Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συναίνεση, αυτή η «γλυκιά» αμαρτία…

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 29 Ιανουαρίου 2008.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Συναίνεση, αυτή η «γλυκιά» αμαρτία…

    Η σαγηνη ειναι οπως το περιτυλιγμα ενος δωρου, πολλες φορες παιρνουμε ενα δωρο με μεγαλο ενθουσιασμο λογο του ομορφου περιτυλιγματος του, ανοιγοντας το ομως διαπιστωνουμαι οτι δεν αξιζε ο αρχικος μας ενθουσιασμος,ετσι και σε πολλες κυριως bdsm σχεσεις λογο του ενθουσιασμου που προκαλει το Κυριαρχο μελος της σχεσης με το περιτυλιγμα (βλεπε σαγηνη) στο sub μελος της σχεσης εχουν δωθει τα παντα απο το sub μελος απο την αρχη της σχεσης τους, (συναινεση εμπιστοσυνη αφοσιωση κ.λ.π) πρωτου καλά καλα γνωρισει ο ενας τον αλλο, μετα ομως που η αρχικη σαγηνη αρχιζει και δινει την θεσην της σε πιο ουσιαστικα πραγματα στην εκαστοτε σχεση, και το καθε μελος σιγα σιγα βγαζει τον πραγματικο του εαυτο στην σχεση και οχι αυτο που διχνει στην αρχη λογο "σαγηνης" (βλεπε περιτυλιγμα, καμουφλαζ), τοτε αρχιζουν και τα δυσκολα, γι' αυτο (παντα κατ' εμε) δεν πρεπει να λεμε μεγαλα λογια στην αρχη της οποιαδηποτε σχεσης αν δεν εχει δοκιμαστει η σχεση αυτη και σε ποιο ουσιαστηκα πραγματα, και χωρις να παιζει το πρωταρχικο ρολο στην σχεση η αρχικη "σαγηνη" που εκπεμπει το ενα μελος προς το αλλο, και αυτο δεν γινετε απο την αρχη της σχεσης και χωρις να εχουν γνωριστει και τα δυο μελη της σχεσης απολυτα μεταξυ τους, αλλα χρειαζετε βαθος χρονου.

    Υ.Γ.Φυσικα δεν μιλαω για την πραγματικη "σαγηνη" που εκπεμπει ενας/μια πραγματικος/η Κυριαρχος/η, αλλα μιλαω για την ψευτικη την δηθεν που χρησιμοποιουν μερικοι/ες με παχια λογια απλα για να πηδηξουν η να πηδηχτουν.



    @lara. Μαλλον λαθος καταλαβες, οταν εγραψα στον Ηλια οτι τους βαζει δυσκολα, και εννοουσα φυσικα τα sub, δεν εννοουσα οτι ειναι δυσκολο να απαντησουν τα sub λογο χαμηλης ευφυιας, αλλα οτι ειναι δυσκολες οι ερωτησεις του Ηλια προς τα sub διοτι πολλα απο τα sub στα λογια πολυ ευκολα δινουν συναινεσεις ειτε γνωριζουν τον/ην Κυριαρχο/η ειτε οχι, αλλα στις πραξεις καπου τα πραγματα χωλαινουν οταν πρεπει να δεχθουν ολα τα "θελω" του/ης Κυριαρχου/ης οτι και να ειναι αυτα τα "θελω"..... τοτε οι συναινεσεις πανε περιπατο.....και αρχιζουν τα "θελω".......των sub.....,ξερεις ποσο ευκολα φτιαχνονται bdsm σχεσεις και ποσο ευκολα διδονται συναινεσεις απο υποτακτικες/ους σε Κυριαρχους/ες?

    Αλλα ξερεις και ποσο δυσκολα κτιζονται πραγματικες D/s και S/M σχεσεις (και οχι της πλακας), και ποσο πολυ πρεπει να περασει η γλωσσα μεσα απο το μυαλο τoυ sub πρωτου πει την λεξη "Συναινω" σε ολα Σας τα "θελω" Κυριε/α μου? Kαι ποσο λαθος ειναι να πει κατι τετοιο απο αρχης της σχεσης ενω δεν γνωριζει καλα καλα τον/ην Κυριαρχο/η ?

    Η δικια μου αποψη ειναι οτι στις πραγματικες bdsm σχεσεις και οχι σε κατι απλα session, οι συναινεσεις πρεπει να δινονται οταν αυτες οι σχεσεις εχουν καποια διαρκεια χρονου και εχει αποκτησει πληρη εμπιστοσυνη το sub μελος στον/ην Κυριαρχο/η, και οχι να δινονται συναινεσεις χωρις καλα καλα να ξερουν σε ποιον/α δινονται λογο της "σαγηνης" που προκαλει στα αρχικα σταδια της σχεσης ο Κυριαρχος/η στο sub μελος, τετοιες συναινεσεις κατ' εμε παντα οι περισσοτερες ειναι καταδικαμενες κατα ενα μεγαλο βαθμο στο να μην εχουν συνεχεια, και τις περισσοτερες φορες εχουν ημερομηνια ληξεως πολυ συντομη, οι συναινεσεις ομως που δινονται σε σχεσεις που κτιζονται σιγα σιγα,λιθαρακι λιθαρακι, που το sub μελος δινει την συναινεση του αφου πρωτα γνωρισει πολυ καλα τον/ην Κυριαρχο/η, και αποκτησει την απολυτη εμπιστοσυνη του προς τον/ην Κυριαρχο/η, τοτε αυτες οι σχεσεις και συναινεσεις σπανια εχουν ημερομηνια ληξεως και συνηθως ειναι παντοτινες, και πραγματικα πολυ υπεροχες.


    Την καλησπερα μου, και πιστευω να εγινα κατανοητος.
     
    Last edited: 31 Ιανουαρίου 2008
  2. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Συναίνεση, αυτή η «γλυκιά» αμαρτία…

    Ούτε στο ένα ούτε στο άλλο μεμονωμένα, αλλά
    Στην πρόταση που κάνει το συγκεκριμένο πρόσωπο.
    και
    Στο πρόσωπο που κάνει τη συγκεκριμένη πρόταση.
    Το πρόσωπο φέρει την πρόταση η οποία μπορεί είτε να διατυπώνεται σαφώς όπως το παραπάνω συμβόλαιο είτε να διαφαίνεται μέσα από την αντίληψη περί προσώπου που έχουμε σχηματίσει (ορθά ή εσφαλμένα).
    Η ερμηνεία των εννοιών μέσα σε μια πρόταση που δέχονται προσωπικό ορισμό απαντούν σε τμήματα του ερωτήματος: «ποιο είναι το πρόσωπο;» και η απάντηση προκαλεί την έλξη (σαγήνη) ή την απώθηση, συνολικά.

    Το πρόσωπο χωρίς την όποια πρόταση δεν προάγει συσχετισμό.
    Αν το πρόσωπο φέρει πρόταση η οποία εν γνώση του απέχει από την ουσία αυτής που πρόκειται να υλοποιηθεί, προκειμένου να προκαλέσει την έλξη, (που χωρίς τη χρήση παραπλάνησης δεν μπορεί να προκαλέσει), μπορούμε να μιλάμε για άπατη.

    Η πρόταση χωρίς το πρόσωπο μετατρέπεται σε καταναλωτικό προϊόν (ούτε καν παροχή υπηρεσίας).
    Μόνο σε ένα απόλυτα γνωστό για τις ιδιότητες του και συνήθως «φτηνό» καταναλωτικό προϊόν μας ενδιαφέρει το «προϊόν» αποκλειστικά και όχι η όποια μορφή έλξης (σαγήνης) μας προκαλεί ο «πωλητής». (πχ εμπιστοσύνη, για τη γνώση ή την ειλικρίνεια του, ή το μη αποκλειστικό του ενδιαφέρον για την «προμήθεια» του κλπ)

    Όσο όμως μιλάμε για συσχετισμό ανθρώπων και όχι για καταναλωτικά προϊόντα ή χρήση ανθρώπων με διάρκεια το χρόνο μέχρι την εκτόνωση της καύλας, τότε το βάρος της επιλογής και της συναίνεσης πέφτει στο πρόσωπο κατά κύριο λόγο μια που η πρόταση που κάνει κάποιος εμπεριέχει τον εαυτό του.

    (* Η σαγήνη δεν είναι απαραίτητο να αποσκοπεί στην εξαπάτηση.
    Σαγήνη είναι η ιδιαίτερη έλξη που μπορεί να προκαλέσει κάποιος και αυτό μπορεί να σημαίνει την ικανότητα του να προβάλει ικανοποιητικά τα πραγματικά θελκτικά χαρακτηριστικά του ίδιου ή της πρότασης του-που έτσι κι αλλιώς τον εμπεριέχει.)
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Συναίνεση, αυτή η «γλυκιά» αμαρτία…

    Δεν εχω ακουσει ποτε το τραγουδι των Σειρηνων.Ενδεχομενως το αισθητηριο τησ ακοης μου να μην συλλαμβανει τις συχνοτητες του. Ουτε συναντησα μεχρι τωρα την μαγισσα Κιρκη.(Υπαρχει 
    Σε οποιαδηποτε αλλη μου παρουσιαζε συμβολαιο σαν του Ηλια,θα το εσκιζα επιδεικτικοτατα σε μικρα κομματακια.
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Συναίνεση, αυτή η «γλυκιά» αμαρτία…

    Ευχαριστώ πολύ MasterPerris, απόλυτα κατανοητός θα έλεγα.