Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα άδυτα της brattoσύνης ...!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 6 Αυγούστου 2020.

Tags:
  1. Με ιντριγκαρε πολύ ομολογώ το γάντι που πέταξε ο @MasterJp ..και επειδή δεν υπάρχουν πολλά άτομα εδώ μέσα τα όποια έχουν εμπειρία στο θέμα είπα να κάνω μία φιλότιμη προσπάθειά να δώσω απαντήσεις.

    Να το πιάσουμε λίγο από την αρχή.
    Τι είναι brat? :
    Παγκοσμίως αποδεκτή "μετάφραση " είναι το παιχνιδιάρης υποτακτικός /bottom. Ενα πλάσμα ατίθασο.ένας ταραξίας που έλεγε και μία ψυχή! Οι άνθρωποι που "αναλαμβάνουν " τέτοιες περιπτώσεις είναι οι λεγόμενοι brat tamers. Στα ελληνικά δεν υπάρχει μία λέξη.(αν ήταν ταινία μάλλον θα την ονόμαζαν " ο γητευτής της παράνοιας.")Δεν είναι απίθανο βέβαια να σχετιστουν και με άλλα στάτους.

    Συμπεριφορά :
    Δεν πρόκειται για κακούς τοξικούς ανθρώπους ,ούτε για κακοποιητικους χαρακτήρες.Δεν είναι κακομαθημένο άτομα με την αρνητική χροιά της λέξης όπως την συναντούμε σαν ερμηνεία σε ένα λεξικό, η όπως αυτή χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα περικλείοντας χαρακτηριστικά συμπεριφοράς..
    Being brat is a kink. A status.A "role " αν θέλετε που υιοθετεί το άτομό στο βουδουσουμικο σχήμα που βρίσκεται. Δεν brattaρει γενικά αυθαίρετα και ανεξαιρέτως.
    Επίσης κάτι που έχω συναντήσει (ευτυχώς μόνο εδώ μέσα), είναι να ταυτίζουν μία συμπεριφορά ενός ατόμου με το στάτους που φέρει. Εχει συμβεί αρκετές φορές στην προσπάθειά τους να προσβάλουν /επιτεθούν προσωπικά σε ένα μέλος, να καταλήγουν να απαξιώνουν το στάτους στο σύνολό του.αυτά καλό είναι να μην γίνονται γιατί δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Το στάτους αφορά μόνο αλληλεπίδραση συγκεκριμένη μεταξύ δυο ανθρώπων που έχουν συμφωνήσει με αυτή την δυναμική. Κανέναν άλλο.καμία ιντερνετικη διαμάχη. Ο φέρων το στάτους δεν εκπροσωπεί το στάτους. Τοποθετείται, απαντά,μαλώνει, θυμώνει, αντιδρά, συζητά, όπως θα έκανε ο κάθε άνθρωπος είτε brat είτε slave είτε master είτε ανθρακορυχος .

    Μετά τις απαραίτητες διευκρινησεις πάμε τώρα στο ζουμί!
    Είναι τα brat κάτω από την ίδια ομπρέλα με sub /slave ?
    Θεωρώ πως όχι. Είναι όμως μακρινά ξαδέρφια από την Αστραλία . Μπορεί να φαίνονται περίεργα στους υπόλοιπους συγγενείς από τα "σπαστά ελληνικά "τους και να δέχονται πειράγματα αλλά δείξτε λίγη ανεκτικότητα! Ιδιο αίμα έχετε γκαντ νταμιτ!!
    Είναι μία κατηγορία μονα τους.Αν πούμε ότι τα sub /slave περπατούν σε ένα στενό δρόμο ήρεμα και με τάξη, τα brat θέλουν άδεια λεωφόρο. Θέλουν άπλα και χώρο να κάνουν τις μαγκιές και τα μπαντιλίκια τους πριν σταματήσουν στο κόκκινο φανάρι.

    Τι αρέσει στα brat? :
    Τους αρέσει η δυναμική δράσης αντίδρασης. Να ακουμπούν τις λεπτές γραμμές. Ποτέ όμως να τις ξεπερνουν. Θέλουν να παίξουν μία δυο νότες όχι ολόκληρο τραγούδι! Εχουν ανάγκη να τα βάλεις στην θέση τους.
    Να αντιδρούν σε ότι τους λένε πριν καταλήξουν να το κάνουν.
    Νιώθουν διασκέδαση με την ανυπακοή!
    Προσοχή! Δεν μιλάμε για topping from the bottom καθώς δεν θέλουν να καταλήξουν ελέγχοντας μία σκηνή αλλά το αντίθετό..χάνοντας κάθε ελέγχο.
    Δεν έχουν σκοπό ούτε να προσβάλουν ούτε να ακυρώσουν την ιδιότητά η τα χαρακτηριστικά του άλλου μέλους.το αντίθετό.προσπαθούν να τα ενισχύσουν. Προκαλούν για να επιβεβαιώσουν αυτό που ήδη ξέρουν..απλά η επιβεβαίωσή αυτή πρέπει να γίνει the hard way. Γιατί? Γιατί η "πάλη " κυριολεκτικά η μεταφορικά είναι εξαιρετικά ερεθιστική γι αυτά!!θέλουν να προκαλούν αντιδράσεις αλλά θέλουν και να "υποταχθούν " .αντίφαση? Ναι φυσικά γιατί από την φύση τους πάνε εναντία σε αυτό που βλέπουν ως μορφή εξουσίας. παρόλα αυτά ξέρουν καλά ποιος κάνει κουμάντο. Σέβονται αυτόν που κάνει κουμάντο.Θέλουν απλά απόδειξη εκείνη την ώρα! Εγωιστικά εκείνη την ώρα!
    Θέλουν να τους λυγίσουν. Να τους σπάσουν τον τσαμπουκά.θέλουν μάχη.ζουν για την μάχη. Λιώνουν όταν το άλλο μέλος κάνει επιδεικτικά flex την δύναμή του!!
    Τους αρέσει τρέλα να αντιστέκονται αυθεντικά. Οχι μόνο θεωρητικά.πρακτικά.να παλεύουν.να τα ακινητοποιούν με μία λαβή! Δεν είναι επίσης σπάνιο μετά από σωματική επιβολή σε μία σκηνή το brat να καταλήξει σε light sub space όπου τα εγκεφαλικα κύτταρα έχουν νεκρώσει από τον ερεθισμό και την καύλα ..!και mentally έχουν παραδώσει ψυχούλα εκείνη την ώρα να την πάρει ο διάολος να την κάνει πατσαβούρι να σκουπίζει τα καζάνια!! . Oh well ...that's why they brat after all!!!
    Θα μου πείτε, μόνο αυτό έχει σημασία? Η σωματική επιβολή? Τα μπράτσα και το flex? Σαφώς όχι. Οπως σε όλα τα σχήματα υπάρχει κι εδώ κάτι βαθύ.εκείνος ο μυστικός κώδικας επικοινωνίας που καταλαβαίνουν μόνο οι ίδιοι. Πολλές φορές μόνο ένα βλέμμα δυσφορίας η μία κουβέντα αρκεί για να σταματήσει να είναι bratty .σκοπό δεν έχει ούτε να πληγώσει ούτε να απογοητεύσει. Απεναντίας. Θέλει να κάνει ότι καλύτερό μπορεί ώστε να περάσουν και οι δυο καλά. Ευχαριστα .θέλει να προκαλεί χαρά όχι δυσφορία. Συζητήσεις , όρια, διαπραγματεύσεις, εμπιστοσύνη, οικειότητα είμαι μερικά μόνο από τα στοιχεία ενός τέτοιου σχήματός.

    Αιτίες συμπεριφοράς:
    Προφανώς δεν υπάρχει μία απόλυτη απάντηση γιατί συμπεριφέρεται κάποιος όπως συμπεριφέρεται.

    [Θέλω να πιστεύω ότι δεν μιλάμε για ψυχοπαθολογικες καταστάσεις με τραύματα από το παρελθόν (καταπιεστικα παιδικά χρόνια ενδεχομένως, η κάποια καταπιεστική ερωτική σχέση /γάμο κτλ )τα όποια πυροδοτούν ακραίες συμπεριφορες αντιδραστικοτητας .]

    Οι αιτίες λοιπόν μπορεί να είναι μερικές από τις παρακάτω.
    Θεωρώ ότι η παρόρμηση είναι η λέξη κλειδί ..πρόκειται για όσα θες να κάνεις αλλά δεν μπορείς γιατί σε καταπιέζουν τα στερεότυπα των σοβαρών ώριμων και συγκροτημένων ενηλίκων.
    Επίσης όταν μιλάμε για brat συνήθως πρόκειται για άτομα εντόνως εγωιστικά και δυναμικά. Παρά είναι εγωιστές απλά για να ζητήσουν αυτό που θέλουν και προσπαθούν με τον τρόπο τους να το προκαλέσουν.
    Επιπλέον θέλουν ένα safe space όπου μπορούν να φερθούν ανόητα, σαν μικροί καραγκιόζηδες που δίνουν παράστασή μόνο για έναν χωρίς ίχνος αρνητικής κριτικής ..χωρίς να ανησυχούν αν αυτό φαίνεται νορμάλ η όχι.αρκεί που είναι νορμάλ και αποδεκτό από τον άνθρωπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν!

    Αυτά τα σχήματα δεν είναι για όλους προφανώς .δεν αρέσουν σε όλους. Ο χρυσός κανόνας λέει πως οτι γίνεται δεν πρέπει να σου στραγγίζει την ενέργεια αλλά να σε γεμίζει ενέργεια χαρά και θετικότητα.
    Σε αντίθεση περίπτωσή καταλαβαίνεις ότι αυτή η δυναμική δεν είναι για σένα...
    Δεν είναι λάθος. Απλά δεν κάνει για σένα.

    Κλείνοντας να πω ότι όλα τα παραπάνω είναι απόψεις και θέσεις με βάση τα βιώματά μου και τα βιώματά άλλων παιδιών που έχω συνομιλήσει όλα αυτά τα χρόνια, με το ίδιο στάτους .
    Σίγουρα δεν αποτελούν την απόλυτη και μόνη αλήθεια αλλά ένα κομμάτι. Εξάλλου όπως λέω πάντα είμαστε όλοι διαφορετικοι και ενδεχομένως αυτό που σκέφτομαι εγώ ως αλήθεια να μην ισχύει για κάποιον άλλο!
    Θα χαρώ πολύ να συμπληρώσουν κι άλλα χαρακτηριστικά, αιτίες η οτιδήποτε θεωρούν ότι παρέλειψα να αναφέρω.

    Υ.Γ. haters gonna hate, lovers gonna love!!!
     
  2. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Από τα λίγα σεντόνια που διάβασα με ενδιαφέρον εδώ μέσα    
     
  3. Discerning

    Discerning Contributor

    Mπράβο σου

    Θεωρείς από την εμπειρία σου και από τις συζητήσεις που έχεις κάνει, πως συναντάται περισσότερο σε DD/lg και CG/l πλαίσια - σχέσεις;
     
    Last edited: 6 Αυγούστου 2020
  4. Οι littles θεωρώ είναι ένα εντελώς διαφορετικο κομμάτι του χώρου που δεν έχει σχέση με την δυναμική που αναφέρω.
     
  5. Κι εγώ το απόλαυσα όταν το έγραφα!
     
  6. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Βγήκε (η τουλάχιστον εγώ το ένιωσα) την ώρα που το διάβαζα ο ενθουσιασμός. Λίγοι άνθρωποι γράφουν με την ψυχή τους (και όχι μηχανικά γιατί απλα κατέχουν τις γνώσεις) και αυτό φαίνεται πάντα.
     
  7. Είμαι σίγουρη σε κέρδισαν οι παρομοιώσεις που χρησιμοποίησα για να δώσω έμφασή! !  
    σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
     
  8. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Πάντα στηρίζω τα γραπτά που έχουν και λίγη ψυχή του συγγραφέα μέσα τους.
    Να είσαι καλά!
    Καλο βράδυ 
     
    Last edited: 6 Αυγούστου 2020
  9. tithon

    tithon Contributor

    τα μπρατ που ξέρουμε στο φόρουμ ειναι αξεστοι άνθρωποι που δεν έχουν εγκεφαλικά κύτταρα.
     
  10. Ευτυχώς δεν είναι όλοι οι Dom ηλίθιοι!
     
  11. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Like, εδώ, αφού δε μπορώ να κάνω κανονικά  

    Χωρίς να λέω ότι είμαι αρμόδιος, εγώ πάνω πάνω θα έβαζα αυτό:
    Κάνω λάθος;
     
  12. Ματίλντα

    Ματίλντα Regular Member

    Κι ο διάολος bratάγγελος ήταν και τον κλωτσήσανε από τον Paradise!  
    Brats ενωμένοι ποτέ νικημένοι!!!