Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεβασμός στα "κότσια" των σκλάβων!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος ladyD, στις 7 Φεβρουαρίου 2010.

  1. Σεβασμός σε όλους καταρχήν,


    Αν αυτό το βλέπει ο κυριαρχικός και το ''χρησιμοποιεί'' τότε μόνο Αφέντης δεν είναι...

    Από την άλλη πάλι αυτό που λές κάνει τον υποτακτικό όχι και τόσο υποτακτικό τελικά!!!
     
  2. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    δύο άγριες φυλές της αφρικής που ζούνε ξεχωριστά η μία από την άλλη βαθιά στα δάση της βικτώριας, αλλά συχνά πυκνά συναντιούνται και συνάπτουν BDSM σχέσεις με όλα τα συμπαραμαρτούντα, κλάμματα, κομμένα κεφάλια, τεραστια φαλλογενη τοτέμ κλπ κλπ   
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Σεβασμός στα "κότσια" των σκλάβων!

    Κάτι όπως την caretta-caretta ίσως?
    Υποθέτω εννοεί άτομα που στην κοινωνική τους ζωή έχουν τον ίδιο ρόλο που έχουν και στο bdsm.

    Εν πάση περιπτώσει επί του θέματος.

    Αν και είμαι άτομο που αρέσκεται γενικά στο να "βλογάει τα γένια του", "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει" κ.ο.κ., συμφωνώ με την Συρά πως
    Ανεπάρκειες έχουν όλοι. Το να μην κάθεται ο Κυρίαρχος να αναλύει τις δικές του συνέχεια και με τους πάντες, όπως συνήθως κάνουν αρκετοί υ, δεν σημαίνει κιόλας πως τις κρύβει πίσω από το στάτους του.
    Το αν οι υπο έχουν μια τάση να "βγάζουν τα εσώψυχα τους" είτε τους ζητηθεί είτε όχι, είτε στέκει μια τέτοια ειλικρίνεια είτε όχι, θεωρώντας πως ένα τέτοιο άνοιγμα αφορά τη δύναμη τους να εκθέτονται, είναι ένα καθαρά προσωπικό (κι εγωιστικό θά λεγα)θέμα. Θεωρούν πως αν τα βγάλουν όλα τότε η αποδοχή τους από τον άλλο αποκτά ξεχωριστή αξία και πιθανόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
    Οι Κ γενικά είναι πιο λιγομίλητοι και δεν παίρνουν την ίδια απόλαυση απο την "δημόσια" έκθεση τους όπως οι υπο.
     
  4. ladyD

    ladyD New Member

    Απάντηση: Re: Σεβασμός στα "κότσια" των σκλάβων!


    Πρώτον: (κότσι)το κρέας πειράζει... να μήν το τρώς γιατί σε γεμίζει τοξίνες! Κι απ' οτι βλέπω έχεις αρκετές. (Δωρεάν φιλική συμβουλή)
    Δεύτερον:Το "μάλιστα κύριε" μου θυμήζει τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή κ στον γραπτό λόγο συνειδητά το απέφυγα
    Τρίτον: Αγαπητέ περβ περβ,(σου μιλάω στην γλώσσα σου, [...], για να καταλαβαίνεις) δεν χρειάζεται να διαφημίζεις τον φαλοκρατισμό σου μέσα απο το δικό μου νήμα. Λυπάμε, αν δεν έχεις άλλο τρόπο, άλλα μην το κάνεις ποτέ ξανά πάνω σε μένα.
     
    Last edited by a moderator: 10 Φεβρουαρίου 2010
  5. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: Re: Σεβασμός στα "κότσια" των σκλάβων!

    μ' αρέσεις  

    ιδιαίτερος σεβασμός σε όσους τολμούν να ζουν όπως θέλουν οι ίδιοι να ζουν, άσχετα από ταμπέλες,
    ιδιαίτερος σεβασμός σε όσους παλεύουν και δεν σταματούν μέχρι να αποκτήσουν αυτό που θέλουν
    και πολύ πολύ ιδιαίτερος σεβασμός σε Εκείνους που μας χαρίζουν στιγμές χαράς

    και επειδή είναι σκέτη ηδονή, είτε το γράφω, είτε το λέω...χμμμ..."μάλιστα Κύριε"  

    ευχαριστούμε ladyD


    sk (MSp)
     
  6. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Σεβασμός στα "κότσια" των σκλάβων!

    1. o άνθρωπος ήταν ανέκαθεν παμφάγο ζώο, δεν σκοπεύω να το αλλάξω σύντομα. Γεμάτα τοξίνες είναι και τα καροτάκια που τρώω, δεν είσαι είδα να κόπτεσαι γιαυτα, άρα η σπουδή σου για την υγεία μου είναι ιδεολογικής φύσεως και δεν μου δεν μου φαίνεται πολύ ειλικρινής.

    2. αγαπητή ντομ ντομ, ο τίτλος του νήματος περιέχει δύο αγγλισμούς σε σύνολο τριών λέξεων και παρότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους αγγλισμούς, όταν παράγουν αστείο αποτέλεσμα μου αρέσει να γελάω μαζί τους... Άλλωστε απάντησα στο θέμα και δεν έγραψα απλά για να σε τρολάρω.

    3. τα τοτέμ ιστορικά είχαν την τάση να είναι φαλόμορφα, κάτι που όσο προσβλητικό κι αν σου φαίνεται δεν μπορείς να το αλλάξεις, ακόμα κι αν ταλιμπανικώς αρχίζεις και γκρεμίζεις όποιο άγαλμα δεν σου αρέσει. Μη φοβηθείς, το έχουν κανεί πολλοί πριν από εσένα ακόμα και για πιο μικρά πράγματα. Όπως τα χαριτωμένα αθώα τσουτσουνάκια των ελληνικών αγαλμάτων. Φιλική συμβούλη: Επειδή έχω κάνει και το πιάνο και τα γαλλικά μου, θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο από έναν φθηνό δεκάρικο για να με κατηγορήσεις για φαλοκρατισμό. Να αναφέρεις τουλάχιστον αυτόν τον άγιο προστάτη της φαλομαχίας αλκιβιάδη και το θεάρεστο έργο της κοπής των ερμών κεφαλών. (διάολε, τελικά η ιστορία είναι γεμάτη τσουτσουνια, εγώ λέω να την διαγράψουμε και να ξεκινήσουμε από το μηδέν περιγράφοντας μόνο κώλους που ειναι και gender agnostic λολ λολ λολ).

    4. Παρότι περβ περβ, δεν σουμπίζομαι καθόλου εύκολα και ιδιαίτερα online, ως εκ τούτου μπορείς να σταματήσεις να είσαι επιθετική, διότι είναι τουλάχιστον αναποτελεσματικό, αν οχι και αντιπαραγωγικό.

    ΥΓ φιλική συμβουλή και μάι του σέντς: όπως δεν αποδεικνύεις ότι είσαι ντομ ντομ επειδή είσαι φαλοφόρος, έτσι δεν αποδεικνύεις πως είσαι ντομ ντομ επειδή είσαι επιθετικός.
     
    Last edited: 11 Φεβρουαρίου 2010
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Καμμία ανεπάρκεια δεν μπορεί να καλύπτεται για πάντα, όποιον τίτλο κι αν έχει κάποιος. Το ότι δεν επιτρέπεται στον υποτακτικό ή σκλάβο να επισημαίνει τις ανεπάρκειες ενός Δασκάλου, δεν σημαίνει ότι δεν τις ψιλιάζεται ή ακόμα και αναγνωρίζει με μεγάλη ευκολία. Το ότι τον αγαπάει και τον υπακούει με σιωπή και καρτερικότητα, δεν σημαίνει ότι δεν έχει εξίσου την ικανότητα να τον "διαβάζει", την ψυχή του εννοώ και τον χαρακτήρα του. Η σιωπή του μαθητή οφείλεται στην αγάπη και στον σεβασμό, θα πάψει όμως την στιγμή που θα εκδηλωθεί κατάχρηση εξουσίας και διαφθορά. Κανείς άνθρωπος στον πλανήτη δεν γεννήθηκε για να σιωπά αιώνια, ακόμα και εμείς που επιλέγουμε να φορέσουμε από μόνοι μας τα φίμωτρα, κάποια στιγμή όταν διαπιστώσουμε ότι ποδοπατούμαστε ως ανθρώπινες οντότητες, οφείλουμε να τα πετάξουμε από μόνοι μας. Πολλοί "Δάσκαλοι" στάλθηκαν μια μέρα πίσω στα θρανεία από τα μαθητούδια, ακόμα και μέσω της σιωπής των μαθητών τους.
    'Οσον αφορά στην σύγκριση βαθμού δυσκολίας, προσωπικά θεωρώ απείρως δυσκολότερο έργο, το έργο του Δασκάλου - Master και της Κυρίας, της Mistress. Ο μαθητής δρα αλλά υπό ασφαλή καθοδήγηση και βήμα βήμα. Στα δύσκολα σταυροδρόμια οι επιλογές του είναι κι αυτές καθορισμένες από τον Δάσκαλο. Ο μαθητής εκτελεί και νοιώθει πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία. Ξέρει ότι εκείνος ζητάει την καθοδήγηση και την λαμβάνει, ο Μαέστρος όμως δεν έχει από πουθενά καθοδήγηση. Το "ανήκειν" έπειτα δίνει στους ανθρώπους διπλάσια αίσθηση ασφάλειας συγκριτικά με το "κατέχειν". Μήπως τελικά αυτός είναι ένας από τους λόγους που υπάρχουν πολλαπλάσιοι μαθητές συγκριτικά με Δασκάλους ; Ας το ομολογήσουμε, κανείς μας δεν θέλει να σκοτίζεται με την κατοχή ενός ανθρώπινου όντος, πάρα πολλοί όμως θα θέλαμε να ανήκουμε κάπου. Τελικά δεν ξέρω ούτε πόσοι Masters και Mistresses θέλουν πραγματικά να κατέχουν. Πολύυυυυ δύσκολο να κατέχεις άνθρωπο.

    Από μένα λοιπόν "Σεβασμός στα κότσια των Δασκάλων"
     
  8. Markisios_Nte_Sant

    Markisios_Nte_Sant Regular Member

    Απάντηση: Σεβασμός στα "κότσια" των σκλάβων!

    Φυσικά και η σκλάβα δεν είναι κατώτερη. Ούτε και ανώτερη. Απλά διαφορετικός ρόλος.