναι καλύτερες  
     
  6. Maley

    Maley Contributor

    ..καθε αρχη και δυσκολη..συνεχισε, μην πτοεισαι..
     
  7. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    θα με συγχωρήσετε αγαπητοί μου Durcet και Maley , αλλά ό,τι και να συνέβει και ό,τι και αν της είπαν στο τηλέφωνο της "Κυρίας", αυτή ΔΕΝ είναι συμπεριφορά ουτε Κυρίας, ούτε κυρίας!!!!

    Και ιδίως αν ήταν πρωτη φορά (γνωριμίας ή 'επαφής')!!!
    Λεπτομέρειες βεβαίως δεν γνωρίζουμε αλλα αν το γεγονός τελείωσε έτσι όπως τελείωσε στην περιγραφή της Σοφίας, δεν μ'αρέσει καθόλου!!


    ΥΓ ο τίτλος του νήματος κυρίως, αλλα και ο επίλογος με παραπέμπει σε ένα καθ'ολα λογικό παράπονο και μια απογοήτευση. Κάνω λάθος blue sofia??
     
  8. magda37

    magda37 Regular Member

    Απάντηση: Σαν έτοιμη (  από καιρό...

    ... Είναι πολύ σκληρό η ¨πρώτη φορά¨ να συνδέεται με μια αρνητική εμπειρία σαν κι αυτή.
    Κι όχι μόνον η πρώτη φορά , αλλά και όλες οι επόμενες.
    Ακόμα και στο ¨παιχνίδι¨ μιας συνεδρίας ο Κυρίαρχος οφείλει να έχει κατά νου το
    πόσο πολύτιμος είναι γι΄αυτόν ο σκλάβος.
    Μπορεί να αντιμετωπίζει το σκλάβο ως κάτι άλλο (pet, toy..) και όχι ως άνθρωπο αλλά
    η υποταγή του σκλάβου σ΄αυτό έχει αξία επειδή ακριβώς δεν παύει ποτέ να είναι
    άνθρωπος.
    Κι αυτό είναι κάτι που ¨Ο από πάνω¨ δεν πρέπει ποτέ να ξεχνά.
     
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Αγαπητή MPslave, ποιος είπε πως η συμπεριφορά της εν λόγω "Κυρίας" είναι σωστή; Κάθε άλλο, δείχνει παντελή έλλειψη σεβασμού και είναι ανεπίτρεπτη, ειδικά απέναντι σε κάποιο άτομο που όχι μόνο δε γνώριζε αρκετό καιρό (όπως ανέφερε ήταν η πρώτη φορά), αλλά αν κρίνω από τον τίτλο που έδωσε στο thread, πρέπει να είναι και καινούριο στο χώρο. Προσωπικά, αν ήμουν στη θέση της blue sofia, με την εν λόγω "Κυρία" όχι απλά τέτοιου είδους επαφές δε θα κρατούσα, ούτε να τη φτύσω δε θα 'θελα. Από 'κει και πέρα, της εύχομαι να μη μπει στη λογική να θεωρήσει πως όλα τα άτομα του χώρου συμπεριφέρονται έτσι και, πάνω απ' όλα, να επιλέγει πιο σωστά Αυτούς ή Αυτές με τους οποίους θα επιλέξει να προχωρήσει σε κάτι, είτε είναι απλά ένα session είτε μια σχέση.
     
  10. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Συμφωνούμε απόλυτα @ Durcet!!! και χαίρομαι ιδιαιτέρως  

    ήταν πολύ χρήσιμη η επεξήγησή σου !!
     
  11. blue_sofia

    blue_sofia New Member

    Χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιου επιπέδου Κύριοι και δεν απογοητεύομαι για τις μελλοντικές προσπάθειες. Τα λόγια Σας είναι βάλσαμο για μένα.
     
  12. Guest05

    Guest05 Guest

    Δεν έχουνε πουλάκι μου καμία σχέση αυτά με το bdsm. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Αυτό που περιγράφεις έχει να κάνει τόσο με το bdsm όσο έχει να κάνει η Λαμπίρη με τη δημοσιογραφία.

    Ο εκνευρισμός δεν έχει θέση σε κυρίαρχους ανθρώπους. Επίσης δεν έχουν σχέση με την κυριαρχία ούτε η ύβρεις, ούτε η απότομη συμπεριφορά, και προφανώς το ξέσπασμα του κυριάρχου στην υποτακτική του για λόγους έξω από αυτήν. ( τηλεφώνημα )

    Οι κυράδες αυτές είναι κυράδες-τηλεκάρτα όπως θα αρχίσω να τις ονομάζω από εδώ και πέρα και το μόνο που καταφέρνουν είναι τα δικά τους απωθημένα την δική τους ανασφάλεια να την προβάλουν πάνω σε έναν άνθρωπο που επιθυμεί να υποταχθεί.

    Θα δεις πολλές τέτοιες. Η συμβουλή μου είναι απλή. Χρησιμοποίησε τις ως «δονητές» ως τηλεκάρτες...κάνε τη δουλειά σου και πέτα τες...