Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε δέχομαι με αυτά που κουβαλάς ή και όχι...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 19 Νοεμβρίου 2005.

Tags:
  1. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: Σε δέχομαι με αυτά που κουβαλάς ή και όχι...

    Ναι.. είναι και η ιστορία του Πυγμαλίωνα. Πολύ γοητευτική αλλα μακρια από μένα (πάλι) --- δώσαμε - δωσαμε και με το παραπάνω  

    Αν κάποιος θέλει να πλάθει "αμόλυντες" γυναίκες το καταλαβαίνω και είμαι μαζί του. Αλλα δεν καταλαβαίνω πως ένας ωριμος, εμπειρος και "φορτωμένος" Κυριος, θα απορρίψει μια σκλαβα μόνο και μόνο επειδή είναι ωριμη, εμπειρη και φορτωμένη. Βρισκω, λάρα, τη σταση του Κυρίου σου απόλυτα φυσιολογική.
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    RE: RE: RE: Σε δέχομαι με αυτά που κουβαλάς ή και όχι...

    ...

    (Αν κάποιος έχει βιώσει το παραπάνω μάλλον θα συμφωνήσει απόλυτα)
     
  3. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Να σημειώσω πως η προσθήκη επί του αρχικού κειμένου του thread έγινε από την anasia. Η δική μου άποψη περί παρθενίας ή μη θα ακολουθήσει.
     
  4. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Σε όσες συζητήσεις έτυχε να κάνω με άτομα του χώρου για πράγματα που κατά καιρούς με δυσκολεύουν η συνηθέστερη απάντηση ήταν "Λογικό είναι, είσαι μικρή, δεν έχεις εμπειρίες" Και δεν αναφέρονται μόνο στις σεξουαλικές. Απ' αυτές συγκριτικά με την ηλικία μου έχω μπόλικες.

    Πιστεύω πως κάποια πράγματα θα ήταν πιο εύκολα αν έμπαινα σε αυτή τη σχέση 5-10 χρόνια αργότερα. Κάποια άλλα ενδεχομένως να ήταν πιο δύσκολα. Και η "παρθενία" λοιπόν και τα "βάρη" έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Στο χέρι του κάθε Κυρίαρχου είναι να διαλέξει αυτό που μπορεί πιο εύκολα να Δουλέψει πετυχαίνοντας όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα. Βέβαια δεν μας έρχονται όλα έτσι όπως τα υπολογίζουμε στη ζωή. Καλή διάθεση να υπάρχει και καλή επικοινωνία και όλα μπορούν να γίνουν.
     
  5. anasia

    anasia Contributor

    RE: RE: Σε δέχομαι με αυτά που κουβαλάς ή και όχι...


    Δεν έχει σημασία για μένα carissa[L_T] , ούτε με πειράζει που αναφέρονται σε σένα . Είσαι πολύ ικανή να το χειριστείς ούτως η άλλως !

     
     
  6. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    anasia δεν υπάρχουν δάφνες εδώ για να καρπωθούμε...  

    Προς το παρόν θα σχολιάσω το κομμάτι που έθεσε η anasia επειδή είναι ξεκάθαρο μέσα μου, σε συνδυασμό με τις παράπάνω απαντήσεις για να μην επαναλαμβανόμαστε. Όμως μου έρχεται να το απαντήσω μόνο με ερωτήσεις. Δεν θέλω να απαντηθούν σαν ερωτηματολόγιο αλλά σίγουρα θέλω σαν ερωτήματα να μας προβληματίσουν.

    Είναι τόσο εύκολο να βρούμε ταίρι στο BDSM και στην ζωή γενικότερα ώστε να εξετάζουμε αριθμητικά τις εμπειρίες και όχι το περιεχόμενο του ανθρώπου που γνωρίζουμε?

    Στην τελική τι σημαίνει "τα έχω κάνει όλα"? Τι σημαίνει χρησιμοποιημένος? Ότι δεν μπορώ να τα ξανακάνω? Ότι δεν μπορώ να τα βελτιώσω? Πως είναι δυνατόν να τα έχω κάνει ΌΛΑ?

    Γιατί δηλαδή μια έμπειρη υποτακτική να μην τυγχάνει της ίδιας αποδοχής και αξίας με Έναν έμπειρο Κυρίαρχο?

    Για ποιόν κορεσμό μιλάμε? Συναισθηματικό? Ψυχικό? Σεξουαλικό?

    Στερεύει ποτέ η ικανότητα μιας υποτακτικής να δίνεται και να υποτάσεται?

    Μήπως η επιλογή να μην ασχοληθούμε με κάτι "χρησιμοποιημένο" είναι πιο εύκολη από το να αντιμετωπίσουμε την σύγκριση που νομίζουμε πως θα υπάρξει?

    Η μόνη δυσκολία που βρήκα τελικά είναι αυτή που θα είχε Ενας Κυρίαρχος με οποιαδήποτε υποτακτική με κάποιες ή και πολλές εμπειρίες.
    Την επανεκπαίδευση της στα δικά Του μέτρα. Πιο εύκολα ζωγραφίζεις έναν κενό καμβά παρά τον ξανασβήνεις ή τον ξαναζωγραφίζεις από πάνω προσθέτοντας λεπτομέρειες.
     
  7. Maley

    Maley Contributor

    Σαν βαρη carissa εννοω τα παντα..παρελθον και παρον, υποχρεωσεις, επαγγελματικα προβλήματα, κοινωνικες συνθηκες, αντιληψεις..οτιδηποτε συνθετει τη ζωη Μ/μας και αποτελει,πολλες φορες, αναγκαιο κακο.
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Σε δέχομαι με αυτά που κουβαλάς ή και όχι...

    Μήπως? 
    Μήπως είναι ο ίδιος ο φόβος και οι ανασφάλειες που κάνουν ακόμη και σήμερα κάποιους να ψάχνουν παρθένες κυριολεκτικά?
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    RE: RE: RE: Σε δέχομαι με αυτά που κουβαλάς ή και όχι...

    Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Όποιος ψάχνει "παρθένες", όποιου είδους, πάει γυρεύοντας για μπελάδες.

    Όπως έλεγε κάποιος φίλος μου: "Το καλό με τις παρθένες είναι ότι είσαι ο πρώτος. Το κακό είναι πως δύσκολα θα είσαι ο τελευταίος"

    Και αν σ'αρέσουν τα παιχνίδια, κομμάτια να γίνει. Αν δε σ'αρέσουν και το βλέπεις σοβαρά τί γίνεται;

    Όλοι κρύβουμε ένα Πυγμαλίωνα μέσα μας. Αλλά αυτό που πλάθουμε μπορεί και να γυρίσει μπούμεραγκ, ό,τι και αν πιστεύουμε προκαταβολικά για τον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας.
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ωραίο νήμα.  
     
  11. afenthsbikys

    afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

    με μια παρθενα οχι δυσκολα αλλα αδυνατον να εισαι κ ο τελευταιος .αντιλιψη για καποιους ανασφαλεις που θα τρεμουν μια ζωη η παρθενα τους μη γνωρισει το καλυτερο.οσο για το αμολυντες που διαβασα πιο πανω μεγα λαθος δηλαδη οι αλλες ειναι μολυσμενες?οχι.μαγκια κ κατορθωμα ειναι να εισαι ο τελευταιος κ οχι ο πρωτος.στο πρωτο δινονται για δοκιμη απο λαθος επιλογη απο περειεργεια .στον τελευταιο απο καψουρα αγαπη νταλκα και τελος για να τελειωσω οι γυναικες δεν εχουν κοντερ δεν ειναι αυτοκινητα.μπορει να εχει ξαπλωσει με δεκα αλλα ενας να την εχει γαμησει πραγματικα οπως ηθελε κι οπως ονειρευοτανε αυτη.