Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε αγαπώ αλλά είμαι ερωτευμένη με άλλον...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Assamite, στις 29 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Μια φορα και εναν καιρο, αληθινη ιστορια, καποια Ψυχη μου ειπε "Ειμαι ερωτευμένη με σενα αλλα αγαπω άλλον..." . Ναι, ειναι το .. αντιστροφο απο το παρον θεμα, αλλα δεν πειραζει.

    Ας μην μεινουμε στις λεξεις και δεν χρειαζεται να τις περασουμε απο λεπτομερη αναλυση. Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Αυτο που φανηκε στην αρχη ηταν, οτι ειναι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ με εναν, εμενα δηλαδη, αλλα ΑΓΑΠΟΥΣΕ αλλον. Τωρα, πως τον αγαπουσε και γιατι, αυτο ειναι και το κλειδι της ιστοριας.
    Τρεχω λιγο fast forward, αφηνω τις δραματικες σκηνες με ... σονετα του Σαιξπηρ και παρολιγο μονομαχιες στην ακρη, και φτανω στο ζουμι.

    Σε τετοιες καταστασεις, το πρωτο πραγμα που κανουμε, ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ.
    Δεν εχει κανενα νοημα, ουτε να ψαχνουμε να βρουμε ακρη, ουτε λογικη, ουτε συναισθημα (ναι, τελικα δεν υπηρχε, ενθουσιασμος ηταν και τιποτ αλλο).
    Το δευτερο πραγμα που κανουμε, δεν δινουμε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δευτερη ευκαιρια. Ειναι οχι μονο χαμενος χρονος, οχι μονο δεν βγαζει πουθενα, αλλα κινδυνευουμε να μας περασουν και χαλκα και να μας δεσουν σε ενα κολωνακι και να μας φτυσουν κι απο πανω. Οποιος την πατησε, ας προσεχε.
    Τριτο που κανουμε, καθομαστε και σκεφτομαστε ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ να μπλεξουμε. Λεω που πηγαμε, γιατι ελπιζω να μην εχει μπλεξει καποιος/α σε τετοια κατασταση. Πεστε μου εναν λογο, ατομο, γυναικα, που "αγαπα" αλλον, τι στο διαολο πηγε και "ερωτευτηκε" μαζι σας. Και ποσο πιθανο ειναι να το εχει ξανακανει και ποσο πιθναο ειναι να ξανασυμβει.

    Χαμογελατε...

    Ουδεποτε ηταν ερωτευμενη η κοπελια και αν τον αγαπα, τον αλλον, αυτο το ξερει κεινη και ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ οσοι αλλοι ζουν μαζι της σε ανοιχτη σχεση. Οκ ?

    Αληθινη ιστορια.

    Μακρυα. Μπελαδες. Too much trouble, nothing to gain. Τζιζ.
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Διαχωρίζω την αγάπη από τον έρωτα. Επειδή είναι διαφορετικά πράγματα για μένα με ξεκάθαρους ορισμούς βασει των μεχρι τωρα αναλύσεων μου.
    Αντιλαμβάνομαι οτι ο έρωτας είναι μια προσωρινή κατάρρευση των συνόρων του Εγώ, απολαυστικότατη και χωρίς λογική βιοχημική έκρηξη.
    Η Αγάπη από την άλλη είναι η ενσυνείδητη επέκταση των συνόρων του Εγώ, που πλέον περικλείει και κάποιον πέραν του εαυτού μου.
    Μπορεί ο έρωτας να μετεξελιχθεί σε μορφή αγάπης, μπορεί όμως και να μην. Συνήθως μετεξελίσσεται σε συνήθεια, βόλεμα, κάλυψη ανασφαλειών και συμπλεγμάτων, εξάρτηση κ.α.
    Μπορώ να αγαπώ και να ερωτεύομαι είτε εκ νέου, το ίδιο άτομο, είτε κάποιο περαστικό που τυγχάνει να βρίσκω συμβατό σε κάποιο επίπεδο για να μου γεννηθεί η τυφλή επιθυμία για διαιώνιση του είδους.

    Εμένα ο έρωτας πλέον κρατά από μερικές ώρες μέχρι μερικές βδομάδες. Σαν την ίωση ένα πράμα, απλά απολαυστικότερη για όσο καταφέρνω να διατηρώ το παραμύθι ζωντανό, γιατί αυτό είναι για μένα ο έρωτας. Ένα παραμύθι που ομορφίζει την καθημερινότητα, άμα λάχει και φανεί.

    Η Αγάπη είναι επιλογή πορείας έχοντας ορθάνοιχτα μάτια και αυτιά, όσον αφορά αυτόν που έχεις απέναντί σου και τα ελαττώματα του απλά τα αποδέχεσαι, δεν εθελοτυφλείς για την ύπαρξή τους και δεν εκλογικεύεις και δεν τα θεωρείς χαριτωμένες ιδιορυθμίες, όπως συμβαίνει όταν προκύπτει έρωτας. Προσωπικά εθελοτυφλώ κάποτε, γιατί αυτό εξυπηρετεί κάποιες δικές μου ανάγκες ή αδυναμίες, επειδή γνωρίζω πως αργά ή γρήγορα και στην δική μου περίπτωση γρήγορα, θα μου περάσει και θα παραμείνει ενα αίσθημα οικειότητας με κάποιον που μου ξύπνησε την διάθεση να παίξω στο παραμύθι.  
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Μπορει να μην συμφωνω, αλλα μ αρεσει ο τροπος που γραφεις @lara . Διαβαζοντας σε μου δινεται μια αλλη οπτικη γωνια, ενδιαφερουσα, κι επειδη εξηγεις χωρις να κραυγαζεις, ομολογω οτι μπορω να ακολουθησω τα αχναρια των σκεψεων σου. Μονο γι αυτο, ναι, αξιζε που σε διαβασα. Πολυ.
     
  4. SAP

    SAP Premium Member Contributor

    Ειμαι με αυτον που αγαπω γιατι η αγαπη ειναι αιωνια ενω ο ερωτας παρερχεται.