Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και Bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 4 Ιουλίου 2006.

1. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Ακριβώς γιαυτό προτιμώ να αφήνω τα σποράκια να δείξουν μεγαλώνοντας τι λουλούδια είναι, χωρίς να παρεμβαίνω προσπαθώντας να επιβάλω σ΄ αυτά τις δικές μου επιλογές.  

2. TheWildOne

TheWildOne Regular Member

Η ενέργεια με το οποίο λές κάτι ειναι το 95% απο το τι θα πείς.

Πάντως μακάρι να είχα και εγώ τέτοια αντιμετώπιση ανάλογη με αυτή που περιγράφει η lara απο πιτσιρικάς...

Wasted Years-Iron Maiden.

Edit: lara να σε φωνάζω μαμά;  PP

3. μπραβο και παλι μπραβο.

4. Princess_of_Pain

Princess_of_Pain Regular Member

όχι αγαπητέ, απλά λόγω εμπειρίας είδα τις αντιδράσεις της όταν μιλούσα με δικούς μου σκλάβους, είδα ότι της άρεσε οπότε γιατί όχι???????Θα είναι κακό λες?

5. TheWildOne

Εγώ θα έλεγα να μη μιλάς με σκλάβους σου μπροστά της γιατί μπορεί να την επηρεάζει και το γεγονός ότι είσαι μάνα της και ίσως θέλει να σου μοιάσει...

6. carissa[L_T]

carissa[L_T] Contributor

Δεν είναι δυνατόν να απαντηθεί αυτή η ερώτηση χωρίς σχετική εμπειρία. Έχω ακούσει διάφορες εκδοχές σε συναισθήματα και αντιδράσεις, για παράδειγμα, σε κάποιες περιπτώσεις η μητέρα σκλάβα ένιωθε ανταγωνιστικά προς την κόρη.

Γνωρίζω μέσω αλληλογραφίας μια σκλάβα που ανήκει στον Αφέντη της κοντά 50 χρόνια.
    Η νοοτροπία Τ/τους απέχει πάρα πολύ από τις γνωστές σε εμάς νοοτροπίες, σε βανίλλα ή BDSM επίπεδο.
    Η σκλάβα στην οποία αναφέρομαι, έχει κάνει σχεδόν τα πάντα από αυτά που μπορεί κανείς να φανταστεί πως μπορεί να κάνει μια σκλάβα για Τον Αφέντη της, μεταξύ αυτών, whoring και breeding. Της ζήτησα διάφορες διευκρινίσεις και επεξηγήσεις για να μπορέσω να κατανοήσω τον τρόπο που σκέφτονται ως ένα extreme M/s ζευγάρι και με την άδεια Του Αφέντη της και την δική της σας παραθέτω από την αρκετά μεγάλη αλληλογραφία μας, αποσπάσματα σχετικά με τα παιδιά.
    Δεν τα παραθέτω ως υπόδειγμα συμπεριφοράς και στάσης, δεν προτίνω να αποδεχθεί κανείς τις παρακάτω απόψεις ως σωστές αλλά ούτε και να τις απορρίψει. Είναι μόνο μια ακόμα άποψη ανθρώπων που ζούν το BDSM.
    Λόγω έλλειψης χρόνου δεν μεταφράζω τα αποσπάσματα από τις επιστολές της. Όποιος επιθυμεί να το κάνει ας μου στείλει pm.

Από κάποια επιστολή της...

carissa[L_T]: It always puzzled me of how children can coexist and be raised in a M/s household.

Από άλλη επιστολή:

Από άλλη επιστολή:
    Από άλλη επιστολή:

7. TheWildOne

Ρε παιδία πάντα υπάρχει ένας έρωτας μεταξύ Πατέρα/κόρης και μάνας/γίου. Το θέμα είναι να μη γίνετε άρρωστο ή τουλάχιστον ο πατέρας αφέντης να έχει τα κότσια να μη φέρετε στην κόρη του όπως στη μάνα της... Τι να πώ, και έγω στερούμε εμπειρίας τέτοιον καταστάσεων.

Ξέρω όμως για vannila ζευγάρι που ο πατέρας λέει στα ίσα στη μάνα "εγώ την μικρή την αγαπάω πιο πολύ απο σένα".

Επίσης ξέρω για περιστατικό όπου η κόρη δε μιλούσε στη μάνα της για χρόνια. Απλά υπήρχαν στο ίδιο σπίτι.

8. gaby

gaby Guest

Δεν μιλάμε για πατέρα που έχει και την μάνα και την δική του κόρη ως σκλάβες.

Μιλάμε για τον Αφέντη μίας μάνας η οποία έχει μία ή περισσότερες θυγατέρες και Αυτός αναλαμβάνει για κάποιο διάστημα, εκτός από τη μάνα και κάποια ή κάποιες από τις κόρες.

Και ο Master S που αναφέρει η carissa[L_T] δεν ήταν βιολογικός πατέρας των παιδιών που γέννησε η αρχική του σκλάβα.

9. TheWildOne

Άστο μάλλον δεν έδειξα της δέουσας προσοχής

Last edited: 27 Ιουλίου 2006
  10. TheWildOne

Α και κάτι άλλο που μου ήρθε τώρα. Σε ένα Μ/s ζευγάρι ίσως θα ήταν καλό τα κορίτσια να τα αναλαμβάνει ο πατέρας, και τα αρσενικά η μάνα για διαπαιδαγώγηση. Πιστεύω ότι έτσι θα βγουν απόλυτα υγειές M s άτομα. Πρέπει βέβαια να καταλαβαίνουν και οι 2 γονείς και την Μ και την s σκοπιά (που μάλλον είναι αυτονόητο). Χωρίς βέβαια η διαπαιδαγώγηση να περιλαμβάνει σεξουαλικές πράξεις αλλά εγκεφαλικά μόνο.

Νομίζω ότι ο Μ μπορεί να επιβληθεί και χωρίς ΣΜ τιμωρίες (μια καλή είναι η στέρηση εξόδου, ή μήπως είναι και αυτή ΣΜ χαχα) και η μάνα να ανεβάζει τα αρσενικά χωρίς να χάνει το σεβασμό που αρμόζει σε μια μάνα καθώς και να τα πειθαρχεί με τον γλυκό της τρόπο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μ πρέπει να προσέχει πως φέρετε στα αρσενικά του, και η s στα θηλυκά της. Μάλλον φιλικά θα έλεγα.

Εκτός αν είναι και οι δύο τόσο ευέλικτοι που να μπορούν να αλλάζουν ρόλους κατά βούληση (γίνετε άραγε αυτό .

Χμμμ βρίσκομαι σε παραλήρημα μου φαίνεται. M και s τα φώτα σας αν έχετε την καλοσύνη. Ευχαριστώ. Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα.

Τώρα μπαίνει και το άλλο ερώτημα μπορούμε να επέμβουμε σε άτομα χωρίς M/s τάσεις και να τα κάνουμε έτσι μόνο από περιβαλλοντικούς παράγοντες;
    Είναι η συζήτηση που κάναμε και σε ένα άλλο thread. https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=6530 Εγώ πιστεύω πως ναι εκτός αν μιλάμε για άντρες με καθαρά γυναικεία χαρακτηριστικά από παιδιά και αντίστροφα. Έχω μια υποψία ότι αυτό μπορεί να οφείλετε σε καταθλιπτικές μάνες αλλά anyway. Η επιθετικότητα και παθητικότητα έχει να κάνει και με τα επίπεδα τεστοστερόνης (ευθύνεται για τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά των φύλων, αυξημένα επίπεδα δημιουργούν ισχυρά αντρικά χαρακτηριστικά και ψυχοσωματικά σημάδια επιβλητικού άντρα) τα οποία μπορεί να αλλάζουν σε περιόδους κυριαρχίας/επιτυχίας και παθητικότητας/αποτυχίας.

Σχετικά αναφέρετε και το άρθο στη wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Sadism_and_masochism

Και συγκεκριμένα Levels of sex hormone testosterone can be temporarily affected by one's role S&M interactions. Dominant participants often get raised testosterone levels; whereas submissive participants often get depressed testosterone levels.

Και ναι έχω μια τάση να θέλω τους άντρες άντρες και τις γυναίκες γυναίκες. Χωρίς να θέλω να προσβάλω οποιονδήποτε άλλον. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

11. TheWildOne

lily μου δε ξέρω γιατί έσβησες το ποστ σου. Άλλα ευχαριστώ για την συμβουλή. Άλλωστε το λεώ και ποιο πάνω ότι στερούμε σχετικής εμπειρίας και θα ήθελα την γνώμη σας σε αυτά που σκέφτομαι.

Και εγώ υποθέσης κάνω μιας και με ενδιαφέρει το θέμα και γενικά γουστάτω να ψάχνω έξω απο συμβατικά πλαίσια.

Φιλιά

12. gaby

gaby Guest

Το έσβησα για έναν λόγο, δε μου αρέσω όταν δίνω συμβουλές και έχω αυτές τις μέρες υπερβεί το νοητό πλαφόν που έχω βάλει στον εαυτό μου.

Εκτός αυτού δεν έχω και παιδιά. Οπότε;