Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στο Έλεος των Οικοδόμων

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 17 Ιανουαρίου 2009.

  1. Απάντηση: ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

    λετε να το διαβαζουν και οι του ΠΑΜΕ ?
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

    Άμα είχες κανένα διαμερισματάκι εκεί δε θα σε ενοχλούσε όμως   (και ποιος και γιατί φταίει δεν κατάλαβα..)
     
  3. dats

    dats Regular Member

    Τότε ακούστηκε ένα φορτηγάκι. Ήταν ο κυρ Μιχάλης, με το γιό του και τον άλλο Αλβανό που με γάμησε το πρωί.
    - Τάσο , Παναγιώτη, φροντίστε να ξεφορτώσετε το φορτηγάκι. Βάλτε τον μαλάκα να τα κουβαλήσει. Εσείς μόνο φροντίστε να γίνουν όλα γρήγορα , είπε και μπήκε με το γιό του στο σπίτι.
    Το φορτηγάκι ήταν γεμάτο με σακιά τσιμέντο.
    - Εμπρός μαλάκα, δουλειά, είπαν κι έβγαλαν κιόλας τις ζώνες από τα παντελόνια τους.
    Ξυπόλυτος, άρχισα να κουβαλάω τα σακκιά με το τσιμέντο από το φορτηγάκι μέχρι την αποθήκη. Τα κτυπήματα από τη ζώνη έπεφταν δυνατά στην πλάτη μου.
    - Τρέχοντας , σκουλήκι.
    Μερικές φορές δεν άντεχα και έπεφτα στο χώμα. Γρήγορα όμως το μαστίγωμα με έκανε να σηκωθώ. Οι Αλβανοί με χτυπούσαν δυνατά με μίσος.
    Ο Σπύρος και ο πατέρας του σε μια άκρη γελούσαν και κάπνιζαν βλέποντας το θέαμα.
    - Μπράβο παιδιά. Μην τον λυπάστε. Κτυπήστε τον πιο δυνατά, έχω ήδη καυλώσει.
    Ο φανελάκι μου είχε ήδη σχιστεί από το μαστίγωμα, και ήταν πια ένα μάτσο κουρέλια που έπιναν τον ιδρώτα και τη σκόνη σκεπάζοντας ήδη αμυδρά τις κοκκινίλες και τις πληγές.
    - Γυμνό, παιδιά, γυμνό τον θέλω να εργάζεται, είπε σε μια στιγμή, κι ο Παναγιώτης πήρε ένα μαχαίρι και έσκισε και την υπόλοιπη φόρμσ μου .
    Γυμνός κουβαλούσα τα υλικά και τα στοίβαζα στην αποθήκη. Όταν τελείωσα σωριάστηκα στην αποθήκη αλλά οι Αλβανοί συνέχισαν να κτυπούν.
    - Σήκω πάνω σκουλήκι, είπε ο κυρ Μιχάλης. Να ξέρεις ότι εδώ που ήλθες θα πρέπει να δουλεύεις εκτός από το κωλαράκι σου και τα χέρια σου. Δούλεψες σαν εργάτης , ήλθε η ώρα να δουλέψεις σαν πουτάνα .
    Είπε κι έκανε νόημα στους αλβανούς. Αυτοί μου έδεσαν με μια αλυσίδα το λαιμό και με έσυραν στο σπίτι.
    - Πηγαίνετε τον στον απέναντι τοίχο και ξυρίστε τον, είπε ο κυρ Μιχάλης κάθισε σε μια καρέκλα δίπλα στο τραπέζι με μια μπύρα στο χέρι παρακολουθούσε την ετοιμασία μου.

    Ο κυρ – Μιχάλης φορούσε κι αυτός στρατιωτικές σαγιονάρες. Σαν να ήξερε ότι αυτές με καύλωναν, είχε διατάξει και τον άλλο Αλβανό να κάνει το ίδιο.
    Με έστησαν στον τοίχο και μου ζήτησαν να σηκώσω να χέρια ψηλά και να τεντώσω το κορμί μου.
    - Αν κάτσεις ήσυχα δεν θα σε δέσουμε είπε ο Τάσος. Άρπαξαν και οι δύο από ένα ξυραφάκι κι άρχισαν να ξυρίζουν το στήθος μου, απρόσεχτα και γρήγορα. Προτιμούσαν να περνάνε το ξυράφι δύο και τρεις φορές πάνω από τα μικρά σπυράκια που είχα για να ματώνουν και να τρέχουν αίμα. Μικρά ρυάκια κυλούσαν στο κορμί μου και έσταζαν στις πατούσες μου. Αφού μου ξύρισαν και τις τρίχες πάνω από τον πούτσο, που είπαν να γυρίσω.
    - Όταν τελειώσετε με την πλάτη φέρτε τον μου. Τον κώλο θα τον αναλάβω εγώ.
    Αφού τέλειωσαν έκαναν όπως τους ζήτησε.
    - Πώς τολμάς και κοιτάς τον Αφέντης σου στα μάτια βρωμιάρη ? Στο πάτωμα θα κοιτάς από δω και πέρα, εκτός εάν σου πω εγώ ! έλα εδώ τώρα !
    Κατέβασα το κεφάλι και προχώρησα αργά. Πλησίασα κοντά του. Μου έδωσε δυο χαστούκια. Το πρόσωπο μου πήγε μια δεξιά και μία αριστερά. Δεν έβγαλα άχνα. Παρέμεινε να κοιτάζω σιωπηλός το πάτωμα και να περιμένω.
    - Σκύψε βρωμιάρη, φίλα μου τα πόδια και παρακάλεσέ να σου ξυρίσω τον κώλο
    - Ξυρίστε μου τον κώλο, αφεντικό, είπα αμέσως, αφού πρώτα έπεσα και του φίλησα τα δάκρυλα των ποδιών που εξείχαν από τις σαγιονάρες
    - Έτσι μπράβο, γύρνα και άνοιξέ τον καλά
    Ο κυρ. Μιχάλης , έχοντας ένα τσιγάρο στο στόμα, με ξύριζε προσεχτικά και σαδιστικά γύρω από την κωλοτρυπίδα .
    -Πώς νιώθεις βρωμιάρη που σε λίγο θα σε γαμήσω, μπροστά σε δύο αλβανούς και στον φίλο σου από το στρατό; Καυλώνεις μόνο στην ιδέα. Σε λίγο θα σκούζεις και θα μου λές να σταματήσω, αλλά εγώ απόψε θέλω να γαμήσω ανδρικό κωλαράκι. Σκληρά.

    Έπειτα έσβησε το τσιγάρο του στην πλάτη , προκαλώντας μου πόνο, έκανε νόημα να του φέρουν ένα μυστρί, έφτυσε το χερούλι του και μου το έχωσε στον κώλο χωρίς δισταγμό.
    - Αυτή είναι η ουρά σου ! Και πρόσεξε κακομοίρη μου, μη τυχών και σου βγει από τον κώλο …. !!!!!!, την έβαψες. Σήκω τώρα και ανέβα στο τραπέζι, είπε.
    Ο κυρ Μιχάλης, έβγαλε τις σαγιονάρες του , έλυσε γρήγορα τη ζώνη του και κατέβασε το παντελόνι του με το σώβρακο μέχρι τα γόνατα. Η πούτσα του δεν ήταν πολύ μεγάλη αλλά ήταν σκληρή σαν πέτρα. Γύρω στα 14-15 cm με δύο μεγάλα τριχωτά αρχίδια από κάτω.
    Πολύ γρήγορα μου τον έχωσε στο στόμα
    - Ρούφα τον πουτάνα
    Εγώ έγλυφα ενώ την ίδια στιγμή είχα το μυστρί στον κώλο μου και έσφιγγα να μην γλιστρήσει έξω.
    - Άνοιξε το στόμα και γλύφε πουτανάκι, έλα.
    Την ίδια στιγμή, ο Παναγιώτης είχε βάλει πάνω στο τραπέζι δύο σακκιά τσιμέντο και αφού του έκανε νόημα ο κυρ Μιχάλης, μου είπε να ξαπλώσω πάνω στα τσιμέντα. Ο κώλος μου ήταν έτσι ανυψωμένος, έτοιμος να τον γαμήσει ο αφέντης. Μου έδεσαν τα πόδια σφικτά μεταξύ τους ενώ τα χέρια έβαλαν να αγκαλιάζω το τραπέζι και τα έδεσαν με χειροπέδες. Ενα χοντρό σχοινί δέθηκε στην πλάτη μου γύρω από το τραπέζι. Δεν μπορούσα να κουνηθώ.
    Την ίδια στιγμή , ο κυρ Μιχάλης είχε ήδη απαλλαχθεί από τα ρούχα του.
    Ένιωσα τον 60χρονο Έλληνα εργάτη να γονατίζει πίσω που, μου άνοιξε τα κωλομέρια με τα δυό του χέρια, έβγαλε το μυστρί και έφτυσε στην κωλοτρυπίδα μου. Βόγγηξα χωρίς να το θέλω. Έπιασε πάλι το μυστρί και μου το έχωσε αμέσως , προς έκπληξή μου.
    Σε λίγο ο πέτρινος πούστος του, άρχισε να πιέσει την σούφρα μου, δίπλα στο χερούλι.
    - Όχι, όχι αυτό, είπα
    Ο κυρ Μιχάλης μάλλον τσαντίστηκε και μου έχωσε δύο δυνατές στα κωλομέρια.
    Η ψωλή του Κυρ Μιχάλη μου άνοιγε τα κωλομέρια, όσο ποτέ άλλοτε. Χώθηκε γρήγορα μέσα μου και άρχισε να με ξεσχίζει κανονικά. Σε κάθε κάρφωμα που μου έκανε η ψωλή μου χτύπαγε και τριβόταν στα σακιά με το τσιμέντο. . Η ιδέα ότι γαμιόμουν ταυτόχρονα με το μυστρί και ένα σκληρό πούτσο μπροστά στα βλέμματα δύο αλβανών και του φίλου μου με καύλωνε.
    Οι θεατές είχαν ήδη βγάλει τις ψωλές του έξω και τις έπαιζαν.
    - Τάσο πλησίασε. Δώστε του κάτι να τρώει, όσο θα τον γαμάω.
    Ο Τάσος, ο νεαρός Αλβανός πλησίασε και άρχισε να τραβάει μαλακία μπροστά μου. Αφού κάβλωσε αρκετά μου τον έχωσε στο στόμα. Με έπιασε από τα μαλλιά κι άρχισε να με μπουκώνει με την ψωλή του.
    Ο κυρ Μιχάλης με κάρφωνε από πίσω ενώ η ψωλή του Αλβανού μου ερχόταν ως το λαρύγγι. Ήμουν μια πουτάνα που με γαμούσαν οικοδόμοι. Έλληνες και Αλβανοί. Έπρεπε να τους ευχαριστήσω
    Κάποια στιγμή άκουσα τον κυρ Μιχάλη να μουγκρίζει πίσω μου
    - Ετοιμάσου να σε χύσω πούστη. Μές στον κώλο θα σε χύσω.
    Ξαφνικά ένιωσα την ψωλή του να πάλλεται και να ξεφορτώνει χύσια μέσα μου. Την ίδια ώρα ο Αλβανός έβγαλε την ψωλή του από το στόμα μου, την κράτησε ακίνητη μπροστά στα μούτρα μου και άρχισε να χύνει με πολύ δύναμη και κουβάδες χύσια. Πρέπει να μου έριξε τουλάχιστον 7 χονδρές ριπές και έχυνε ακόμη. Τα ένιωθα να πλημμυρίζουν τον κώλο μου και να σέρνονται αργά στα μούτρα μου.
    Ενώ ο κυρ Μιχάλης που έδινε το βρεγμένο πούτσο του να τον καθαρίσω με το στόμα, διέταξε τον Παναγιώτη να φτιάξει λίγο λάσπη. Ο Παναγιώτης έβαλε σε ένα σιδερένιο κουβά, λίγο τσιμέντο , ασβέστη άμμο και νερό κι άρχισε να τον ανακατεύει , με ένα μυστρί. Ο κυρ- Μιχάλης πήρε τον κουβά, ανέβηκε πάλι στο τραπέζι κι άρχισε να σοβαντίζει την πλάτη , τα πόδια και τον κώλο μου κάτω από τα γέλια των υπολοίπων εργατων.
    Έσερνε το μυστρί στο κορμί μου, αφήνοντας μόνο ένα λεπτό στρώμα λάσπης, μέχρι το τέλος όλο το κορμί μου είχε πάρει μια γκρίζα απόχρωση και μύρισε φρεσκοσοβαντισμένο τοίχο.
    Με αφήσανε εκεί δεμένο με κώλο πλημμυρισμένο στα χύσια και το κορμί μου να στάζει οικοδομικά υλικά , όλη τη νύχτα με το μυστρί στον κώλο.
    Όχι όλη την νύχτα. Τα ξημερώματα άκουσα μέσα στον ύπνο μου, κάποιον πίσω μου. Μου έβγαλε απότομα το μυστρί από τον κώλο κι ένιωσα το ζεστό του κορμί να με αγκαλιάζει, χωρίς να νοιάζεται αν λερωθεί.
    Ένας χονδρός πούτσο πήρε απότομα τη θέση του μυστριού, και με έκανε να ουρλιάξω.
    - Σκάσε πουτάνα. Αυτό ήθελα να το κάνω χρόνια. Για εκδίκηση.
    Είπε κι άρχισε να με γαμάει με δύναμη, σαν να ήθελε να με σχίσει στα δύο. Τράβαγε δυνατά τον κώλο μου ώστε να ανοίξει περισσότερο και τον έχωνε μέσα με ορμή.
    - Θυμάσαι λοχία. Θυμάσαι όταν ήμαστε στο στρατό. Θυμάσαι πούστη που με έβαλες γυμνό να καθαρίσω τις τουαλέτες με το βρακί μου; Θυμάσαι
    Μου ψιθύρισε άγρια. ΄
    - Τώρα έχω καριόλη τον πούτσο μου στα σκέλια σου και σε γαμάω. Ήθελα να νιώσεις τον εξευτελισμό που ένιωσα εγώ τώρα. Μόνο που εσύ έχυσες τραβώντας μαλακία, βλέποντάς με, κι εγώ σε λίγο θα χύσω τα ζεστά μου χύσια στον χιλιογαμημένο κώλο σου.
    Ο πούτσος του είχε καυλώσει τόσο, που ένιωθα να γεμίζει το ήδη χαλαρωμένο κωλάντερό μου.
    - Αχ σκλάβε αρχίζω να το νιώθω. Ετοιμάσου. Σου φέρνω κάτι.
    Μου έδωσε άλλη μια γαμησιά που με τέλειωσε. Μόλις κατάλαβε ότι θα έχυνε φώναξε :
    - ΧΥΝΩΩ ΠΟΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ, ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ
    O Σπύρος , ο συνάδερφός μου στο στρατό, έχυνε σαν μάνικα το χύσι του, πλημμυρίζοντας τα σωθικά μου.
    Έτσι πήρε την εκδίκησή του.
    ΤΕΛΟΣ
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ευχαριστούμε Ντατσούλη. Αχ αυτό το μυστρί... 
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Απάντηση: ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

      η δουλεια κανει τους αντρες....δεν εχω λογια εχω μεινει αφωνη! 
     
  6. giousoufaki-thess

    giousoufaki-thess A real feet slave dogy

    ΑΡΕΤΣΟΥ MENΩ ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΑΛΙ ΩΣ ΤΙΣ 15.00 ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΙΣ 1400 ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΑ.AN ΣΑΣ ΞΥΠΝΑΓΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 6,50 ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΣΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΚΑΠΙΟΙ.ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΠΙΟ ΣΙΓΑ
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

    Δηλαδή μόνο αλβανοί ήταν οι οικοδόμοι στη γειτονιά σου;
     
  8. giousoufaki-thess

    giousoufaki-thess A real feet slave dogy

    Eπειδή ξέρω τον Πολιτικό Μηχανικό της 1 ναι μόνο αλβανοί ήταν στις 2 απο τις 3 και το πρόβλημα μου δεν ήταν και είναι οι αλβανοί αλλά η φασαρία που κάνουν και η μουσική που βάζουν απο τις 6,50 το πρώι μπορούν να εργαστούν ήσυχα
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

    Δηλαδή ρώτησες "Συγνώμη ,τι εθνικότητας είναι οι οικοδόμοι σας;" ;
     
  10. dats

    dats Regular Member

    Αν εννοείς εμένα, όχι μόνο δεν σε ειρωνεύτηκα αλλά σε ζήλεψα κιόλας. Γούστα είναι αυτά αλλά οι φωνές των αλβανών με αναστατώνουν, όπως βέβαια κατάλαβες.
     
  11. giousoufaki-thess

    giousoufaki-thess A real feet slave dogy

    Δηλαδή ρώτησες "Συγνώμη ,τι εθνικότητας είναι οι οικοδόμοι σας;" ;
    Σου ξαναείπα έχω σχεδόν καθημερινή επαφή με τον πολιτικό μηχανικό της μιας και βρισκόμαστε κάθε απόγευμα και για μεγάλο χρονικό διάστημα και σε 1 συζήτηση μου είπε πως ξέρει και τον πολιτικό μηχανικό της αλλης.Μου αποκάλυψε δε ότι είναι λυπηρό να μην υπάρχει ούτε 1 έλληνας Αν σε κάλυψε η απάντηση οκ Dats ένα αστειάκι έκανα με την φασαρία και σε λίγο θα κάνει διαδήλωση ο ΤΣΙΠΡΑΣ έξω απο το σπίτι μου.Ο Αλβανός πάντος που μας βοηθά στο χωριό μας πήρε τα χριστούγεννα να πεί χρόνια πολλα
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ν'αφησεις ησυχο σε παρακαλω τον Αλεξη.Αρκετες σκοτουρες εχει με τα βαζελια.