Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στελλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 2 Οκτωβρίου 2014.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εκτός από τα όποια BDSMικά η φετιχιστικά στοιχεία που θα εμφανιστούν...Η ιστορία σου μου αρέσει, γιατί "ντύνεις" τους χαρακτήρες σου...Δίνεις υπόβαθρο και δεν στέκεσαι στην στεγνή περιγραφή των όποιων σεξουαλικών πρακτικών...Ευχάριστο και ενδιαφέρον ανάγνωσμα...

Καλή συνέχεια... 

2. enlighten

enlighten Στα ποδια του Drytomos...!!! Για ταξίδια ερωτικά

Ειναι απο τα λίγα που εχω διαβάσει .. Κ έχουν την ποιότητα που μου αρεςει ....!!!
    Καλη συνέχεια ....!!!!
    Θα περιμενω με αγωνία ...!!!

3. kinkynik

kinkynik Guest

Τι έγινε η Στέλλα... διαβάζουμε κι εμείς εεε....

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ξυπνησα με πολυ ορεξη, Κυριακη, υπεροχη ανοιξιατικη μερα, εβαλα την φορμα μου και βγηκα για τρεξιμο. Πηγα στο παρκο, εβαλα τα ακουστηκα μου στα αυτια και ξεκινησα..

Ενιωσα ένα αγγιγμα στον ωμο μου, τρομαξα γυρισα αποτομα. Ηταν η Στελλα μου, φορουσε λευκη φορμα, με μια κοκκινη ριγα στο πλαι. Χαμογελασα σταματησα.

-Περιμενα οτι θα ησουν εδω σημερα για αυτο ηρθα..

Της χαμογελουσα

Την αρπαξα και αρχισα να την φιλαω, τυλιξα τα χερια μου γυρω της, το ιδιο κι εκεινη, μ'αγκαλιασε σφιχτα.

Φαινονταν κουρασμενη, ξενυχτισμενη.

Ημουν σιγουρη οτι θα πηγαινε για τρεξιμο σημερα, Ντυθηκα, ετοιμαστηκα και τον περιμενα. Τον ειδα που μπηκε στο παρκο, κρυφτηκα να μην με δει, τον εβλεπα να τρεχει, ειχε μια γαληνη στο προσωπο του, μια ομορφια που με γεμιζε, με καλουσε να παω κοντα του.

Καθισαμε στο παγκακι, ειχα βαλει τα χερια μου μεσα στα δικα του ηθελα να του μιλησω.

-θελω να προχωρησουμε την σχεση μας, να ειμαστε ζευγαρι.

-κι εγω το θελω πολυ Στελλα μου.

-Μην βιαζεσαι, μπορει να μην θελουμε τα ιδια.

Σκοτεινιασε, αλλα δεν εχασε το χαμογελο του.

-θα ερθω το βραδυ σπιτι σου να μεινουμε μαζι και να συζητησουμε..

Τον φιλησα στο μαγουλο και απομακρυνθηκα.

Εμεινα εκει αποσβωλομενος στο παγκακι, αυτο το κοριτσι θα με τρελλανει κι άλλο.

Εφυγα γρηγορα για το σπιτι, να μαζεψω λιγακι και να της μαγειρεψω. Ευτυχως η μανια μου με την ταξη και την καθαριοτητα μου ηταν ιδιαιτερα χρησιμη. Το προβλημα μου ειναι το μαγειρεμα. Ειναι Κυριακη, οποτε επρεπε να περιοριστω σε αυτα που εχω στο ψυγειο μου.

Μαγειρεψα σολωμο με γλυκοξινη σαλτσα από ημιγλυκο κρασι και κοφτο μακαρονακι, ηθελα να την εντυπωσιασω με κατι σχετικα απλο και πεντανοστιμο.

Ντυθηκα και την περιμενα..

..Χτυπησε το κουδουνι μου, ανοιξα, την ειδα από την καμερα στο θυροτηλεφωνο,,

Γουαου

Ανοιξα την πορτα και η θεα μου οπως δεν την ειχα ξαναδει, φορουσε ένα κολλητο δερματινο φορεμα 12 ποντες γοβες, προκλητικα βαμμενη, γεματη προκληση και χαμογελο. Πηρα το σακβουαγιαζ της και την καλωσορισα.

Της προσφερα χυμο, καθισαμε στο σαλονι και ηρθαν πολλες στιγμες αμηχανιας.

Ειχα αποφασισει οτι τον ηθελα και τον ηθελα πραγματικα στην ζωη μου,αλλα ακριβως οπως τον ηθελα. Θα του το εδειχνα από σημερα το πως και ημουν σιγουρη οτι ακριβως ετσι του ταιριαζει κι εκεινου. Φορεσα κατι πολυ σεξυ και προκλητικο και το φορεσα και για εμενα και για εκεινον, θελω να με θαυμαζει, θελω να τον ευχαριστει αυτο που βλεπει και θελω να κανω ερωτα μαζι του. Αγριο ερωτα.

Σαστισε που με ειδε, τα εχασε, δεν σχολιασε τιποτα, μου αρεσε οτι δεν σχολιασε τιποτα, απλα αφησε γλυκα το βλεμμα του να με θαυμαζει. Το σπιτι του ειναι παρα πολυ τακτοποιημενο, εξαιρετικο και με κερδιζει ολοενα και πιο πολυ και αυτη η μυρωδια, οντως ξερει να μαγειρευει τελικα, μυριζε υπεροχα.

Καθισαμε στο σαλονι, κοιταζομασταν και ηταν εντελως αμηχανος.

-Μπορεις να βγαλεις τις γοβες μου σε παρακαλω, πονουν τα ποδια μου πολυ.

Τον δοκιμαζα, δεν γελασε χαμογελουσε, υπακουσε σχεδον ακαριαια ηρθε γονατιστος μπροστα στα ποδια μου, τοσο φυσικα σαν να εβγαινε από μεσα του, εβγαλε με αργες κινησεις τα παπουτσια μου, λιγο ατσαλες

-Ευχαριστω..

Εμεινε εκει ακινητος, χαμενος.. Πηγα το ποδι μου κοντα στα χερια του, αρχισε να το χαιδευει, να το τριβει να το μαλαζει ελαφρα, ειδικα αυτη η κινηση του να τριβει τους αστραγαλους μου, βυθιστηκα μεσα στην πολυθρονα του σαλονιου και απολαμβανα το μασαζ του. Ακουραστος, συγκεντρωμενος, τα χερια του ηλεκτριζαν ολο μου το κορμι, με ξεκουραζε.

-Μπορεις να τα φιλησεις..

Χαμενος μπροστα της, σχεδον δεν ακουγα οτι μου ελεγε, ειχα βυθιστει στην μαγεια της στιγμης, την χαιδευα και ενιωθα σαν να την υμνουσα, την ενιωθα, κάθε ηχος ευχαριστησης, κάθε βαθεια ανασα της με εκαναν να θελω να συνεχισω περισσοτερο, να την ευχαριστω.

Ενιωσα τα χειλη του στα γυμνα πελματα μου, το κορμι μου ελιωνε στο φιλι του, απολαμβανα κάθε τι που μου εδινε, την αυρα του, την υποταγη του. Την υποταγη του που ακομα και τωρα αγνοουσε, του εβγαινε τοσο φυσικα, με γοητευε ολοενα και περισσοτερο αυτη η φυσικη ροη που ακολουθουσε οτι του ζητουσα..

-Πειναω..

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Thanksαπλα βγαλε από το κουοτ την απαντηση  

7. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Συνχαρητηρια γιατι ειναι απλο μεταδοτικο και ιδιαιτερα για τη συναισθηματικη γραφη σου !!!!
    Ανυπομονω για τη συνεχεια
    Πολυ ομορφο  πραγματικα

8. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Σαν να έδινα εντολή, πετάχτηκε σαν ελατήριο και πήγε προς την κουζίνα για να ετοιμάσει

- περίμενε, έλα εδώ.

Σταμάτησε κάθε κίνηση του κορμιού του γύρισε προς το μέρος μου, αποσβολωμένος καθώς περίμενε τι θα του ζητήσω, ένα φιλάκι πριν φύγεις..

έσκυψε προς το μέρος μου, τα χείλη μου ενώθηκαν με το μάγουλο του..

-Φρόντισε να είναι πολύ καλό, αλλιώς θα σε τιμωρήσω..

Του ψιθύρισα μέσα στο αυτί του, χαμογέλασε, το κορμί του συσπάστηκε, τόσο που η διαφορά ανάμεσα στο παντελόνι του ήταν εμφανής ήμουν σίγουρη γι αυτόν πλεον, μόνο που σήμερα θα πάρει μία πρώτη γεύση από το τι θέλω από αυτόν και τον θέλω ολόκληρο.

Πήγα αμέσως στη κουζίνα, το άγγιγμα από τα χείλη της ήταν στα μάγουλα μου και ο ήχος από την λέξη της τιμωρίας στα αυτιά μου, τι να εννοούσε άραγε; Δεν ήξερα τί, όμως σίγουρα δεν ήθελα να μάθω δεν θέλω να την απογοητεύσω, με άγχωσε λίγο.

Ετοίμασα τα πιάτα, το τραπέζι το είχα προετοιμάσει από πριν, σέρβιρα. Διάλεξα λίστα με τζαζ άμπιεντ για μουσική και ήταν όλα έτοιμα για να την καλέσω.

Τον παρατηρούσα από μακρυά, κάποιες μικρές άγαρμπες κινήσεις στο σερβίρισμα, σίγουρα θέλει πολλή δουλειά, αλλά είναι σαν τον πυλό, είναι διαθέσιμος για πλάσιμο και αυτό έχει ξεκινήσει ήδη.

-Έλα κοντά μου

Ήρθε αμέσως προς το μέρος μου.

- θέλω να γδυθείς..

Πάλι πήρε αυτή την χαζή, ξαφνιασμένη φατσούλα, μ 'έκανε να χαμογελώ, αλλά αυτή τη φορά κρατήθηκα, κράτησα το αυστηρό ύφος μου, έπρεπε να καταλάβει ότι δεν θέλω αυτό απλά να είναι ένα παιχνίδι. Έβγαλε όλα του τα ρούχα, χωρίς δισταγμό ακόμή και για το σλιπάκι του, μ΄ευχαρίστησε πολύ αυτό. Στέκονταν όρθιος, μπροστά μου, γυμνός, το κορμί του είναι υπέροχο, δεν έχει λόγο να ντρέπεται γι αυτό αλλά εκείνος χαμήλωσε τα μάτια του και κοίταζε αμήχανα στο πάτωμα, χαρίζοντας μου παλίρροιες ευχαρίστησης.

-Γονάτισε μπροστά μου και ζήτα μου ευγενικά να έρθω για φαγητό

Εντολή, ναι, εντολή.. στην ψυχή του όμως..

9. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

10. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Αιφνιδιάστηκα από την εντολή της, μα πιο πολύ από τον ίδιο τον εαυτό μου, δεν ένιωθα ότι έπαιζα κάποιον ρόλο, μόνο ότι ήμουν εκεί και την ακολουθούσα. Σαν να ήμουν μαγεμένος, σαν να ήμουν υπνωτισμένος.

Έπεσα στα γόνατα μπροστά στα πόδια της

-Κυρία σας παρακαλώ θα θέλατε να έρθετε για φαγητό τα έχω όλα έτοιμα.

-ναι, σκλάβε μου.

Με ταρακούνησε το άκουσμα της λέξης σκλάβου, καταλάβαινα ότι δεν ήταν μία κίνκυ κατάσταση αλλά κάτι πιο βαθύ, κάτι που έβλεπα να εξελίσσεται μπροστά μου κι εγώ ήμουν μέρος του.
    Σηκώθηκε να πάει προς την κουζίνα, εγώ έμεινα εκεί ακίνητος, γύρισε, μου χαμογέλασε,

-Μπορείς να σηκωθείς και να έρθεις να μου σερβίρεις, εσύ δεν θα φάς τώρα.

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και πήγαμε στην τραπεζαρία, σέρβιρα το φαγητό της πρόσφερα ένα ποτήρι κρασί κι είχα μείνει εκεί, στεκόμουν ακίνητος δίπλα της.

Γεύτηκα την πρώτη μπουκιά ήταν πράγματι καταπληκτικός, ήξερε να μαγειρεύει τέλεια αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο στο μέλλον. Τον κοίταξα, χαμήλωσε πάλι το βλέμμα του, κοκκίνησε, ντράπηκε. Περίμενε μία κουβέντα για το αν μου αρέσει. Ήμουν σίγουρη ότι δεν σκέπτονταν τίποτα άλλο και πιο σίγουρη ότι δεν ήξερε τι θα ακολουθούσε.

-Είναι πολύ νόστιμο..

χαμογέλασε πριν ολοκληρώσω την πρότασή μου

-....σκλάβε μου.

Διακόπηκε το χαμόγελο του κι επανήλθε το ροζ χρώμα της ντροπής στα μάγουλα του, τώρα χαμογελούσα εγώ γιατί έφτιαχνα τον πιο όμορφο σκλάβο στον κόσμο, τα πρώτα σκιρτήματα αγάπης άρχισαν να ζωγραφίζονται στην καρδιά μου.

11. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Ποσο μαρεσει η εναλλαγη αφηγησης...
    Μην δινεις ομως τοσο μικρο δειγμα.... 

12. enlighten

enlighten Στα ποδια του Drytomos...!!! Για ταξίδια ερωτικά

Εχω ηδη εκφράσει την .... Αδυναμία μου .... Στα γραπτά σου ... Keep going !!!!