Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμβουλές για καλό γλυφομούνι (αγγλικά)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 11 Απριλίου 2008.

  1. Dante

    Dante Regular Member

    Thank God for the night trains, meiner lieber Durcet. (try to imagine a decent smiling emoticon, since the once available fail at life)

    Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαμε ποτέ να συμφωνήσουμε επί του θέματος, καθώς επιστημονικά αλλιώς καυλώνει ο άντρας, και αλλιώς η γυναίκα. Θυμάμαι μάλιστα μια έρευνα, που κατέληγε στο ότι η γυνάικα ερεθίζεται πλήρως στα 21 λεπτά, και ο άντρας στα 3. Άντε δηλαδή να επέλθει ο θρυλούμενος ταυτόχρονος οργασμός.

    My point is: Ακόμα και την ώρα της σεξουαλικής πράξης, και ενώ δέχεται όλο το πακέτο του σωματικού stimulation, σπάνια η γυναίκα έρχεται σε οργασμό αν δεν βιώνει ταυτόχρονα τη φαντασίωση στο μυαλουδάκι της. Αντιθέτως, μια γυναίκα μπορεί να φτάσει ακόμα και αν κάποιος απλά της χαϊδεύει τα μαλλιά, ή της φιλάει τον καρπό, αν αυτό την καλύπτει εγκεφαλικά.

    Τουλάχιστον αυτό μου λέει η εμπειρία μου και οι όποιες απόψεις έχω ακούσει. Τώρα αν κάποιες φαντασιώνονται την ώρα που τις γλύφει ο άλλος και φτάνουνε, fair enough. Από την άλλη όμως το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να έχουν και με έναν δονητή, και μάλιστα λιγότερα σάλια. Άσε που ο δονητής δε ζητάει ανταπόδοση ή επιβράβευση.
     
  2. Petropoulos

    Petropoulos New Member

    Απάντηση: Re: Συμβουλές για καλό γλυφομούνι (αγγλικά)

     
  3. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Συμβουλές για καλό γλυφομούνι (αγγλικά)





     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. Dante

    Dante Regular Member

    Dear kits.

    Μετά από την απίστευτη σκληρότητα με την οποία χτύπησες τα επιχειρήματα μου, θα κάψω όλες τις επιστημονικές έρευνες και θα βασίζομαι μόνο σε διαφημιστικούς λαϊκισμούς. Τα ευχαριστήρια μου.


    Petropoulos, όλες οι απολαύσεις σεβαστές. Έστω και αν αποδικνύεις πόσο λίγο αφορά τις επιθυμίες των γυναικών το original post.
     
  5. Veronika33

    Veronika33 New Member

    Εξαιρετική τοποθέτηση!  
     
    Last edited by a moderator: 9 Νοεμβρίου 2013
  6. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Συμβουλές για καλό γλυφομούνι (αγγλικά)

    Το κακό με τις γυναικείες απόψεις επί του θέματος ότι η κάθε μία μιλά εξ ονόματος ενός και μόνο (μουνιού).
    Και υποψιάζομαι ότι μεταξύ τους δεν μιλάνε πολύ γι αυτά - οι περισσότερες τουλάχιστον!

    Δε ξέρω πόσο χωράει η λογική πάνω στην καύλα πάντως γουστάρω να βλέπω μια γυναίκα να λιώνει απ την καύλα την ώρα που την γλύφουν!
     
  7. Dante

    Dante Regular Member

    jimboy ... lol me tender.

    Δε μιλάνε για αυτά μεταξύ τους; Στον πλανήτη Άρη, μπορεί.

    Αν καταλαβαίνω καλά, οι άντρες κατά τη γνώμη σου είναι οι πλέον κατάλληλοι να συζητήσουν το γυναικείο οργασμό; Ok, έχω ακούσει και χειρότερα.
     
  8. Petropoulos

    Petropoulos New Member

    Απάντηση: Συμβουλές για καλό γλυφομούνι (αγγλικά)

    Σιγουρα μονο μια γυναικα ξερει απολυτα
     
  9. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Συμβουλές για καλό γλυφομούνι (αγγλικά)



    Ουχι ακριβώς έτσι! Απλά λέω ότι έχω διαπιστώσει ότι το συγκεκριμένο πράγμα σε κάποιες γυναίκες δεν λέει τίποτα ενώ σε άλλες λέει πολλά.Όπως αντίστοιχα σε άλλες λέει η διείσδυση ενώ σε άλλες όχι. Αν ανοίξουμε ένα νήμα περί γυναικείου οργασμού θα διαπιστώσουμε πιθανότατα ότι για την κάθε μία είναι διαφορετικά ως προς το πως προκαλείται(ο οπγασμός). Lets try! 

    ΥΓ Μιά γυναίκα έχει δει(συνήθως) μόνο μία γυναίκα να έρχεται σε οργασμό(τον εαυτό της) ενώ ένας άνδρας δύναται να έχει δεί αρκετές περισσότερες....

    Για τον εαυτό της ναι σίγουρα. Αλλά για τις γυναίκες εν γένη?
     
    Last edited: 17 Ιανουαρίου 2009
  10. Dante

    Dante Regular Member

    Δηλαδή να ψοφήσουν οι bi με συνοπτικές διαδικασίες;

    Είμαι βέβαιη πως ούτε τη μέση γυναίκα εκφράζω (as n kits' cute reply), ούτε και τις έχω πάρει όλες. Απλά προσφέρω κι εγώ την άποψη μου στο βωμό της πολυφωνίας.
     
  11. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Συμβουλές για καλό γλυφομούνι (αγγλικά)


    Δεκτό το επιχείρημα
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Πιστεύω πως ο εγκέφαλος κάνει το γενικό κουμάντο, και σε άντρες και σε γυναίκες. Αν και θεωρώ ότι οι άντρες το βιώνουν διαφορετικά από τις γυναίκες, γιατί τους βλέπω και γιατί μου το έχουν πει, και θεωρώ ότι δεν φαντασιώνουν τόσο όσο οι γυναίκες, και πάλι το μυαλό κάνει κουμάντο. Ένας κουρασμένος ή αγχωμένος άντρας αντιδρά διαφορετικά σε σωματικά ερεθίσματα από ότι ένας ξεκούραστος και χαλαρός. Δεν είναι μόνο θέμα υδραυλικών, ακόμη και γι αυτά τα συνήθως τόσο πεζά πλάσματα.

    Αντίστοιχα, θεωρώ ότι και οι γυναίκες που τόσο ταξιδεύουν με το μυαλό τους κατά την διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης ή του αυνανισμού, συνήθως (όχι πάντα και όχι όλες) δεν μπορούν να τελειώσουν χωρίς να αναμίξουν τα "υδραυλικά" τους. Συν Αθηνά και χείρα κίνει βρε αδερφέ. 

    Όσο για το αν μιλάμε μεταξύ μας για τις καύλες μας και τους οργασμούς μας, και φυσικά μιλάμε, ίσως και περισσότερο από τους ντροπιάρηδες άντρες. Και φυσικά έχω δει πολλές γυναίκες να χύνουν και μάλιστα ήμουν και η μόνη υπαίτια γι αυτό. 

    Όλες χύνουν διαφορετικά. Να το βάλουμε το νήμα.