Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σπάσιμο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος kinvara, στις 12 Οκτωβρίου 2021.

 1. Marqui

  Marqui sitting on a park bench

  @snoopy Έχετε δίκιο. Υπήρξα κεκαλυμμένα αγενής απέναντί σας, μη όντας αρκούντως σαφής στη διατύπωσή μου και απολογούμαι για αυτό. Η έκφρασή μου περί "κρυφοενοχικότητας" δεν αφορούσε εσάς και τον τρόπο που διατυπώθηκε το ερώτημά σας.
  Αφορούσε την νοσταλγία της εποχής που μία εξαίρετη σαδίστρια, ενεργή ακόμη, πλην όμως απομακρυσμένη από το φόρουμ, δήλωνε δημοσίως και ρητώς "Φέρτε μου δυνατούς ανθρώπους για να τους σπάσω" και συζητούσαμε επ' αυτού δίχως καμία ανασταλτική παράμετρο, σε αντίθεση με το βδέλυγμα μελών του παρόντος, τα οποία επιλέγουν αν σπάνε πλαστελίνες ιδιωτικώς και δημοσίως να ποζάρουν ως ισχυρα.
  Ας είναι. Βγήκα off topic.

  Θα συμφωνήσω απολύτως, υπό μία προϋπόθεση. Το περιεχόμενο του όρου "λειτουργικό" καθορίζεται αποκλειστικώς από τον ιδιοκτήτη. Ως εκ τούτου,
  το αποτέλσμα του σ. είναι πάντοτε ένα. Η χρήση του.
   
 2. kinvara

  kinvara Δική Του Contributor

  Να συμπληρώσω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που περιορίστηκε η συζήτησε στο M/s γιατί αυτό αφορούσε το νήμα και για τον λόγο αυτό γράφτηκε στην ενότητα Master/slave.