Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξ και πολύ βία, Πόνος και παρτούζα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος μελανιασμενη, στις 10 Οκτωβρίου 2011.

  1. SadisticUsage

    SadisticUsage Regular Member

    Απάντηση: Σεξ και πολύ βία, Πόνος και παρτούζα.

    Μάθε να γράφεις στα ελληνικά. Και πίστεψέ με μόνο δεν ξενερώνουν. Αλλά αν και οι 2 το αντιμετωπίζετε σαν ανωμαλία και όχι σαν προσωπική έκφραση στο σεξ (εστω μόνο στο σεξ) τότε γιατί το κάνετε;
     
  2. grinder

    grinder New Member

    Απάντηση: Σεξ και πολύ βία, Πόνος και παρτούζα.

    τι υφος ειναι αυτο? την παλευεις? μια χαρα εχω μαθει να γραφω ελληνικα φιλε μου εσενα τι σε νοιάζει στην τελικη? γιατί η ανωμαλία είναι κατι άσχημο?
     
  3. SadisticUsage

    SadisticUsage Regular Member

    Απάντηση: Σεξ και πολύ βία, Πόνος και παρτούζα.

    Ένας από τους κανόνες είναι να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish. Για αυτό σχολίασα το μάθε να γράφεις ελληνικά. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα του ζητηθεί να το κάνει, σεβόμενος τους κανόνες του forum.

    ΥΓ: Συγνώμη για την απομάκρυνση από το περιεχόμενο του νήματος.
     
  4. Απάντηση: Σεξ και πολύ βία, Πόνος και παρτούζα.



    Xμμμ καπου το εχεις χασει το θεμα...αλλα δεν πειραζει!
    Κρινεις απο προσωπικες σου εμπειριες μαλλον.... 
     
  5. grinder

    grinder New Member

    Απάντηση: Σεξ και πολύ βία, Πόνος και παρτούζα.

    ε μαλλον δεν πηγα με το σωστο ατομο...γ αυτο ειμαστε εδω μηπωσ βρω το καταλληλο..
     
  6. grinder

    grinder New Member

    Απάντηση: Σεξ και πολύ βία, Πόνος και παρτούζα.

    αλλα δεν βλεπω πολυ συμμετοχη εδω μεσα ουτε ορεξη να γνωρηστουμε...
     
  7. Fidelio_Nasos

    Fidelio_Nasos Regular Member

    Απάντηση: Σεξ και πολύ βία, Πόνος και παρτούζα.

    απόλυτα σωστή και συμφωνώ μαζί σου..
     
  8. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Σεξ και πολύ βία, Πόνος και παρτούζα.

    Τι ακριβως εννοειτε?
    Εαν εννοειτε συμμετοχη, την διαθεση για γνωριμια με καποιον.....να σας πω οτι δεν ειναι site γνωριμιων αλλα κατι πολυ διαφορετικο.
    Οι ανθρωποι εδω γνωριζονται οι πιο πολλοι μεταξυ τους, μεσω των συναντησεων που γινονται συχνα σε διαφορα μαγαζια και οι πιο πολλοι κανουν παρεα μεταξυ τους.
    Εαν εννοειτε συμμετοχη την διαθεση για παρτουζα.....νομιζετε οτι νοημονες ανθρωποι παρτουζωνονται με τον οποιονδηποτε?
    Η ενασχοληση με το bdsm και η φιλοσοφια του, δεν σημαινει ασυδοσια και σιγουρα οχι ενδυση με την ταμπελα του "γαμιομαστε".
    Να σας συμβουλεψω, οντας πολυ μικροτερος, να διαβασετε αρκετα σημαντικα νηματα και να καταννοησετε καποια πραγματα, ωστε να μπορειτε να εχετε την δυνατοτητα να συνομιλησετε επι της ουσιας με καποιους ανθρωπους μετα και να γνωρισετε ακομα περισσοτερους.
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Σεξ και πολύ βία, Πόνος και παρτούζα.

    Eμένα γιατί μου κάνει στημένο το νήμα αυτό?
    Τα έχει όλα για τύλιγμα....
    Και είναι και χαζογραμμένο...
     
  10. nightdriver

    nightdriver New Member

    Απάντηση: Σεξ και πολύ βία, Πόνος και παρτούζα.

    Μαλλον εχεις δικαιο !
    Εκτος αν η συγγραφεας δεν εχει την υπομονη να τα περιγραψει πιο αναλυτικα και οχι ετσι φαστ φουντ..
     
  11. MALISTA

    MALISTA Regular Member

    καλως ορισες. πιστευω πως πρεπει να σε ανυσηχει η συμπεριφορατου δεν αργει να γινει η απολαυση τραγωδια.!! να βαλεις μια λεξη που οταν την λες αυτοματως θα σταματα. τωρα οσο για την παρτουζα φυσικο επακολουθο ειναι να θελει να σε γαμησουν οι φιλοι του...γιαυτον εισαι το ερωτικο του παιχνιδι το πουτανακι του οπως σε αποκαλει. αν εσενα σου αρεσει τοτε ναι να το κανεις.... πιστευω πως μαζι του θα ζησεις απιστευτες εμπειριες.!!
     
  12. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    Καλώς όρισες @μελανιασμενη

    Εγώ είμαι νέα στο χώρο και μικρή στην ηλικία, αλλά θα σου πω πως βλέπω τα πράγματα από τη δική μου πλευρά, αυτή της υποτακτικής.

    Πρώτον: Το να περνάς τόσο ωραία με το σύντροφό σου στο κρεβάτι είναι υπέροχο πράγμα. Στην περίπτωσή μας όμως, υπάρχουν και κάποιες δικλίδες ασφαλείας που, φρόνιμο είναι, όταν το ζευγάρι δεν είναι έμπειρο σε τέτοια θέματα, να τηρούνται. Μία safe word ( μία λέξη ασφαλείας δηλαδή ) είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να υπάρχει μεταξύ σας! Αυτού του είδους το σεξουαλικό παιχνίδι είναι άκρως διεγερτικό ( σε καταλαβαίνω απόλυτα ), αλλά αν δεν εξασκείται από έμπειρους ανθρώπους, μπορεί να αποβεί μοιραίο.. Γι' αυτό και δεν είναι κακό, όταν νιώσεις άβολα ή θεωρήσεις ότι κάτι υπερβαίνει τα εσκαμμένα, να λες τη λεξούλα σου και ο σύντροφός σου να σταματά. Απ' ότι κατάλαβα, "παίρνει από λόγια".. Άρα λοιπόν, κουβέντα μετά από το οτιδήποτε..

    Δεύτερον: Αναφέρθηκες σε ένα ζευγάρι όπου, είναι στην ίδια φάση με εσάς, αλλά δεν το κρατάνε μόνο στη σεξουαλική τους ζωή και το προχωρούν και στην κοινωνική. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με άλλα BDSM "ζευγάρια", αλλά εμένα ο Κύριός μου έχει εξαιρετικούς τρόπους και μου φέρεται σαν πριγκίπισσα. Εξακολουθούμε να έχουμε σχέση Κ-υ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μου συμπεριφέρεται σα να είμαι "δουλικό" του ( καλά, αυτό μπορεί και να γίνει σε κάνα session...χαχαχα! ) ... Με ακούει, με σέβεται, αλλά όταν κάνω λάθος, μου το επισημαίνει με διακριτικό, λεπτό και σωστό τρόπο. Θέλω λοιπόν, να καταλήξω στο εξής: Το ότι κάποιος έχει xy γούστα στο κρεβάτι του δε σημαίνει ότι είναι έτσι και στο δημόσιο βίο του. Προφανώς, το ζευγάρι που γνωρίσατε αποτελείται από μέλη με μία νοσηρή σύνδεση. Δε νομίζω κάποιος Κύριος να θέλει να προσβάλλει την υποτακτική του μπροστά σε κόσμο. Αν η ίδια κάνει κάτι λάθος, τότε νομίζω θα επισημανθεί με το δικό τους τρόπο. Το ότι εσύ είδες στο έτερο ζευγάρι αυτή τη συμπεριφορά, δε συνάδει με το να την αποκτήσετε και εσείς... Όσο υπάρχει λογική, συναίνεση και ασφάλεια, τόσο πιο καλά θα περνάτε..  

    Τρίτον: ( και εδώ κλείνω για να μην κουράζω ).. Καλό θα ήταν να διαβάσει και ο σύντροφός σου κάποια πράγματα. Δε χρειάζεται να βάλετε καμία ταμπέλα, καμία "ταγκιά", αλλά από τη στιγμή που περνάτε καλά έτσι, κάν'τε το με ασφάλεια -πρωτίστως- και στη συνέχεια αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει. Και το διαδίκτυο πάντα βοηθάει.. Και για ό, τι χρειαστείς, η κοινότητα είναι εδώ..  

    Υ.Γ. Σε ζηλεύω για τις μελανιές σου...   Εγώ στη θέση σου θα τις έδειχνα όλη την ώρα!!!!