Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπεριφορές υποτακτικών και SAM.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 23 Ιουνίου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Το δίλημμα της femsub που συμβαίνει να είναι και moderator, τί ακριβώς να πει και να κάνει; Αρχικά είχα σκεφτεί τίποτα, αλλά το θέμα μοιάζει να παίρνει διαστάσεις...

    Dame καλωσόρισες και πάλι στον χώρο και χαίρομαι που είσαι δυνατή συζητήτρια. Αν και η κριτική, ή ότι μοιάζει ως κριτική, από έναν καινούργιο που δεν ξέρουμε ακόμα τον τρόπο της γραφής του θέλει λίγη προσοχή, κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας, είμαστε και ξεθεωμένοι αυτές τις μέρες... Τέλος πάντων καινούργια είσαι, δεν θα καταλάβεις τί εννοώ μάλλον με αυτό το τελευταίο, με συγχωρείς για το αδιάκριτο σχόλιο.

    Για τούτα,

    είναι απόψεις σου, εκφράζουν έναν αριθμό γνήσιων, όσο και αν άλλοι θα διαφωνήσουν, ανθρώπων του χώρου και τις σέβομαι ως μία πρόταση.

    Γράφω και παραπάνω ότι υπάρχουν Κυρίαρχοι μοντέρνοι μπορεί να έχουν μία τέτοια λογική ίσως και Κυρίαρχοι παραδοσιακοί. Δεν είναι όλοι οι ίδιοι και δεν ταιριάζουν όλοι σε όλους τους υποτακτικούς.

    Έχουμε ένα κείμενο που ίσως να αξίζει να διαβάσεις αν έχεις διάθεση, Dominant Types and their sub Counterparts όχι ότι είναι θέσφατο και κανόνας αλλά εξηγεί πολλές διαφορές μεταξύ Κυρίαρχων.

    Σε τούτο δω είσαι περίπου 70% εκτός. Πιστεύω ως πρωτοδεσμίτισσα θα εκτιμήσεις την ποσόστωση   φιλικά το λέω, μην πειραχτείς σε παρακαλώ  

    Αν οι άνθρωποι υποτακτικής ψυχολογίας που είναι στο λαιφσταιλ ήταν τελείως τρυφεροί και εύθραυστοι θα βρίσκονταν πολύ σύντομα στο τρελοκομείο, γι αυτό σε διαβεβαιώ προσωπικά, χρειάζεται εσωτερική δύναμη για να μπορείς να λυγάς αλλά να μη σπας, κάτι τόσο συνηθισμένο στη ζωή της υποτακτικής.

    Οι υποτακτικοί δεν μπαίνουν στα καλούπια που ορίζει ο Κύριός τους για να είναι αγαπητοί γενικώς, αλλά επειδή θέλουν πολύ να Τον ευχαριστήσουν. Αυτή είναι η δουλειά τους και θέλουν να την κάνουν καλά, γιατί έτσι ευχαριστιούνται οι ίδιοι και επίσης θέλουν πάρα πολύ να ξέρουν τί ζητά Αυτός από αυτούς. Βασική ανάγκη των υποτακτικών αυτή.

    Αν ο Κύριός τους θέλει στο τάδε πάρτυ να πηγαίνουν και να υποκλίνονται στον κάθε Κυρίαρχο και Κυρίαρχη, οι υποτακτικοί θα το κάνουν. Αν θέλει και πολύ πιό τραβηγμένα, που δε νομίζω να συνηθίζονται στην Ελλάδα αλλά η Εύα θα ξέρει καλύτερα να μας πει, οι γυμνασμένοι υποτακτικοί θα το κάνουν και θα χαρούν που Τον ικανοποίησαν.

    Για το "δεν χρειάζεται να ακολουθήσουν κανόνες συμπεριφοράς" άλλοι Κυρίαρχοι τους θέλουν, άλλοι όχι, άλλοι Κυρίαρχοι ορίζουν την γενική στάση ζωής που θέλουν, άλλοι όχι, άλλοι βάζουν κάποιους γενικούς κανόνες για το τί θέλουν και τί όχι και ούτω καθ εξής, δηλαδή και εσύ και εγώ έχουμε τόσο δίκηο όσο και άδικο  

    Οπωσδήποτε, η άποψή σου μετράει γιατί κι εσύ Κυρίαρχη είσαι και έχεις τον τελικό λόγο σ αυτά όλα στην σχέση σου.
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Δεν παρερμηνεύω τίποτα από αυτά που μου λες, να μην ανησυχείς, για να περνάω καλά μπαίνω κι εγώ εδώ όπως όλοι.  )

    1.Για ό,τι αφορά τη url που μου έδωσες, πραγματικά όταν έχω χρόνο (όχι Σαββατόβραδο δηλαδή) θα το διαβάσω και βάσει του κώδικα αυτού θα σου πω σε ποιο τύπο Κυρίας ανήκω  pp
    Νομίζω ότι συγκαταλέγομαι στις μάλλον αυστηρές γυναίκες του είδους, και ο μόνος λόγος που αποφεύγω να είμαι σκληροπυρηνική (σε σημείο να με αποκαλέσουν κάποιοι "ελαφρώς Vanilla") είναι το γεγονός ότι δεν κάνω μόνο sessions αλλά μακροχρόνιες σχέσεις, όπου τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά και οι ισορροπίες θέλουν πράγματι γερά νεύρα για να κρατηθούν. Ξέρω για παράδειγμα πως όταν σε ένα session ο σκλάβος μου πληγωθεί ή προσβληθεί, μπορεί εκείνη την ώρα να το απολαύσει αλλά σε λίγο θα τον πιάσει το παράπονο και θα χρειαστεί μεγατόνους τρυφερότητας για να συνέλθει. Τουλάχιστον αυτά σημβαίνουν στις δικές μου σχέσεις γι αυτό φέρομαι αναλόγως.

    2.Για τα υπόλοιπα (περί ψυχοσύνθεσης των subs) ομολογώ ότι με πιάνεις εξ απίνης γιατί είχα τελείως διαφορετική γνώμη, αλλά θα δεχτώ τη δική σου ως επικρατέστερη, καθώς δεν έχω πάρει ποτέ αυτό το ρόλο οπότε εσύ θα ξέρεις καλύτερα. Μπορώ μόνο να πω ότι προφανώς ερωτεύομαι τόσο παράφορα τους σκλάβους μου που τους βλέπω όλους τρυφερούς και καλούς κλπ και τους κάνω όλες τις χάρες χεχεχεχεεε...

    Φιλικά,

    Dame
     
    Last edited by a moderator: 6 Φεβρουαρίου 2008
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Συμπεριφορές υποτακτικών και SAM.

    Για όσους με ρωτούσαν τι είναι ο SAM, ένα αντίστοιχο νήμα 
     
  5. puppetmaster

    puppetmaster Regular Member

    Re: Απάντηση: Συμπεριφορές υποτακτικών και SAM.

    Το συγκεκριμένο νήμα υπενθυμίζει καταρχήν την λυπηρή απουσία της νηματοθέτιδος...

    Στο προκείμενο όμως.

    Πιστεύεις ότι - πέρα από την περιγραφή - είναι ορατές τυπικές SAM συμπεριφορές εντός του φόρουμ; Το αποστασιοποιώ ρητά
    από οποιοδήποτε εντοπισμό σε πρόσωπα και μιλώ γενικά. Το εντοπίζεις στην δημόσια επικοινωνία των μελών;

    Από τις προσωπικές μου συναναστροφές με SAM, από τις οποίες σαφώς δεν γενικεύω, έχω παρατηρήσει ότι το drama queening αποτελεί (επίσης)
    ουσιαστικό στοιχείο της συμπεριφοράς των SAM (ελλείψει εκπαιδεύσεως).
    Έχω δει συχνά να ταλαντεύονται ανάμεσα στα δύο (ως δεύτερο εννοώ την προκλητική συμπεριφορά).

    Άλλες απόψεις επ'αυτού;
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμπεριφορές υποτακτικών και SAM.

    Η οποία είναι ιδιαίτερα αισθητή.

    Σε αρκετές περιπτώσεις.
    Συμφωνώ πως το drama queening είναι ουσιαστικό μέρος του SAM όπως βέβαια και ορισμένες συμπεριφορές που φωνάζουν "make me" πίσω από τα - "δεν υπάρχουν αφέντες", "θα υποτασσόμουν αν υπήρχε κάποιος ικανός να με πείσει πως είναι άξιος" ή ακόμα στις προσπάθειες που βλέπουμε κατά καιρούς που ουσιαστικά δηλώνουν -Αν θες να λεγεσαι μαστερ πρεπει να μην φωναζεις γιατι τοτε εισαι αγροικος, πρεπει να εισαι ετσι κι αλλιως, να κάνεις ετούτο κι εκείνο ή να μην κάνεις αυτό και το άλλο...και τοτε μπορει να σου κανω την μεγαλη τιμη να σου "υποταχθω"!
     
  7. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Συμπεριφορές υποτακτικών και SAM.

    Πρώτη φορά ακούω για ΣΑΜ.
    Αν και δεν κατάλαβα τι είναι , σκέπτομαι ,ρε μήπως να γίνω και εγώ ΣΑΜ να τελειώνω με αυτήν την ιστορία ?
     
  8. puppetmaster

    puppetmaster Regular Member

    @danos: Αναζήτησε Smart-Ass Masochist.

    @Λάρα: Ευχαριστώ. Θεωρώ ότι το θέμα των SAM αξίζει περισσότερη συζήτηση. Θα επανέλθω με μερικές παρατηρήσεις, κρατώ δε τη σημειολογία που χρησιμοποίησες ως ουσιωδέστατη.
     
  9. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμπεριφορές υποτακτικών και SAM.