Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε διατάζω να με ταπεινώσεις!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος trterterterterter, στις 9 Αυγούστου 2016.

?

Θεωρείτε σκληρό όριο να σας ζητηθεί να πονέσετε - ταπεινώσετε τον/την Κυρίαρχό σας;

  1. Είναι σκληρό όριο δεν θα το έκανα

    14 vote(s)
    42,4%
  2. Υπακούω τυφλά σε κάθε του/της διαταγή, θα το έκανα

    19 vote(s)
    57,6%
  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    @AuroraBorealis
    Και γαμώ τις υπερπαραγωγές..!
    Yeah!
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

  3. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Επετρεψε μου να διαφωνησω στο σημειο που υπογραμισα. Ειναι κατι που συνανταται συχνα δυστυχως, αλλα δε μ' αρεσει να τσουβαλιαζω. Υπαρχουν σαφως πολυ φωτεινες εξαιρεσεις, ευτυχως καθολου λιγοστες σε αριθμο.

    Κι όμως ακριβως αυτο ειναι το θεμα. Το συγκεκριμενο νημα πραγματευεται και μαλιστα με ψηφοφορια το κατα ποσο θα δεχτει ενα υ να εκτελεσει μια συγκεκριμενη εντολη του Κ (που εννοειται οτι του αρεσει για να την δινει (αυτονοητο) και το εαν θα ηταν σε θεση να αποκομισει καποια απολαυση απο την πραξη ή απο την εκτελεση της επιθυμιας του Κ και επομενως την ικανοποιηση του (επισης αυτονοητο). Αν εκτελωντας το, θα επηρεαζε την οποια Κυριαρχια ειχε πανω της ο συγκεκριμενος Κ. Το αν θα κλονιζοταν σε καποιο βαθμο η σχεση τους απο αυτο ή η υποτακτικοτητα της ως προς εκεινον.

    Ερωτηση: Γιατι η μια δεν ειναι "στοματικη υγιεινη" και η αλλη ειναι? Ποιος το καθοριζει αυτο? Ποιος καθοριζει τον σωστο τροπο και τον λαθος? Ειμαστε σε φορουμ σεξουαλικου και απελευθερωμενου χαρακτηρα κατα τ' αλλα, αλλά τις πιο οπισθοδρομικες αποψεις πραγματικα τις εχω διαβασει εδω μεσα παρα τις εχω ακουσει εξω. Το οτι η "στοματικη υγιεινη" εχει συγκεκριμενους τροπους για να επιτευχθει και να διατηρηθει, ειλικρινα με εξεπληξε. Σε πληροφορω οτι υπαρχουν παμπολλοι τροποι επιτευξης της "στοματικης υγιεινης" (ημαρτον Παναγια μου τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα..). Το οτι δεν ειναι ολα για ολους, χαιρω πολυ, αυτο το λεμε οι περισσοτεροι και εγω πρωτη. Δεν εξαναγκαζεται κανεις να γουσταρει κατι. Οπως τη βρισκει κανεις.
    Το ενοχλητικο λοιπον εγω το εντοπιζω στην φραση μου που "πατησες". Ας τη θυμηθουμε:

    1) Δικαιωμα σου. Εγω προσωπικα εχω θαυμασει και ολους αυτους που κατ' εσέ δεν ξερουν απο "στοματικη υγιεινη".
    2) Αποψη σου. Εγω προσωπικα δεν αναφερθηκα πουθενα στο φαινομενο του σεξισμου και δεν καταλαβαινω γιατι το συμπεριελαβες στην απαντηση σου πανω στο ποστ μου. Λιγο προσοχη παρακαλω στο - σε ποιόν απανταμε και τί. Αφηνω αυτους που μιλησαν για σεξισμο να σου απαντησουν αν και θα επρεπε να τους απαντησεις απευθειας πανω στα δικα τους ποστ και οχι διαμεσου της απαντησης σου σε 'μενα. Εκτος πια αν ο λογος απαντησης σου δεν ειναι ο διαλογος και η ανταλλαγη αποψεων αλλα η δημιουργια εντυπωσεων.
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2016
  4. kelly.maid

    kelly.maid owned

    Δεν 8α μπω ποτέ σε αυτή τη διαδικασία bublebee...Ο δικός μου ο Αφέντης δεν 8α γίνει ποτέ πισωγλέντης !! χαχαχα
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor



    Wha, yeah!, c'mon, yeah, yeah, c'mon, yeah
    Yeah, c'mon, oh, yeah, ma
    Yeah, I'm a back door man, I'm a back door man
    The men don't know, but the little girl understand

    Hey, all you people that tryin' to sleep
    I'm out to make it with my midnight dream, yeah
    'cause I'm a back door man, the men don't know
    But the little girls understand, all right, yeah
    You men eat your dinner, eat your pork and beans
    I eat more chicken, than any man ever seen, yeah, yeah
    I'm a back door man, wha, the men don't know

    But the little girl understand
    Well, I'm a back door man
    I'm a back door man
    Whoa, baby, I'm a back door man
    The men don't know
    But the little girls understand.

    Y.Γ.

    Όσοι δηλώνουν Dom/Master και σαν σεξουαλικό προσανατολισμό έχουν bisexual/gay/pansexual. Ή ν' αλλάξουν προσανατολισμό ή ν' αλλάξουν status. Κίβδηλοι, δεν ντρέπεστε βρε, να σφετερίζεστε τον τίτλο του Θεός?
    Η κυρίλα είναι στην παρθενιά της τρύπας σας μονάχα. Δεν μετράει ούτε αν δέρνετε καλά, ούτε αν οι ροχάλες σας βρίσκουν μόνο πρόσωπο, ούτε αν όταν κατουράτε το υ/σ σας, δεν πέφτει σταγόνα στο πάτωμα.
    Ούτε αν μαστιγώνετε και μένουν 13 γραμμές και 2/3 του κύκλου στο δέρμα. Ναι, βουδουσουμού εγκεφαλικό δρώμενο και μαμήσια μυαλού πάνω απ' όλα. Ε ρε γλέντια. Καιρό είχα να γελάσω τόσο πολύ.
    Πλέον από επιθεώρηση εδώ μέσα σκίζουμε, από απόψεις επίσης, από ουσία? Πέτυχα μια βάβω πριν κάποιες μέρες σε κάτι κατσάβραχα σ' ένα ξεχασμένο χωριό σε νησί του Ιονίου.
    Μου έλεγε για ένα ζευγάρι περίεργων τουριστών ( άντρας-γυναίκα, μην φρικάρετε ) που γαμιόσαντε σε κάτι γκρεμούς. Μιλάμε η γιαγιούλα, τα έσπαγε.
    80αρα και ψιλοαγράμματη αλλά πολύ πιο "μπροστά" απ' άπειρους νέους/ες και σπουδαγμένους που έχω γνωρίσει. Και με το γνωρίσει, δεν αναφέρομαι σε κανέναν/καμία από δω. Από εδώ γνωρίζω αληθινά το πολύ δυο-τρία άτομα.  

    * Το Θεός = Εφέντης/Ντόμης
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2016
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Τα λέω από το ποστ 35...

    Το φαινόμενο είναι τουλάχιστον ψυχοπαθολογικό...
    Πώς νομίζετε πώς ζουν οι Λιακόπουλοι του κόσμου τούτου..?
    Ρε δεν πάμε καλάαααα...
    Κιμάς ανάμκτος στα Λίντλια, 1,99 ευρά το κιλό...
    Αυτοπαραδοθείτε όπου θέλετε να σας φάνε κατά βούληση...
    Το πολύ - πολύ να πάθουν καμιά δηλητηρίαση...
     
  7. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Όπου:
    thanks @Tenebra_Silente  

    _____________
    Για την παντοδυναμία του θεού:

    Μπορεί ο θεός να φτιάξει μια πέτρα που να μη μπορεί να τη σηκώσει;
    Αν είναι παντοδύναμος θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε, όπως το να φτιάξει μια πέτρα τόσο βαριά ώστε να μην μπορεί να τη σηκώσει. Αν όμως ο Θεός μπορεί να φτιάξει κάτι το οποίο δεν μπορεί να σηκώσει, τότε δεν είναι παντοδύναμος.

    Τόσο απλό!
     
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Μα δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι άδεια από κάποιον για να πεις την γνώμη σου.


    Αυτός είναι ο τίτλος του θέματος και αυτό είναι το θέμα της ψηφοφορίας. Το κείμενο του εισαγωγικού ποστ και η συζήτηση κατόπιν τούτου αισθάνομαι ότι θίγουν αυτό το οποίο σχολίασα.


    Για να σου απαντήσω κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξέρω το τι μέσες άκρες θεωρείς εσύ προσωπικά σχέσεις κυριαρχίας-υποταγής. Όχι σε επίπεδο παιχνιδιού, νομίζω ότι ο terterterτέτοιος αναφερόταν σε δομημένες σχέσεις D/s. Αλλά είμαι σίγουρος ότι τέτοια συζήτηση δεν θέλεις να ανοίξεις για αυτό και εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω


    Όσο αφορά την στοματική υγιεινή, οι περισσότεροι από αυτούς οι οποίοι φτιάχνουν και εξελίσσουν προίοντα που αφορούν την στοματική υγιεινή.
    Όσο αφορά το D/s, αυτοί οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν σεβασμό και πειθαρχία τόσο εξωτερική όσο και εσωτερική στο υποτακτικό μέλος της σχέσης. Κατάφεραν να το κάνουν να πάρει αυτό που αυτοί όρισαν ως σωστή ρότα και να το αποκόψουν από ότι αυτοί θεωρούσαν λάθος συμπεριφορές. Και δεν είναι πολλοί αυτοί και οι μεθοδολογία αυτών δεν νομίζω να διαφέρει πολύ μεταξύ καθέκαστου αυτών.


    Δεν υπάρχουν τέτοια φόρουμ πουθενά στο πλανήτη. Είσαι σε ένα φόρουμ που ο καθένας μπορεί να πει την γνώμη του εντός κάποιων πλαισίων ας το πούμε ξεχαρβαλωμένων καλών τρόπων. Το ότι είναι κάτι οπισθοδρομικό δεν σημαίνει κατα ανάγκη ότι είναι λάθος. Το πρόσημο όμως το οποίο βάζεις στο λήμμα 'οπισθοδρομικό' έχει να κάνει με τα συναισθήματα που σου προκαλούν αυτά που διαβάζεις εδώ και αυτά με την σειρά τους είναι που σε κάνουν να ανάγεις αυτό που έκανα αρχικά quote ως προσωπική σου στάση. Αν καθετί που διαβάζαμε εδώ το αντιμετωπίζαμε ως μια απλή γνώμη, όχι ως κάτι σωστό ή λάθος αλλά σαν κάτι με το οποίο απλά συμφωνούμε η απλά διαφωνούμε χωρίς να το κρίνουμε, χωρίς να χρειαστούμε επίθετο για να το προσδιορίσουμε τότε θα μπορούσε να υπάρξει ένα φόρουμ όπως θα το ήθελες. Εγώ δεν γνωρίζω κανένα που να μπορεί να λειτουργήσει στην ουσία έτσι. Εσύ μπορεί να γνωρίζεις πολλούς, δεν το αμφισβητώ. Από τα γραφόμενα σου ωστόσο αμφισβητώ το γεγονός ότι εσύ λειτουργείς έτσι.


    Καμία διαφωνία.


    Επίσης καμία διαφωνία. Αλλά άλλο το ότι έκανα διακοπές στα Φιλιατρά αντί για το Παρίσι γιατί έτσι μου γουστάρει και άλλο ότι πήγα στα Φιλιατρά για να δω τον πύργο του Άιφελ. Τώρα πάλι θα μου πεις ποιος ορίζει τι είναι ο πύργος του Άιφελ, αλλά δεν βαριέσαι.


    Οπότε συμφωνούμε και εδώ. Εγώ μάλιστα επειδή ανήκω στην ράτσα που αρέσκονται να ασκούν "στοματική υγιεινή", που είναι πολύ διαφορετική από την πολύ σπάνια ράτσα που δεν ασκούν "στοματική υγιεινή" αλλά στοματική υγιεινή, θαυμάσω και πολλούς ομόσταυλους μου.


    Σωστό και αυτό. Άλλωστε εδώ είμαι για να λέω την άποψη μου.


    Κοίτα Brigitte, έγραψες κάτι με το οποίο συμφώνησα με το ότι επαναλαμβάνεται ευλαβικά και πάνω του πάτησα για να πω τι γνώμη μου για του τι στην ουσία πραγματεύεται το παρόν νήμα και για μία αφορμή που δόθηκε για να διαβάσω για πολλοστή φορά μπαρμπούτσαλα σχετικά με το τι είναι σεξισμός. Δεν σου απάντησα σε κάτι ούτε και έκρινα την γνώμη σου σχετικά με κάτι.

    Γιατί τόση ένταση?
     
  9. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Και τόσο χαζό!
    Ο Θεός είναι υπερβατικός (άχρονος, άτοπος, άυλος) και η πέτρα υλική. Ο Θεός δεν ανήκει στο φυσικό περιβάλλον για να είναι παντο-δύναμος με την έννοια που έχει η δύναμη στην φυσική, η δύναμη έχει να κάνει με την φύση, ο Θεός είναι παντοδύναμος με την έννοια ότι είναι παντογνώστης, ακόμα και εμείς οι άνθρωποι λέμε ότι η γνώση είναι δύναμη, αν έχεις όλη την γνώση τότε έχεις όλη τη δύναμη, τρανό παράδειγμα οι γερανοί που σηκώνουν μεγάλες πέτρες χωρίς οι ίδιοι οι άνθρωποι να είναι τόσο δυνατοί όσο να σηκώσουν μια πέτρα.

    Οπότε ο Θεός δεν μπορεί να δημιουργήσει μια πέτρα που δεν μπορεί να σηκώσει αφού ο Θεός είναι θεμελιώδης για να υπάρξει η πραγματικότητα και δεν είναι μέρος αυτής.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Έχει τεθεί το ερώτημα πολύ ισχυρά και έχει απαντηθεί εξίσου ισχυρά, με επιχειρήματα εκατέρωθεν, στο διάσημο νήμα "θέλει να τον γαμήσω", το μεγαλύτερο που έχω βρει να υπάρχει σε BDSM φόρουμ και απ την αρχή ως το τέλος on topic.

    Σωστή στα μάτια μου είναι η τελευταία σας γραμμή, οπότε μην προδιαγράφετε το αποτέλεσμα με λίγο ρητορικές ερωτήσεις του τύπου "γιατί αυτό να είναι ο.κ. και το άλλο όχι" γιατί μπορεί και εσείς σε μια τέτοια περίπτωση να ανακαλύψετε ότι για πολλούς λόγους τελικά η απάντηση δεν ήταν πως όλα γίνονται χωρίς επιπτώσεις, προεκτάσεις και συνέπειες.

    Κανείς κανέναν. Απολάμβαναν. Απλά πράγματα.   για την αφήγηση  

    @bumblebee

    douze points αγαπητέ  

    Και αφού περιέγραψαν σκηνή η @Justmeandme και ο @bumblebee ας περιγράψω κι εγώ μια:

    Ο Αφέντης θέλει να τον ταπεινώσει η σκλάβα Του; Ωραία, υπέροχα, θαυμάσια. "Αφέντη κάντε μου τα πάντα, όπως πάντα. Κανένα όριο. Φορώντας παιδικά ρούχα, αγοριού το πολύ οκτώ χρονών."

    Δεν είναι μόνο αυτό που μπορεί ο καθένας BDSM. Είναι κυρίως να παλεύει αυτό που δεν μπορεί. Επιτρέπεται να αντιμετωπίζει με σκουπόξυλο - προς πάσα χρήση - αυτούς που πάνε να επιβάλλουν άποψη βανίλλα σε ένα BDSM φόρουμ; Λέω εγώ τώρα…  

    Ναι, ζορίζονται με τον όποιο σεξισμό. Γιατί ο σεξισμός υπονομεύει μεγάλο μέρος της σεξουαλικής ελευθεριότητας και της εν δυνάμει ερωτικής ηδονής. Σα να είναι κάποιος μπροστά σε μια θάλασσα με ατελείωτο ορίζοντα και αυτός και καλά να θεωρεί ότι πρέπει να βλέπει μόνον τις 18 το πολύ μοίρες.

    Αυτούς όλους που έζησαν μια υπέροχη, δε λέω, ζωή, τον Μεσαίωνα, στο Παρίσι, ασχολούμενοι νυχθημερόν με θεολογικά παίγνια φιλοσοφικού χαρακτήρα, τους αποπήρε πολύ γερά ο Ραμπελαί, στον Γαργαντούα, όπου έδινε ένα ισχυρότατο πλήγμα στον σχολαστικισμό, που είχε έρθει η ώρα να υποχωρήσει μπροστά στις δυνάμεις της Αναγέννησης που υπόφωσκε.

    Προφανώς μπορεί ο θεός να φτιάξει πέτρα την οποία να μη μπορεί να σηκώσει, να μη μπορεί να ελέγξει πού θα κυλήσει και πόσους θα λιώσει στο διάβα της και όλα αυτά ή και πέτρα που να μη θυμάται γιατί την έφτιαξε, όπως εκείνες των Νησιών του Πάσχα, το μαθαίνουμε, άλλωστε, από τις ειδήσεις, κάθε μέρα. Η παντοδυναμία του συνίσταται στο ότι ούτε κανείς άλλος μπορεί να σηκώσει ή να ελέγξει την πέτρα που αυτός έφτιαξε ή να γνωρίζει γιατί την έφτιαξε.

    Όταν the sky is the limit αναφύονται κάτι τέτοια μικροπροβλήματα…
     
  11. Amelie

    Amelie Guest

    @gaby,
    Κακώς θεώρησες ρητορικά τα ερωτήματα μου. Θα ήθελα πολύ να διαβάσω απαντήσεις. Απλώς δεν υπήρξαν!
    Τώρα όσο αναφορά το αν υπάρχει οτιδήποτε που συμβαίνει χωρίς προεκτάσεις, επιπτώσεις και συνέπειες θα έπρεπε να ήμουν μικρό παιδί για να το πιστεύω.
    Από την άλλη όμως, τα μικρά παιδιά μαθαίνουν για προεκτάσεις, επιπτώσεις και συνέπειες μέσα από τις πράξεις τους.
    Άρα η ανυπαρξία πράξης δύσκολα θα φέρει γνώση και γνώμη, κατ επέκταση.
    Για το αν έχει απαντηθεί το ερώτημα σε άλλο νήμα, είναι ένα αντικείμενο που σίγουρα γνωρίζεις καλύτερα από εμένα λόγω της χρονικής παρουσίας σου στο φόρουμ.
     
  12. gaby

    gaby Guest

    @Amelie,

    ο λόγος που δεν υπάρχει ένα σωστό BDSM είναι ότι υπάρχουν ερωτήματα που παίρνουν πολλές απαντήσεις. Ακόμα και αν δεν βρεις έτοιμη απάντηση κάπου σε αυτά, σίγουρα βρίσκεις επιχειρήματα και κοινές καθώς και διαφορετικές οπτικές στους προβληματισμούς σου. Πολλές οι ερωτήσεις, λίγες οι απαντήσεις, έτσι και αλλιώς  

    Όσον αφορά την πράξη είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα πάρεις διαταγή από τον Κ σου να τον ταπεινώσεις, ιδίως αν δεν σε έχει μάθει προηγουμενως να το χειρίζεσαι - αυτό προτείνω να το κρατήσεις στα υπόψη.

    Καλή μέρα να έχεις