Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκαλίζοντας τον ψυχισμό του υποκειμένου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Darkreminder, στις 29 Οκτωβρίου 2008.

 1. SensualTorturer

  SensualTorturer Regular Member

  οκ   όπως καταλαβαίνεις δεν άρχισα να διαβάζω από την αρχή και έπεσα στην παγίδα   ευχαριστώ για την επεξήγηση
   
 2. Syrah

  Syrah Contributor

  Βεβαίως, και ευχαριστώ πολύ τόσο για την απάντησή σου περί των προτεινόμενων μεθόδων σου όσο και για την αναφορά της πηγής σου. Σε μία μόνο διευκρίνιση θα ήθελα, αν μου επιτρέπεις, να επιμείνω:

  Αντιλαμβάνομαι τη σκοπιμότητα της χρήσης μίας συγκεκριμένης λέξης για την αναφορά στο υποτακτικό μέρος (ενίοτε εγώ έγραφα "υ" και θεωρήθηκε τρόπο τινά υποτιμητικό καθώς συνοδεύονταν από ουδέτερο άρθρο, συνεπώς είναι κατανοητός και σεβαστός ο ελιγμός σου), αλλά δεν κατάλαβα αν η εν λόγω λέξη (σαγκουρτελε) είναι ένα σύνολο γραμμάτων δικής σου επινόησης ή αν σημαίνει κάτι σε κάποια γλώσσα ή αν είναι κάποια άλλη λέξη αναγραμματισμένη ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο κωδικοποιημένη.
   
 3. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Απάντηση: Σκαλίζοντας τον ψυχισμό του υποκειμένου.

  Η dora πρότεινε τον δοκιμότερο όρο 'Μορταδέλε', ο οποίος παραπέμπει σε τεμαχισμό κατά φέτες και ενδείκνυται για να δηλώνει υποτακτικούς με περισσή δεκτικότητα.
   
 4. chemical23

  chemical23 Regular Member

  Bρε τι μου θυμίζει αυτή η λέξη, τι μου θυμίζει...   Απαράδεκτους νομίζω και ένα τραγούδι (ο θεός να το κάνει τέτοιο)... Κατά τα άλλα δε λέω, ΘΕΟΙ οι Απαράδεκτοι!
   
 5. Darkreminder

  Darkreminder Regular Member

  Αγαπητή Syrah.
  Χαίρομαι που εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος σε αυτό το θέμα για να λήξει επιτέλους αυτή η παρεξήγηση, και να μην την ξανασυναντήσω μπροστά μου, επειδή μου έφερε αρκετά προβλήματα ως τώρα. Η τελική επιλογή της λέξης έγινε με ένα και μόνο σκοπό... να μην σημαίνει τίποτα, και φυσικά να μην έχει ούτε γένος. Την εμπνεύστηκα άπο μια παλιά σειρά του Mega το χαι-ροκ.
  φιλικά πάντα.
  Χ.
   
 6. Syrah

  Syrah Contributor

  Ευχαριστώ πολύ.
   
 7. chemical23

  chemical23 Regular Member

  Μάλιστα. Κοντά έπεσα πάντως. Τι απαράδεκτοι, τι χάι ροκ, ίδια εποχή πάνω κάτω.

  Η ζωή είναι ροκ!
   
 8. DreamMaster

  DreamMaster Regular Member

  Το Δίκτυο είναι γεμάτο από ορισμούς (πάνω-κάτω λεκτικά παρεμφερείς και σίγουρα σημασιολογικά ισοδύναμους) για την Ψυχοθεραπεία.

  Αν αποζητά κανείς την συνεννόηση σε ένα διάλογο πρέπει να τους συμβουλευτεί και να τους σεβαστεί. Αν όχι, μπορεί να χρησιμοποιεί οποιεσδήποτε λέξεις επιθυμεί, λέγοντας και τί εννοεί στο δικό του ιδιόλεκτο.

  Το να ονομάζουμε οτιδήποτε μας κατέβει (βολεύει) Ψυχοθεραπεία (π.χ. να πηγαίνεις γήπεδο και να ρίχνεις καντήλια και μπουκάλια μπορεί να φέρνει μια ψυχική ανάταση) δεν αλλάζει σε τίποτα την πραγματικότητα.

  Πρέπει να μπορούμε να αντέχουμε να κάνουμε ό,τι κάνουμε άνευ της καταφυγής σε λέξεις Ψ.

  Dream
   
 9. Darkreminder

  Darkreminder Regular Member

  Το ποστ μου αυτό το αλλάζω λόγω της επιθετικότητας που έβγαλα στον DreamMaster, και το αλλάζω με μια φυσιολογική απάντηση. Η άποψη μου είναι καθαρά προσωπική και δεν εκφράζει απαραίτητα την άποψη της BDSM κοινότητας. Ωστόσο παράμενει άποψη μου και βάζει αυτής κινούμε ώστε να αντλήσω και εγώ τα οφέλη μιας αποτελεσματικής και δωρεάν Ψυχοθεραπείας. Οπότε την λέξη ελπιζω να μου επιτραπεί να την κρατήσω, ως λέξη κλειδί για την περαιτέρω ανάλυση του θέματος. Και για να λήξει όντως αυτό το θέμα ζητώ δημόσια συγνώμη από τον DreamMaster για την συμπεριφορά μου.
  Φιλικά.
  Χ.
   
  Last edited: 31 Οκτωβρίου 2008
 10. DreamMaster

  DreamMaster Regular Member

  Αν τυχόν δεν αρπάζεις όσο εύκολα αρπάζεσαι, πάμε ξανά:

  Αν αποζητά κανείς την συνεννόηση σε ένα διάλογο...

  Επίσης, επειδή δεν είμαι καλός στα σοβαρά προβλήματα, είπα απόψε να ασχοληθw με κάποιον που διαδίδει σε BDSM Forum ότι το BDSM είναι Ψυχοθεραπεία. Απλό μου φάνηκε.

  Dream
   
 11. Darkreminder

  Darkreminder Regular Member

  Άκυρο post...
   
  Last edited: 31 Οκτωβρίου 2008
 12. Darkreminder

  Darkreminder Regular Member

  ζητώ δημόσια συγνώμη από τον DreamMaster για την συμπεριφορά μου.
  φιλικά.
  Χ.