Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στιγμές αδυναμίας ενός Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Dancingsoil, στις 6 Φεβρουαρίου 2020.

  1. Dancingsoil

    Dancingsoil Regular Member

    Αλήθεια
    Έχουν τα κυριαρχικά άτομα στιγμές αδυναμίας;
    Και αν και η ερώτηση είναι περισσότερο ρητορικη μιας και δεν μιλάμε για κάποιες θεικες οντότητες θα με ενδιέφερε η γνώμη σας για το τι κανετε εκεινες τις δύσκολες στιγμές.
    Κλεινεστε στον εαυτο σας ή το επικοινωνείτε;
    Πως μπορεί αυτό να το εκλάβει μία υ;
    Ποια η θέση της όταν αντιληφθεί μια τετοια κατασταση;
     
  2. Iw P.O.R.S

    Iw P.O.R.S New Member

    Και φυσικά θα το επικοινωνήσει.. Αν δεν είναι εκείνη που θα μπορέσει να ακουμπήσει πανω της στην "αδύναμη" στιγμή Του τότε ποιος..

    Οσο για την υπο ..ακολουθώ δεν σημαίνει μονο υπηρετώ σημαίνει στηρίζω Τον Ανθρωπο μου ...
     
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

  4. Φενριρ....

    Φενριρ.... Regular Member

    Και ο Κ είναι άνθρωπος.....και έχει τις αδυναμίες του...αν δεν τον στηρίξει το υ του ποιος δεν είμαστε μόνο στα καλά είμαστε δίπλα Του για όλες στις στιγμές του.... επικοινωνία πολύ σημαντική...
    και όπως είπε κ η προλαλησα ρίξε μια ματιά στο νήμα μήπως βοηθήσεις.....
     
    Last edited: 6 Φεβρουαρίου 2020
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor


    Mιας και το έθεσες τόσο γενικά, που δεν κάνει ούτε για τίτλο άρθρου του πάλαι ποτέ κοριτσίστικου περγιοδικού "Κατερίνα"...
    Όλοι οι άνθρωπες μπορούν να βρεθούν σε αυτό που λέμε "στιγμές αδυναμίας" είτε αυτές έχουν αφορμή ένα παγωτό όταν κάνουν δίαιτα, ας πούμε, είτε αν βρίσκονται σε φάση που αισθάνονται πως ο κόσμος φεύγει κάτω από τα πόδια τους, για τους όποιους σοβαρότατους λόγους (απώλεια, καταστροφή, ασθένεια, δυσπραγία κλπ).
    Σε κάθε περίπτωση και για κάθε άτομο η όποια διέξοδος/αντιμετώπιση είναι συνάρτηση της ποιότητας τροφοδότησης από το περιβάλλον του ώστε να μπορεί να επαναδραστηριοποιθεί η κινητοποίησή του.
    Το μέτρο αυτής της τροφοδότησης (συμπεριλαμβάνεται και η αυτοτροφοδότηση) είναι το αποτύπωμα που έχει γράψει το "κοντέρ" του μέχρι εκείνη την στιγμή στην αντίληψη του περιβάλλοντός του και στην αντίληψη εαυτού.
    Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό..!
    Τα υπόλοιπα είναι περιπτωσιολογία και ως τέτοια αφορμή για καφενειακές παρλάτες...
     
  6. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αν προβλέπονται απ το πλάνο τους τότε έχουν. αλλιώς όχι.
     
  7. Dancingsoil

    Dancingsoil Regular Member

    Δλδ; Να είναι τεχνιτη και χειριστικη εννοείς;
     
  8. King A

    King A ♾️

    Δύσκολη στιγμή για έναν Κ, δύσκολη απάντηση.
     
  9. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Τόση πολύ θεωρία. Ο καθένας μπορεί να γονατίσει, όπως κι ο καθένας μπορεί να ξεφύγει. Το θέμα είναι να το παραδέχεται στον εαυτό του πως μπορεί να συμβεί το ένα ή το άλλο. Διαφορετικά ποτέ δε θα το διαχειριστεί και ποτέ δε θα το επικοινωνήσει. Θα είναι διαρκώς ένας ανασφαλής, μίζερος ανθρωπάκος.
     
  10. sw

    sw

    Ενας σωστος Κ εχει μια πολυ αυστηρη σχεση με τον εαυτο του. Αυτο τον κανει να ενδοσκοπει συνεχως και να ανακαλυπτει τις προκλησεις που θα αντιμετωπισει συνηθως νωριτερα απο τον ερχομο τους. Προετοιμαζεται με τροπους που δεν ειναι της τελευταιας στιγμης. Στις περιπτωσεις αυτες δινει τη λυση ο ιδιος.
    Επειδη ομως τα πραγματα δεν ερχονται παντα οπως τα προβλεπουμε και ο πιο πανω Κ το γνωριζει ειναι εξασκημενος συναισθηματικα να αντιμετωπιζει τις δικες του εσωτερικες συγκρουσεις ή τα αδιεξοδα που συναντα.
    Αναλογα με τα θεμελια της σχεσης του και τις αντοχες ή την ικανοτητα κατανοησης της υποτακτικης του μπορει να ανοιχτει και να εκθεσει την εσωτερικη του παλη με τροπο που δεν θα μειωσει τον χαρακτηρα της και τη δυναμικη της σχεσης.

    Στην ψυχοσυνθεση του αντρα ειναι συνηθες (ο κανονας μαλλον) πως οταν αντιμετωπιζει ενα προβλημα του (εσωτερικο ψυχολογικο και οχι τεχνικο πρακτικο) κλεινεται στον εαυτο του (κατι σαν να πατα το Pause) μεχρι να το λυσει μεσα του. Αυτο ομως δεν μενει απαρατηρητο απο την γυναικα (σχεση - συντροφο - υποτακτικη υψηλης συναισθηματικης δεσμευσης) η οποια "βραχυκυκλωνει" με την συμπεριφορα του που τον εκθετει ως αποντα.
    Τα πραγματα γινονται ακομα χειροτερα, μολις εκεινος αισθανθει καλυτερα σαν να εχει λυσει το προβλημα που τον απασχολουσε και ΠΑΤΗΣΕΙ το "Pause" για να επανελθει σε επικοινωνιακη λειτουργια ξανα " ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ " γυρω του οσο το ειχε πατημενο.

    Εκεινη, και ειναι φυσικο λογω της γυναικειας ιδιοσυγκρασιας, οταν αντιμετωπιζει ενα προβλημα (κατα κανονα) το εξωτερικευει το συζητα, το εξαντλει σε διαλογους, οχι βαθαινοντας ή για να βρει την σωστοτερη λυση.
    Αυτοι οι διαλογοι ειναι ουσιαστικα το συναισθηματικο ζητουμενο της. Το μοιρασμα των συναισθηματων της. Εχει την αναγκη να την ακουσει εκεινος.
    Ουδεμια λυση δεν ειναι πλεον αναγκαια μια και το προβλημα εχει λυθει στην διαδικασια των διαλογων κατα την εκθεση και εξωτερικευση του.

    Αντε τωρα να της γινει κατανοητη η πιο πανω ανδρικη συμπεριφορα, αν δεν ειναι υποψιασμενη (αλλα και υποψιασμενος απο την μερια του) για το πως λειτουργει η ψυχοσυνθεση του. Εκεινη περιμενει αναλυσεις και εξηγησεις για την περιοδο της σιωπης του και χρονο να "χωνεψει" αυτα που θα (ηθελε να) ακουσει, ενω εκεινος νοιωθει πως τιποτα δεν συνεβει οσο ειχε πατημενο το Pause και η ζωη συνεχιζεται σαν να μην ειχε προκυψει το "διαλειμα" αυτο, και σε καμμια περιπτωση δεν θεωρει αναγκαιο να αναφερθει σε προβλημα που ηδη εχει λυθει.

    Με αυτα στο μυαλο του ενας καλος Κ θα πρεπει να μην φοβαται την εκθεση του (οσο αυτη δεν θιγει τον ρολο της υ του) και μια περιγραφη του θεματος που τον απασχολει να ειναι σιγουρος πως θα εκτιμηθει ιδιαιτερα οταν αυτος δωσει εστω καποια επιγραμματικη εικονα του.

    SW
     
  11. Dancingsoil

    Dancingsoil Regular Member


    Καμια φορά όταν εχεις πατημενο το pause οι σκέψεις συνεχίζουν να ρέουν αλλά δεν υπάρχει ταξινόμηση σε αυτές. Ένας Κ αναγνωρίζει ποτε πρεπει να μετριάσει την εμπλοκη του μέχρι να τις ταξινιομησει ξανά.
    Έτσι είναι αγαπητε SW. Το εβαλες σε τάξη το όλο θέμα και σε ευχαριστώ.
    Γοητευουμε και γοητευομαστε και αυτό ειναι η ζωή. Ακομα κι οταν το pause ειναι ενεργό
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    αυτές οι τελευταίες γρίπες έχουν «κόψει τα πόδια» σε πολλούς ανθρώπους.

    δεν υπάρχουν μόνον αυτές οι δυό εκδοχές. η διαχείριση του όποιου προβλήματος γίνεται απ τον καθένα ανάλογα με τα γενικότερα χαρακτηριστικά του. αν κάποιος έχει την τάση να κλείνεται και να ομφαλοσκοπεί ή και να μεμψιμοιρεί, το κάνει ακόμη και με φανταστικά προβλήματα. αν κάποιος αρέσκεται να γκρινιάζει αδιάκριτα ή να αναζητά και να προβάλει δικαιολογίες ή ακόμη και να φορτώνει φταιξίματα σε τρίτους και σε περιστάσεις, αν αρέσκεται να κλαίγεται ή να πανηγυρίζει, αν έχει οποιαδήποτε δική του χαρακτηριστική στάση απέναντι στα πράγματα, θα έχει την ίδια και σε δυσκολίες ή «δυσκολίες».
    μιά σοκαριστικά ανατρεπτική δυσκολία που μπορεί να αποκαλύψει ή να αλλάξει έναν άνθρωπο, αποκαλύπτει ή δημιουργεί ένα άλλον άνθρωπο απ αυτόν που ήταν ή αναγνωρίζαμε πριν. όσο δεν αποκαλύπτεται ένας άλλος άνθρωπος τότε
    μια υ ή αναγνωρίζει τον κ που ήξερε και ακολουθούσε, είτε ήταν κλαψιάρης, είτε ήταν εσωστρεφής, είτε ήταν παρορμητικός, είτε ήταν οτι ήταν τελοσπάντων, και συνεχίζει απτόητη να τον ακολουθεί, ή δεν τον αναγνωρίζει γιατί είναι ένας άλλος άνθρωπος, οπότε κάνει οτι την φωτίσουν οι θεοί. είναι πολύ προσαρμόσιμες, πάντως.