Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε ταξίδι χωρίς τα παιχνίδια Σας: Οδηγός για Κυρίαρχες/ους

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 19 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αφορμή γι αυτό το θέμα μου έδωσαν οι πρόσφατες καλοκαιρινές διακοπές μου.
    Δεν πήρα ούτε ένα από τα παιχνίδια μου μαζί, σκεπτόμενη τους ελέγχους στ’ αεροδρόμια. Ευτυχώς που δεν το έκανα μια που αυτοί εφέτος έγιναν αρκετά υπερβολικοί λόγο του γνωστού συμβάντος με τους "Άγγλους ασθενείς" .

    Μοιρασθείτε λοιπόν μαζί μου τις natural τεχνικές που επινόησα στο δωμάτιο του Hotel όπου και απολάμβανα τις διακοπές μου σαν.... Κυρία!

    Είστε λοιπόν, σε διακοπές με τον υποτακτικό σας στην Χώρα της Vanilla με τους αγαπημένους Σ/σας vanilla φίλους. Με τους αυξημένους ελέγχους στα αεροδρόμια, δεν τολμήσατε να βάλετε στις βαλίτσες σας τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Ή ακόμα χειρότερα, οι βαλίτσες σας χάθηκαν στον δρόμο από την αεροπορική εταιρία και βρίσκονται ήδη καθοδόν προς την πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο, Γουαγκαντούγκου!!!!

    Φτάνετε Αποκαμωμένες στο ξενοδοχείο. Το μόνο που Θέλετε να Κάνετε είναι να παίξετε με τον υποτακτικό Σας, για να διώξετε την ένταση του ταξιδιού... Όμως δεν έχετε παιχνίδια μαζί Σας. Όπως φαίνεται, ο ανυπάκουος υποτακτικός Σας μάλλον θα την γλιτώσει σήμερα...

    Ή μήπως όχι;  

    Για κοιτάξετε λίγο γύρω Σας: Το δωμάτιο Σ/σας μπορεί να προσφέρει πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού σε μια πολυμήχανη και πανούργα Αφέντρα!

    Δεν έχετε μαζί το αγαπημένο Σας μαστίγιο? Κανένα πρόβλημα. Πάρτε την ωραία πετσέτα που σας προσφέρει το ξενοδοχείο, βρέξτε την καλά και τυλίξτε την σε ρολό. Δοκιμάστε την πάνω στα γυμνά οπίσθια του. Το τσούξιμο που θα νιώσει μπορεί να συγκριθεί μόνο με το τσούξιμο από ένα καμιτσίκι!

    Δεν έχετε μαζί το ραβδί σας? Aν το δωμάτιο έχει περσίδες, εντοπίστε το ραβδί από πλεξιγκλάς, που υπάρχει για να τις ανοίγει. Βγάλτε το, καθαρίστε το καλά και χρησιμοποιήστε το πάνω στα οπίσθια του υποτακτικού Σας. Προσέξτε να μην το σπάσετε μόνο. Αν θέλετε να χτυπάτε με δύναμη, προτιμείστε την πετσέτα καλύτερα.

    Πολλά ξενοδοχεία έχουν δερματόδετους κατάλογους με υπηρεσίες και κρασιά. Ντουμπλάρουν και σαν ένα καλό paddle και δίνουν ένα ωραίο χρώμα σε τουρλωμένα οπίσθια.

    Δεν έχετε τις αγαπημένες σας τσιμπίδες μαζί, για να του τις βάλετε στις ρώγες? Αν ψάξετε μέσα στην ντουλάπα, το πιο πιθανό είναι να βρείτε μια κρεμάστρα για παντελόνια. Έχει κάτι πολύ όμορφα μανταλάκια, τα οποία ρυθμίζονται κιόλας κατά μήκος. Και το άλλο καλό που έχουν είναι πως μπορείτε να τραβάτε τον υποτακτικό Σας εκεί που θέλετε, από τον γάντζο της κρεμάστρας. Θα Σας υπακούσει σίγουρα!

    Δεν έχετε κάτι να του κλείσετε τα μάτια ή το στόμα; Να θυμάστε πως οι μαξιλαροθήκες μπορούν να λειτουργήσουν σαν ένα εργαλείο γενικής χρήσης. Αν τις συνδυάσετε με την ζώνη του στον λαιμό σαν κολάρο, τυλιγμένη, για να μην μπορεί να βγάλει την μαξιλαροθήκη (Προσοχή: να μην είναι πολύ σφιχτά!), έχετε μια υπέροχη κουκούλα, που θα τον εμποδίζει να βλέπει και θα Σας δίνει και την ικανοποίηση να βλέπετε την αναπνοή του να ανεβοκατεβάζει το ύφασμα (που θα του την περιορίζει και λίγο).

    Τον βαρεθήκατε που φωνάζει πάνω στο παιχνίδι και ενοχλεί τους γύρω? Μπορείτε να του κλείσετε το στόμα με τη ζώνη Σας πάνω από την μαξιλαροθήκη. Δέστε την πάνω στο στόμα του, τυλίξτε και σφίξτε αρκετά. Θα Σας προσφέρει λίγες ανεκτίμητες στιγμές ησυχίας και ηρεμίας χωρίς να χρειάζεται να ακούτε τον φλύαρο υποτακτικό Σας...

    Η ζώνη του τυλιγμένη δύο-τρεις φορές, όντως κάνει για ένα ρυθμιζόμενο κολάρο, αλλά προσοχή!! Μην σφίξετε πολύ την ζώνη γύρω από τον λαιμό του! Λίγο μόνο αρκεί. Με μια δεύτερη ζώνη, που θα δέσετε σε θηλιά πάνω στο αυτοσχέδιο κολάρο του, έχετε ένα υπέροχο λουράκι για να τον σέρνετε σαν καλό σκυλάκι που είναι.

    Σας αρέσει να τον υποβάλετε σε παιχνίδια μουμιοποίησης? Αν κατεβάστε την κουρτίνα του μπάνιου και τον τυλίξετε μέσα σφιχτά (αφήνοντας έξω το κεφάλι) θα του δώσετε κάτι να θυμάται για την αυθάδεια του. Συνδυάστε με την μαξιλαροθήκη (Δείτε παραπάνω).
    Αν θυμηθήκατε και να αγοράσετε ωτασπίδες και μάσκα ύπνου από το φαρμακείο του αεροδρομίου, ή αν σας έδωσε η αεροπορική εταιρία με την οποία ταξιδέψατε, μπορείτε να του τα φορέσετε κάτω από την μαξιλαροθήκη.
    Έτσι έχετε έναν εύκολο και δημιουργικό τρόπο για να τον υποβάλετε σε μια δοκιμασία έντονου δεσίματος και να του δώσετε την ευκαιρία να αναλογιστεί τις ευθύνες των πράξεων του σε πλήρη απομόνωση.

    Για Δέσιμο? Εδώ μπορούν να Σας βοηθήσουν τα πανωσέντονα. Σηκώστε το στρώμα, βάλτε το πανωσέντονο από κάτω. Από τις γωνίες που περισσεύουν, μπορείτε να του δέσετε τα πόδια και τα χέρια. Το βάρος του στρώματος και του ίδιου, θα τον εμποδίσει να "Σας παίρνει μάτι" ή "να πάει πουθενά", ενώ εσείς απολαμβάνετε ήσυχη το ντους Σας..

    Θέλετε να τον δέσετε και να τον τιμωρήσετε? Πάντα υπάρχει ένα μικρό τραπεζάκι στα δωμάτια ξενοδοχείων. Μπορείτε να τον τοποθετήσετε πάνω σε αυτό. Θυμάστε το σεντόνι? Τυλίξτε το γύρω του, τεντώστε και βάλτε τις άκρες κάτω από τα πόδια του τραπεζιού. Ο υποτακτικός είναι πλήρως ακινητοποιημένος για να δεχτεί την τιμωρία του (Με χέρι, πετσέτα, ραβδί, ή τιμοκατάλογο!!!).

    Τον πιάσατε να αυνανίζεται μέσα στο μπάνιο και μετά από ανάκριση μαθαίνετε πως σκεφτόταν την Σουηδέζα τουρίστρια στο εστιατόριο? Τιμωρείστε τον με μια δόση αρκετού πόνου και πολύ εξευτελισμού: Πως?

    Πάρτε λίγο αλάτι από το εστιατόριο και αναμείξτε το με τα δωρεάν μαλακτικό που θα βρείτε στο δωμάτιο. (Θα δημιουργήσετε ένα λιπαντικό "BDSM" που θα τον κάνει να το σκέφτεται καλά πριν το ξανακάνει χωρίς την ρητή Άδεια Σας.)

    Με αυτό διατάξτε τον να αυνανίζεται συνέχεια μπροστά σας, ενώ Εσείς π.χ. προετοιμάζεστε αδιάφορα για την έξοδό Σας και να συνεχίσει να το κάνει μέχρι τελειώσει όλο το μπουκάλι με το μίγμα! Σίγουρα θα του κοπεί πλέον η όρεξη για να ξενοκοιτάζει και θα θυμάται στο μέλλον να έχει τα μάτια του χαμηλωμένα και όπως πρέπει!
    Σκληρο ε? Την επόμενη φορά όμως που θα το κάνει ....θα ξέρει... 

    Να θυμάστε πως το μαλακτικό λειτουργεί και σαν μια καλή κρέμα ξυρίσματος. Ιδανική για να απαλλαχθείτε από τις περιττές τρίχες από τα σημεία που Σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε…

    Πεινάσατε; Τι λέτε για ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά μέσα στο δωμάτιο? Αν το ζητήσετε (πείτε τους πως θέλετε και κεριά) οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου σίγουρα θα χαρούν για να Σας εξυπηρετήσουν. Θα βρείτε πολλές δημιουργικές χρήσεις για τα κεριά, είμαι Σίγουρη!

    Θέλετε να συμπιέσετε και να "τσακίσετε" ότι πιο πολύτιμο έχει κληρονομήσει από τον μπαμπάκα του; Τυλίξτε σφιχτά τα "οικογενειακά του κοσμήματα" μέσα στο σκουφάκι μιας χρήσης που προσφέρει το ξενοδοχείο, βάλτε τον να κάτσει στο πάτωμα και τοποθετήστε τα μέσα σε έναν από αυτούς τους ωραίους, μεγάλους Χρυσούς Οδηγούς που θα βρείτε μέσα στο δωμάτιο! Πατήστε πάνω στον Οδηγό, ανεβείτε πάνω και απολαύστε τις αντιδράσεις του  
    Προσοχή: Μην το παρακάνετε και μην ανεβείτε ποτέ πάνω με όλο το βάρος Σας, αν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε με ασφάλεια! Eίναι σημαντικό να μάθετε πρώτα την τεχνική.
    Και θυμηθείτε Κυρίες μου: Σαφώς η διασκέδασή Σας είναι ο βασικός σκοπός της ύπαρξής του, όμως θυμηθείτε να προσέχετε πολύ όταν παίζετε τέτοια παιχνίδια!  

    Το σκουφάκι μπορεί να λειτουργήσει και σαν μια προσωρινή ζώνη αγνότητας και σαν εργαλείο εξευτελισμού. Τυλίξτε αρκετά σφιχτά (δυο τρεις φορές) και βγάλτε τον το βράδυ έξω για να πάτε βόλτα. Θα τον βοηθήσει στην εκπαίδευσή του, γιατί κάθε φορά που θα κοιτά τις τουρίστριες με τα μίνι τους, το πολυαγαπημένο του σκουφάκι θα τον σφίγγει και θα τον βοηθά να θυμάται ποια είναι η πραγματική θέση του (που είναι φυσικά στα πόδια Σας).

    Ζητήστε από την ρεσεψιόν για ένα κόκαλο για παπούτσια, μιας χρήσης, αν έχουν. Είναι ότι πρέπει για εξερευνήσετε μαζί τα πιο απύθμενα βάθη. Βάλτε προφυλακτικό και απλώστε πλουσιοπάροχα μαλακτικό! (Όχι την έκδοση με το αλάτι! Για όνομα...!!! Σαδίστριες!)

    Κυρίες μου, αυτά είναι μόνο μερικά από τα παιχνίδια που μπορούν να Σας βοηθήσουν να περάστε αξέχαστες (αλλά BDSM) διακοπές μαζί με τον υποτακτικό Σας.
    Σίγουρα αν ψάξετε, μπορείτε να βρείτε πολλά ακόμα πράγματα και να τον υποβάλετε σε πολλές περισσότερες δοκιμασίες, για να αποδείξει την υποταγή του σε Εσάς.
    Η φαντασία Σας μπορεί να Σας χαρίσει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, ακόμα και μέσα σε ένα βαρετό δωμάτιο ξενοδοχείου!

    Να θυμάστε να παίζετε πάντα με οδηγό την Λογική, την Σωφροσύνη και την Ασφάλεια του υποτακτικού Σας. Και φυσικά, να φροντίστε να επιστρέψετε το δωμάτιο στην προηγούμενη κατάστασή του...

    Υ.Γ. Σαφώς ο μικρός αυτός οδηγός είναι γραμμένος και προσαρμοσμένος σύμφωνα με την φιλοσοφία του FemDom και απευθύνεται πρωτίστως σε Γυναίκες Κυρίαρχους όπως επίσης με μικρές παραλλαγές και στους άνδρες Κυρίαρχους αλλά και στον κόσμο που γενικά ακολουθεί αυτή την φιλοσοφία έστω και αν είναι kinky.

    ( Όσοι δεν ξέρετε τι είναι αυτό, ενημερωθείτε πρώτα, πριν ξεκινήστε τα flames...!)

    Όμως, σαφώς είναι ένας μικρός οδηγός που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε τρόπο και φιλοσοφία του BDSM και να χρησιμοποιηθεί από Όλους!
    Χαρείτε τον λοιπόν!
     
     
    Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2006
  2. metalswitch

    metalswitch New Member

    Συγχαρητήρια για το πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερα χρήσιμο άρθρο Σας
     
  3. cruisers

    cruisers New Member

    Ευχαριστο για τις συμβουλες. Εγω ειχα την ιδια απορια σχετικα με το θεμα. Περσυ ταξιδεψα Βιεννη, και ο τι χρειαστηκα το ειχα στις αποσκευες που πηγαν check-in, χωρις προβλημα (μαστιγιο, αλυσιδες, beads, κτλ.), αλλα, τον επομενο Μαρτιο που πρεπει να ξανα παω, σκευτομουνα να το ρισκαρω. Τωρα μου εδωσες καλες ιδεες.  
     
  4. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Πολύ καλές ιδέες Εύα μου, ευτυχώς πέρυσι που ταξίδεψα στην Κύπρο τα είχα όλα στις αποσκευές μου και δεν με ένοιαζε καθόλου αν τα έβρισκαν  
    Πάλι θα ταξιδέψω εξωτερικό σύντομα αλλά και πάλι θα τα πάρω μαζί.
    Δεν τους φοβάμαι χιχιχιχιχιχι
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Πάντως είχε γίνει κάποιο σούσουρο σε κάτι BDSM groups της msn, όταν πριν από δύο χρόνια μία Αμερικανίδα πήγε να αναχωρήσει από το Ελευθέριος Βενιζέλος φορώντας μεταλλική ζώνη αγνότητας!

    Δήλωσε καθαρά στην ασφάλεια του αεροδρομίου ότι ήταν BDSMer, ότι ο Κύριός της είχε θέσει ως όρο για να της επιτρέψει να κάνει διακοπές στην Ελλάδα να φοράει συνεχώς και αδιαλείπτως την ζώνη αγνότητας, της οποίας το κλειδί δεν είχε η ίδια αλλά ο Κύριός της στην Γιούτα.

    Της την ξύλωσαν την ζώνη με τανάλια και την έβαλαν στις αποσκευές.
     
  6. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    καλοοοοοοοοοο tender lilly  
    Μόνο που εγώ δεν φοράω τέτοια ζώνη, και αν ο Κύριος της ήταν λίγο πιο έξυπνος θα είχε φροντίσει να της φορέσει πλαστική ζώνη αγνότητος η οποία περνάει άνετα από το metal detector  
     
  7. Mistress_Despoina

    Mistress_Despoina Regular Member

    Θα σε συμβούλευα με τα νέα μέτρα που ισχύουν στ΄ αεροδρόμιο να μην τα πάρεις μαζί.
    Ίσως τα περάσουν ακόμη και για φονικά όπλα.
    (Μου συνέβει πρόσφατα).
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Το θέμα δεν ειναι το ποιός τους φοβάται...
    Το θεμα ειναι η ταλαιπωρια για να τους εξηγησεις το τι ειναι το καθενα (λες και δεν θα ξερουν)
    Περισσοτερο ακομα ειναι ο ξευτιλισμος που μπορει να τον νιωσεις στο πετσι σου οταν θα σε ρωτανε "Τι ειναι αυτό Κυρια μου?" δειχνοντας σου μπροστα στον κοσμο ενα δονητη η καποιο strap on.
    Eκτος και αν δεν εχεις προβλημα φυσικα Princess οταν θα δεις να χαμογελανε ολοι γυρο σου.
    Εγω εχω ...το δηλωνω ανεπιφυλακτα!!!
     
  9. phoenixxx

    phoenixxx Regular Member

    Νομίζω πως για αυτό υπάρχουν και οι σκλάβοι με τις βαλίτσες τους, Κυρία SM_Art_Lady.  

    Μια άτυχη στιγμή για ένα Κυρίαρχο, μπορεί να μετατραπεί με μια απλή κίνηση σε ένα υπέροχο session δημόσιου εξευτελισμού του sub, για να το απολαύσει η Κυρία του δηλαδή ...    

    - "Α! Χμμμ... Ναι... Ξέρετε... Είναι από την προσωπική μου συλλογή, Κύριε Αστυφύλαξ!"  

    Απλά ανεκτήμητο!   LOL!

    ~~~~~~~

    Χωρίς αστεία, μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο στην πραγματικότητα:

    10 χρόνια πριν την παρούσα υστερία με την ασφάλεια των πτήσεων, είχα αγοράσει ένα ζευγάρι (ψευτο)χειροπέδες από μαγαζί με τουριστικά στις διακοπές, για να τις κάνω δώρο στον αδελφό μου. Για να του κάνω πλάκα.

    Νόμιζα δηλαδή...

    Βλέπετε είχα κάνει το λάθος να τις βάλω στην χειραποσκευή μου.

    Ο μυστακιοφόρος 50ρης Αρχιφύλακας που τις είχε εντοπίσει δεν είχε την ίδια αίσθηση του χιούμορ με μένα, ομολογώ. Για την ακρίβεια, δεν είχε καμία απολύτως αίσθηση του χιούμορ...

    - "Τι είναι αυτό κύριε;" με ρώτησε βγάζοντας τις χειροπέδες απο το κουτί τους και κραδένοντας τις όσο πιο ψηλά μπορούσε για να τις παρατηρήσουν καλά όλοι όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον Ανατολικό Αερολιμένα (μόνο καμια 500ρια άτομα...). "Γιατί τις έχετε; Δεν ξέρετε πως απαγορεύονται; Κατάσχονται! Κατάσχονται!"

    - "Να... Ξέρετε... Τις πήρα για τον αδελφό μου... Είναι ψεύτικες... Είναι δώρο..."  

    - "Είστε τυχερός που δεν σας συλλαμβάνω κιόλας! Προχωρείστε, πριν το κάνω!" μου είπε...

    ...

    Ακόμα δεν θα ξεχάσω το πλατύ χαμόγελο του Γερμανού τουρίστα που παρακολουθούσε την σκηνή μαζί με την γυναίκα του και πλησιάζοντάς με, αφού απομακρύνθηκα από τον έλεγχο, γυρίζει και μου λέει με νόημα (λυμένος στα γέλια):

    - "Ja! Sado Maso! Ja, good! Good!!"  

    ...

         
     
  10. Uranoos

    Uranoos Regular Member

         
     
  11. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Phoenixxx
    γιατί ντράπηκες παιδί μου?
    Εγώ γουστάρω να βγάλει το μαστίγιό μου κάποιος στον έλεγχο και να του πω: Kάτσε να το δοκιμάσω πάνω σου !!!
    Να δω την αντίδρασή του ενώ εγώ θα κυλιέμαι κάτω από τα γέλια     
     
  12. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Χωρίς την πλάκα, Princess, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Και δεν είναι μόνο θέμα ντροπής ή να γίνεις ρεζίλι. Μπορεί κάποιος να σε συλλάβει κιόλας. Λόγω αντιτρομκρατικής παράνοιας έχουμε πολλές δυσκολίες.