Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στυλ ψηλοτάκουνων και καλσόν της Μαρίας Σινιώρη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος rannia, στις 31 Μαϊου 2009.

?

Πώς θέλετε να λέει τον καιρό στο ALTER η Μαρία Σινιώρη; Φορώντας:

Poll closed 24 Φεβρουαρίου 2012.
  1. 15ποντα Στιλέτο Σανδάλια με χρωματιστό καλσόν

    3,3%
  2. 15ποντα Στιλέτο Σανδάλια με καλσόν που ΄χει σχέδια

    4,9%
  3. 15ποντα Στιλέτο Σανδάλια με μαύρο καλσόν

    14,8%
  4. 15ποντες Στιλέτο Γόβες με χρωματιστό καλσόν

    4,9%
  5. 15ποντες Στιλέτο Γόβες με καλσόν που ΄χει σχέδια

    14,8%
  6. 15ποντες Στιλέτο γόβες με μαύρο καλσόν

    45,9%
  7. 15ποντα Στιλέτο Mules με χρωματιστό καλσόν

    4,9%
  8. 15ποντα Στιλέτο Mules με καλσόν που ΄χει σχέδια

    3,3%
  9. 15ποντα Στιλέτο Mules με μαύρο καλσόν

    23,0%
Multiple votes are allowed.
  1. rannia

    rannia Rannia Papa Pantyhosed Sissy Slave

    Απάντηση: Στυλ ψηλοτάκουνων και καλσόν της Μαρίας Σινιώρη

    πεδιλο πλατφορμα διαφανο με πορτοκαλι καλσον Wolford γυαλιστερο και πορτοκαλι λυκρα εφαρμοστο μινι φορεμα ειναι τρελλα και οχι στυλιστικα απαραδεκτο. Πεδιλο 15ποντο κοκκινο και κοκκινο lurex καλσον με τονους χρυσους ή ασημι και μαυρο μινι φορεμα ειναι απιθανο και πολυ σεξυ και must. Και αλλες πολλες χρησεις.

    τα πεδιλα ναι Εγω μιλαω για σανδαλια ψηλοτακουνα και για πλατφορμες σανδαλια που και τα δυο φοριουνται και χειμωνα για νυχτερινη εξοδο. Αρα το καλσον τους πηγαινει. Φυσικα οταν λεω καλσον με τα δυο αυτα ειδη - σανδαλια και mules - εννοω 5,10,15,20 denier το πολυ γιατι μετα οντως ειναι επικυνδινο. Σε καποιες λιγες περιπτωσεις 40denier. Το καλοκαιρι υπαρχουν τα 3,5 και 10 denier σε χρωματα ανοιχτα και pal αλλα και με μικρα σιλικονουχα μπιλακια πισω απο τα δακτυλακια ωστε να μην γλυστρανε μεσα στα πεδιλα και τα σανδαλια αλλα και τα mules. Φοριουνται τα καλσον ολο το χρονο αρκει καποιος να ξερει να τα φοραει και να μην ειναι υποχονδριος και τα φοραει μονο σε μαυρο χρωμα και χοντρα 40,60,80 denier ή μαλλινα και ζερσεϊ. Στην Αμερικη στο Σαν Φραντζισκο με το νταλο ηλιο φοριουνται και στην παραλια κατω απο το μαγιω αλλα μιλαμε για 2-10 denier το πολυ και μαλιστα ειναι must να ειναι και super shinny. Ανατρεξτε σε αναλογα site για να πεισθειτε. Αν τα καλσον φοριουνται με στυλ πανε με καθε ντυσιμο και παπουτσι αρκει να ξερει καποια να τα συνδιαζει γνωριζοντας ολους τους τυπους και τα στυλ των καλσον και οχι μονο των κλασσικων και απλων που ειναι οπως τα τσουραπια...
     
    Last edited: 1 Ιουνίου 2009
  2. rannia

    rannia Rannia Papa Pantyhosed Sissy Slave

    Απάντηση: Στυλ ψηλοτάκουνων και καλσόν της Μαρίας Σινιώρη

    Η Μαρια Σινιωρη ειναι φετιχιστρια με τα καλσον και τα ψηλοτακουνα - οπως η ιδια εχει πει σε συνενευξη της στο παρελθον - και ειναι βεβαιο οτι οταν θα γεμισει με ψηφους το συγκεκριμενο gallop τοτε σιγουρα επειδη ειναι tv persona και κολλακευεται με το fun club της που τη θαυμαζουν και παρατηρουν το στυλ του ντυσιματος της οτι θα ανταποκριθει σε αυτους που ουσιαστικα την κρατουν στη δουλεια της μεσω της τηλεθεασης...
     
  3. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Στυλ ψηλοτάκουνων και καλσόν της Μαρίας Σινιώρη

    Περι ορεξεως κολοκυθοπιττα αγαπητη Ραννια. Δεν ειναι αναγκη να γραψεις ολοκληρη διατριβη για να μας πεισεις . Αμα εσυ νιωθεις σεξυ ετσι , εμενα μου περισευει.
     
  4. rannia

    rannia Rannia Papa Pantyhosed Sissy Slave

    Απάντηση: Στυλ ψηλοτάκουνων και καλσόν της Μαρίας Σινιώρη

    Δεν γραφω διατριβη αγαπητη μου Τhelma αλλα καποιες στυλιστικες παρεμβασεις. Επειδη εχω εδω και χρονια εντονο φετιχ με τα καλσον εχω εντριφησει σε αυτα και στη μοδα τους και εχοντας εμπειριες απο την Αμερικη και τη Γαλλια, την Ιταλια, τη Γερμανια και την Αγγλια γνωριζω πως φοριουνται τα καλσον και δυστυχως εδω στην Ελλαδα οι γυναικες ειναι ακομα στο μαυρο και καφε αντε και στου δερματος το χρωμα καλσον και πιστευουν οτι ειναι ενα εσωρουχο για να ζεσταινονται τα ποδια τους και τιποτε αλλο.
     
  5. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Στυλ ψηλοτάκουνων και καλσόν της Μαρίας Σινιώρη

    Καθε στυλ ντυσιματος εχει διαφορα, απο ποια πλευρα την υιοθετει καποιος. Της γυναικας η του crossdresser.
    Αλλο ενα ομορφο γυναικειο χυτο ποδαρακι που δεν εχει καμμια αναγκη καλσον για να αναδειχτει κι αλλο μια ποδαρα νταλικιερη! 
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Στυλ ψηλοτάκουνων και καλσόν της Μαρίας Σινιώρη

    Θα σε λατρέψουν οι αγγλίδες!!!  
     
  7. rannia

    rannia Rannia Papa Pantyhosed Sissy Slave

    Απάντηση: Στυλ ψηλοτάκουνων και καλσόν της Μαρίας Σινιώρη

    τα καλσον και η μοδα τους εχουν κατακτησει ΟΛΟΝ τον γυναικειο κοσμο σε ολη τη γη... Χυτα, λιτα, αδυνατα, γεματα, παχια και ασχηματιστα ολα τα ποδια αναδεικνυονται με τα καλσον και ολοι οι μοδιστροι τα χρησιμοποιουν κατα κορον. Ειναι το πιο ωραιο γυναικειο αξεσουαρ και αναδεικνυει τα ποδια των γυναικων με συμπληρωμα ενα καλο και σεξυ ζευγαρι παπουτσια και δη ψηλοτακουνα 12ποντων και ανω...

    Οσο για τους νταλικιερηδες τι να σου πω χρυση μου.....
     
  8. DiDi

    DiDi Regular Member

    Το καλοκαίρι με το καλσόν δεν σε πιάνει φαγούρα Ράνια? Απορία το έχω..

    γιατί ως γνωστόν το καλσόν είναι από νάυλον
     
  9. Emma

    Emma Contributor

    rannia και jimboy (σας απαντάω δύο σε ένα, για να μην επαναλαμβάνομαι):

    Υπάρχει νομίζω μεγάλη διαφορά στο να ντύνεσαι ή να σου αρέσει να ντύνονται με συγκεκριμένο τρόπο, επειδή έχεις κάποιο φετίχ, απ' το κανονικό ντύσιμο.

    Όπως είπε και η DiDi πιο πάνω, καλοκαίρι/ζέστη και καλσόν είναι δράμα, ειδικά αν το φοράς απ' το πρωΐ και τρέχεις σε γραφείο, δουλειές, ψώνια κτλ. Αν εξαιρέσουμε για μια στιγμή τον αισθητικό παράγοντα, σε πρακτικό επίπεδο τουλάχιστον είναι από αχρείαστο έως ενοχλητικό.
    Όσον αφορά τον ισχυρισμό ότι κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο όμορφα κτλ, ναι... αν κάποιος/α δεν έχει ωραία πόδια και χρειάζεται τέτοιου είδους βοήθηματα, fair enough. Αν όμως το πόδι είναι καλά αποτριχωμένο και έχει γίνει χρήση κρέμας σώματος, πιστεύω, ότι η φυσική του ομορφιά και γυαλάδα δεν συγκρίνεται με αυτή του καλσόν.
    Θέμα προσωπικού γούστου του καθενός όμως στη τελική. Εμένα μου αρέσει η λιτότητα και less is definitely more.

    Y.Γ. Καλσόν και πέδιλα/σανδάλια/mules μόνο σε κρύες χώρες θα μπορούσα *ίσως* να δικαιολογήσω/"συγχωρήσω", που θέλουν να φορέσουν όμορφα καλοκαιρινά παπούτσια αλλά δεν έχουν την ευκαιρία να το κάνουν επειδή έχουν 1 μήνα το πολύ καλοκαίρι.
    Χώρια που καλσόν/κάλτσες, ενώ έχει ζεστό καιρό, μου θυμίζει γιαγιάδες, οι οποίες αναγκαστικά τα φοράνε χειμώνα-καλοκαίρι, επειδή κρυώνουν συνεχώς λόγω ηλικίας.
     
  10. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    μια και δεν ειμαι ιδικος πανω σε αυτο το θεμα,εχω μια απορια.Απο κατι ταινιες τις δεκαετιας του ελβις ειχα δει οτι τοτε στην κυριολεξια γινονταν τις ποπις για ενα καλσον ναιλον απο τις γυναικες,σε σημειο που δεν υπυρχε οι γυναικες το ζωγραφισαν με ιδικο μαρκαδορο.Δηλαδη με πιο σκεπτικο σημερα απαξιωθηκε σε τετοιο βαθμο??
     
  11. Emma

    Emma Contributor

    Καμία απαξίωση, από πλευράς μου τουλάχιστον, whipmarks. Aπλά κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο  
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Στυλ ψηλοτάκουνων και καλσόν της Μαρίας Σινιώρη

    Αυτά που συζητάμε περί καλσόν, πέδιλα και mules θα μεταφερθούν στη κα Σινιώρη, ώστε να κάνει τα στυλίστικα κουμάντα της? Μετά παρακαλώ να πιάσουμε και την Πετρούλα...