Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στυλ ψηλοτάκουνων και καλσόν της Μαρίας Σινιώρη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος rannia, στις 31 Μαϊου 2009.

?

Πώς θέλετε να λέει τον καιρό στο ALTER η Μαρία Σινιώρη; Φορώντας:

Poll closed 24 Φεβρουαρίου 2012.
  1. 15ποντα Στιλέτο Σανδάλια με χρωματιστό καλσόν

3,3%
  2. 15ποντα Στιλέτο Σανδάλια με καλσόν που ΄χει σχέδια

4,9%
  3. 15ποντα Στιλέτο Σανδάλια με μαύρο καλσόν

14,8%
  4. 15ποντες Στιλέτο Γόβες με χρωματιστό καλσόν

4,9%
  5. 15ποντες Στιλέτο Γόβες με καλσόν που ΄χει σχέδια

14,8%
  6. 15ποντες Στιλέτο γόβες με μαύρο καλσόν

45,9%
  7. 15ποντα Στιλέτο Mules με χρωματιστό καλσόν

4,9%
  8. 15ποντα Στιλέτο Mules με καλσόν που ΄χει σχέδια

3,3%
  9. 15ποντα Στιλέτο Mules με μαύρο καλσόν

23,0%
Multiple votes are allowed.
  1. gothoula

gothoula Regular Member

Τα mules τι είδους υπόδημα είναι?!?

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Στυλ ψηλοτάκουνων και καλσόν της Μαρίας Σινιώρη

Oτιδήποτε ανοιχτό παπούτσι γυναικείο δεν συνοδεύεται με καλτσες, καλσόν εκτός από ειδικές περιπτώσεις με συγκεκριμένες καλτσες, καλσον. Οι κλειστές γοβες φοριούνται πάντα με κάλτσες/καλσον. Και άμα μά8ουν παρα πάνω από 1 στις 15 γυναικες να διαλέγουν παπούτσια και δη ανοιχτα (πέδιλα σανδαλια) μεχρι που γινεται και η δευτερα παρουσια ενα πραμα! Μην ανησυχείτε, να ένας από τους λογους που δεν θα γινει!

---------- Post added at 03:49 ---------- Previous post was at 03:23 ----------

Τα mules είναι ειδικόν υπόδημα που φοράται κατά κόρον από θήλεα χαρακτηριζόμενα, από σημαντική, αλλά μικρή μερίδα του ανδρικού πληθυσμού, ως μουλάρες (mules = μουλάρια). Οι εν λόγω μουλάρες συνήθως άτομα υιοθετούντα αισθητική ζωγραφικής και λοιπών εικαστικών τεχνών υαλοπωλείου της δεκαετίας του '70, προσδίδουν επιπλέον συγκαλυμένη λειτουργικότητα στην επιλογή τους, προδίδοντας την καταγωγή τους, τόπου και τάξης, με δικαιολογίες του τύπου "γίνεται να μην αναπνέει το πόδι το καλοκαίρι;", συγχέοντα εν ταυτώ την παντόφλα (εμβάς) με το πασουμάκι.
    Να σημειωθεί πως η συντριπτική πλειοψηφία των ανωτέρω θηλέων είτε έχει ασχημα άκρα είτε πλημμελώς περιποιημένα και στο σύνολό τους δεν γνωρίζουν να βαδίζουν και ως εκ τούτου παράγεται κατά το βάδισμα ο γνωστός ενοχλητικός ήχος σχκλάπατις - σχκλάπατις...

3. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Δεν μπορείς να περπατάς 3 ολόκληρες ώρες πάνω σε ballet shoes ακόμη και αν σε μαστιγώνουν με ξυράφια. Θα κατεστρεφες τα πόδια σου. Βέβαια,δεν γνωρίζω τη φυσική σου κατάσταση,για να είμαι απόλυτη.
    Εγώ πάντως,μετά από χρόοοοοονια και χροοοοοοονια σε ballets κλπ,ΑΥΤΟ που περιγραφεις ΔΕΝ το κάνω.  

4. XplorR

XplorR Regular Member

Απάντηση: Re: Στυλ ψηλοτάκουνων και καλσόν της Μαρίας Σινιώρη

Πολύ χαμηλα, μέχρι τον αστράγαλο, πολύ χαμηλά!   Ας ανέβουν... και πάνω από το γόνατο αν είναι δυνατόν!

5. rannia

rannia Rannia Papa Pantyhosed Sissy Slave

λατρεμενη μου αν εισαι με λουκετακια κλειδωμενη και τα χερια δεμενα με χειροπεδες πισω απο την πλατη σου φιμωμενη με ball gang και μια λυσασμενη Αφεντρα και εναν Αφεντη να σε μαστιγωνουν ανελεητα με δερματινο μακρυ μαστιγιο με εννια ουρες βριζοντας σε και χαστουκιζοντας σε, σε πληροφορω οτι στην αρχη πεφτεις, κλαις, βογγας κανεις πως δεν μπορεις, σε σερνουν και σε σηκωνουν και ξαναπεφτεις και κανεις πως λιποθυμας αλλα αυτοι σε σφαλιαριζουν και σε κατουρουν και σε μαστιγωνουν και σε αναγκαζουν να σταθεις ορθια και δεν σταματαν με τιποτα....τοτε το παιρνεις αποφαση οτι δεν εχεις λυτρωμο και διεξοδο και αρχιζεις να υπακουεις και να συνεργαζεσαι. Σε πληροφορω πως αντεξα και τα καταφερα και περπατουσα μετα τελεια και μαλιστα γρηγορα στητα και καμαρωτα και χωρις προβλημα γιατι βρηκα την ισορροπια μου και οι τενοντες στις γαμπες μου εχουν συνηθισει. Τωρα φοραω 10ποντα για flat και 12ποντα και 15ποντα οπως εσυ τα 6ποντα!!! Μπαλαρινε επιπεδα οταν φοραω νοιωθω οτι θα στραβοπατησω. Με τα 12ποντα και τα 15ποντα ειμαι σαν αθλητρια και με τα ballet μπορω και κινουμαι ανετα πια.

6. Bon Viveur

Bon Viveur Sex involves the body. Great sex involves the mind

Εγώ πάντως ψηφίζω 15ποντα με πολύ γυαλιστερό μουνόχρωμο καλσόν.

7. rannia

πολυ θα με υποχρεωνατε να μου λεγατε που μπορω να βρω βιντεακια και φωτογραφιες της Μαριας Σινιωρη.......

8. ianos24

ianos24 New Member

Re: Απάντηση: Re: Στυλ ψηλοτάκουνων και καλσόν της Μαρίας Σινιώρη

Ακόμα καλύτερα, παραδοσιακές νάυλον (όχι λύκρα) με ζαρτιέρες ή λστέξ.

9. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Μόλις την είδα στο ALTER και σε θυμήθηκα rannia  

10. rannia

ειναι τα πιο ομορφα ποδια που εχω δει. Τωρα ειδικα που φοραει καλσον και 15ποντες γοβες ειναι ακομα καλυτερα. Και η Ξενια Κατσουλα στον Αλφα ειναι πολυ δυνατη με ωραια ποδια και γυαλιστερα καλσον και 15ποντα τακουνια

11. skorioulis

skorioulis New Member

θα ηθελα και ενα γκαλοπ για τα υπεροχα ποδια της ξενιας κατσουλα του αλφα

12. Απάντηση: Στυλ ψηλοτάκουνων και καλσόν της Μαρίας Σινιώρη

το οτι θα ανοιγόταν νήμα για την Σινιώρη, δεν το είχα φανταστεί!

το μόνο που θα ήθελα είναι να πάψει να κουνιέται δεξιά αριστερά όταν λέει τον καιρό! Ζαλιστήκαμε πια.

η εκδοχή του Αρναούτογλου στην ΕΤ3 με τακούνι, υπάρχει;;;;;