Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Στενότις"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 15 Οκτωβρίου 2007.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε πως η "καθεστηκυία" μορφή αυτού που έχετε επιλέξει να "δηλώνετε" πως είστε σας "πέφτει στενή";

    Πέραν του γεγονότος, που έχει παρατηρηθει πως καθένας (σχεδόν) εκλαμβάνει τα πράγματα από την δική του προσωπική σκοπιά και τους τόνους ηλεκτρονικού "μελανιού" που έχουν χυθεί στην ανάπτυξη του θέματος "δεν είμαστε όλοι ίδιοι", τι είναι αυτό που δεν Σ/σας εκφράζει σε αυτό που δηλώνει ή έστω υποννοεί το status που έχετε επιλέξει βάσει ίσως του κανόνα "δεν είχε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό";

    Αισθάνεστε και πόσο "παγιδευμένοι" μέσα στην εικόνα που επιλέξατε να σας περιγράφει και γιατί;

    Τι είναι αυτό που δεν σας αρέσει στο μήνυμα που περνάει στους άλλους αυτό που έχετε επιλέξει και γιατί;
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Ναι, όμως αυτή η αίσθηση δυσανασχέτησης δεν προκύπτει από το εύρος σεξουαλικών δραστηριοτήτων στις οποίες επιθυμώ να επιδίδομαι και δεν προκύπτουν πιθανώς από (την αντίληψη που επικρατεί αναφορικά με) το BDSM Status που μου αναλογεί, αλλά από τη διαπίστωση ότι επιλέγοντας στο forum το Status αυτό, (πολύ κακώς) θέτω εαυτόν υπό την ίδια ομπρέλα με ανθρώπους, από την προσωπικότητα των οποίων πόρρω απέχει η δική μου, από κάθε άποψη.
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ποιο status μπορεί να χαρακτηρίσει αυτόν που την βρίσκει με το να χρησιμοποιεί τους άλλους σαν σεξουαλικά αντικείμενα, αλλά όταν ενεπλέκεται το συναίσθημα ορθώνει και μία προστατευτική ασπίδα γύρω τους για να μην τους πληγώσει, όταν διακρίνει ότι είναι εφικτό;

    Με ποιο status μπορεί να χαρακτηρίσεις κάποιον που την βρίσκει με το να τεμαχίζει κάποιον ψυχικά, για να τον αναδομήσει το πρόσωπο που αυτός έχει φανταστεί, διατηρώντας την ηθική δέσμευση που έχει απέναντι στον εαυτό του, εμφυτεύοντας ασφαλιστικές δικλείδες απόδρασης στον δέκτη και τέλος ενεργοποιώντας τις ο ίδιος γιατί ο άλλος δεν έχει την θέληση να ξεφύγει παρόλο που πια γνωρίζει ότι χάνει τον εαυτό του και ότι αυτό σημαίνει και το τέλος του, εφόσον είναι πέρα από τις δυνάμεις του και πέρα από τα θέλω του;

    Μην βιαστείτε να τον χαρακτηρίσετε ενοχικό, γιατί θα συμπληρώσω ότι η παραπάνω φαινομενικά ηθική του επιλογή γίνεται τελικά μόνο και μόνο για αναζήτηση το πιο επιθυμητού υλικού, αλλά πλασάρεται σαν ένδειξη ανθρωπιάς για να κοροϊδέψει πιότερο τον εαυτό του παρά τους άλλους. Μία ένδειξη που επιμένει να θέλει να την διατηρεί, για να μην νιώθει μόνος, σε μία κοινωνία που κατά το στρουθοκαμηλισμό της, δεν ανήκει.
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Οχι δεν αισθανομαι "φυλακισμενη" μεσα στα ορια του status που εχω δηλωσει.
    Γιατι να το αισθανομαι αυτο?
    Οποτε το θελησω τα παραβιαζω και δρω και εξω απο αυτα!
    Οσο για τα υπολοιπα με καλυπτει απολυτα η απαντηση της γλυκυτατης Syrah.
     
  5. alex_greece2

    alex_greece2 Regular Member

    Γενικότερα είμαι κατά των ταμπελοποιήσεων...οπότε αν και δηλώνω αυτό που νοιώθω πιό κοντά σε εμένα δεν αισθάνομαι κάποια υποχρέωση απέναντι στο τίτλο.Μάλλον για αυτό δηλώνω κάτι ευρί.Εξάλλου θεωρώ πως ο κάθε άνθρωπος έχει το προσωπικό του status και μάλιστα μοναδικό...!!
    (σόρυ για την αμπελοφιλοσοφία αλλά έτσι κυκλοφορούν στο μυαλό μου οι σκέψεις).
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Άλλοτε φαίνεται να θέλεις να με σώσεις κι άλλοτε με πετάς στη σαπρία. Έχω αρχίσει να εξαντλούμαι από τον δεκαετή κλυδωνισμό μεταξύ ενοχικότητας και ανηθικότητας και αν αποδεχτώ με ειλικρίνεια πως ρέπω προς τη δεύτερη και σεβαστώ αυτή τη φυσική μου ροπή θα εξωκέλλω (προφανώς όχι με κριτήριο τη φύση μου, αλλά με κριτήριο τουλάχιστον κάθε τυποποιημένο κώδικα ηθικής και καλοσύνης).

    Δεν επεκτείνομαι γιατί οι σκέψεις δεν έγκεινται επί του νήματος αλλά επί προσωπικού. Την καλημέρα μου.  
     
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: "Στενότις"

    Νομίζω πως η στενότις έγκειται στην αντίληψη του καθενός στην οποία κυριαρχεί η άποψη πως η σωστη "συμπεριφορα" ενος στατους ειναι μόνο η δική του..
     
  8. Lady Chatterley

    Lady Chatterley New Member

    Θα συμφωνήσω με Syrah και Μικρά Ψέμματα.

    Η αίσθηση της στενότητας, του περιορισμού δεν προέρχεται τόσο από τον ίδιο τον όρο, αλλά από τα χαρακτηριστικά που οι άλλοι γύρω (αλλά ενίοτε και εγώ) προσδίδουν στον όρο αυτό. Ακόμη περισσότερο, μάλιστα, όταν θεωρούν ότι δεν υπάρχει διαφορετική θεώρηση από τη δική τους ή πως αν παρεκκλίνω από αυτά που έχουν οι ίδιοι ορίσει δεν είμαι "αληθινή".
     
  9. Kits

    Kits Contributor

    ειμαι πολυ LARGEEEE για να χωραω μεσα σε ενα στατους...!!
     
  10. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Και μόνο η ύπαρξη του status είναι περιοριστική. Πόσο μάλλον όταν κάποιοι, ελέω παλαιότητας ή καλύτερης γνώσης του χώρου προσπαθούν με κάθε τρόπο, ενίοτε και πυρά επί προσωπικού, να πείσουν πως η εικόνα που έχουν οι ίδιοι για ένα stauts είναι η μόνη σωστή. Δε μπορώ και δε θέλω να καθορίσω τη συμπεριφορά μου, τις απόψεις μου, τα θέλω μου με βάση τα "πρέπει" κάποιου τίτλου. Θέλω να 'μαι απλά ο εαυτός μου.
     
  11. alex_greece2

    alex_greece2 Regular Member



    Γειά σου ρε Κits....δε χωράς πουθενά!!!!!!! λολολλολ
     
  12. Eri

    Eri