Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε διατάζω να με ταπεινώσεις!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος trterterterterter, στις 9 Αυγούστου 2016.

?

Θεωρείτε σκληρό όριο να σας ζητηθεί να πονέσετε - ταπεινώσετε τον/την Κυρίαρχό σας;

  1. Είναι σκληρό όριο δεν θα το έκανα

    14 vote(s)
    42,4%
  2. Υπακούω τυφλά σε κάθε του/της διαταγή, θα το έκανα

    19 vote(s)
    57,6%
  1. espimain

    espimain Contributor

    Κι εγώ
    λέω τώρα...  
     
  2. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Θα μπορούσε να δει όλες τις ταινίες του Λιντς χωρίς διακοπή, θα το απολαύσει!!  
     
  3. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Κι εμένα!  

    Κι εγώ όξω;;;;   
     
  4. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

      
     
  5. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Μπορεις να αισθανεσαι ο,τι θες. Εγω προτιμω την πραγματικη ουσια των λεξεων καθως και να απαντω σε αυτα που διαβαζω, οχι σε αυτα που φαντασιωνομαι οτι διαβαζω.

    Για σχεσεις Κυριαρχιας - υποταγης σε επιπεδο παιχνιδιου θα αφησω εσενα να μας μιλησεις καλυτερα που δηλωνεις και Top. Eχω κατι μνημες απο σεσσιον στα πρωτα βηματα μου στο χωρο..αν θες θα τις ανασυρω και μπορουμε να μιλησουμε σε καποιο σχετικο νημα. Eγω αναφερομαι σε δομημενες σχεσεις D/s. Τη συζητηση την ανοιγουμε οποτε θες, δωσε σημα κατευθειαν ομως, οχι συγκεκαλυμμενα χαχαχχαχα  

    Εσυ απο μονος σου βασει του κειμενου που παρεθεσες, εκρινες, δικην "ηθικου διδαγματος" μαλιστα (!), οτι ο ενας ειναι ο σωστος τροπος και ο αλλος ο λαθος. Επιπλεον ενα μπερδεμα ,οπως εγραψες, μεταξυ των δυο το βρισκεις ενοχλητικο (!) και οτιδηποτε κανουμε εμεις οι "λαθος" στο κρεβατι μας πρεπει να το δικαιολογουμε κιολας!! ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ...νταξ, το τερματισες! Να το δικαιολογουμε γιατι και σε ποιον???

    Δε μιλησα για λαθος. Μιλησα για οπισθοδρομικο. Το λαθος ειναι δικη σου μεταφραση. Αντιθετως εσυ θεωρεις λαθος αυτο που πολλοι επιθυμουν και κανουν πραξη καθημερινα γυρω μας, γιατι ειναι ενας απο τους πολλους τροπους με τους οποιους εκφραζονται σεξουαλικα. Επειδη λοιπον εσενα δεν σ' αρεσει, το ακυρωνεις. Ποιος λοιπον απο τους δυο μας λειτουργει ετσι οπως ανεφερα? Κουιζ..

    Οταν απαντας σε καποιον, καλο ειναι να απαντας πανω σε αυτο που εγραψε αυτος ο καποιος και οχι να πατας πανω σε αυτο και να απαντας συγκεκαλυμμενα σε κατι που διαφωνησες και εγραψε καποιος αλλος (προς αποφυγη παρεξηγησεων). Εκτος οπως σου ξαναειπα αν ο σκοπος σου δεν ηταν ο διαλογος αλλα η δημιουργια εντυπωσεων. Εμενα ομως μη με μπλεκεις σ' αυτα σου τα παιχνιδακια. Αποψη για τον σεξισμο εχω και οταν κρινω εγω θα τη δωσω απευθειας σε αυτον που θελω να τη δωσω, οχι μεσω καποιου αλλου. Ετσι εμαθα εγω. Ετσι λειτουργω και δεν κρυβομαι. Θελει βεβαια μπεσα (για να μην πω κατι αλλο..) για να λειτουργει καποιος ετσι, ειδος υπο εξαφανιση στην εποχη μας.

    Καμια ενταση. Φακες φτιαχνω, ελα να σε τραταρω.  
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2016
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Καλή όρεξη εύχομαι..
     
  7. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Ευχαριστω πολυ, επισης.
     
  8. Amelie

    Amelie Guest

    Προφανώς Εκείνος ήταν σίγουρος ότι μπορούσα να το διαχειριστώ για αυτό και μου την έδωσε. Και μάλιστα περισσότερες φορές από μια. Ίσως γιατί από Εκείνον έμαθα ότι δεν υπάρχουν στεγανά, εμείς τα δημιουργούμε στην πορεία της ζωής μας. Σε κάθε επίπεδο της ζωής μας. Ακόμη και στο ερωτικό ή σεξουαλικο.
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Οχι ρε γμτ , έχασα το μπεστ σέλλερ του καλοκαιριού! 

    Πάντως , μια που το ΄φερε η κουβέντα @gaby, αμα' ν ΄έτσι με τον Θεουλη που φτιάνει μια κοτρώνα και την αφήνει έτσι αδέσποτη να τσουλάει random δώθε κείθε και να λιώνει όποιον βρεί στο διάβα της, μέχρι να βρεί κάπου να κωλοκάτσει , αυτό , αντε, μπορεί Παντοδύναμο να το πείς ,για να κάνουμε και το χατήρι του Ραμπελαί, Πάνσοφο όμως, Δίκαιο και Πανάγαθο με τιποτις. Κι αν δεν κάνω λάθος, οι ιδιότητες του καλού Θεούλη πάν΄ολες μαζί , πακέτο...

    υ.γ sorry other guys, αλλά αυτή η παρέκβαση μου φαίνεται πολύ περιπλέον ενδιαφέρουσα απο το υποδέλιπον νήμα που θα μπορούσε κάλλιστα να ενσωματωθεί στην αδιανόητη εντολή.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Συμβαίνουν αυτά  

    Μήπως βοηθάει;



    ή αν προτιμάς



    Είναι άλλο πράγμα η αδιανόητη εντολή γιατί δεν είχε να κάνει με σκληρό όριο σκλάβου ούτε με παθητική αλγολαγνεία Κ  
     
  11. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Αν μου ζητούσε κάτι τέτοιο ο Κύριος μου θα έπεφτε πολύ στα μάτια μου και θα άρχιζα να αναρωτιέμαι μήπως του αρέσει κιόλας. Επιπλέον δεν θα το υποστήριζα καθόλου γιατί δεν με εκφράζει.
    Οπότε ναι θα ήταν σκληρό όριο από την άποψη ότι δεν θα αντλούσα καμία απολύτως ευχαρίστηση.
     
  12. Nadja

    Nadja New Member

    Καλησπέρα.... Διαβασα λίγα πραγματα...Απλα το μονο που έχω διαπιστώσει μετα λύπης μου είναι οτι σε ένα χωρο ενναλακτικου ερωτισμού..Σε έναν χωρο οπου μιλάμε για ελευθερια σεξουαλικης εκφρασης ακόμα και εκεί ο μανδυας του πουριτανισμού, του καθοσπρεπισμού και των παγιωμένων αντιλήψεων δυστιχώς δεν λείπει... Αν Ενας/Μια Κ δηλαδή για την καυλα Του/Της ζητησει απο το πλασμα Του/Της ανηκει κατι διαφορετικο ακυρώνει την Κυριαρχια??? Οταν κατι Μου ανηκει απαιτω να το χρησιμοποιω οπως Eγω επιθυμω... Εκεί ειναι η Κυριαρχια...οχι στα στερεοτυπα που εχουμε μαθει... Θα φερω ενα παραδειγμα και μπορειται να με λιντζαρετε διολου δεν με απασχολει  ... Μια Αφεντρα επαγγελματιας βαραει εξευτελιζει κτλ αλλα φυσικα ως επι το πλειστον δεν ερχεται σε επαφη.... Μολις τελειωσει η συνεδρια αρπαζει τα χρηματα για τις υπηρεσιες που προσεφερε κατοπιν εντολων του πελατη... Παμε σε μια αλλη περιπρωση...Μια Αφεντρα μη επαγγελματιας....Εινα σε μια σχεση την εχει χτισει..Το πλασμα που ειναι στα ποδια Της ειναι δικο Της...Το σωμα του, η υπαρξη του ολοκληρη... Επιθυμει να Της προσφερει τα υγρα του το σπερμα του τα ουρα του..Καθε τι πανω του ειναι ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Ποια απο τις δυο ειναι η πραγματικη Αφεντρα?