Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στην κουζίνα με την D.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 17 Οκτωβρίου 2007.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αποσπάσματα από (και για) τον «Οδυσσέα» (James Joyce)

    Όλη η Δυτική γραμματεία στα πόδια μας, πρέπει να μας αρκεί, επιλέγοντας τα σωστά υλικά για τη συνταγή μας και συνθέτοντας περίτεχνα εδέσματα στην κουζίνα του μυαλού μας (μμμ…μυαλά πανέ, η σπεσιαλιτέ μου)  

    Αρνίσια νεφρά

    «Ο κ. Λεοπόλδος Μπλουμ έτρωγε με απόλαυση τα εσωτερικά όργανα των ζώων και των πουλιών. Αγαπούσε την παχειά σούπα από εντόσθια και ποδαράκια, τις κοιλιές με μια γεύση καρυδιών, την ψητή καρδιά με γέμιση, τις φέτες συκωτιού τηγανισμένες σε τρίμματα γαλέτας, τα τηγανητά αυγά ψαριών. Περισσότερο απ’ όλα του άρεσε να τρώει ψητά αρνίσια νεφρά, που άφηναν στον ουρανίσκο του την υπέροχη νοστιμιά μιας ελάχιστης οσμής ουρίας.»

    Αίμα

    «Για να μην πούμε τίποτα για τον πόνο των ζώων. Το ξεπουπούλιασμα και το ξεκοίλιασμα των πτηνών. Τα δυστυχισμένα ζωντανά πέρα στη ζωαγορά σε αναμονή του τσεκουριού που θα τους ανοίξει το κρανίο στα δυο. Μμμμμμμμουουου. Τα κακόμοιρα τα μοσχάρια τρέμοντας. Μμμμμέεεε. Τρέκλισμα και πέσιμο. Κρέας με λάχανο. Εντόσθια που σφαδάζουν μέσα στους κουβάδες των μακελλάρηδων. Πιάσε αυτό το μπροστινό από το τσιγγέλι. Φλαπ. Κεφάλι ωμό και ματωμένα κόκκαλα. Γδαρμένα αρνιά με γυάλινα μάτια κρεμασμένα από τα γοφιά τους, αρνίσιες μουσούδες τυλιγμένες με τα αίματα στο χαρτί, στάζοντας από τα ρουθούνια τους το πηχτό αίμα πάνω στο πριονίδι. Η φύρα και το απόξυσμα για πέταμα. Μην πιάνεις με τα χέρια αυτά τα κομμάτια, νεαρέ.

    Στους καταβεβλημένους συνιστούν φρέσκο ζεστό αίμα. Το αίμα πάντα χρειάζεται. Ύπουλος. Γλείψε το, καθώς αχνίζει ζεστό, πηχτό σαν σιρόπι. Αχόρταγοι Βρυκόλακες.

    Αχ, πεινάω.»

    Τσάι με γάλα

    «…αλήθεια δεν είναι απαίσιοι να προσπαθούν να σε πονέσουν είχα μεγάλο στήθος με τη Μίλλυ αρκετό γάλα για δυο αναρωτιέμαι γιατί το είπε αυτό ότι μπορούσα να βγάλω μια λίρα την εβδομάδα σαν παραμάνα όλο φουσκωμένα προς τα έξω….αναγκάστηκα να τον βάλω αυτόν να θηλάζει ήταν τόσο σκληρά είπε ότι ήταν πιο γλυκό και πιο πηχτό από της αγελάδας ύστερα ήθελε να με αρμέξει μέσα στο τσάι….μια ώρα τα βύζαινε με το ρολόι είμαι βέβαιη έτσι σαν ένα μεγάλο μωρό που είχα πάνω μου τα θέλουν όλα στο στόμα τους όλη την ευχαρίστηση που οι άντρες παίρνουν από μια γυναίκα μπορώ να νιώσω το στόμα του Ω Κύριε πρέπει να τεντωθώ μακάρι να ήταν εδώ αυτός….έτσι νιώθω μέσα μου γεμάτη φωτιά ή να μπορούσα να το δω στ’ όνειρό μου όταν με έκανε να χύσω δεύτερη φορά γαργαλώντας με από πίσω με το δάχτυλό του έχυνα πέντε λεπτά περίπου με τα πόδια μου γύρω του έπρεπε να τον χαϊδολογάω μετά Ω Κύριε ήθελα να φωνάξω όλα τα πράματα γάμα με ή σκατά ή οτιδήποτε άλλο….Ω Κύριε δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα…..»

    Πεπόνια

    «Ύστερα;

    Φίλησε τα στρογγυλά απαλά κίτρινα μυρωδάτα πεπόνια του κώλου της, σε κάθε στρογγυλό πεπονικό ημισφαίριο, στο απαλό κίτρινο αυλάκι τους, με σκοτεινό παρατεταμένο προκλητικό πεπονομύριστο ασπασμό.»

    Σπλάχνα (to put it mildly)

    «….ποιος ξέρει μήπως συμβαίνει τίποτα κακό με τα σπλάχνα μου ….μ’ έσπρωξε να πάω σ’ εκείνο το ξεραμένο παλούκι τον δρα Κόλλινς για γυναικείες ασθένειες στην οδό Πένμπροκ ο κόλπος σας το έλεγε φαντάζομαι ότι έτσι απόχτησε όλους αυτούς τους χρυσοστόλιστους καθρέφτες….ρωτώντας με αν αυτό που έβγαινε από μέσα μου είχε απωθητική μυρουδιά τι ήθελε να κάμω δηλαδή μήπως ήθελε να βγάλω από μέσα μου χρυσάφι πιθανόν τι ερώτηση αν του πασάλειβα με λίγο από δαύτο το ρυτιδωμένο γέρικο πρόσωπό του υποθέτω πως τότε αυτό θα είχε κανονιστεί…..όταν έκατσε κάτω να γράψει τη συνταγή κατσουφιάζοντας τόσο σοβαρός η μύτη του τόσο έξυπνη π’ ανάθεμα τον παλιοψεύτη Ω οτιδήποτε άλλο εκτός από ηλίθιος ήταν αρκετά έξυπνος για να το διαπιστώσει βέβαια ήταν πανέξυπνος και τα τρελά τα παλαβά γράμματά του θησαυρέ μου καθετί που έχει σχέση με το υπέροχο Σώμα σας όλα υπογραμμισμένα καθετί που προέρχεται από αυτό το αιώνιον στοιχείον ωραιότητος και αγαλλιάσεως φράση που θα αντέγραψε από κάποιο ανόητο βιβλίο…..»

    Κι η καρδιά του

    «…..την ημέρα που τον έσπρωξα να με ζητήσει σε γάμο ναι πρώτα του έδωσα το κομμάτι από το κέικ με ηλιόσπορους μέσα από το στόμα μου….ύστερα από το μακρύ φιλί κόντεψα να χάσω την αναπνοή μου ναι είπε πως ήμουν ένα άνθος των βουνών ναι έτσι ήμαστε όλες άνθη το κορμί της γυναίκας ναι αυτό ήταν ένα αληθινό πράγμα που είπε στη ζωή του κι ο ήλιος λάμπει για σένα σήμερα ναι…..κι ύστερα τον κάρφωσα με τα μάτια μου για να μου κάνει πάλι την πρόταση ναι κι ύστερα μου ζήτησε αν θα ήθελα ναι να πω ναι το άνθος μου των βουνών και στην αρχή τον αγκάλιασα ναι και τον τράβηξα κάτω πάνω μου έτσι που μπορούσε να νιώσει τα στήθη μου όλο άρωμα ναι κι η καρδιά του πήγαινε να σπάσει και ναι είπα ναι θέλω Ναι.»
     
  2. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Στην κουζίνα με την D.

    Ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα των παραπανω? Χαζη ερωτηση, θα μου πεις, αλλα θα ηθελα να μαθω.  
     
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Νομίζω, capeway, ότι πρόκειται για σύμβολα μιας εσωτερικής ψυχολογικής κατάστασης για κάθε περίπτωση. Μέσα της κρύβει επιθυμίες, ορέξεις και έρωτες. Και όλα αυτά είναι ο καθρέπτης του εαυτού αυτού που το έγραψε ή που το φαντασιώθηκε. Τι λές Dora;
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μπα. Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι καμιά φορά είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. 
     
  5. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Τότε από εδώ και πέρα θα μασάω.
     
  6. latexduck

    latexduck Contributor

  7. Guest05

    Guest05 Guest

    Στην κουζίνα, στο εστιατόριο ...όπου τη βρίσκει ο καθένας.

    [YT]Ib6k3M30lus[/YT]

    Το πιάσατε το πονο..ουμενο.

    Για όσους δεν γνωρίζουν ο Μπένυ Χιλλ υπήρξε μέγας λάιφστάιλερ της βρετανικής bdsm ...σκηνής.
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Το πιάσατε το ...πονο..ουμενο.
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αν και βαριέμαι να εξηγώ.... ας εξηγήσω με βανιλοειδείς αποχρώσεις (οι μόνες που προφανώς γίνονται αντιληπτές, ακόμη και σε ένα BDSM φόρουμ).

    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

    ΥΓ. Ως φαν του Benny Hill θα έπρεπε να γνωρίζεις την διαφορά ανάμεσα στις λεκτικές αποχρώσεις του "manure" - εξαιρετικό επεισόδιο - και να μην υποτιμάς την πείρα του ανθοκόμου (ούτε το γούστο του οινογνώστη).

    Kala krasia Manos 
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Τέτοια που γράφεις, περιμένεις να γίνουν αντιληπτά; Για αυτό είχες απάντηση...
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    πάλι καλά δεν έτρωγε τις καρδίες απο ζεστά καρπούζια ... (from mine experiences ... )
     
  12. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    από τις καρδιές των καρπουζιών ξεκινούν όλοι