Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεβασμός και υποταγή πάνε μαζί?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Gonzal13, στις 3 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. Gonzal13

    Gonzal13 New Member

    Μέσα στη μακροχρόνια 15ετή σχέση που διατηρώ λειτούργησα πάντα με αγάπη και σεβασμό. Συνεχώς πειραματίζομαι και δοκιμάζω νέες τεχνικές αλλά ποτέ κάτι από αυτά που αναφέρονται εδώ μέσα και αφορούν πόνο , καταπίεση , υποταγή ή οτιδίποτε άλλο. Ο κολλητός μου μου είπε οτι αυτά είναι αισθήματα κρυμμένα στο υποσυνείδητο και οτι όλοι τα έχουμε. Μπούρδες θα έλεγα αμέσως αλλά από την άλλη υποσυνείδητο είναι αυτό και ποτέ δεν ξέρεις. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως μπορείς να φερθείς προσβλητικά ,υποτημητικά μέσα σε μια τέτοια σχέση εκτός και αν πρόκειται για παιχνίδι με την σύμφωνη συμετοχή και τον δύο.Σας ευχαριστώ.
     
    Last edited by a moderator: 3 Σεπτεμβρίου 2008
  2. s/m

    s/m Regular Member

    Re: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ?

    σαφως προκειτε για ενα παιχνιδι,,αλλα να ξερεις οτι αρχιζει πρεπει και να τελειωσει.μπορει να εισαστε μαζι 40 χρονια,,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα εχει την αναλογη μεταχειρηση..
    υπ οψιν οτι ολοι εχουν και δικαιουνται προσωπικη ζωη,προβληματα,εννοιες κλπ και για μενα πρεπει και κει να υπαρχει ο σεβασμος αλλα και η υποταγη. γνωμη μου..
     
  3. uanasis

    uanasis New Member

    Ο κολλητός σου έχει δίκιο, κατά την γνώμη μου. Το θέμα της υποταγής κτλ., ενώ στους άντρες είναι επίκτητο, όσον αφορά στις γυναίκες, αυτό είναι αρχέγονο και οφείλεται στη ανάγκη για αναπαραγωγή και τον τρόπο που γίνεται αυτή και είναι θαμένο στο ασυνείδητο (υποσυνείδητο, κατά το κοινώς λεγόμενο) εξ αιτίας των συγχρόνων κοινωνικών αντιλήψεων που ανάλογα με τον χαρακτήρα της κάθε γυναίκας καταπιέζουν περισσότερο ή λιγότερο αυτές τις επιθυμίες. Αυτές οι επιθυμίς (φαντασιώσεις, όπως τις λένε, επειδή είναι απόκρυφες) έχουν δημιουργηθεί από το ασυνείδητο που είναι ανεξέλεγκτο και δρα με τους δικούς του κανόνες που εμείς οι ίδιοι τους έχουμε δημιουργήσει σε κάποια περιπτωση χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε και το ασυνείδητο τους επαναλαμβάνει συνεχώς στα τυφλά. Το πρόβλημα αυτών των επιθυμιών δεν βρίσκεται στην γυναίκα, αλλά στον άνδρα, στα όρια που βάζει στην πραγματοπποίηση των αντίστοιχων δικών του επιθυμιών. Θα μπορούσα να κάνω ολόκληρη διάλεξη πάνω στο θέμα αυτό, αλλά το μέρος δεν προσφέρεται. Επείδή όμως μίλησες για προσβλητική συμπεριφορά κτλ., πρέπει να σου πω ότι αυτή την στιγμή δεν ανήκεις σ' αυτόν εδώ τον χώρο. Παρ' όλα αυτά μερικές γιναίκες ανακαλύπτουν ξαφνικά αυτές τις επιθυμίες και είτε προβληματίζονται είτε προχωρούν στις νέες εμπειρίες. Σαν παράδειγμα να πω: Είχα ακούσει αρκετά χρόνια πριν στην τηλεόραση μια κοπέλα των "μίντια" να λέει χωρίς ενδοιασμό: "Αν ο άντρας δεν σου δώσει και ένα χαστούκι, τι άντρας είναι ;". Αν θέλεις να ξεκινήσεις να δοκιμάσεις καινούργιες εμπειρίες θα σου έλεγα ξεκίνα το "σαν παιχνίδι στον ερωτικό τομέα, μέσα σε όρια και κοινή συναινέσει".