Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στο εστιατόριο (Fantasy story)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος atiya, στις 22 Οκτωβρίου 2011.

  1. atiya

    atiya New Member

    Το ύφασμα της καρέκλας του εστιατορίου είναι τραχύ ενάντια στο γυμνό κατώτατο σημείο μου. Με έχετε διατάξει να σηκώσω τη φούστα μου προτού να καθίσω και έτσι έχω την τρωτή γυμνή σάρκα του κατώτατου σημείου μου και την ομαλή μαλακότητα των μηρών μου, να πιέζονται σε αυτήν την καρέκλα.
    Κοιτώ προσεχτικά τριγύρω. Κανένας στο εστιατόριο δεν έχει οποιαδήποτε υποψία γι΄αυτό που συμβαίνει, είμαστε ακριβώς όπως οποιοδήποτε άλλο κανονικό ζευγάρι.
    Ίσως εδώ ή εκεί κάποιος που έχει λίγη γνώση για τέτοια πράγματα, θα εξετάσει το κολάρο γύρω από το λαιμό μου και θα σκεφτεί «περιλαίμιο» όχι «περιδέραιο» ή θα δει τα δεσμά μου και θα σκεφτεί «βραχιόλι αστραγάλων»,
    αλλά για τους περισσότερους είμαστε απαρατήρητοι, μέσα στο πλήθος. Σας καλώ κύριο και αναρωτιέμαι εάν εκείνοι που ακούνε ξέρουν ότι δεν είναι απλά ένα αστείο, αλλά εκτός από μια περιστασιακή ματιά, δεν φαίνονται να το παρατηρούν.
    Μετατοπίζομαι ελαφρώς στην καρέκλα. Η σύσταση του υφάσματος είναι ελαφρώς ανήσυχη ενάντια στο ευαίσθητο κατώτατο σημείο μου, το οποίο είναι και πληγωμένο από το μαστίγωμα που είχα πριν φύγουμε από το σπίτι. Ήρεμα και ήσυχα μου είχατε πει τα σχέδια σας για αυτό το απόγευμα, μια δοκιμασία, ή ακριβέστερα ένα παιχνίδι.
    Εξηγήσατε τους κανόνες σε μένα για αυτό το παιχνίδι, που παίζεται στο κοινό. Έπειτα φθάσατε στο τραπέζι και βγάλατε ένα μικρό, στενό buttplug.
    Δεν ήταν μικροσκοπικό, ήταν βεβαίως αρκετά μεγάλο για να το αισθανθώ άβολα και δεν χρησιμοποιήσατε λίπανση έτσι ώστε δεν θα λερώνονταν τα ενδύματά μου και ούτε το βούλωμα θα ήταν χαλαρό με αυτό τον τρόπο.
    Ένας νέος… αρκετά λεπτός δονητής, κάπως εύκαμπτος… φάνηκε από τις αισθήσεις μου, πως πρέπει να είναι λαστιχένιος… Θα μπορούσα να αισθανθώ ότι είναι με ένα λουρί, ακολούθησε τον προηγούμενο, αυτήν την φορά στην κλειτορίδα μου. Κλαψούρισα μαλακά. Συνειδητοποίησα ότι ένας δονητής πεταλούδων δέθηκε με λουρί στα ισχία μου με την άκρη του στην κλειτορίδα μου.
    Το λουρί, όχι πολύ περισσότερο από ένα λεπτό λουρί δέρματος που πηγαίνει μεταξύ των ποδιών μου και δένει σε ένα άλλο λουρί στη μέση, σηκώνεται σκληρά πιέζοντάς με.
    Δίστασα ελαφρώς και χαμογελάσατε, λέγοντας μου πόσο καλό κορίτσι ήμουν. Αργά, βγάλατε το καλώδιο του δονητή πεταλούδων έξω από το λουρί και επάνω, φέρνοντάς το στην τσέπη της φούστας μου.
    Μετά στρώσατε τη φούστα μου μαλακά, τραβώντας την να σταθεί μεταξύ των ποδιών μου. Επίσης, δεδομένου ότι ερευνήσατε την ιδιοκτησία σας… φορέσατε το λεπτό περιλαίμιο γύρω από το λαιμό μου
    και τοποθετήσατε τα δεσμά με τα κουδούνια γύρω από τους αστραγάλους μου.
    Στάθηκα ενώπιον σας, η καρδιά βροντά στο στήθος μου. Αυτή η δοκιμασία με φόβισε, αν και με ερέθιζε.

    Οι σκέψεις μου μετατοπίζονται αργά πίσω στο παρόν, εδώ στο εστιατόριο. Σας προσέχω με υπερηφάνεια, αγαπώ που διατάζετε και για τους δύο μας, που μιλάτε στο σερβιτόρο με τη χαμηλή, μαλακή φωνή σας που με συγκλονίζει. Πιάνετε το χέρι μου, τα μάτια σας λάμπουν. Μου λέτε πως τώρα θα λάβω την ανταμοιβή μου. Τρέμω μαλακά.
    Η φωνή σας είναι αρκετά χαμηλή και κανένας από τα γύρω τραπέζια δεν μπορεί να ακούσει. Μου υπενθυμίζετε κάθε μια από τις φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας που είχατε ανοίξει το δονητή,
    κάθε μια από τις φορές που είχατε πειράξει και είχατε βασανίσει την σκλάβα σας για τη διασκέδασή σας.
    Τρεμουλιάζω ελαφρώς, οι μνήμες με υγραίνουν. Η υγρασία μου, διαρρέεται μαλακά από κάτω μου, επάνω στην καρέκλα. Καταπίνω σκληρά,
    πρέπει να παλέψω για να κρατηθώ από το λίκνισμα των ισχίων μου ενάντια στην καρέκλα.
    Τρεμουλιάζω μαλακά δεδομένου ότι οι λέξεις σας αναγκάζουν τις θηλές μου να σφίξουν και να ξεχωρίσουν κάτω από το λεπτό υλικό της μπλούζας μου.
    Η αναπνοή μου επιταχύνει και προσπαθώ σκληρά να την ελέγξω, οι λέξεις σας σχεδόν υπνωτικό στα αυτιά μου, κατευναστικά εγώ, που με ηρεμούν, αλλά που με διεγείρουν ακόμα περαιτέρω.
    Αισθάνομαι το χέρι σας στο γόνατό μου. Κλαψουρίζω μαλακά όταν το χέρι σας γλιστρά στην τσέπη μου για να ανοίξει τον δονητή.
    Εσείς ήπια, μαλακά φιλάτε το λαιμό μου, μόνο μια φορά, ένας καθησυχασμός περισσότερο από το φιλί, που ξέρετε ότι είμαι φοβισμένη να απελευθερωθώ εδώ, στη μέση όλων αυτών των ανθρώπων.
    Μουρμουρίζετε μαλακές, καθησυχαστικές λέξεις στο αυτί μου. Κρατώ τα μάτια μου στα δικά σας δεδομένου ότι με κατευθύνετε, μην αφήνοντας τα να διστάσουν ή να κλείσουν… και ο δονητής κτυπιέται ξαφνικά… βουίζει σταθερά ενάντια στο μουνί μου ξυπνώντας την κλειτορίδα μου.
    Λαχάνιασα από την ευχαρίστηση και την έκπληξη, κατόπιν προσπάθησα να παραμείνω σιωπηλή, κοιτάζοντας τα μάτια σας.
    Ο κόσμος συρρικνώνεται και είναι ακριβώς εσείς και η κατοχή σας και το σώμα μου, για τις διασκεδάσεις σας.
    Βλέπω τη διασκέδαση, στο μικρό χαμόγελο που κατσαρώνει ήπια τα χείλια σας, το σπινθήρισμα στα μάτια σας.

    Λικνίζω τα ισχία μου ελαφρώς προς τα εμπρός ενάντια στην καρέκλα, πρέπει να παλέψω για να κρατήσω τα μάτια μου ανοικτά και κλειδωμένα στα δικά σας.
    Στην ευχαρίστησή μου, μόνο κατά το ήμισυ κατανοώ τις λέξεις που μου ψιθυρίζετε, έτσι υπερνικημένη όπως είμαι, όμως είναι καταφανές όταν ακούω να λέτε ήπια, «τώρα… για μένα, μικρή, χύσε για μένα… «Τα μάτια μου μένουν στα δικά σας και γεμίζουν με δάκρυα ευχαρίστησης, το σώμα μου δεν έχει κανέναν άλλο τρόπο να εκφράσει τα συναισθήματά του.
    Ένα κύμα με συντρίβει με τις λέξεις σας και τρέμω μαλακά, παλεύοντας να παραμείνω ακόμα. Δαγκώνω το χαμηλότερο χείλι μου σκληρά. Τρέμει το σώμα μου με τεράστια δύναμη, αναγκάζοντας τους μυς μου να σφίξουν και τους μηρούς μου να τρέμουν ενώ έχυνα στην καρέκλα.
    Το χέρι σας αγκαλιάζει την πλάτη μου με ευγνωμοσύνη. Κρατώ τα μάτια μου στα δικά σας μέχρι τα τελευταία περάσματα κυμάτων.
    Αναρωτιέμαι σύντομα εάν καθένας στο εστιατόριο σκέφτεται κάτι το περίεργο, κατόπιν συνειδητοποιώ ότι γι'αυτούς είμαστε μόνο εραστές που αγκαλιάζονται.
    Χαλαρώνω ενάντια στη δύναμή σας, η ζεστασιά σας, ο εναγκαλισμός σας και η καρδιά μου θερμαίνουν όταν σας ακούω να ψιθυρίζετε ότι είστε ευτυχείς με μένα.
     
  2. SadisticUsage

    SadisticUsage Regular Member

    Απάντηση: Στο εστιατόριο (Fantasy story)

    Πολύ ωραία περιγραφή συναισθημάτων.
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Στο εστιατόριο (Fantasy story)

    Το public είναι απο τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια στο bdsm.
     
  4. vanesa

    vanesa Regular Member

    Απάντηση: Στο εστιατόριο (Fantasy story)

    Ενδιαφέρον περιγραφή αληθινή ?
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: Απάντηση: Στο εστιατόριο (Fantasy story)

    στον τίτλο λεει fantasy story οπότε λογικά όχι..
     
  6. slavede

    slavede New Member

    Απάντηση: Στο εστιατόριο (Fantasy story)

    πολυ καλη η ιστορια
     
  7. Vasilis

    Vasilis One in a Million

    Απάντηση: Στο εστιατόριο (Fantasy story)

    όμορφο δεσποινίς... μπράβο!
     
  8. vintor

    vintor Being served by unique @Zefi Premium Member

    Απάντηση: Στο εστιατόριο (Fantasy story)

    Πολυ δυνατο αίσθημα μέσα απ την περιγραφει που κτρατάει αμείωτη την ενταση του μέχρι το τέλος.
    Μακαρι να υπάρξουν κι άλλα κομματια της ιστορίας, έστω και φανταστικής!
     
  9. GRD

    GRD Great Red Dragon

    Απάντηση: Στο εστιατόριο (Fantasy story)

    Για μια... τρεμούλα ζούμε... δική μας... δική σας... εξαρτάται...  

    Ευχαριστούμε!


    Ανδρ(ε)ας
     
  10. akasha

    akasha Regular Member

    Απάντηση: Στο εστιατόριο (Fantasy story)

    πανέμορφα δοσμένο!!!απλά μπράβο...  
     
  11. Sirbaid

    Sirbaid Regular Member

    τελεια.. περιγραφη πολυ ωραία.... ζωντανό...... μετά??? τι εγινε..??
     
  12. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    έχει άραγε συνέχεια ?