Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 18 Ιουνίου 2007.

  1. Ricardo

    Ricardo Staff Member

    Στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές
     
    Last edited by a moderator: 18 Ιουνίου 2007
  2. Kits

    Kits Contributor

    Το μαντηλακι περασε και η κορη το γυρευει...

    που ΄ν' το?, που ' ν' το???
     
  3. Α ρε αθάνατε Καζαντζίδη
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές...

    Αν οι φεραρι και οι πορσε ηταν φτηνες θα ειχαμε ολοι απο μια τουλαχιστον και δεν θα ξεχωριζαν απο τα αλλα αυτοκινητα, καλυτερα λοιπον που ειναι ακριβες για να ειναι λιγες και να ξεχωριζουν για να τις οδηγουν λιγοι/ες εκλεκτοι/ες..... οι υπολοιποι/ες ας βολευτουμε με Κια και χιουνταη....πιστευω να εγινα κατανοητος Χαινριχ..... 

    Οι πολυτιμοι λιθοι (διαμαντια ρουμπινια) ειναι λιγοι, απλους λιθους εχει πολλους.....τα διαμαντια με τα διαμαντια, και τα μπαζα με τα μπαζα, αν ειμαι μπαζο δεν μπορω να ειμαι με το διαμαντι, και ουτε το διαμαντι να δεχτει να ειναι με το μπαζο...δεν ξερω αν με καταλαβαινεις φιλε.....  
     
  5. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές...

    Για να πω την αμαρτία μου ...όχι.
     
  6. Zondag

    Zondag Regular Member

    Εγώ κατάλαβα πάντως...

    Σύμφωνα με τον MasterPerris υπάρχουν υποτακτικές διαμάντια και υποτακτικές για τα μπάζα (=σκουπίδια) Οι υποτακτικές διαμάντια προτιμούν τους Κυρίαρχους διαμάντια ενώ ο υποτακτικές για τα σκουπίδια,τα μπάζα-υποτακτικές προτιμούν β κατηγορίας Κυρίαρχους,γιατί οι σούπερ Μαστερς πρέπει να ξεχωρίζουν. Δεν μπορεί ενας σουπερ-Μαστερ να κυκλοφορεί με μια υποτακτική/σκουπίδι, θα του πέσει η μύτη αν το κάνει...

    ή δεν κατάλαβα καλά MasterPerris?
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές...

    Οχι φιλε δεν καταλαβες καλα και παρα την ειρωνεια σου θα σου απαντησω.

    Στο φοριουμ αυτο αριθμουμε περιπου 3000 μελη, εσυ τι πιστευεις οτι ολοι αυτοι ειναι εκ φυσεως Κυριαρχοι/ες σκλαβοι/ες, η ειναι πολλοι περιεργοι η και λιγουρια που απλως θελουν να πηδηξουν η να πηδηχτουν και ουδεμια σχεση εχουν με τον χωρο,ειναι λοιπον φυσικο αυτοι οι δηθεν να μην βρισκουν ευκολα ειτε Κυριαρχους/ες πραγματικους, ειτε σκλαβες/ους πραγματικους, οι orittzinal φιλε εχουν ενα κακο, αντιλαμβανονται απο ενα απλο μηνυμα και μονο που θα τους στειλεις αν αξιζει να ασχοληθουν μαζι σου η οχι.

    Και φυσικα δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω, μπορει και εγω να ειμαι δηθεν, φυσικα αυτο θα το κρινουν οι oritzinal οχι οι δηθεν..... 
     
  8. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές...

    τικι-τικι-τακ τικι-τικι-τακ τικι-τικι-τακ*







    *ήχος των δαχτύλων πάνω στο γραφείο
     
  9. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Αν λάβω υπόψη μου τη θεωρία σου MasterPerris , τότε ειληκρινά δε γνωρίζω αν εμπίπτω στα διαμάντια ή στα μπάζα.Αλλά να σου πω τη μαύρη αλήθεια δε με απασχολεί και πολύ.Γιατί και στη μία περίπτωση και στην άλλη ξέρω ότι κάπου υπάρχει μια ψυχή που μου αντιστοιχεί.Και όπως και να χει , από τη στιγμή που είναι δική μου , θα είναι το διαμάντι μου.

    Για να επιστρέψουμε στο θέμα όμως.Δε μπορώ να πώ ότι έχω ιδία άποψη επί του θέματος καθότι δεν έχω επιδωθεί ιδιαιτέρως στο παιχνίδι των πμ.

    Παρόλα αυτά φτάνουν στ' αυτιά μου κατά καιρούς διάφορες φωνές που μου λένε για Masters που με την πρώτη κουβέντα αρχίζουν τις διαταγές και τις απαιτήσεις.Ε δεν ξέρω ρε παιδιά.Αν είναι έτσι τότε μπορώ να δικαιολογήσω πλήρως την άποψη του MASTERJIM.Αν από τη μια μιλούμε για σταδιακή εγκαθίδρυση ενός πλαισίου συναίνεσης και ασφαλείας κι από την άλλη είμαστε με το μαστήγιο με το καλημέρα , πως να το πω εξωραϊσμένα.....μάλλον θα περιμένουμε για πολύ ακόμη.
    Οι περισσότερες υπάρξεις απ' ότι έχω καταλάβει δεν έχουν εντρυφίσει ιδιαιτέρως στο χώρο.Τι να κάνουμε να τους πάρουμε το λαιμό ?
    Από την άλλη ακούω να γίνεται λόγος για μια γενική έλλειψη από πλευράς Mistresses.Να πω ότι δεν το καταννοώ? Ψέματα θα πω.Αφού ρε παιδιά δεν τις αφήνετε να αναπνεύσουν απ' ότι καταλαβαίνω.Πέφτετε πάνω τους αρχίζοντας τα θέλω να γλύψω , θέλω να κάνω θέλω να ράνω.Ούτε διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας να ήταν.Κι αυτές άνθρωποι είναι με τις ανασφάλειές τους.Και όσο να 'ναι , όπως και να χει φοβούνται γιατί ένας αντρας είναι αρκετά επίφοβος όταν δε στέκει στα καλά του για μια γυναίκα , όσο χειροδύναμη κι αν είναι αυτή.Κι έχουν δει πολλά τα μάτια τους φαντάζομαι.
    Γι αυτό και κλείνονται στο γυάλινο πύργο τους και δε μιλάνε σε κανέναν.
    Αν επίγει τόσο πολύ η κατάσταση υπάρχει και η ProDomme φάση που είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον μπορεί να απορροφήσει την ένταση και γιατί όχι να δώσει και ευχαρίστηση (χωρίς να σημαίνει ότι κι αυτό δεν εμπίπτει στα ανωτέρω).Αν ψάχνουμε κάτι άλλο , αυτό δεν είναι άλλος ένας λόγος παραπάνω για να του δώσουμε μια σχετική χρονική αβάντα ?

    Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις ρε παιδιά κι όχι για το μπακλαβά.Δε χρειάζεται να λυσσάμε και να αγχωνόμαστε.Ότι είναι να ΄ρθει 'θε να 'ρθεί αλλιώς θα ποσπεράσει.
    Πάτε για κανά καφέ ή ποτό.Πείτε καμιά κουβέντα (εννοείται εκτός bdsm) να γνωριστείτε σαν άνθρωποι.Μην τάζετε λαγούς με πετραχείλια.Δεν έχει νόημα.Αφήστε να σας δεχτεί ο άλλος ή ακόμη και να μη σας δεχτεί γι' αυτό που είστε κι όχι γι' αυτό που υποθέτετε ότι περιμένει αυτός/ή να είστε.Η φυσικότητα πάντα έλκει και ποτέ κανείς δεν έχασε απ' αυτήν.
    Κι αν δε γαμήσουμε ή δε μας γαμήσουν σήμερα ή αύριο δε χάθηκε ο κόσμος.Βαρέστε καμιά μαλακία.Κακό δεν κάνει.

    Από κει και πέρα εγώ απ' ότι βλέπω υπάρχει κόσμος εδώ μέσα για όλα τα γούστα.Τώρα λιγότεροι οι μεν από τους δε ή όχι είναι ζήτημα που παίζεται.Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όποιος ψάχνει βρίσκει.Αρκεί να ξέρει τι ψάχνει και που μπορεί να το βρεί.
     
  10. Zondag

    Zondag Regular Member

    Δεν νομίζω ότι είναι υποχρεωτικό για κάποιον να είναι Κυρίαρχης ή υποτακτικής ψυχολογίας για να συμμετέχει ή να παρακολουθεί ένα BDSM forum...Πχ κάποιος μπορεί να μην είναι φυσικομαθηματικός αλλά να παρακολουθεί ένα φόρουμ φυσικής γιατί έχει κάποιο ενδιαφέρον γιαυτήν ή γιατι θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του. Δεν νομίζω ότι αυτό τον κάνει "μπάζο" για τους πραγματικούς "φυσικομαθηματικούς"... Επίσης μου φαίνεται απιστευτο ότι κάποιος μπορεί να γραφτεί σε ένα bdsm forum χωρίς να έχει κάποια σχέση με το χώρο απλά και μόνο επειδή θέλει να "πηδήξει"...Υπάρχουν δεκάδες sites γνωριμιών,τι δουλειά έχει κάποιος άσχετος με το bdsm εδώ?

    Το βρίσκω πολύ φυσικό για άτομα με τον δικό μας σεξουαλικο προσανατολισμό να μην βρίσκουν ευκολα το "ταίρι" τους...Είναι καθαρά θέμα πιθανοτήτων...Σε μια καθυστερημένη κοινωνία που το bdsm θεωρείτε διαστροφή και ανωμαλία είναι φυσικό ότι μεγάλη μερίδα ανθρώπων της δικιάς μας ψυχολογίας καταπιέζουν τη σεξουαλικότητα τους προσπαθώντας να την προσαρμόσουν στα "κοινώς αποδεκτά δεδομένα". Και αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για τις γυναίκες,και νομίζω ότι μπορείς να αντιληφθείς τους λόγους...

    Γιαυτο παρουσιάζεται και αυτή η δυσαναλογία (λίγες Κυριαρχικες/πολλοι υποτακτικοί -πολλοι Κυριαρχικοι για λίγες υποτακτικές) η οποία είναι τελείως τεχνητή και καμμιά σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Προκύπτει απλά απο το γεγονός ότι οι άνδρες ειναι πιο τολμηροί στο να δηλώσουν ανοιχτά τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

    Τώρα το να μη βρίσκει κανείς ευκολα Κυρίαρχο ή υποτακτική/ο δεν τον κάνει "μπάζο" ή "δηθεν" σίγουρα. Μπορεί απλά να δηλώνει ότι είναι πολύ εκλεκτικός ή δύσκολος στις επιλογές του. Δεν είναι ολες για όλους και ολοι για ολες φίλε...Το δικό σου "διαμάντι" μπορεί να είναι το δικό μου "μπαζο" και το αντίθετο...Αλλά ποτέ δεν θα πω "μπαζο" μια υποτακτική που δεν μου κάνει...Απλά δεν μου ταιριάζει και τίποτα περισσότερο.Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι "διαμάντι" αλλά εγώ να μην μπορώ να το δω...

    To θέμα είναι ότι δεν είμαστε απλά Dom και sub εδώ...υπάρχουν χιλιάδες αλλα στοιχεία που συνθέτουν ένα ψυχισμό. Και όσο πιο πολύπλοκος είναι κάποιος,όσο πιο πλούσιο συναισθηματικό κόσμο έχει, τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεί αυτό που του ταιριάζει...είναι θέμα πιθανοτήτων θα σου ξαναπώ.
     
  11. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    πιστευω πως ο MASTERJIM μαλλον ενοουσε πως το μεγαλητερο ποσοστο ειναι αντρες αρα λογικο ειναι οι γυναικες να εχουν περισοτερα περιθωρια επιλογης σε αντιθεση με μας που πρεπει να φτησουμε αιμα για να κανουμε μια γνωριμια επαφη ειναι και οι αντρες πιο απλοι στην προσεγγηση (ας πουμε me tarzan you jane ενα πραγμα χεχεχεχε)
     
  12. Θα συμφωνήσω με Zondag και Sudden!
    Πολύ σωστές - κατά την άποψή μου - τοποθετήσεις