Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στιγμες απο την ATHENS EROTICA 2009

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος spectrum, στις 16 Μαϊου 2009.

1. john_slave96

john_slave96 Contributor

Ήταν κιτς. Και σε κάποια σημεία απολίτιστα, φωνές, προσταγές, λες και ήσουν σε στριπτιζάδικο. Στο δικό μας ήταν πολύ πολιτισμένα τα πράγματα. Και αυτό το "κρέας"!.. Τέλος πάντων. Τα υπόλοιπα μετά. Αλλά, για να έχουμε καλό ερώτημα, εσύ γιατί δεν ήσουν μικρό;

2. jim28

jim28 Regular Member

Πήγα την Κυριακή το απογευμα και έφυγα με πολυ καλές εντυπώσεις. Ειδικά ο ειδικός χώρος που ήταν αφιερωμένος στο φετιχ μας ήταν τόσο απολαυστικός ώστε η παρέα μου έφυγε απο την έκθεση κι εγω ημουν ακόμα εκει.
    Ξέρει κανείς ποιά ήταν αυτή η ξανθιά αφέντρα που συμμετείχε στις συνεδρίες?

3. Re: Απάντηση: Στιγμες απο την ATHENS EROTICA 2009

Είναι η Τσίλα, πρώην παίκτρια στο ριάλιτι "Φάρμα", γνωστή από το "Je t' aime" με το τραγούδι "Μαύρη".

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. spectrum

spectrum Regular Member

Ολες ετσι ειναι?Ακομα και αυτες με το tatoo,το bodypainting,και τα κρικακια στην πλατη?

5. johnnieBgood

johnnieBgood Regular Member

Αν εννοείς αυτή με τα μακριά ξανθά μαλλιά είναι η Enfer Bride.

6. kaviros

kaviros New Member

Οι φωτογραφίες και η περιρέουσα ατμόσφαιρα παραπέμπουν σε βλαχομπαρόκ καρακιτσαριό.
    Αναμενόμενο άλλωστε  

7. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Στιγμες απο την ATHENS EROTICA 2009

συγγνωμη αλλα γενικα το bdsm ειναι kitsch
    δηλαδη επειδη το γουσταρουμε κλεινουμε τα ματια?
    προσπαθουμε να χρυσωσουμε το χαπι για να ωραιοποιησουμε
    τα βιτσια μας?

8. MindMaster

MindMaster Contributor

Γιά ποιό λόγο ακριβώς, είναι kitsch το bdsm γενικά; Μπορείς σε παρακαλώ να το αιτιολογήσεις αυτό;

Προσωπικά πιστεύω πως μπορεί να είναι τόσο kitsch όσο και οτιδήποτε άλλο, ή να μην είναι καθόλου. Εξαρτάται από την αισθητική αυτών που το εφαρμόζουν κάθε φορά.
    Εσύ πιστεύεις ότι κάποια στοιχεία του bdsm, του προσδίδουν ένα μόνιμο kitsch χαρακτήρα;

9. JK

JK New Member

Nice photos!  

10. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Έλα μωρέ και εσύ... Σιγά... Άμα πεινάει ο άνθρωπος, λουκούμι του είναι η όλη κατάσταση εκεί.

@ thalia

Το BDSM είναι ένα σπίτι. Το πως θα το διακοσμήσεις έχει να κάνει με την αισθητική σου. Μην γενικεύεις καταστάσεις.

Last edited: 18 Μαϊου 2009
  11. thaleia

thaleia Contributor

αγαπητε ΜΜ
    ναι θεωρω οτι το BDSM ως BDSM ειναι kitsch περα απο το πως ο καθενας απο μας μπορει να εκφραστει μεσα απο αυτο, αλλα νομιζω οτι θα κανουμε καταχρηση του νηματος αν συνεχισουμε εδω την συζητηση, ισως ηταν καλη ιδεα να ανοιχτει αλλο νημα αν αυτο ενδιαφερει γενικοτερα τα μελη.

αγαπητε SadalMelik
    το οτι μου αρεσει να εχω στο τραπεζακι του σαλονιου μου κοκκινα πλαστικα γαρυφαλλα σε γυαλινο ανθοδοχειο πανω σε λευκη χειροποιητη δαντελιτσα δεν σημαινει οτι αυτο δεν θεωρω kitsch.
    οπως πιθανον να με διεγειρει να φοραει ο master μου λευκη καλτσουλα με μαυρο σκαρπινι.

αγαπητε Spectrum συγγνωμη εκ βαθεων.....

12. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

κιτς οχι... ολίγον τι κλισέ ναι...
    αλλα τα γουστα μου στο σαδομαζοχισμο ειναι extreme οποτε ισως γι' αυτό κιολας να μου φαινιονται καποια πραγματα κλισέ.
    Σιγουρα οχι για τον ευρύ κόσμο.

Αυτο που με εντυπωσίασε περισσότερο ειναι η σοβαρότητα του κόσμου που εμπαινε στο χωρο μας. Ειδα πραγματικά, εξαιρετικά λιγους ανώριμους να γελάνε κοροϊδευτικά με σκλάβους/ες και αφεντες/τρες. Σιγουρα τα γελακια υπήρχανε, και ειδικα στο darkroom αλα εχει διαφορά το γελάκι που κρύβει την αμηχανία απο το κοροϊδευτικό γέλιο.
    Ενα αρνητικό πράγμα που εχω να πώ σαν προσωπικη αποψη (αλλα οπως ειπα ειμαι τα γουστα μου ειναι extreme) ειναι οτι το bondage ειχε το ρόλο του κομπάρσου (τουλαχιστον την Κυριακή. Τις αλλες μερες δε ξερω).

Γενικά ομως χαίρομαι πολυ για την διοργάνωση, η κουραση ηταν εμφανής σε όλους, και αυτο μου λεει πολλά για την προσπάθεια που εγινε, καθώς η προσπάθεια μετράει και οχι το αποτέλεσμα.
    Ελπιζω του χρονου να εχουμε καλυτερα στημενο ηχοσσύστημα, καλύτερο φωτισμό, καλύτερη σκηνή και πραγματικά καγκελα (τα καγκελα ηταν FFS) και να εχω καταφερει να ολοκληρώσω το μηχανοκίνητό μου dungeon (άμα βρω δουλεά, αλλιώς νο μάνυ νο χάνυ).

Last edited: 18 Μαϊου 2009