Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμβόλαιο για σκλάβο....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Princess_of_Pain, στις 19 Οκτωβρίου 2006.

  1. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Το παρακάτω συμβόλαιο το βρήκα σε κάποιο site.
    Ελπίζω να σας χαρίσει τόσο γέλιο, όσο χάρισε σε μένα  

    Εγώ ο ...... του ...... και της ...... με ΑΔΤ ...... ελεύθερα και χωρίς καταναγκασμό, συμφωνώ να ακολουθώ όλους τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται από το συμβόλαιο αυτό. Μετά την υπογραφή αυτού του συμβολαίου θα καταστώ αυτόματα σκλάβος της και θα θεωρούμαι πλέον προσωπική της ιδιοκτησία. Η υποταγή μου στην ...... του ...... και της ...... με ΑΔΤ ...... είναι εθελούσια και επιθυμητή.


    Δεν θα έχω πλέον οποιαδήποτε λόγο σχετικά με το τι συμβαίνει στη ζωή μου και όλες τις αποφάσεις θα τις παίρνει η κυρία μου. Θα συμμορφώνομαι με όλες τις εντολές της ολοκληρωτικά και θα την υπηρετώ ικανοποιώντας κάθε επιθυμία, απαίτηση ή διαταγή της, για το υπόλοιπο της φυσικής μου ζωής.


    Οι ανάγκες οι επιθυμίες και οι απαιτήσεις της κυρίας μου θα είναι πάντα πάνω από κάθε δική μου επιθυμία. Η κυρία μου θα έχει την τελική λέξη σε κάθε απόφαση που θα αφορά την ζωή μου και τις δοσοληψίες μου με τρίτα πρόσωπα. Η όποια αμφισβήτηση των αποφάσεων της ή ο όποιος δισταγμός να υπακούσω στις εντολές της είναι αιτία για την αυστηρή τιμωρία μου ή/και για την επιβολή πειθαρχίας σε μένα.

    Μπορεί να τιμωρηθώ την οποιαδήποτε χρονική στιγμή και σε οποιονδήποτε τόπο, απλά προς ενίσχυση της εικόνας της ανωτερότητας της η ως προσφορά στις ανάγκες της για ψυχαγωγία, σαν απόδειξη της αφιέρωσης μου σε αυτήν ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο κρίνει η ίδια. Οποτεδήποτε τιμωρούμαι θα την ευχαριστώ αμέσως γιατί μέσα από την τιμωρία της θα γίνομαι καλύτερος.


    Οικιακές εργασίες


    Όλες οι οικιακές εργασίες θα εκτελούνται αποκλειστικά και μόνο από εμένα. Είμαι υποχρεωμένος να διατηρώ το σπίτι της κυρίας στην εντέλεια. Το σκούπισμα σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα θα πρέπει να γίνεται το λιγότερο μια φορά την εβδομάδα σε κάθε δωμάτιο. Το πλύσιμο ρούχων άπλωμα και σιδέρωμα θα γίνεται κάθε 2 μέρες. Εγώ επίσης θα μαγειρεύω όλα τα γεύματα και θα φροντίζω να αδειάζω τα σκουπίδια από το καλαθάκι της κουζίνας και του μπάνιου. Θα αλλάζω τα σεντόνια της κυρίας κάθε μέρα όπως είναι η επιθυμία της. Θα πλένω το αυτοκίνητο της κυρίας τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα… Η κυρία μπορεί να ελέγχει τις δουλειές που θα κάνω και να διατάζει την επανάληψη τους αν δεν είναι ικανοποιημένη, καθώς και να με τιμωρεί όπως κρίνει ότι πρέπει να τιμωρηθώ. Για παράδειγμα αν μετά το σφουγγάρισμα περπατήσει σε όλο το σπίτι με άσπρες κάλτσες και δεν παραμείνουν κάτασπρες πρέπει να με τιμωρήσει και να με βάλει να ξανασφουγγαρίσω όλο το σπίτι πολλές φορές.

    Γεύματα


    Εγώ πρέπει να μαγειρεύω όλα τα γεύματα και να σερβίρω την κυρία. Εγώ δεν επιτρέπεται να τρώω στο τραπέζι της κυρίας αλλά μόνο από ένα μπολ στο πάτωμα δίπλα στα πόδια της κυρίας. Μετά από κάθε γεύμα θα μαζεύω το τραπέζι και θα πλένω τα πιάτα. Το πρωινό της κυρίας θα το ετοιμάζω κάθε μέρα στην κουζίνα εκτός τα Σαββατοκύριακα που θα την σερβίρω στο κρεβάτι.

    Τιμωρίες


    Οι τιμωρίες που θα μου επιβάλλει είναι αποκλειστικά στην κρίση της και θα τις δέχομαι ανεπιφύλακτα. Αυτές μπορεί να είναι χαστούκια, χτυπήματα με την ζώνη μαστίγωμα, δέσιμο σε μια στάση (μέχρι 24 ώρες), στέρηση ύπνου (μέχρι 24 ώρες), στέρηση φαγητού (μέχρι 24 ώρες), στέρηση νερού (μέχρι 8 ώρες), στέρηση οργασμού (μέχρι και 2 χρόνια). Αν αποφασίσει να με δέσει για να με μαστιγώσει θα κάθομαι πρόθυμα στην στάση που θέλει να με δέσει και θα υπομένω την τιμωρία μου όσο άγρια και αν είναι.

    Σεξουαλικές Υπηρεσίες


    Θα διατηρώ το σώμα μου καθαρό και υγιές προς δική της χρήση και ευχαρίστηση. Έχετε την ολοκληρωτική εποπτεία της σεξουαλικής μου ζωής. Έχετε στην κατοχή σας και μπορείτε να κάνετε χρήση οποιουδήποτε μέρους του σώματος μου προς απόλαυση και ευχαρίστηση σας.


    Έχω την υποχρέωση να είμαι πάντα διαθέσιμος για εσάς και την σεξουαλική σας απόλαυση την οποιαδήποτε χρονική στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Η δικιά μου σεξουαλική ευχαρίστηση δεν έχει καμία σημασία.


    Ο αυνανισμός είναι ολοκληρωτικά απαγορευμένος χωρίς την άδεια ή και επίβλεψη σας. Αυνανισμός χωρίς την άδεια σας είναι αιτία τιμωρίας μου. Δεν θα έρθω ποτέ σε οργασμό χωρίς την άδεια σας. Οργασμός χωρίς εξουσιοδότηση είναι αιτία αυστηρής μου τιμωρίας.
    Έχετε δικαίωμα να μου επιβάλετε το δέσιμο των γεννητικών μου οργάνων ή την εφαρμογή ζωνών αγνότητας ή άλλων παρόμοιων μηχανισμών. Αποδέχομαι να σας υπηρετώ με όποιο και με όλους τους τρόπους που εσείς επιθυμείτε.


    Είμαι υποχρεωμένος να σας χαρίζω όσους οργασμούς επιθυμείτε κάθε μέρα, κάνοντας σας στοματικό έρωτα όσες φορές την μέρα επιθυμείτε, ή έρωτα με βοηθήματα (δονητές) όσες ώρες την μέρα επιθυμείτε. Επίσης θα πρέπει να μπορώ τουλάχιστον μια φορά την μέρα να σας κάνω κανονικά έρωτα αν το επιθυμήσετε χωρίς να έρχομαι εγώ σε οργασμό αν δεν μου έχετε δώσει άδεια.


    Για την δική σας σεξουαλική ικανοποίηση μπορείτε να μου κάνετε εσείς έρωτα με τον δονητή σας ή να με βάζετε να έρθω σε επαφή με τρίτα άτομα άντρες ή γυναίκες. Αν η κυρία μου θέλει να έχει άλλους εραστές εγώ θα υπομένω γιατί το παν για μένα είναι το τι κάνει ευτυχισμένη την κυρία μου και όσο και αν με στεναχωρεί δεν θα το δείχνω. Αν την ευχαριστεί να πηγαίνει και με άλλους θα το αποδέχομαι και σαν απόδειξη ότι συνεχίζω να την λατρεύω θα της κάνω στοματικό έρωτα αμέσως μόλις τελειώνει το σεξ με τον εραστή της.


    Υποχρεώσεις του σκλάβου


    Να μεταβιβάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία στην αφέντρα αμέσως μετά την υπογραφή αυτού του συμβολαίου και των μετρητών και πιστωτικών καρτών και κάθε μήνα να της προσφέρει όσα κερδίζει από την εργασία του ή από άλλα εισοδήματα.


    Αυτός θα κρατάει όσα του δίνει η αφέντρα αν θέλει να του δώσει. Να κυκλοφορεί πάντα γυμνός μέσα στο σπίτι μόνο με το περιλαίμιο του και εκτός σπιτιού να φοράει ότι διαλέγει η αφέντρα του γι' αυτόν. Να πηγαίνει γυμναστήριο αν το κρίνει απαραίτητο η κυρία του για όσες ώρες εκείνη νομίζει και για όσες μέρες την εβδομάδα εκείνη νομίζει ή να τον γυμνάζει στο σπίτι η κυρία του όσες ώρες εκείνη θέλει, για να του διατηρεί ή να του φτιάξει το σώμα του όπως εκείνη θέλει. Κατά την διάρκεια της γυμναστικής του η κυρία μπορεί να τον βοηθάει με το μαστίγιο της αν κρίνει ότι τεμπελιάζει.

    Να δείχνει πάντα τον μέγιστο σεβασμό στην αφέντρα του είτε σπίτι είτε σε δημόσιο μέρος. Να μην χρησιμοποιεί ποτέ τα έπιπλα της κυρίας του αλλά να κάθεται πάντα στο πάτωμα είτε γονατιστός είτε καθιστός η ξαπλωμένος ανάλογα πως θέλει η αφέντρα του. Να απαντάει αμέσως και ειλικρινά σε οποιαδήποτε ερώτηση της αφέντρας του. Να ζητάει άδεια για οποιαδήποτε δραστηριότητα δεν έχει εντολή από την κυρία του ακόμα και για να πάει τουαλέτα και να δίνει εξηγήσεις για κάθε δραστηριότητα του. Να μην έχει κανένα προσωπικό μυστικό από την κυρία του μιας και είναι ολόκληρος ιδιοκτησία της και πρέπει να γνωρίζει τα πάντα γι’ αυτόν. Να κοιμάται στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι της αφέντρας η όπου αλλού αποφασίσει η αφέντρα ακόμα και στον κήπο μέσα στο σκυλόσπιτο. Η μόνη περίπτωση να κοιμηθεί στο κρεβάτι της κυρίας είναι αν τον προσκαλέσει η ίδια.

    Να δείχνει προθυμία κατά την εκπαίδευση του και να προσπαθεί να εκτελεί τις εντολές της κυρίας του όσο πιο καλά γίνεται. Να μην δυσανασχετεί όταν η κυρία δεν είναι ικανοποιημένη από την προσπάθεια του και τον βάζει να επαναλάβει κάποια δουλειά. Να μην προβάλει αντιρρήσεις ως προς κάποια τιμωρία που επιλέγει η κυρία του για να τον συνετίσει. Να αποδέχεται όλες τις σωματικές τιμωρίες όσο πόνο και αν του προκαλούν - άλλωστε πρέπει να θυμάται ότι το σώμα και το μυαλό του ανήκουν στην αφέντρα. Να προσφέρει πάντα πρόθυμα το σώμα του για να το χρησιμοποιεί η αφέντρα όπως εκείνη κρίνει ότι θα ικανοποιηθεί, ότι ώρα και να είναι όπου και αν βρίσκονται. Να γονατίζει αμέσως μόλις μπει η αφέντρα στο δωμάτιο που είναι ο σκλάβος ή μπει ο σκλάβος στο δωμάτιο που είναι η αφέντρα και να της φιλάει τα πόδια.
    Να δείχνει προθυμία κατά την εκπαίδευση του από την κυρία σε όλες τις δραστηριότητες που θέλει να τον εκπαιδεύσει. Θα εκπαιδευτεί σίγουρα στο να μάθει να χτενίζει την κυρία, να της κάνει πιστολάκι, να της βάφει τα νύχια σε χέρια - πόδια, να της κάνει μασάζ, να την λούζει, να την κάνει μπάνιο, να την σκουπίζει, να την ντύνει και ότι άλλο θελήσει η κυρία του να τον εκπαιδεύσει. Πρέπει επίσης να εκπαιδευτεί να μην έχει στύση χωρίς την άδεια της κυρίας του ακόμα και όταν της κάνει μασάζ η στοματικό έρωτα. Αυτά τα κάνει για δική της ευχαρίστηση και όχι δική του. Αν η κυρία διαπιστώνει ότι είναι ερεθισμένος κατά την διάρκεια που της προσφέρει τις υπηρεσίες του μπορεί να τον μαστιγώνει αλύπητα. Επίσης πρέπει να έχει αμέσως μεγάλη στύση μόλις του ζητηθεί από την κυρία.


    Πρέπει να εκπαιδευτεί και στο να φοράει μόνιμα την ανδρική ζώνη αγνότητας cb 2003 και να μην παρακαλάει να του ελευθερώσει η κυρία το πέος και να τον αφήσει να έρθει σε οργασμό ακόμα και όταν τον έχει κλειδωμένο για ολόκληρο χρόνο. Η αναλογία θα είναι περίπου κάθε 100 οργασμοί για την κυρία ένας για τον σκλάβο και αυτός ο οργασμός μπορεί να έρχεται μόνο όταν ο σκλάβος είναι πολύ καλός σε όλες τις υποχρεώσεις του και θα γίνεται με όποιο τρόπο αποφασίζει η κυρία. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος θα είναι να του επιτρέπει να αυνανίζεται γονατιστός μπροστά στα πόδια της, αλλά βάζοντας του χρονικό όριο μέσα στο οποίο πρέπει να τελειώσει (π.χ. σκλάβε έχεις 30 δευτερόλεπτα να τελειώσεις. Μπροστά σε μια θεά σαν εμένα νομίζω είναι αρκετά. Αν δεν προλάβεις ξαναβάζουμε την ζώνη αγνότητας και ξαναδοκιμάζεις σε 2 μήνες). Σε αυτήν την περίπτωση ο σκλάβος πρέπει χωρίς δεύτερη κουβέντα να κάνει ένα κρύο ντουζ για να μπορέσει να ξαναφορέσει την ζώνη αγνότητας και όχι να παρακαλάει να του επιτραπεί να τελειώσει.

    Πρέπει επίσης να δεχτεί ότι όταν η κυρία έχει καλεσμένους, στους οποίους έχει πει το είδος σχέσης που έχουν, δεν θα ντρέπεται να την υπηρετεί μπροστά τους καθώς να υπηρετεί και τους καλεσμένους της, παραμένοντας ακόμα και γυμνός αν του πει η κυρία του. Αν βέβαια έχει καλεσμένους που δεν θέλει να γνωρίζουν το είδος σχέσης που έχει με τον σκλάβο της θα φοράει ο σκλάβος ότι του πει η κυρία και θα συμπεριφέρεται σαν να είναι ένα απλό ζευγάρι αλλά πάντα με σεβασμό προς την κυρία του. Αν πάλι η κυρία φέρει κάποιον εραστή της στο σπίτι ο σκλάβος είναι υποχρεωμένος να υπηρετεί και τους δυο αν το θέλει η κυρία του και να σερβίρει και να περιποιείται και τους δυο. Αν πάλι ο εραστής της κυρίας έχει πρόβλημα και δεν τον θέλει μέσα στο σπίτι ο σκλάβος θα μετακομίζει και θα κοιμάται ή δεμένος στο σκυλόσπιτο στον κήπο, αν είναι καλοκαίρι, η στο γκαράζ αν είναι χειμώνας. Επίσης πρέπει να αποδεχτεί ότι η κυρία του μπορεί να τον δανείζει στην μητέρα της και την αδελφή της για να τους καθαρίζει τα σπίτια ή να τον νοικιάζει σε φίλες και φίλους για οποιαδήποτε χρήση.
    Άλλο ένα πράγμα που πρέπει να αποδεχτεί είναι ότι μπορεί να μαστιγωθεί ακόμα και όταν είναι πολύ υπάκουος και δεν έχει κάνει τίποτα, έτσι απλά γιατί θέλει να διασκεδάσει η κυρία του κάνοντας τον να ουρλιάζει και να χοροπηδάει ή απλά για να κάνει μια επίδειξη σε κάποια φίλη ή φίλο για το είδος της σχέσης της. Επίσης πρέπει να αποδεχτεί ότι θα εκπαιδευτεί στο να μπορεί να γλύφει για ώρες την κυρία του όχι μόνο όταν της κάνει στοματικό έρωτα άλλα και πριν και μετά, όταν δηλαδή η κυρία του ξεκουράζεται από ένα οργασμό και μέχρι να της προσφέρει τον επόμενο, πάλι με την γλώσσα, θα πρέπει να μπορεί να της γλύφει τα πόδια για όσες ώρες επιθυμεί η κυρία του.


    Όταν βγαίνουν έξω μαζί θα φοράει ότι του πει η κυρία του θα της ανοίγει όλες τις πόρτες και του αυτοκινήτου και στα μαγαζιά θα περπατάει πάντα με σκυμμένο κεφάλι ένα βήμα πίσω της και ποτέ δίπλα ή μπροστά της. Θα κουβαλάει αυτός την τσάντα την ζακέτα και ότι άλλο έχει μαζί της η κυρία. Θα παραγγέλνει πάντα ότι θέλει η κυρία του όταν είναι έξω Αν θέλει η κυρία του να πάει μόνη, με φίλο ή με φίλη, διακοπές το καλοκαίρι, ή τριήμερο, ο σκλάβος θα παραμένει στο σπίτι. Αν δεν έχει άδεια θα μένει λυμένος για να μπορεί να πηγαίνει στην δουλειά του, φορώντας βέβαια την ζώνη αγνότητας. Αν έχει άδεια θα μένει δεμένος με την αλυσίδα και λουκέτα από το λαιμό στον κήπο στο σκυλόσπιτο και θα έχει τα κλειδιά η μητέρα ή η αδελφή της κυρίας, για να τον λύνουν κάθε απόγευμα να τον αφήνουν να τρέξει λίγο, πάντα στα τέσσερα βέβαια και να του βάζουν φαγητό και νερό. Φυσικά δεν θα του μαγειρεύουν κάτι ιδιαίτερο αλλά θα μαζεύουν τα αποφάγια από τα σπίτια τους για να τον ταΐζουν


    Υποχρεώσεις της κυρίας


    Η κυρία έχει υποχρέωση να φροντίζει να μην προκαλέσει στον σκλάβο μόνιμη αναπηρία ή κατάγματα κατά τις τιμωρίες που του επιβάλλει. Επίσης πρέπει να φροντίζει να μην ξεχνάει να τον ταΐζει για πάνω από 24 ώρες και να του έχει πρόσβαση σε νερό αν είναι δεμένος κάπου, πάνω από 8 ώρες. Πρέπει επίσης να τον απαλλάσσει από τα καθήκοντα του και από τις σωματικές τιμωρίες στα διαστήματα που είναι άρρωστος και μέχρι να γίνει κάλα. Επίσης μια φορά στις 15 να του δίνει άδεια να επισκέπτεται τους δικούς του
    Διάρκεια Συμβολαίου


    Το παρόν συμβόλαιο έχει διάρκεια όσο ζουν και οι δυο και μπορεί να διακοπεί αν το θελήσει η κυρία οποιαδήποτε στιγμή, επιστρέφοντας στον σκλάβο μόνο την ακίνητη περιουσία που είχε πριν από την υπογραφή αυτού του συμβολαίου. Τα μετρητά και ότι έχει αγοράσει η κυρία με λεφτά δικά της ή του σκλάβου μετά την υπογραφή αυτού του συμβολαίου παραμένουν στην κυριότητα της.


    Αν η κυρία θελήσει την διακοπή του συμβολαίου εξαιτίας του ότι ο σκλάβος δεν τηρεί τους όρους του συμβολαίου, τότε δεν επιστρέφει ούτε την ακίνητη περιουσία του σκλάβου. Μοναδικοί μάρτυρες που μπορεί να έχουν γνώμη θα είναι η μητέρα και η αδελφή της κυρίας, οι οποίες γνωρίζουν τους όρους του συμβολαίου και θα παρακολουθούν αν τηρούνται. Αν θελήσει την διακοπή ο σκλάβος τότε παραμένουν τα πάντα στην κατοχή της κυρίας. Μετά από κάποιο διάστημα και αν αποφασίσει η κυρία ότι την ικανοποιεί ο σκλάβος, έχει το δικαίωμα να τον παντρευτεί χωρίς να αλλάζει τίποτα από τους όρους αυτού του συμβόλαιου.


    Έχω διαβάσει όλους τους όρους αυτού του συμβολαίου και τους αποδέχομαι ανεπιφύλακτα.

    Παρακαλώ πολύ όποιος συμφωνεί με τους άνωθεν όρους, να μου στείλει πμ    
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Ήταν "λίγο" φετιχιστικό, εκεί που χαμογέλασα ήταν στον προσδιορισμό διάρκειας διαφόρων καταστάσεων, όλα καλά, περί ορέξεως ουδείς λόγος αλλά μην δέσετε ή μην δεθείτε στην ίδια στάση για 24 ώρες!

    Προτιμώ τις διαπραγματεύεσεις μέσω ερωτοτροπίας τελικά, από τα συμβόλαια που μάλιστα δεν τα δέχονται και συμβολαιογράφοι!
     
  3. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Και ένας καλός και εύκολος τρόπος πλουτισμού tender lilly μου   Πολύ εύκολα να μην τα καταφέρει ο έρμος σε όλους τους όρους, συν οτι θα τον επιτηρούν και 3!!!!!!!!!! λολ
     
  4. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Οι οποίοι θα είναι και συγγενείς του Κυρίαρχου... τς τς τς... Φυσικά όλα αυτά είναι μπούρδες με κεφαλαία γράμματα! Α! και αυτά μπορούν πολύ άνετα να πάνε για δικαστήριο  
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    το συμβολαιο ειναι παγιδα για την Κυρια διοτι πουθενα δεν αναγραφεται το δικαιωμα συμμετοχης του σκλαβου στο σωματιο τους : "Ο Σπαρτακος" με αποτελεσμα μια πιθανη εξεγερση με ανυπολογιστα αποτελεσματα .. ( Τσαροι , Αντουανετα , Τσαουσεσκου , Ελβις Πρισλευ(ασχετο) .....) ....( οχι Princess ... καμια σχεση και παλι ..)
     
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    Τι θυμηθηκα τωρα... Συζητωντας ενα παρομοιο συμβολαιο- χαζομαρα μ εναν φιλο, εκεινος μου ειπε το αμιμητο:

    - Κι αντε και το υπογραφεις πανω στην καυλα σου και στο παιχνιδι.

    - Εαν την κανω μετα μαυρη στο ξυλο, θα παει μ αυτο το συμβολαιο στο δικαστηριο;

    Παντα με πιανουν τα γελια οταν το θυμαμαι...
     
  7. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Καλή μου zinnia,

    αυτό να δω και τίποτα άλλο στην ζωή μου !!!!

    Θα είμαι πλήρης ημερών τότε    
     
  8. skia

    skia Contributor

    η μαμά και η αδερφή της Κυρίας θα μπορούν να τον χρησιμοπιήσουν?   
    τι άλλο θα δούμε?
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Συμβόλαιο για σκλάβο....

    Princes of Pain προσεξες οτι πουθενα δεν εχει τηνυπογραφη του , και συμβολεο ανευ υπογραφης δεν ισχυη.     
     
  10. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Re: Απάντηση: Συμβόλαιο για σκλάβο....

    masterperris δεν έχει φυσικά υπογραφή γιατί είναι ένα πρώτυπο συμβολαίου, εκεί που υπάρχουν τα κενά συμπληρώνονται τα στοιχεία, λες να είμαι ανίδεη ή στραβή ;;
    Διάβασε στην αρχή γιατί το δημοσίευσα, δεν με ενδιαφέρει να το χρησιμοποιήσω.
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ...και ομως, υπαρχουν συμβολαια που ειναι απο κοινου αποδεκτα.
    Ενα απο αυτα εχω στην κατοχη μου και μαλιστα υπογεγραμμενο.
    Μαρτυρες για την αποδοχη του φυσικα ,δεν ειναι οι δικοι μου ανθρωποι, αλλα κοινοι Μ/μας φιλοι.
    Βεβαια δεν ειναι τοσο γελοιο και δεν εχει καμια αναφορα στα περιουσιακα στοιχεια (αν και θα μπορουσε)
     
  12. phoenixxx

    phoenixxx Regular Member

    Συμφωνώ με τα περί περιουσιακών στοιχείων. Είναι απλά απαράδεκτα και άκυρα, μια και δεν υπάρχει νομοθεσία στην Ελλάδα (και στον αναπτυγμένο κόσμο) περί σκλαβιάς για να τα επικυρώσει. Οποιαδήποτε συμφωνία με βάση την επίφαση της σκλαβιάς, έστω και εθελοντικής, δεν έχει νομική ισχύ και προσβάλεται πολύ ευκολα σε ένα δικαστήριο (για αυτό η Κυρία, η μάνα Της και η αδελφή Της, που συνέταξαν το συμβόλαιο, καλό είναι να μην ελπίζουν και πολύ ότι βρήκαν την χήνα που κάνει τα χρυσά αυγά...!)

    Τέτοιο συμβόλαιο έχει ισχύ μόνο για τα δύο μέρη, για να ξεκαθαριστούν οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα ανάμεσα τους και μόνο σαν ένα παιχνίδι μπορεί να το εκλάβει κανείς.